- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Aki szerint a dízel kipufogógáza kevéssé környezetszennyező/egészségkárosító, azt baromi nehéz komolyan venni.

Hat ezt ne nekem mondd, hanem az Economistnak, ha mar ok irtak. Bar amugy is ott kezdodik, hogy azt se tudja az emberek 99%-a, hogy a kozvetlen befecskendezesu benzinmotor ugyanugy termeli a kis reszecskeket, mint a dizel, szoval ez nem is a dizel tulajdonsaga. Meg eleve aki csak a kipufogot nezi az komolytalan.
De vajon miért vannak rá egyre szigorúbb normák, kezdtél el itt-ott kitiltani belvárosokból, miért nem terjedt el sem USA-ban, sem Japánban...
Kell ezt nekem tudnom, csak mert belinkeltem egy cikket? De amugy tippem van amelyikre van, pl. usaban az olcso benzin miatt nem terjedt el, de nekem van haverom, aki ott el, es dizel autoval jar.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest