Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43401) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

És azon kívül, hogy azok az appok amiket mondjuk droidon már megszoktam és használok 2 telefon óta, nem elérhetők, valamilyen kompatibilitási, kommunikációs vagy egyéb korlátosságok vannak/lehetnek wp-n? Már droidhoz képest.
Eddig 1 db wp-s volt a kezemben 30 másodpercig, de nem volt az az érzésem, hogy de nagyon kellene ez inkább. Lehet, hogy 10 perc után már más érzés.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43402) gaborbol


gaborbol
őstag

Eddigi lekemenyebb tankolasam, persze ebbe benne van a majd 1 dollar/gallonos kedvezmeny az elelmiszer boltbol. Eleg vices volt nezni a teli tankot a priusnal 9 dollarert :)

Ahogy olvasom a hireket, itt all meg kb benzin ara? Igaz meg az elmult par napban is esett kicsit.

[ Szerkesztve ]

(#43403) bandus válasza emvy (#43399) üzenetére


bandus
veterán

+1, én is ezt tervezem most venni. vagy a 830-at, nem döntöttem még el. de méretben a nagyobb modell talán már meghaladja a nőies kezem számára kényelmeset. így valószínűleg az előbbi lesz.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#43404) emvy válasza bandus (#43403) üzenetére


emvy
nagyúr

830 az azert jobb gep.

while (!sleep) sheep++;

(#43405) bandus válasza emvy (#43404) üzenetére


bandus
veterán

persze, ez egyértelmű, bár a hardver az tudtommal ugyanaz. igazából a méret az egyetlen ami zavar benne. nincs szükségem túl nagy képernyőre telefon esetében, ha valamit olvasni akarok, arra gyakorlatilag mindig nálam van az ipad mini. fényképezni meg nagyon ritkán szoktam. szóval szerintem maradok a kisebb modellnél, remélem beválik majd a windows phone :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#43406) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

OK, volt kollégám is megerősítette, hogy neki is tetszett a wp, bár nem használta annyit, mint előtte a droidot, de szerinte megszokás után lehet olyan jó.
Úgyhogy akkor let's try 735.
9 év után ismét egy Nokia kerül birtokomba :) a 3310 és a 3100 után meglátjuk..

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43407) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#43406) üzenetére


BlacKSouL
addikt

És már jelezték is, hogy a felhasználható keret viszont szűkülni látszik, úgyhogy lehet hogy marad az Ace 4... :U

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43408) lenox válasza BlacKSouL (#43407) üzenetére


lenox
veterán

Xperia E3 esetleg? Abban joval tovabb tart egy toltes...

(#43409) fokukac válasza BlacKSouL (#43406) üzenetére


fokukac
nagyúr

mi meg ájfónt fogunk kapni a cégnél, szóval lehet, hogy kénytelen leszek almát használni.
:) szégyenszemre
Mondjuk ennél a blekkberrinél csak jobb lehet, tényleg.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43410) tiv83us válasza kraftxld (#43394) üzenetére


tiv83us
veterán

Mindig elcsodalkozom, mikor ilyesmit hallok/latok/olvasok, hogy valaki nem tud uszni... Hogy nem tud valaki uszni? :0

gaborbol: tavaly ilyenkor 65 dollarbol ment tele a Crown Vic-em, most 35-bol tele van :K (20 gallonos (kb 55 lityo) a tank kapacitasa :) .)

[ Szerkesztve ]

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#43411) parandroid válasza fokukac (#43409) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

A világ legegyszerűbben kezelhető operációs rendszere. A Nexus után először fura lesz, hogy mennyire zárt, de borzasztóan addiktív, hogy mennyire intuitív.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43412) fokukac válasza parandroid (#43411) üzenetére


fokukac
nagyúr

kb. pont annyira intuitív mint az android,csak az elérhető opciók száma feleannyi :P

amerikások: kapjátok be, itt is 50 dollár teletankolni csak egy honda jazzt, és nem egy crown vic-et :U

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43413) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem csinálok screenshotot, mert annyira gáz, de az o betűs vezető hírportálon a görög választásokról szóló cikk mellett a belföldi vezető hír pillanatnyilag az, hogy Szeged és Csongrád között valaki beleszart egy buszba. És képesek részletesen elmesélni, mi történt. Hajrá, fiúk, csak így tovább, látszik, hogy annyira rendben van az ország, hogy nincs miről írni, meg különben sem történik soha semmi. Oknyomozó újsáágírás rulez. Nekem meg minusz egy bookmark, amúgy sem ért már semmit egy jó ideje, de ezzel végképp betették a kaput.

Kukac: Beszéljünk, ha majd egy-két hete használod már. ;)

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43414) BlacKSouL válasza lenox (#43408) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Ha xperia akkor már inkább M2, de az lehet hogy kereten felüli lesz.

@: és nem kínos már maga a tudat is? ;]

tiv: én is rácsodálkozok, hogy mennyivel kevesebb ismerősöm tud, mint nem tud. De végülis ki mikor tanul meg úszni? Ha otthonról nem strandrajárós a család, a gyereknek marad az iskola. Általánosban vagy van lehetőség havonta egyszer elmenni valami környéki uszodába, vagy nem, és akkor is az alapvető csatarászást tanítják, nem azt, hogy hogy érezd magad jól, természetes közegben a vízben. Én általánosban kicsit tudtam, de nem szerettem meg úszni. Középiskola környékére a fiúk egy része már nem fullad meg, néhányan még tényleg csak ekkor, meg fürdéskor látnak egy pohárnál több vizet, akit a szülők néha elvittek vízközelbe, az meg még versenyeken is hajlandó indulni. A lányok azonban középiskolában inkább felmentetik magukat. Én még ennyi pontosan az úszásóra idején menstruáló nőt még nem láttam, mint az osztálytársnőink. Valamire mindig fogni kellett, hogy ne kelljen úszniuk. Na az ilyen később elmegy wellnesezni, ahol mellig ér a víz, és a medence két fala 3 méterre van egymástól. Belefeküdni jó, mint a malac, de magát a közeget nem élvezi. Ergo nem csodálkozom, mikor azt látom, hogy a tengerpartra elmegy nyaralni flancbó', és egész nap a medence partján szikkasztja magát a napon.
Mikor szerette/tanulta volna meg? Én is még mindig nem ekkor éreztem jól magam a vízben, de úszni már tudtam.

Ezért van, hogy mikor elmegyek valami vegyes társasággal nyaralni, akkor a faszik egy része még csak elpacskolgatja a víz tetejét, de komolyabb teljesítményre már nem lehet őket rávenni.
Én se vagyok egy profi úszó, nem is csinálom szabályosan, de élvezem, mikor egy nagyobb vízben tempózgatok, sőt, kedvencem mikor egyszer tengernél kiúsztunk a hajóról vagy 1 km-t a partra, és aztán tarajos hullámokkal és széllel szemben kellett visszaúszni, mert nemsokára indult tovább. Ott kicsit azért be voltunk fosva, de azóta elvállalok dolgokat bátrabban is.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43415) parandroid válasza BlacKSouL (#43414) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Én speciel a helyi bányatóban tanultam meg úszni, de szülőként szíjat hasítanék a gyerek hátából, ha megtudnám, hogy titokban ilyen helyre mászkál pancsolni, főleg, úgy, ha még úszni sem tud. Szegény anyám...

BTW mindkét gyereket még óvodás korában küldütk úszásoktatásra, meg utána években ismétlő-szintentartó tanfolyamra, mert személy szerint meg vagyunk róla győződve, hogy ez hasznos. A nagyobbik meg most is hetente egyszer jár úszni, nemsokára a kisebbik is fog. Suli egyébként pont ebben a félévben (6. osztály) szervezett heti egy duplatesi helyett úszásoktatást, hozták-vitték a kölyköket, aki meg tudott úszni, azzal meg mindenféle vizes játékokat játszattak. Szerették. A kisebbik lánynak jövőre, azaz harmadikban lesz először hasonló.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43416) tiv83us válasza fokukac (#43412) üzenetére


tiv83us
veterán

35 ;]

Minket anno altalanosban heti 2x1 (dupla) oraban vittek az omladozo egri uszodaba, de mar 5 evesen apamek megtanitattak uszni, 7 eves koromban mar poloztam, aztan amig be nem utott a lazado tinedzser-kor, addig meg versenyeken is voltam, persze uszni nem felejt el az ember, egy nyari kiruccanas alkalmaval, ha tavat latok, sosem tudok ellenallni es mar csobbanok is...
Dehat valtoznak az idok :U

[ Szerkesztve ]

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#43417) BlacKSouL válasza parandroid (#43415) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Az a baj, hogy nagyon könnyű elb..ni. És az iskola sokszor inkább megutáltatja a gyerekkel a vizet, mintsem megszerettetni, vagy megtanítja.
Ahogy írod is, előbb élvezze, tanulja meg élvezni a közeget, elfogadni, hogy ugyanolyan jól érzi magát benne, mint a levegőn. És ezzel együtt lehet finoman rávezetni magára a haladásra. Nálunk ez kimaradt, nekünk rögtön úsznunk kellett, és onnantól, ha egy gyerek ellenérzéssel megy be, már rég rossz, sőt, talán örökre megutálja. Különösen a muszájból történő dolgot. Én sem szerettem az általános úszásórákat, egyetlen motivációnk az volt, hogy öltözéskor a lányok öltözője meg köztünk nem volt fal, csak egy ajtó nélküli ajtókeret, és a tanítónéni. Némelyik lányt meg nem zavarta, hogy a fiúk akik kijátszották a tanítónénit, lelkesen érdeklődnek ;]
Na mondjuk kinek mi a motiváció, engem önkéntelenül is ezzel vettek rá arra, hogy legalább várjam az úszásórát :)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43418) gaborbol válasza tiv83us (#43410) üzenetére


gaborbol
őstag

En se veletlen vettem a priust :) Az S80 meg mindig itt all a haz elott a szereny 80 literes tankjaval. Azert nem volt mindegy, hogy heti egyszer azt vagy a priust tankoltam, hiaba fizettek szep kilometerpenzt.

Crown vic-be is 70-75 literes tank van, az is hasonloan obloget. Igy telen 11-11,5 literes fogyasztas produkal az enyem.

[ Szerkesztve ]

(#43419) bandus válasza parandroid (#43415) üzenetére


bandus
veterán

anno minket húgommal már oviban beírattak úszásoktatásra, meg is tanultunk elég jól, én legalábbis :) aztán mivel az oktató egyben a helyi úszóklub edzője is volt, így egyenes út vezetett 6-7 versenyzés felé búvárúszásban, ami valami ilyesmi: [link]. szóval gondom nincs a vízzel szerencsére. meg amúgy is, teljesen mindegy, hogy a víz milyen mély, úgyis a tetején úszol. mondjuk a technikám sokat romlott azóta, helyre kell még rakni a nyári triatlon versenyekre.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#43420) tiv83us válasza gaborbol (#43418) üzenetére


tiv83us
veterán

Csipem a Priust, talan a kovetkezo kocsim olyan lesz, mar az ujabbaknak kezd auto formajuk lenni.

Milyen evjarat? Sima, vagy Police Interceptor? (Csak hirtelen utana gugliztam, a crownvic.net-en olvastam valahol, hogy 20 gallonos a tankja, kicsit keveselltem is...).
Jah detto, 11-13mpg, forgalomtol, uttol fuggoen.

[ Szerkesztve ]

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#43421) szőröscica válasza tiv83us (#43420) üzenetére


szőröscica
addikt

18-20 liter, az korrekt. :DDD
Annyiból én legrosszabb pillanataimban is 300km-t elmegyek, ha kicsit odafigyelek, akkor 400-at. :DDD

Mondjuk a crown vic menőbb egy dízel nissannál, az tény.

(#43422) fokukac válasza tiv83us (#43420) üzenetére


fokukac
nagyúr

11-13 mpg? Miattatok olvadnak a jégsapkák, az biztos... :P

A jazz-em 5.6 literes átlaga kb. 42 mpg. :P

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43423) lenox válasza BlacKSouL (#43414) üzenetére


lenox
veterán

Az m2 az tuti jo, asszonynak az van, mondjuk a merete az jelentos az eddigi telefonjaimhoz kepest. De azert gondoltam az e3-at, mert az m2 dragabb.

(#43424) concret_hp


concret_hp
addikt

ma elment 3x a net, többet nem volt, mint amennyit volt... ekkor gondoltam felhívom már az ügyfélszolgálatot. amint a menüből eljutok oda, hogy hibabejelentés, azt mondja kösz h azonosítottam magam, a körzetben előre tervezett karbantartás van. de bmeg azt meg lehet oldani, hogy a telefonos ügyfélszolgálat a számomról beazonosítsa, hogy itt épp sz@r, de egy mailt nem tudtak volna küldeni előre... :W ügyfélközpontúság 2015 :O

vagy fullba vagy sehogy :D

(#43425) tiv83us válasza szőröscica (#43421) üzenetére


tiv83us
veterán

Nalam egy teli tank = 330 merfold 90% orszaguton (mondjuk abbol sok hegyvideki, fel-le menet), nyaron leteszteltem, ha mostani benzinarakkal szamolok, akkor egy megallassal innen lemegyek Tampara 70 dolcsibol, az azert nem rossz :P

fokukac: Hat nem tagadom, van benne igazsag... :B

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#43426) szőröscica válasza tiv83us (#43425) üzenetére


szőröscica
addikt

No igen. Én a harmadannyit fogyasztó autómmal ugyanannyi pénzből jutok el ugyanolyan messzire, mint Te. :DDD

(#43427) tiv83us válasza szőröscica (#43426) üzenetére


tiv83us
veterán

Rakd ra egy kompra ami errefele jar, par het es egy tanknyi bajnzinnal bejarhatod vele az orszagot! :))

Always Outnumbered, Never Outgunned

(#43428) e=mc² válasza concret_hp (#43424) üzenetére


e=mc²
őstag

En mar annak orulnek, ha be tudnek lepni a szolgaltatom honlapjan. Fel eve ez fogad. Fel eve! Rohej.

Ambulimax Provider

(#43429) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Ha van egy LTE képes telefonom, és köztudott, hogy az LTE hálózat módban kevesebbet fogyaszt a telefon mint a 3G-n (igen?) de LTE hálózaton sokkal gyengébb a jel(legalábbis itt nálunk), mint 3G-nél, akkor ettől függetlenül is az LTE a javasolt? 3G-nél UMTS a hálózat típusa, és -79dBm 18 asu a jelszint, míg LTE esetén LTE a hálózat, és -96 dBm 45 asu a jelszint.
Az is igaz, hogy a 2G-n és az LTE-n kb. ugyanolyan mértékben fogyaszt, míg 3G-n kb. 30%-al többet?

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43430) Tothgera30


Tothgera30
Ármester

Újabb gazdaságtan vizsga... :U

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#43431) lenox válasza BlacKSouL (#43429) üzenetére


lenox
veterán

A neten keresve en nem talalok egyertelmu adatot. Egyreszt sokan mondjak, hogy nekik lte modban tobbet fogyaszt a telefon (van aki ki is merte), masreszt van olyan meres is, ahol videot streamelnek, es merik kozben a fogyasztast, ahol az lte lenyegesen kevesebbet fogyaszt.
Szerintem az a legjobb, ha kiprobalod, pont ugyanazokat a korulmenyeket viszonylag nehez lesz elmeletben leszimulalni (foleg, hogy a telefon szoftveretol es beallitasaitol is fugg).

(#43432) BlacKSouL válasza lenox (#43431) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Meg pláne úgy, hogy hiába van kikapcsolva a helymeghatározás, és hiába lőttem le magát a progit, a here, mármint a navi program hajlamos a háttérben a gps-t folyamatosan basztatni, és így egy éjszaka alatt leszívja 30 %-al az akksit. :(((

De majd letesztelem, mikor normális körülményeket tudok neki teremteni. Például ilyet: [link]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43433) fokukac válasza BlacKSouL (#43432) üzenetére


fokukac
nagyúr

rakd fel a lollipoppot image file-ból, tisztább lágyabb szárazabb érzés.
és a herét sem kell basztatni. :)

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43434) BlacKSouL válasza fokukac (#43433) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Node melyiket? Mert 5.0 bugos, 5.0.1 már jobb, de még mindig nem győztek meg vele a topikban. Fele társaságnak jobb, felének meg nem, mint a 444

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43435) fokukac válasza BlacKSouL (#43434) üzenetére


fokukac
nagyúr

természetesen az 5.0.1-et.

én az n4 topicot olvasom - az ott jelenlévő hibák 90%-ával sosem találkoztam - szerintem a hibák többsége user error, vagy azért van, mert ota-n tette fel, és nem nyomott rá rendszer-visszaállítást.
Szerintem akksival jobban bírja a lollipopp óta, és pl. nem akad ki a helymeghatározás, mint régebben.
Azért mondom, hogy próbáld ki, de szigorúan parancssorból, image-file- használatával.

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43436) parandroid válasza fokukac (#43435) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

[Flame]

Hogy nekem hogy hiányzik ez a sok szívás, mióta ios-t használok...

[/Flame]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43437) bandus válasza parandroid (#43436) üzenetére


bandus
veterán

+1, a legjobb oprendszer szerintem is. de egyszerűen fájna kiadni az árát a telefonnak érte.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#43438) lenox válasza parandroid (#43436) üzenetére


lenox
veterán

De amugy ez valasztas/dontes kerdese. Ugy ertem az is, hogy almat vagy robotot, meg az is, hogy hackeled-e vagy nem. Nyilvan ph-n nagyobb aranyban hackelik, mint nem ph-n, de ez nem kene megtevesszen.

(#43439) fokukac válasza parandroid (#43436) üzenetére


fokukac
nagyúr

[flame]
nekem semmi szívás nem volt szinte soha.
Az, hogy neked nem ment, na, az is egy user error volt :P

[/shot down in flames]

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43440) parandroid válasza bandus (#43437) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Mondjuk amikor fizetni kell érte, az fáj, bár cserébe amikor veszel egy újat szerződésmódosítással, akkor még mindig meglepően jó áron megy el a régi, én pl a régi telefon, és az új előfizetéshez kappott ajándék tablet eladása után 50 EUR-t fizettem rá, pedig elég aprócska csomagom van, itteni viszonylatban alacsony havidíjjal. Arról nem is beszélve, hogy nyilván nem kell évente cserélgetni, amikor jön egy új modell, én i4-ről váltottam 5s-re, és nem hiszem, hogy rá tudna jelenleg beszélni bárki is a 6-osra az elkövetkező 1,5-2 éven belül, szóval visszatérünk a kérdésre valamikor 2016 Q2-ben, amikor lejár megint a szerződésem.

Kukac: A legnagyobb bajom az volt a nexus-szal, mint Blekinek, ha hozzá sem nyúltam, akkor is rohamtempóban merült az akksi. Ha manuálisan lelőttem mindent (net, gps, bt, anyámkínja, csak a gsm maradt), akkor tudott elfogadható (1 nap... :U ) üzemidőt produkálni, de ezzel meg ne nekem kelljen már foglalkoznom.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43441) fokukac válasza parandroid (#43440) üzenetére


fokukac
nagyúr

júúúzer error. :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43442) BlacKSouL válasza fokukac (#43435) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Most újraolvastam vagy 300 hszt, de még mindig azt érzem, hogy nem 100% a lolli. Márpedig mivel ettől az 1-2 apróbb dologtól eltekintve semmi más problémám nincs egyelőre, ezért tartom magam ahhoz, hogy ha valami nem büdös, ne piszkáljuk. Aztán majd kicsit később ha már mindenkinek stabil minden, vagy jobb az arány, vagy mittudomén... melegebb lesz, majd eljátszogatok vele, talán.

Azon meg jót mosolyogtam, hogy írja valaki, hogy Lolliban nincs benne az a gyári képernyőlezáró animáció, ami 444-ben igen, hogy összeugrik középre egy csíkba a kép és ott alszik el, és ezért az asszony kiborult, és kéri vissza ;] És egyébként tényleg, nagyon vicces és látványos elem, és már az enyémen is tetszett kollégáknak is, szóval ha ennyire népszerű egyedi apróság, mibe telt volna megtartani... :)
Nyilván ha közben szar lenne, ez nem lenne mérvadó, csak ez egy plusz elveszített érdekesség. [link]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43443) lenox válasza parandroid (#43440) üzenetére


lenox
veterán

Amugy az alma mennyit bir? Nekem az a tapasztalatom, hogy almas kollegak naponta toltik, az en robotom 4-5 napot bir, illetve nemreg jutottam el 4.4-ig, es erzesre ezzel meg tovabb birja, majd meg kiderul, hova megy az atlag.

[ Szerkesztve ]

(#43444) Viszlát


Viszlát
addikt

Kiszámoltam, hogy a kompakt izzókról LED-re átállva köbö 17 év alatt hozná vissza az árát a LED. Ha eBay-ről veszek noname körtéket akkor meg 7 év alatt. Hihetetlen, hogy mennyire jelentéktelen lett a világítás fogyasztása a sok egyéb eszköz mellett...

Ja és tegnap elvitték az Ezüstnyilat, lelkem egy darabja ment vele, legjobb autóm volt eddig. :(

Délelőtt meg lemeszeltek a jobbkormányossal a rend őrei, első negatív élményem hosszú évek óta velük, majdhogynem a fenekembe is belenéztek, hátha találnak valamit amibe beleköthetnek, ha már a használatába nem tudtak. :U

Viszont megint esik a hóóó. :C

Más asszem nincs, leülök magamtól. :P

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#43445) EQMontoya válasza Viszlát (#43444) üzenetére


EQMontoya
veterán

Tulajdonképp nálunk az egyetlen komoly tétel a fogyasztásban a villanybojler. Notiknak is 60w körüli tápja van, de ugye azzal tölteniük kell max terhelés mellett is, tehát normális használat során 10-20w között van a fogyasztásuk.
TV-t nagyon ritkán nézünk, a sütő/főzőlap ugyan villanyos, de szintén heti pár (5-10) órát megy maximum.
A bojler nélkül az áramszámla olyan 3-4000Ft körül lenne.

Same rules apply!

(#43446) emvy


emvy
nagyúr

Hamburgot ismeri valaki?

while (!sleep) sheep++;

(#43447) Viszlát válasza EQMontoya (#43445) üzenetére


Viszlát
addikt

Dettó ugyanez. TV nincs is. :)

emvy: egy időben elég sokat jártam arra, mire vagy kíváncsi?

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#43448) szőröscica válasza EQMontoya (#43445) üzenetére


szőröscica
addikt

Nekem a páramentesítő gép dobja meg a fogyasztásom, de valamennyit fogok azért rajta, mert kevesebbet kell fűteni.

(#43449) emvy válasza Viszlát (#43447) üzenetére


emvy
nagyúr

Hogy milyen hely, mennyire elheto, mittudomen.
:)

while (!sleep) sheep++;

(#43450) lenox válasza emvy (#43449) üzenetére


lenox
veterán

Koltozol?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.