Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
frame>24
addikt
menjen egy link?
Na, MODIK?jó, majd kiszedik:
Kiszedtem. Nem szeretnek meg egy ilyet meglatni, mert teged is kenytelen leszek kiszedni egy idore a forumrol - Kidus
[ Módosította: Kidus ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
törölt tag
Semmi gond egyáltalán. Nincs harag. "az elmúlt napok/hetek egyik visszatérő témája, hogy a Logout-on divathullámként söpörnek végig a szakítós sztorik, a "jól megmondom a magamét a vallásról" írások stb., stb." Na ezaz, ez nekem is kicsit sok má'.
Utolsó sorokra: Őrült vallás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Olvastam azt én is, tényleg szomorú. Nade fel a fejjel.
Vallástól már kispöcs koromban (7-8 éves koromban) elment a kedvem...
"kukac: egy-két órával ezelőtt még osztott minket, elvakult Thinkpad-fanatikusokat az X300-zal kapcsolatban. " Ekkora hülyét mint én: Thinkpad helyett Tibit olvastam. Tibi csoki...
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
-
Thrawn
félisten
Nem csodálkoztam, csak kérdeztem. Elfelejtettem kilőni az msn-t és kérdezett vmit amire csak nemrég válaszoltam. Mondjuk megoldotta, úgyhogy csak gratulálni akartam neki
Winner: BE = bolondembel
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tildy
nagyúr
Szeretnél egy kis bókot?
Könnyebb lenne picit, ha bejönnél nekem De nem nekem kell bejönnöd
De azért a többi csajt szerintem így sem kell félteni, egy igazi entelektüell , romantikus férfiút lelne benned
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest