Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43501) parandroid válasza BlacKSouL (#43500) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Jó nagy botrány volt belőle, valaki be is perelte miatta az almát US-ben, még nem tudom, hogy vajon visszanyeri-e a készüléke árát. Szerencsére csak a letöltés + telepítés idejére kellett az extra hely, utána visszaállt a normális kerékvágásba a dolog. Tekintve, hogy nekem csak egy rakás képem, meg talán 4GB-nyi zene van a készüléken, így a 16 GB-ból 8,7GB szabadon felhasználható helyből nekem még üres 3,4GB. Most direkt megnéztem. Ja, nagyobb, szebb játékok tudnak még sok helyet foglalni, ebből kellett 1-2-t beáldoznom, amikkel már jó ideje amúgy sem játszottam, de nem para, mert a mentések úgyis megmaradnak a felhőben, ha mégis visszakerülnének. Amennyire tudom, droidon sem sokkal jobb a helyzet, de legfeljebb Kukac majd jól nekiáll kukacoskodni (én kérek elnézést).

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43502) BlacKSouL válasza parandroid (#43501) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Nekem is 16-ból 3,5 GB foglalt jelenleg, 11 szabad, és a foglalásból a nokia heréje foglal 3ország térképpel 1 gigát, a fénykép+videó meg másfelet...
Mondjuk nem értem, mert annó (úgy hallottam másoktól) hogy a Primo full európa térképpel is 2,3 Giga volt, és a régebbi igor is 3D domborzattal megállt 1,8-ból, most meg nézem, hogy full Európa a herén 10 Giga?? Persze herén nem tudtam még köztespontot megadni, vagy térképre bökve tervezni, vagy útvonalba belenyúlni, vagy testre szabni sok dolgot, tehát az igor még mindig jobb, csak mondjuk a here inygenes és szintén jó vészhelyzetre offline módban is, ha utazás előtti nap wifiközelben vagy.
Telefonon eddig 3 játékkal játszottam, ebből 2 Ace-en: candy zuma, és jewels deluxe, most meg a nexuson a plantsvszombies. és ennyi :)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43503) tildy válasza parandroid (#43482) üzenetére


tildy
nagyúr

Sose laknek panelban. Az tuti.... Bar nem tudom, a tietek az-e, de egyszeruen ami szivas megy. Esmein batyjaek leszigeteltek a plafon, meg a falakat, hangszigeteles ugye. Erre a felso lako nagyothall, full hangeron jaratja a tv-t, nem tudnak aludni se tole. Hat jo, akkor a kesz nappaliban a plafon megint leszed, meg durvabb hangszigeteles.... Nem irigylem oket. Inkabb ugasson valahol kutya, de ne halljam, hogy alattam, felettem, mellettem levo lakasban lako epp szexel, tronol, vagy falat ves.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43504) fokukac válasza tildy (#43503) üzenetére


fokukac
nagyúr

csak mondom, hogy ehhez nem kell ám panel - bármely újépítésűben is kb.ugyanúgy áthallatszik, csak kicsit több lépés- és testhanggal, mert az idők szellemének megfelelően már mindent járólappal raknak le, csak semmi szőnyeg. :)

@Mikrobi? Hogy én? negatív???444??
kikérem Blekinek! :P

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43505) fokukac


fokukac
nagyúr

holnap dolgozunk, és utána megyünk céges sielésre.

keresem a sícuccaimat. CSak a következőket nem találom: síkesztyű, sínadrág, síszemüveg. na jó, ebből megtaláltam a 15 éveset, de a kb. 5 éveset (ami úgy 60 ojrómba fájt a sípályán, na az nincs meg.

Közben realizáltam, hogy a nőm teljesen átvette a hatalmat a lakásomban, igazából én csak egy megtűrt lakó vagyok itt, de már nincs semmi felett hatalmam. Gyakorlatilag semmit nem találok a saját lakásomban, mert mindennek új helyet talált. Hihetetlen, hová fajul ez a világ.... : )

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43506) Tim82 válasza fokukac (#43505) üzenetére


Tim82
nagyúr

Közben realizáltam, hogy a nőm teljesen átvette a hatalmat a lakásomban

Most azért úgy elgondolkodtam a szubjektív idő és a felfogóképesség viszonyán. Hány éve is lakik ott, 3-4-5?... :P

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43507) tildy válasza fokukac (#43504) üzenetére


tildy
nagyúr

2006-os eleg uj epites-e? :) Nagyon ritkan halljuk a szomszedokat, de ahhoz odaat mar ordibalas veszekedes van.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43508) fokukac válasza tildy (#43507) üzenetére


fokukac
nagyúr

MAgyarországon az elmúlt 5 évben szinte nem épült lakás; a 2000-es években épülteket szoktuk újépítésűnek nevezni.
Az, hogy Te londonban mit hallasz, az teljesen irreleváns a magyar lakóingatlan-építési minőség és kultúra vonatkozásában. :)

Ráadásul a hangszigetelés egy olyan dolog, hogy még ha be is építesz valamit, semmit nem ér, ha valamit kihagysz. És hát a magyar vállalkozók sok mindent kihagytak.

Bennem abszolút az a benyomás alakult ki, hogy szomszédfüggő;

Aki nem akarja hallani a szomszédot, az pedig költözzön 100 éves villalakásba, ahol 60 centis falak voltak még. :)

@Tim:
if ( message.sender=="asszony" ) {
send( "en is szeretlek" );
}

:P

[ Szerkesztve ]

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43509) emvy válasza fokukac (#43508) üzenetére


emvy
nagyúr

A londoni atlaglakas irtozatosan messze van egy atlag magyar lakas minosegetol. Teljesen normalis jelenseg, hogy egy 15-25 eves lakast 0 fokos kulso homersekletnel nem lehet 19 fok fole futeni. Nyilvan az utobbi 5-10 evben oda is elkezdett beszivarogni az, hogy mit is jelent a szigeteles, meg ilyesmi, de ez tenyleg ujdonsag.

A masik szuper dolog, amit szinten most kezdenek elfelejteni, az a padloszonyeg. A furdoszobaban, marmint. Brr. :)

while (!sleep) sheep++;

(#43510) EQMontoya


EQMontoya
veterán

Franc ebbe az időjárásba... Reggel felkelek, rohadt álmosan és baromi sötét van, gondoltam, biztos reggel 7 van. Hát persze, 9 volt, csak alkonyathoz hasonló fényviszonyok uralkodnak kint úgy egyébként.

Mindemellett olyan álmosan ébredtem, mint ha nem 7, hanem mondjuk 4 órát aludtam volna.

Tildy: akik nem használnak kombinált csapot, hanem külön csaptelep van a hideg és meleg vízhez, azok nem tudnak építkezni. :D

Same rules apply!

(#43511) parandroid válasza emvy (#43509) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Meg a keverőcsap. Azt még mindig nem értik. Egy csap a hidegvíznek, egy a melegvíznek. És akkor az angolvécét állítólag ők találták fel, lol.

Csendes helyen lakunk egyébként, ez már a második lakás ugyanabban az óriási házban, és ha nincs építkezés, akkor borzasztó nyugi van. Most, hogy a lezárt tetőszinten vagyunk, ahol összesen van két lakás, meg a liftház, így még a folyosón sincs szinte semmi mászkálás, szóval nem rossz ez. MOst egyébként csend van, remélem a szétverésekkel végeztek, az meg, ha néha fúrnak egyet-egyet, már nem zavar.

Szerk.: Ja, Montoya kartárs, úgy könnyű megelőzni , ha 10 percig írom a hozzászólást, mert közben rohangálok fel-alá.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43512) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Valami oknál fogva, mióta egy switch-et betettek melóban a gépek közé, egy plusz géppel bővítés miatt, engem a szerver nem enged be (nem kapok hálózatot, se IP címet), csak ha egy admin bejelentkezik, ezután már engem is beenged.
Mivel az IT support dajcslandban nincs a helyzet magaslatán, ezt átmenetileg (rezsicsökkentés, bakker) úgy oldottuk meg, hogy nem kapcsolom ki a gépet ha hazamegyek, így nem kell bejelentkezgetni reggel.
Ezért az első pár nap délutáni baaaaazmeeeeeg-jei után kiírtam magamnak nagy betűkkel egy postitre, hogy ne kapcsold ki, és leragasztottam vele a monitor sarkán a Start ikont (w7) 2 hét után megszoktam.
Valami miatt pár hete restart volt, és teljesen érthetetlen módon a gép valahogy kapott hálót, ip-t, ment minden faszán admin login nélkül is.
Ma ismét restartolnom kellett így 3 hét után, és loginnél megint nem engedett be. Hívtam admin-képes kollégát, küzdöttünk ketten 20 percig. /release, /renew, volt minden, de nem jött össze. kábelt kihúz-bedug, led világít, switch villog, semmi. Kábelt átdug másik aljzatba, villog minden, hálózat semmi.
Admin behoz új kábelt, és 2 másodperc után minden működik :W
Ilyenkor az ember szívesen összetekerné a régi kábelt, komótosan, nagy hurokkal, szépen, kiegyengetve, hogy ne tekeredjen összevissza, két oldalon megfogatná kábelkötözővel, nem túl szorosan, és egy óvatos mozdulattal a gázkazánban jó nagy lánggal hamuvá égetné ;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43513) EQMontoya válasza BlacKSouL (#43512) üzenetére


EQMontoya
veterán

és egy óvatos mozdulattal a gázkazánban jó nagy lánggal hamuvá égetné ;]

Aztán a megmaradt kis rízzel elmenne a méhbe? :D

Same rules apply!

(#43514) concret_hp válasza fokukac (#43505) üzenetére


concret_hp
addikt

én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nem nyúlnak a cuccaimhoz :)

vagy fullba vagy sehogy :D

(#43515) bandus válasza fokukac (#43505) üzenetére


bandus
veterán

ha valamit mégse találsz meg és kellene, akkor szólj, kb. egy méret vagyunk szerintem.

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#43516) Tim82 válasza concret_hp (#43514) üzenetére


Tim82
nagyúr

Az én csajom is le szokta tagadni. ;]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43517) BlacKSouL válasza EQMontoya (#43513) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Havonta 8-12 tonna rozsdamentes acélhulladékot küldünk a "méhbe", nem biztos, hogy ez a kb 10dkg-nyi réz sokat nyomna a latban ;]
Amúgy meg azért írtam jó nagy lángot

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43518) EQMontoya válasza BlacKSouL (#43517) üzenetére


EQMontoya
veterán

Erről van pár mókás story.
Kolompár Ronáldóék szoktak így pénzt keresni, hogy lopnak kábelt, leégetik róla a szigetelsét aztán ottmarad a ríz. No, az elmélet akkor vallott kudarcot, mikor optikai kábelt loptak. Aztán azt hitték, átb..ták őket, hogy elégetés után nem maradt semmi. A jelentős anyagi kárt leszámítva. :)

Same rules apply!

(#43519) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

A rádió aszondja... a pékszövetség megmondta, hogy az igaz ugyan, hogy jelentősen csökkentek az üzemanyagárak, no de most nincs lehetőség a kenyér árát csökkenteni.
Fura, mert amikor az üzemanyagárak nőttek, akkor volt lehetőség emelni.

No hát akkor száradjon is rájuk szépen

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43520) emvy válasza BlacKSouL (#43519) üzenetére


emvy
nagyúr

Hat azert az is meredek, hogy a kormanyzat nyomast gyakorol a pekekre, hogy csokkentsek a termekeik arat...

while (!sleep) sheep++;

(#43521) EQMontoya válasza emvy (#43520) üzenetére


EQMontoya
veterán

Összefújja a szemetet a szél.
A szövetség szerintem úgy kartellezik, ahogy nem szégyell, az állam meg a piacgazdaságtól áll olyan távol, hogy hírből sem hallott róla. Megérdemlik egymást. :)

Same rules apply!

(#43522) BlacKSouL válasza emvy (#43520) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Amikor nőttek a benzinárak, akkor nyomást gyakoroltak rájuk, hogy emeljék? ;]

Más: most kicsit felkapták az évek óta nyilvánvalót, hogy ugye piszkálni kell a szart, majd lecseng ez is idővel. Ja, link: [link] Mindazonáltal ez még bőven nem rohad, ez azonnali fogyasztásra szánt :) Egyébként amíg zöld a szára, addig én meg se eszem, de még a sárgasága sem mindegy, na erről majd fel is teszek egy képet egyébként... ebéd után. A desszert: banán ;]

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43523) emvy válasza BlacKSouL (#43522) üzenetére


emvy
nagyúr

Addig emelik, ameddig akarjak, indokolni nem kotelezo. Viszont barki adhatja olcsobban is.

Ezt valasztottuk par evtizede, de vegulis lehet 3.60 a kenyer ujra, csak torveny kell ra. :)

while (!sleep) sheep++;

(#43524) EQMontoya válasza emvy (#43523) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ez továbbra is kartell imho, ami piacgazdaságban erősen büntetendő tevékenység.
Nyilván nem 3.60 kell, hogy legyen a kenyér, de alapvetően 25% üzemanyagárcsökkenés ha nem mutatkozik meg egy olyan termék árában, aminek a egyébként az érték/térfogat aránya rendkívül alacsony, tehát a fogyasztói ár jelentős részét teszi ki a szállítása, az nagyon gyanús.

Same rules apply!

(#43525) e=mc² válasza emvy (#43523) üzenetére


e=mc²
őstag

Euroban 3.60?

Apropo felujitas.

Beruhaztunk ket csaptelepre (1db mosogato, 1db mosdo-zuhanyzo-kad kombo) - mar megerte ezert kiperkalni 32.000Ft-ot, de! Hogy a garancia, amit adnak ra, hogy ervenyes legyen, kell beszerelni vizszurot a vizora utan.
Namost hideg-meleg kulon jon (panel, tavvezetek) csovenkent 2.500Ft.

Hogy bonyolultabb legyen a helyzet, meleg viz ora utan nincs plomba, csak elotte. Hidegviz ora utan is van. Jo, vizmu felhiv, kerdest feltesz: ugyanmar milyen megoldasi lehetoseg van a flex hasznalatan kivul, hogy szepen beillesszuk a rendszerbe a ket szurot?
Csupan csak annyit kell tennunk, hogy jegyzokonyvet kell irnunk, hogy a vizora utani plombat megbontjuk, ezt a jegyzokonyvet ala kell iratni a mesterrel, aki vegzi a munkat, a tulajdonosnak, vagyis nekem, illetve a kozos kepviselovel (mert tarsashaz!), majd ballagjak be szepen a vizmu irodajaba es adjam le a papirt. Majd valamikor valaki felhiv, hogy egyeztessunk idopontot, hogy mikor jonnek ki a vizmu emberei, hogy rapattinthassak a plombat. Ja es ez plusz 5.500Ft-ba kerul. (Hogy ezt most az irodaban kell kicsengetni, vagy a munkasoknak amikor kijonnek, nem mondtak meg)

[ Szerkesztve ]

Ambulimax Provider

(#43526) emvy válasza EQMontoya (#43524) üzenetére


emvy
nagyúr

15-20% a szallitasi koltseg allitolag, a benzin ara mondjuk 20%-ot csokkent, azaz a pekaru ara csokkenhetne 4%-al (nem mintha a szallitasi koltseg csak a benzint jelentene, benne van a gepjarmuvek karbantartasa, sofor fizetese, stb.). Tehat egy 300 forintos kenyer lehetne mondjuk 285 forint, vagy egy kifli lehetne 15 forint helyett 14. Nem kell kartell ahhoz, hogy ezek a kis kulonbsegek ne jelenjenek meg a fogyasztoi arakban: a helyzet hasonlo az afacsokkenteshez; egyszeruen a vasarlok altal kvazi erzekelhetetlen kulonbsegeket a cegek nem fogjak kovetni, mert ha Jozsi csokkenti a kenyer arat 10 forinttal, Bela meg nem, attol meg Bela vasarloi nem fognak Jozsihoz menni vasarolni (mert mittudomen, egyebkent is haromszaz meterrel tavolabb van).

A kartellezes koordinalt arpolitikat jelent; itt errol szinte biztosan nincs szo.

while (!sleep) sheep++;

(#43527) emvy válasza e=mc² (#43525) üzenetére


emvy
nagyúr

Rohogni fogsz, de a lakohelyem 2 km-es kornyezetben 3.60 euroert fel kilos (vagy 600 grammos) kenyeret kapsz (inkabb 3.99).

while (!sleep) sheep++;

(#43528) e=mc² válasza emvy (#43527) üzenetére


e=mc²
őstag

Az a baj, hogy nem rohogok, a kerdes ironikus volt.

Amugy kimondottan kenyeret jo regen vettem mar.

Ambulimax Provider

(#43529) emvy válasza e=mc² (#43528) üzenetére


emvy
nagyúr

Ez az egyik dolog, ami franko Nemetorszagban -- a kenyer.

while (!sleep) sheep++;

(#43530) parandroid válasza emvy (#43529) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Meg a mindenféle sütéshez előkészített Sonntagsbrötchen - kis cipócsák, amiket vasárnap reggel bedobsz 10 percre a sütőbe, és ott illatozik a friss pékáru az asztalon reggelinél. És van mindenféle magos, vollkorn, rozsos, de még a fehér is tökéletesen összehasonlíthatatlan bármilyen magyar zsömlével. Mellé az a rengeteg finom süthető sonka, szalonna, a füstölt lazac, a sajtok, sajtkrémek, vagy vajak ezerféle fűszeres változatban... Meg tojás, bár kb az az egyetéen, ami ezek közül otthon is hétköznapi dolog, bár szerintem itt már olcsóbb. :U Hozzá persze némi gyümölcshúsos direktszaft, a gyerekek miatt szigorúan laktózmentes tej, amit itt bárhol kapni, nekem meg egy csésze Dallmayr Prodomo 100% Arabica, nem csak Bleki kedvéért.

Amióta kint élünk, a reggeli a kedvenc étkezésem.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43531) tope válasza e=mc² (#43525) üzenetére


tope
addikt

Szerintem inkább vidd vissza a csaptelepeket és vegyél valami más típust, mert egyszerűbb és olcsóbb lesz neked.
Ilyen garanciáról még nem hallottam, milyen csaptelep ez hogy ilyen kényes már.

(#43532) e=mc² válasza tope (#43531) üzenetére


e=mc²
őstag

Mofem

Ambulimax Provider

(#43533) tildy válasza emvy (#43529) üzenetére


tildy
nagyúr

Szerintem a nemet szalamik, sonkak is jok :) ( mindenesetre nekem jobban bejonnek, mint az itteniek)
De valoban a kenyer is ezerszer jobb, mint itt, marmint en az atlagos 1-2 fontos 400-800g-os itteniekhez kepest.
Mondjuk vegre talaltam ket helyet, ahol olyan kenyeret adnak, nem eszement aron, amit szeretek:
Nekik szokott lenni csaszarzsomle, meg jofele kenyer pl.

Mondjuk amennyi kenyer egy heten nalunk elfogy... ( sokszor 400g se... ) mostanaban inkabb zsomlet veszek.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43534) emvy válasza tildy (#43533) üzenetére


emvy
nagyúr

Cserebe nalatok van rendes valasztek halbol meg kagylobol, olcson.

while (!sleep) sheep++;

(#43535) tildy válasza emvy (#43509) üzenetére


tildy
nagyúr

Iden telen meg nem futottunk osszesen 3 oranal tobbet. Nem naponta, egesz telen, 20 fok van a lakasban.

Igy ertekeltek:

Padloszonyeget ne is mond, elso dolgom lett volna felszedni majd az uj lakasban, csak Esmein szerint lesz eleg dolog koltozeskor, majd kesobb megcsinaljuk. Meg ne hajlongjak... Pfff. Fa padlot akarunk, nagyjabol egy arban van egy jo minosegu laminalttal.

Csapokat majd meg kell neznem, de az ablakok kifele nyilnak :(:(:( Meg jo, hogy foldszinti lakas, igy nem gond.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43536) tildy válasza emvy (#43534) üzenetére


tildy
nagyúr

Az igaz, de a karacsonyi lazac utan , illetve miota munkatarsam hozott japanbol kis snack rakocskat -hiaba imadtam elotte a tengeri kutyuket- kerulom az ilyen dolgokat. Ez az egy kaja, amire azt mondta az orrom, hogy neeee. Nagyon ne.

Talan majd jovo telen.

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43537) Viszlát válasza emvy (#43526) üzenetére


Viszlát
addikt

Alapvetően ezt maguknak rontották el már akkor, amikor a sokszor 10% körüli emeléseket is az üzemanyag árának emelkedésével indokolták, mert nyilván az volt az egyszerűbb, mint tételesen felsorolni, hogy ez és ez és ez növelte meg az árat. Így most valóban elég furcsán veszi ki magát, hogy ekkora csökkenés és semmi de semmi nem látszik az árakon. Nem mondták nekik gyerekkorukban eleget, hogy a hazug embert előbb utolérik mint a sánta kutyát. :)

Más: két óra alatt leesett körülbelül 10 centi hó itt a Bakony szélén. Aki nem szereti, engem szidjon, én kértem. :K

[ Szerkesztve ]

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#43538) EQMontoya válasza Viszlát (#43537) üzenetére


EQMontoya
veterán

Ha meglesz még pénteken, lehet, legurulnk arra ökörködni egy kicsit. :)

Same rules apply!

(#43539) emvy válasza Viszlát (#43537) üzenetére


emvy
nagyúr

Agreed.

while (!sleep) sheep++;

(#43540) emvy válasza tildy (#43535) üzenetére


emvy
nagyúr

Ja, ez egy uj lakas. Amit mi most vettunk, az kozel 100 eves (nyilvan azota mar fel lett ujitva, stb.), szoval inkabb D/E osztalyu (meg nagyobb is valamivel), szoval lehet ra kolteni.

while (!sleep) sheep++;

(#43541) EQMontoya válasza emvy (#43540) üzenetére


EQMontoya
veterán

Jó kis 4+-os belmagassággal?

Same rules apply!

(#43542) emvy válasza EQMontoya (#43541) üzenetére


emvy
nagyúr

Nem, sajnos, eleg alacsony a plafon. Viszont jo helyen van es jo a kilatas.

while (!sleep) sheep++;

(#43543) EQMontoya válasza emvy (#43542) üzenetére


EQMontoya
veterán

Én nem vagyok híve a nagy belmagasságnak, nehéz befűteni és ha be is galáriázod, rohadt nagy lesz a hőmérsékletkülönbség: vagy lent fagysz meg, vagy fent szakad rólad a víz.

Same rules apply!

(#43544) concret_hp válasza emvy (#43520) üzenetére


concret_hp
addikt

rezsicsökkentés #2, nemtom mi ebben a furcsa :U

vagy fullba vagy sehogy :D

(#43545) BlacKSouL válasza parandroid (#43482) üzenetére


BlacKSouL
addikt

[link]

:DD

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43546) parandroid válasza BlacKSouL (#43545) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Jaja, láttam, nekem ez ugrott be amúgy, de annyira nyilvánvaló poén volt, hogy meg sem említettem korábban.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43547) tildy válasza emvy (#43540) üzenetére


tildy
nagyúr

Jah, mikor az uj lakast is neztuk ( az 2008-as epites, 83-84 pomttal, B energiaosztaly), akkor is probaltunk lehetoleg ujepitesut keresni. Szerencsere a csap is "normalis", nem kulon a hideg-meleg viz. De az hihetetlen, hogy mindenhol elromlik itt a bojler. Mostani albiban is problemas, uj lakasban is most kellett cserelni, es szinte mindenkitol hallom, hogy mar megint gond van vele....

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43548) tildy válasza tildy (#43547) üzenetére


tildy
nagyúr

Meg talan 62 nm most eleg lesz egy darabig:) Ha nem, majd megy Esm vagy en a shedbe :D

"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain

(#43549) Pttypang válasza tildy (#43535) üzenetére


Pttypang
veterán

Kifele nyilo ablakokat en ertem felre, vagy tenyleg a hazbol kifele iranyban nyilnak?
Ha igen, akkor nem ertem, miert :F

Everybody lies.

(#43550) e=mc² válasza Pttypang (#43549) üzenetére


e=mc²
őstag

Szerintem ilyen :)

Ambulimax Provider

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.