Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#43201) BlacKSouL


BlacKSouL
addikt

Értem, akkor jól sejtettem, hogy egy igazából ok nélkül felkapott valami. Még sosem kóstoltam, úgy vagyok vele, hogy ha ekkora a felhajtás, akkor igazán nem lehet olyan jó. És ahogy olvasom jobb is, hogy maradok a normális kekszeknél, már amikor egyáltalán.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy mitől ilyen k.rva fekete. Valószínűleg tök természetes színezék lehet, semmi mesterséges adalék. Mondjuk például tintahal festék kivonat. Másra nem tudok gondolni, mert a fekete spagettitésztában is az van, és ott 0,3%-ot írnak, hát ha attól az olyan fekete, akkor ebben lehet vagy 1%. No mindegy.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43202) BlacKSouL válasza BlacKSouL (#43201) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Amúgy minden bizonnyal a haladás a fejlődés irányába megyünk, minden bizonnyal egyre jobb és több lesz minden jó, de azért pár dolog benne van az emberben, ha már a pilótakeksz felmerült.
A sörökből kiveszik a zokszigént nem, de az alkoholt, mer' a magyarnak úgy ócsóbb marad a teszkóban.
A pilótakeksz átmérője jelentősen lecsökkent, és ezt nem azért mondom, mert gyerekkoromban kisebb volt a kezem. És régen volt egy fél kilós dobozban, most meg 60-70 g-os tekercsben van, vagy feleannyi, de háromszor akkora, felpuffasztott zacskóban, annak is az alján, mini néven.
A vaníliás karika külső átmérője ugyan nem változott, de a magassága sem, ellenben a belső átmérője nagyobb lett, ugyanis gyerekkoromban nem fért bele a kisujjam, most meg belefér... magyarul vékonyabb a karika, ugyanolyan formatálcában kevesebb a hasznos anyag. Persze, a tömegét ráírják, de lassan ez is ott tart, mint a tejföl.
A tejfölről írtam már, hogy a teteje akkora mint egy CD, de a doboz maga alatta feleolyan átmérőjű. Lassan olyan hirtelen vékonyodik el, mint egy tölcsér. Persze, tömeg itt is rajta van, de az olcsó nóném (és sokszor jobb) tejfölök, amikben 450 (500)g van, ugyanolyan átmérőjű tetővel érkeznek, mint a 250g-osok. Átbaszás? Nem, de igen. Megveszed a kurvanagy doboztetőt azért a 2 kanál tejfölért.
A piros mogyorós csokiról is írtam már, hogy amellett, hogy 100g-ról lassan 60 g-ra csoffadt össze, az ára időközben sokszorosára nőtt, pedig az íze szerintem sokkal pocsékabb, mint valaha is volt. Már a többi csokinál is felüti a fejét a 90 gramozás, persze felületben ugyanakkora, vagy még nagyobb is, mint a tényleg 100g-osak; a múltkor majdnem megvettem egyet, és tán még jó is lenne az íze, de az ilyet csakazértsem.
A tojások valahogy galamb vagy fürjtojás méretűek lettek, pedig ezek már boldog tyúkok, ezek már eunak szája íze szerint vannak boldogítva, szeretgetve, simogatva, becézgetve. Lehet hogy ettől ment össze a tojásuk?
A papírzsebkendőkben már nem 100 db van, hanem 90, persze úgy hajtogatják, hogy még hosszabb is a csomagja, mint a 100 db-osnak, és hát ráírják ők, nade...hagyjukmár.
A 19 db-os cigarettáról nem beszélek, mert utálom, de miért nem 18? Vagy 17? Ebben nem haladnak a trenddel?

Nemtom hány ilyen termék van még, aminek a minősége nem jobb, inkább rosszabb, a mennyiségét csökkentik az egységcsomagban, sokkal több csomagolást kell megvenni vele, látszólag mégis ugyanolyat/-akkorát vettél, de valójában mégsem, ha valamihez adott mennyiség kell, akkor vagy kevesebbet veszel, vagy két csomagot, de az meg sok lesz, rádrohad, mindegy, már megvetted. És ez a lényeg, sok olcsó csomagolással kevés értékes árut eladni, de úgy csomagolni, hogy amikor megveszed, úgy érezd magad, hogy elégedett lehetsz. Tudom, köcsög vagyok, mert nem vagyok hajlandó elfogadni a fogyasztói társadalom lényegét a 250g-os tejfölömmel, de akkor köcsög vagyok.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43203) ToBeY válasza BlacKSouL (#43201) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Az nem lehet,hogy a magas kakaótartalom miatt ilyen fekete ez a keksz?

(#43204) emvy válasza BlacKSouL (#43202) üzenetére


emvy
nagyúr

Mondjuk az is teny emellett, hogy 20 eve boven nem lehetett (Mo-n) annyira jo minosegu hust, csokit, sajtot, bort, kenyeret venni, mint most. Amibol nem nagyon lehet szinte sehol jot kapni, az a friss tejtermek (tej, joghurt, tejfol). Vannak ezek a divatos markak (Cserpes, etc.), amik ugyanolyan rosszak, mint az osszes tobbi..

while (!sleep) sheep++;

(#43205) lenox válasza BlacKSouL (#43201) üzenetére


lenox
veterán

Nekem jobban bejon az oreo, mint a pilota, sokkal. Probald ki, annyira nem veszelyes. Elvileg csak szuper fekete kakao van benne, attol sotet, de aztan ki tudja.

(#43206) concret_hp válasza BlacKSouL (#43202) üzenetére


concret_hp
addikt

nemtom sztem inkább próbáljanak meg átbaszni a 20 féle cucc gyártói aztán én majd figyelek, minthogy az legyen a választék, hogy van-e vagy nincs. :U

vagy fullba vagy sehogy :D

(#43207) BlacKSouL válasza concret_hp (#43206) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Választék? : múlt héten sikerült elérni az itteni teszkónak, hogy nincs azaz nincs 100% arabika kávé a polcukon. 11 féle szemes, és kb. annyi őrölt kávé van kitéve, ami sok is, meg nem is. De ha (és mivel) én kifejezetten kerestem a 100% (vagy legalább annak írt) arabikát, ezért sokra mentem a 11 féle 60-80% robusztákkal... Lehetne azt elemezni, hogy a Pellini robusztának is 6000 Ft kilója, tehát nem érv, hogy az nem fogy, mert a csórók csak a karavánt meg a famíliát viszik, de ez itt hülyeség, mert drága pellini meg van, viszont nála jobb, olcsóbb 100% arabika is lenne, volt is, már nincs.
Na mindegy, mehetek ki Fülekre, mert a szlovákoknál a 320 forintos eurójukkal bezzeg van.

És rengeteg más dolog is ilyen, hogy azt gondolod mekkora a választék, miközben ha konkrét dolgot keresel, az elég sokszor nincs/ideiglenes készlethiány, vagy más egyéb. Persze körben roskadoznak a polcok, főleg olyan dolgoktól, amit nem keresel, de ami kéne az éppen nincs. Szilveszteri eset, mondjuk az lehetne súlyosbító körülmény: 10 féle dolog volt felírva, ezek közül ezek nem voltak éppen: virsli, mustár (ez nagyon meglephette a teszkót szilveszter előtt, hogy az emberek virslit-mustárt esznek), kenyér, Heinz szójaszósz, Pepsi Twist. Most ne menjünk bele miért pont ezek, de amúgy egész évben van mindenből, akkor pont nem.
Persze lehet mondani, hogy nagy a választék, hiszen virsli helyett vehettem volna kolbászt, mustár helyett majonézt, kenyér helyett baconos stanglit, szójaszósz helyett ezersziget salátaöntetet, pepsi helyett fantát, mert ezek nyilván voltak, bőséggel. De talán mégsem ugyanaz.

Lehet, hogy itt északon a vidéki aljateszkóban van ez csak így, de rengetegszer futok bele ilyesmibe.
Igen, a falusi kis abc-ben még sokkal szarabb, mert drágán van kicsi választék. mod:De hálistennek sok ilyen átbaszás tántorított már el attól, hogy valamit megvegyek, ha nem kifejezetten csak azért mentem be.- ez nem is ide jött volna ;]

Oreot egyszer majd talán megkóstolom.

Ui: nem a teszkóra van ez kihegyezve, itt mifelénk a sparban is dettó így van, sőt, a nagyker cba-ban is. Ezekben már soha nem is kerestem az arabikát, csak hogy ennél maradjak, mert soha nem is volt.

[ Szerkesztve ]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43208) parandroid


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Győri édes kurv... izé, duplajó rulez! * Az oreo meg szar. Kölykök szeretik, d enem meggyőződésből, csak mert rajongani kell érte. Mondjuk én a pilótát sem szeretem, itt mezei csokis cookie-t szoktam venni (Pennyben szoktam látni otthon is, de Aldi-Lidlben is tutira van), az elég jó. Meg ilyen alapok, mint a Hanuta, vagy a Kit-Kat, ami gyerekkorunkban valami mennyei finomságnak számított, nyilván részben a nehezen hozzáférhetősége miatt, de ezeknek megmaradt a varázsa.

Épp a minap gondolkodtam rajta egyébként, hogy itt a Ferreros cucccok, mint a Rafaelo, vagy a Rosé (fonetikusan írtam, mert mittomén, hogy írják), mennyire kommersz dolognak számítanak már milyen régóta. Nem aztmondom, hogy olcsók, de teljesen hétköznapiak, és ezért nincs meg az a varázsa, mint otthon volt, hogy tényleg csak ünnepi alkalomra, gyakorlatilag sima, mezei bonbonként vesznek az emberek egy hármas csomaggal a pénztárnál, kifelé menet, hogy legyen mit csócsálni, amíg bapakolják az autóba a bevásárlókocsi tartalmát.

* Ja, egyébként Blekinek abban igaza van, hogy a Győri édeses zacsi is egyre kisebb, és legutóbb már akciósan 320 Ft-ért (az akkor még kicsit több volt egy ojrónál, mostanra pont annyi) kaptam zacsinként (normál ár valahol 350-360 körül volt, ha jól rémlik), ami viszont majdnem annyira sok, mint amennyire szeretem, úgyhogy ha így folytatják, hamarosan lehet, hogy drágább lesz, mint amennyire szerintem jó.

A másik a sózott mikrózható popcorn (amit a németek annyira nem szeretnek, ahol meg mégis lehet kapni, ott annyiba kerül zacskója, mint a győri édes otthon), viszont otthon 99 Ft adagonként. A probléma az, hogy általában meg szoktunk próbálni egy egész kartont szerezni belőle, de általában belebukunk, mert csak az a pár darab van, ami ki van téve a polcra. Legutóbb szerencsénk volt, nemrég tölthették fel a készleteket egész évre, mert majdnem 40 db volt még az ötvenes kartonban. De többre ne is számítsunk, és nem tudják, mikor kapnak belőle...

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#43209) lenox válasza parandroid (#43208) üzenetére


lenox
veterán

Kölykök szeretik, d enem meggyőződésből, csak mert rajongani kell érte.

Azert ez gyanusan hangzik, ki mondja nekik, hogy rajongani kell erte? Amugy az oreo mar tobb, mint 100 eves, ha csak rajongas lenne, akkor az mar kifulladt volna. Nekem amugy a gyori edes bejon altalaban, egyedul a pilota tolteleke nem, az elegge lehuzza. Nekem az is gyanus, hogy gyerekkoromban nem ilyen volt.

(#43210) BlacKSouL válasza parandroid (#43208) üzenetére


BlacKSouL
addikt

És nemcsak a zacskó kisebb, hanem a "védőgáz" nyomása is egyre nagyobb. Lassan már munkavédelmi eszközök nélkül nem is tudod felbontani, akkora lesz a túlnyomás. Gyakorlatilag csomagolóanyagot, meg védőgázt gyártanak és szállítanak, egy minimális termékkel, hogy a szél el ne vigye.
Amúgy régen a "védőgáz" nélkül mindig csak törmeléket árultak?

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43211) NoLF


NoLF
addikt

Azert ezeket a hozzaszolasokat olvasgatva mosolyra all a pofam hogy nekem ilyen jellegu problemaim nincsenek.

Nem eszem kekszet csipszet csokit cukrot popcornt nyalokat es barmi ilyen jellegu tarsait.

Ha nassolhatnek talad kezitek edesburgonyachipset (na igen, azt is meg kell venni meg hamozni meg szeletelni...), ha vendegseg vanelozo nap begyurol egy pogacsat es masnap kisutom 20 perc alatt, azt jonapot kivanok.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43212) NoLF válasza NoLF (#43211) üzenetére


NoLF
addikt

hú remélem nem leszek bannolva a rengeteg elütés miatt... :U ;]

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43213) BlacKSouL válasza NoLF (#43212) üzenetére


BlacKSouL
addikt

rezeg a léc... a fórum nyelve a magyar. nem ó-, nem új-, nem elüt-

;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43214) fokukac


fokukac
nagyúr

csak mondom hogy épp' iso 9001 előadáson ülök. (Nem önként:-) ) Basszus, helyet kéne cserélnünk, és akkor feltehetnétek az okos minőségbiztosítási kérdéseiteket... :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43215) NoLF válasza fokukac (#43214) üzenetére


NoLF
addikt

Akkr munkad vegeztevel szepen eltolod a segged a fovam teri jonas kezmuves sorozobe aztan kezenfogva minosegellenorzunk egy jot, mit szolsz? Jossz amikor sikerul, mi Montival 6tol ott leszunk kb, Tim is jon, talan 8 utan tbs is varhato, most irok neki smst

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43216) BlacKSouL válasza NoLF (#43215) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Majd bontok itthon én is egy jó palócot az egészségtekre.

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43217) NoLF válasza BlacKSouL (#43216) üzenetére


NoLF
addikt

Azt hiszem online kozvetitjuk majd ugyis az estet igyhogy akar meg "koccinthatunk" is :)

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43218) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Eset én nyitok egyet,bár csak soproni demon van itthon,de az is jó lesz.

(#43219) NoLF válasza ToBeY (#43218) üzenetére


NoLF
addikt

Persze hogy jo!

Draga Integrank emlekere koccintunk virtualisan.

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43220) NoLF


NoLF
addikt

Kukac, Monti es nolf mar a hazban, mar csak Timet varjuk :)

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43221) Tim82 válasza NoLF (#43220) üzenetére


Tim82
nagyúr

Kb. 20-25 perc, metrón vagyok már.

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43222) NoLF válasza Tim82 (#43221) üzenetére


NoLF
addikt

Akkor kernem a nagyerdemut hogy emelje poharat Integra (volt) forumtarsunk egeszsegere.

Kocc!

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43223) Lortech válasza NoLF (#43222) üzenetére


Lortech
addikt

Kocc!

Thank you to god for making me an atheist

(#43224) BlacKSouL válasza NoLF (#43222) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Egészség!

(én mégis inkább egy pohár bornál maradtam)

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43225) Viszlát válasza NoLF (#43222) üzenetére


Viszlát
addikt

Csatlakozom a Csalagutrol de csak asvanyvizzel. Kocc!

"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."

(#43226) tope válasza NoLF (#43222) üzenetére


tope
addikt

Még ha csak virtuálisan is, de emelem poharam.

(#43227) emvy


emvy
nagyúr

[ Szerkesztve ]

while (!sleep) sheep++;

(#43228) szőröscica


szőröscica
addikt

Fotó nincs, de egy pohár Vida szekszárdi merlot-t én is elfogyasztok az emlékére!

(#43229) Vladi


Vladi
nagyúr

Az on topik már nem él? Hol találom? Mert ott megkérdezném, hogy hol találom a "hol találom topikot (milyen topik ami)" ahol meg megkérdezném, hogy hol találom az amd athlon 64, x2 topikot. Vili? :DD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#43230) Lortech válasza Vladi (#43229) üzenetére


Lortech
addikt

Kérdezd meg az azonnali kérdések órájában. :D

[link]

Thank you to god for making me an atheist

(#43231) Tim82 válasza Vladi (#43229) üzenetére


Tim82
nagyúr

Ahelyett jöhetsz a CentOS topikba kérdésemre válaszolni. :P

De amúgy: [link]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43232) Vladi


Vladi
nagyúr

Köszi srácok, akkor már nem kell erről még blogot is nyitnom. :))

(#43231) Tim82:

Vótam má! Hát nem hivatalos véleményem, hogy indíccsad újra. :DD

Amúgy amit talál a kereső vagy hír, vagy 100 éves, vagy zárva van. Nincs ilyen proccoknak topikja? :U Írok bácsisnak egy privátot. :DD

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#43233) szőröscica válasza Vladi (#43232) üzenetére


szőröscica
addikt

(#43234) Tim82 válasza Vladi (#43232) üzenetére


Tim82
nagyúr

Azon már túl vagyok, most jó is. :)

Milyen X2? Nem lehet, hogy mondjuk "Brisbane"-re kellene keresni?

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43235) Vladi válasza szőröscica (#43233) üzenetére


Vladi
nagyúr

Köszi, a csak jó lesz.

Így már nem poén, hogy végigmegyek vagy 3 topikon. :))

Szőkeszépség: link. alapvetően ezek érdekelnének.

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#43236) Winner_hun válasza Vladi (#43229) üzenetére


Winner_hun
félisten

[KLIKK]

► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ

(#43237) Tim82 válasza Vladi (#43235) üzenetére


Tim82
nagyúr

Arra gondoltam, hogy socket 939-től AM3-ig kb. volt X2, de elfelejtettem, hogy van tényleg gyűjtőtopik. :)

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43238) Tothgera30 válasza BlacKSouL (#43207) üzenetére


Tothgera30
Ármester

Régen se volt válaszék... [link]

#43211 NoLF: Nálam is csak fél-egy évente, kivétel a csoki. De személytelenül, ha belegondolsz, nagy lehúzás.

#43219 NoLF: Kocc... de csak teával.

"A pokol nem hely, hanem állapot"

(#43239) Tim82


Tim82
nagyúr

kép (mióta nem megy a PH!-ra a képfeltöltés?)

[ Szerkesztve ]

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43240) NoLF


NoLF
addikt

Igy alakult... :) koszi mindenkinek a koccot es Integranak minden jot kivanunk odafont!

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43241) bandus válasza NoLF (#43240) üzenetére


bandus
veterán

azért majd meséljetek ki kicsoda, nem feltétlenül vagyok 100%-ig biztos a dologban :)

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#43242) bobsys válasza bandus (#43241) üzenetére


bobsys
addikt

Ott van Tildy, Nolf, fokukac... :DDD

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#43243) Tim82 válasza bobsys (#43242) üzenetére


Tim82
nagyúr

Tildy nincs... :N

"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

(#43244) emvy válasza bobsys (#43242) üzenetére


emvy
nagyúr

Tildy joval magasabb szerintem, meg talan Montoyanal is. (Sot, biztos.)

while (!sleep) sheep++;

(#43245) bobsys válasza Tim82 (#43243) üzenetére


bobsys
addikt

Pedig azt hittem poenos leszek, megyek is vissza glettelni :B

Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel

(#43246) BlacKSouL válasza bobsys (#43245) üzenetére


BlacKSouL
addikt

Aztán holnap majd rákérdezünk: Meglett? ;]

Aláírás (nem kötelező megadni)

(#43247) fokukac válasza bobsys (#43245) üzenetére


fokukac
nagyúr

vissza a balettba, ugrálni..! :P

Pleased to meet you - hope you guess my name

(#43248) NoLF válasza bandus (#43241) üzenetére


NoLF
addikt

Jobbrol balra erre-arra mi vagyunk es nem mas, kulonben izekre pofoztatom magam :)

The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

(#43249) Declare válasza NoLF (#43248) üzenetére


Declare
őstag

Sziasztok!

Lattam sokan irnak ide külföldröl is es lenne egy roppant idegesitö problemam.....nemetorszagbol, nemet szamlarol, paypal on keresztül szeretnek az ebayen fizetni. Mult heten regisztraltam mind kettö helyre, hitelesitettem a paypal omat is a bankomnal, ebayen hozzarendeltem es hitelesitettem a paypal fiokomat, minden frnakonak tünt. Bankkartyammal nem tudok fizetni (nincs az a 3 jegyü kod a hatuljan), ezert paypal es bankos fizetes kellene nekem.

A problema:

Ebayen kivalasztom a termeket (5db volt), kosarba rak (mindegyik azonnali vasarlos, paypal fizetesi opcioal, van raktaron stb.), fietes, paypal kivalaszt, felugro paypal ablakban bejelentkezes a paypal accounttal.....es eddig jutok. Ekkor azt irja, adjam meg a bankszamlam adatait, vagy a kartyamat.....ez mar alapbol erthetetlen, mert a paypal ban ez ugye mar megvan adva, hitelesitve.....de mondom ok, kerte az IBAN t meg a születesi datumot. Megadtam, erre kiirta az ablak tetejen piros felkiato jellel, hogy ez a bankszamla mar szerepel az accountomban.....es itt vagy beirhatom ujra az IBANt vagy megszakithatom........

Na ezt kattogtattam össze vissza, probaltam egyesevel megvenni a termekeket stb....erre valahogy eljutottam odaig, hogy mind az 5 termek "megvasarolt" allapotba került, de csak 2 termek került be a paypal oldalamra levonaskent, amiböl az egyiket mar a bankszamlalmrol is levontak, a masikat még nem. A masik 3 termek csak "megvasarol" de ha fizetni akarom, az elöbb leirt story kezdödik.

Paypal forumban kerdeztem, nem tud segiteni senki. Neten kutakodtam, sehol nem irjak, hogy paypalra be kellene fizetnem (nem is kapok ilyen hiba üzenetet fizeteskor), illetve 2 ismerösömet is kerdeztem, mindenki azt mondta, ilyennel nem talalkozott meg, siman a rgisztraciok es hitelesitesek utan ebayen paypal fizetes, paypal login es köszönik a vasarlast, vonjak a szamlarol....

[link] Itt van printscreenekkel, miket csinalok es mit kapok....

tud valaki segiteni mi lehet a baj? :R

Mod: bocs nem valasz akart lenni, hanem uj hsz... :B csak szetvet az ideg :(((

[ Szerkesztve ]

(#43250) parandroid válasza Declare (#43249) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Nem tudom, hogy pontosan értem-e a problémát, de nem lehet, hogy az a gond, hogy a paypalnak is bankkártyaadatokat akarsz megadni? Nekem hasonló okokból ott direktben a bankszámlaadatok vannak megadva, és nem a kártyán keresztül, hanem rögtön a bankszámláról vonja a fizetendő összeget.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.