- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bacsis: Gyere el a 11. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
1100 - 1001
3994 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
-
Petie
veterán
-
VladimirR
nagyúr
Nem szeretnek flamelni veled.
Lehet, hogy allok a dologhoz naivan, de biztam abban, hogy hatha egyszer egy vecsesi helyi lakos eppen akkor olvassa a PH! forumjat amikor en felhozom a topicot, es benez.
Gondolom a tobbit mar el tudod kepzelni magadtol is.
Ha nem akkor szivesel eljatszom babukkal igeny szerint.te mit ittal? vagy szivtal? csak ezen az otvenes oldalon ket poent is elengedtel
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
Twollah: nem akarom a mod. ker.-t szétbarmolni etzért inkább ide válaszolok:
Ha mar annyira szemelyeskedunk:
Te meg menjel a banyaba.
Van ott eleg akna ahol le tudsz menni a fold ala ha akarsz.
Eleg ha csak megnezed a buszmegalloban a tablat.
a bányák már régen bezártak
egy akna van nyitva az is múzeum...
hmm buszmegállóban a táblát... nos igen.. komoly 2 busz jár a régi bányaaknák fele...
én nem személyeskedni akartam, csak nem értem miért akarod?
emvy az értelmetlen toőpicocat zárta... a tiedet nem tudom miért.. talán mert te vagy az egyetlen vecsési? én értem, h ismerkedni szeretnél és ezért nyitottad...
de több mint egy hónap alatt senki nem írt oda, csak te v olyan aki nem vecsési...Nem szeretnek flamelni veled.
Lehet, hogy allok a dologhoz naivan, de biztam abban, hogy hatha egyszer egy vecsesi helyi lakos eppen akkor olvassa a PH! forumjat amikor en felhozom a topicot, es benez.
Gondolom a tobbit mar el tudod kepzelni magadtol is.
Ha nem akkor szivesel eljatszom babukkal igeny szerint. -
Petie
veterán
ja és én se indítok a falum nevével topicot mert tudom hogy senki nem forumozik itt.
ugyhogy válts vissza és menj vmi közeli nagyváros topicjába. -
Gambit
őstag
Nem akarom megrendszabályozni, csak a véleményemet írta le, ami most történetesen egybeesett twollah véleményével. Sajnálom, ha ez téged zavar, nem muszáj olvasni.
-
VladimirR
nagyúr
-
Gambit
őstag
nem
joval ez elott volt egy topic-ja, amiben kepekkel illusztralva hihetetlen professzionalisan es teljes komolysaggal leirta, mikent cserelte ki a processzor hutoventuillatorat egy kek ledes ventillatorra
a legmnagyobb poen(?) az volt a topicban, hogy sokan komolyan vettek, s azt hittek tenyleg az elete mod-ja, s jo szokas szerint elkezdtek lehuzni - nem tunt fel, hogy ''roluk'' szol a tema, nem a hutoventillatorrolSanya néven nyitotta?
Keresem.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Jó, én lezártnak tekintem az ügyet. Nincs kedvem rébuszokkal, meg célzásokkal bajlódni. Te szólítottál meg engem, az lenne a minimum, hogy világosan beszélsz. Én elmondtam a véleményem. Az ügy amúgy sem a mi kezünkben van, és nem is volt soha. Felesleges vergődnünk rajta.
Apropó, még nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy mit értettél a pörgésem alatt.''az lenne a minimum''
ne oktass, légyszíves.
''amúgy sem a mi kezünkben van''
erre értettem a ''pörgésed''. akkor minek akarod itt megrendszabályozni a dolgokat. biztos tudják, a Mod.-ok hogy miért zárnak egy topik, miért nem egy másikat. -
VladimirR
nagyúr
Erre gondolsz? Bővebben: link
nem
joval ez elott volt egy topic-ja, amiben kepekkel illusztralva hihetetlen professzionalisan es teljes komolysaggal leirta, mikent cserelte ki a processzor hutoventuillatorat egy kek ledes ventillatorra
a legmnagyobb poen(?) az volt a topicban, hogy sokan komolyan vettek, s azt hittek tenyleg az elete mod-ja, s jo szokas szerint elkezdtek lehuzni - nem tunt fel, hogy ''roluk'' szol a tema, nem a hutoventillatorrol -
Old Death
senior tag
Twollah: nem akarom a mod. ker.-t szétbarmolni etzért inkább ide válaszolok:
Ha mar annyira szemelyeskedunk:
Te meg menjel a banyaba.
Van ott eleg akna ahol le tudsz menni a fold ala ha akarsz.
Eleg ha csak megnezed a buszmegalloban a tablat.
a bányák már régen bezártak
egy akna van nyitva az is múzeum...
hmm buszmegállóban a táblát... nos igen.. komoly 2 busz jár a régi bányaaknák fele...
én nem személyeskedni akartam, csak nem értem miért akarod?
emvy az értelmetlen toőpicocat zárta... a tiedet nem tudom miért.. talán mert te vagy az egyetlen vecsési? én értem, h ismerkedni szeretnél és ezért nyitottad...
de több mint egy hónap alatt senki nem írt oda, csak te v olyan aki nem vecsési... -
Petie
veterán
-
Gambit
őstag
tudom, de ez mar koztunk felmerult parszor, ha jol emlekszem ketszer is koveteltel tolem royality dijet az IQBlaster kifejezes hasznalataert, s mindketszer ezt kaptad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gambit: hidd el neke, javareszt az ove
es ha mar felmerultek Sanya topicjai
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
keresem Sanya ubermod topicjat, ahol a ''modder''-eket figurazza ki
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[Szerkesztve]Erre gondolsz? Bővebben: link
-
twollah
nagyúr
-
Gambit
őstag
magyarázd el légy szíves, mit jelent a ''következetes'' szó.

ehh...
bár sokáig fog tartani, mert ugyebár a felfogásom az lassú.
----------------
neked meg az iróniához nincs sok közöd.
nem akartam konkrétan fogalmazni, mert még ennél is nagyobb vita alakul, ki. gondoltam megérted amit a következetességről mondtam, de mégsem. elmagyárázni nem fogom.Jó, én lezártnak tekintem az ügyet. Nincs kedvem rébuszokkal, meg célzásokkal bajlódni. Te szólítottál meg engem, az lenne a minimum, hogy világosan beszélsz. Én elmondtam a véleményem. Az ügy amúgy sem a mi kezünkben van, és nem is volt soha. Felesleges vergődnünk rajta.
Apropó, még nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy mit értettél a pörgésem alatt. -
Petie
veterán
héj twollah miért akarod záratni tatabányai off topikunkat?
-
escie
őstag
Igen, a következetesség fontos a moderátori munkában. Ha nem érted, akkor gondolom a modern jogrendszer fogalmához sincs sok közöd.
Engem nem érdekel, hogy zárva vannak-e vagy nyitva, de ha kitör a balhé, hogy az egyik miért van nyitva, a másik miért nem, abban elég sokan érintettek vagyunk.
Szerk: Nem voltam türelmetlen, de twollah későbbi hsz-ére válaszoltál. Nem tudhattam, hogy visszafele haladsz.
VladimirR: Az első nem Sanya topicja!
[Szerkesztve]magyarázd el légy szíves, mit jelent a ''következetes'' szó.

ehh...
bár sokáig fog tartani, mert ugyebár a felfogásom az lassú.
----------------
neked meg az iróniához nincs sok közöd.
nem akartam konkrétan fogalmazni, mert még ennél is nagyobb vita alakul, ki. gondoltam megérted amit a következetességről mondtam, de mégsem. elmagyárázni nem fogom. -
VladimirR
nagyúr
Tudod mindenkit a sajat fegyverevel.
Igy indult a dolog Bővebben: link.
Erre jott a valasz Bővebben: link.tudom, de ez mar koztunk felmerult parszor, ha jol emlekszem ketszer is koveteltel tolem royality dijet az IQBlaster kifejezes hasznalataert, s mindketszer ezt kaptad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gambit: hidd el neke, javareszt az ove
es ha mar felmerultek Sanya topicjai
keresem Sanya ubermod topicjat, ahol a ''modder''-eket figurazza ki
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Tudod mindenkit a sajat fegyverevel.
Igy indult a dolog Bővebben: link.
Erre jott a valasz Bővebben: link. -
Gambit
őstag
Igen, a következetesség fontos a moderátori munkában. Ha nem érted, akkor gondolom a modern jogrendszer fogalmához sincs sok közöd.
Engem nem érdekel, hogy zárva vannak-e vagy nyitva, de ha kitör a balhé, hogy az egyik miért van nyitva, a másik miért nem, abban elég sokan érintettek vagyunk.
Szerk: Nem voltam türelmetlen, de twollah későbbi hsz-ére válaszoltál. Nem tudhattam, hogy visszafele haladsz.
VladimirR: Az első nem Sanya topicja!
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Melyikrol beszelsz?
Az enyemrol? Bővebben: link
Erdekes modon idekoltoztem nem is oly regen, es szeretnek kapcsolatokat itt.
Mar csak amiatt is, mert:
- Pestre felutazni nem a legjobb egy geppel a kezedben a vonaton.
- valahogy egy masik vecsesi PH! tag meg is csak kozelebb van mint egy pesti.nem, sanya ket topicjarol beszeltem, amiket Gambit linkel a moderatort keresek topicban
#1073: LOL
(sirvarohogo smiley) -
twollah
nagyúr
Nekem az csipi a szemem, hogy a mighty MODERATORok szelektiven zarnak lokalis topicokat.
Csak nem tudom, hogy milyen rendszer alapjan.
Errol ki is fejtettem a velemenyem itt Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
Jól van, akkor tekintettel a nehezebb felfogásúakra összefoglalom. Miután bezártak 2, azaz kettő darab hasonló lokáltopicot, én felvetettem, hogy a következetesség nevében akkor be kéne zárni a többit is, mert nem igazságos, hogy valamelyik élhet, a másik meg nem. Nekem nincs semmi bajom velük, de akkor nyissák ki a zártakat is.
Mire érted a pörgetős dolgot? És mit akarnék elérni? Ha esetleg világosan fogalmaznál, megköszönném.''a következetesség nevében''
igaz. mindegy mit csinálunk, csak következetesen.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''Nekem nincs semmi bajom velük''
akkor miért érdekel, hogy nyitva-e, vagy zárva vannak?
(tessék, válaszoltam. csak türelmetlen voltál. )
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Ha annyira csípi a szemed, miért nem nekem válaszolsz? Amúgy leírtam mindent, nem értem ezek után mi nem világos.
-
twollah
nagyúr
Melyikrol beszelsz?
Az enyemrol? Bővebben: link
Erdekes modon idekoltoztem nem is oly regen, es szeretnek kapcsolatokat itt.
Mar csak amiatt is, mert:
- Pestre felutazni nem a legjobb egy geppel a kezedben a vonaton.
- valahogy egy masik vecsesi PH! tag meg is csak kozelebb van mint egy pesti. -
escie
őstag
''az osszes lokalis dolgokkal foglalkozo topicot.''
egen, ez csípi a szemem.
(bár a Te topikod nem olvastam, de fel nem fogom mi lehetett benne, amiért zárni kellett. de ehhez semmi közöm, persze...) -
twollah
nagyúr
Hogy is van ez?
''a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet''
Bővebben: link
Van meg kerdesed? -
Gambit
őstag
Az első szerintem nem, és ha mégis, akkor pedig azzal kellett volna indokolni a zárást. Így semmiképpen nem jó, mert csomó ellentétet szül.
-
zsoltee10
addikt
felőlem maradhatnak a lokál topicok, de egyedül nem szeretnék dönteni, mivel nem ismerem a zárás körülményeit. írtam a többieknek.
tény, hogy pörgés nem nagyon volt egyik topicban sem.
-
VladimirR
nagyúr
Jól van, akkor tekintettel a nehezebb felfogásúakra összefoglalom. Miután bezártak 2, azaz kettő darab hasonló lokáltopicot, én felvetettem, hogy a következetesség nevében akkor be kéne zárni a többit is, mert nem igazságos, hogy valamelyik élhet, a másik meg nem. Nekem nincs semmi bajom velük, de akkor nyissák ki a zártakat is.
Mire érted a pörgetős dolgot? És mit akarnék elérni? Ha esetleg világosan fogalmaznál, megköszönném.azert ne feledkezzunk meg arrol sem, hogy az a ket topic provokacio volt, es kimondottran erre ment ki a jatek
twollah: a Bovebben: link utan mikor szandekozol royality dijat fizetni? csak a moderatorokhoz intezett hozzaszolasodban van 5 darab... (
) -
twollah
nagyúr
-
Gambit
őstag
-
twollah
nagyúr
Mire érted a pörgetős dolgot? És mit akarnék elérni? Ha esetleg világosan fogalmaznál, megköszönném.Ezt a kerdest mar feltettem az illetekeseknek Bővebben: link.
Kivancsi vagyok mi lesz a valasz. -
twollah
nagyúr
szerintem is.
tökre gáz, hogy kialakul egy elég jó társaság, akik hasonló érdeklődésűek, és -mivel egy városban laknak- néha összejárnak sörözgetni, dumálni, mert itt összefújta őket a szél, megismerték egymást.
be kell zárni a ''városos'' topikokat, egytől-egyig mindet, igazad van. teljesen rossz dolog az ilyen topik, mert Te nem tudsz benne résztvenni, gondolom.
bíz már a Házigazdákra a dolgot, nem kell itt pörgetni magad. mit akarsz elérni?
Szerintem valamit felreertettel a hozzaszolassal kapcsolatban.
O arra akart celozni, hogy nem csak az en topicomat kene bezarni hanem az osszes lokalis dolgokkal foglalkozo topicot. -
Gambit
őstag
szerintem is.
tökre gáz, hogy kialakul egy elég jó társaság, akik hasonló érdeklődésűek, és -mivel egy városban laknak- néha összejárnak sörözgetni, dumálni, mert itt összefújta őket a szél, megismerték egymást.
be kell zárni a ''városos'' topikokat, egytől-egyig mindet, igazad van. teljesen rossz dolog az ilyen topik, mert Te nem tudsz benne résztvenni, gondolom.
bíz már a Házigazdákra a dolgot, nem kell itt pörgetni magad. mit akarsz elérni?
Mire érted a pörgetős dolgot? És mit akarnék elérni? Ha esetleg világosan fogalmaznál, megköszönném. -
escie
őstag
szerintem is.
-
VladimirR
nagyúr
he?
boci: megkaptam, kosz a bizalmat, amint osszeszedtem a gondolataim megy a remail
szerk.: jah, igen: bagatelen mikor kapod azt a hibat? ha regisztracional kapsz hibat, az teljesen normalis, mert azt meg mindig nem voltam kepes megcsinalni (bar abbol, hogy mit akar lekerdezni, szerintem nem ott kaptad
)
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
#1058-1060ig
Tudjatok okos enged... -
kamikaze boci
őstag
-
MarKoo
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
VladimirR
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
HI!
Igen fel is tunt es mar aszittem ragyuttel hogy a hihetelen kedvessegedel ittttt nem tanasz tarsa es elmentel nozni a veresegyhazi gyogyfirdobe az ott magukat kuralgato oregasszonyok koze vadaszni!!!!:- )))))))))
udv
neduddki
p.s. elnezest ez nagyon diszno volt, bocsanat:- ))))) -
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
Nem tudom, de gondolom nem vetted eszre, hogy igen csak hosszu ideje alig forumozok, es ha forumozok akkor is csak olyan forumokba irok ahol olyan dolgokkal foglalkoznak ami erint engem pl.: vmi problema HW, SW fronton.
-
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
-
Gambit
őstag
1: demokracia es szolasszabadsag suxx
2: ezek a forumon nincsenek (''a fórum moderált'' - idezet az alapelvek c. eposzbol)
3: imho azok az eloiteletek epulnek valamire
4: belathatod te is, hogy ez nem szemelyed ellen iranyult, de a sokmillio lokaltopic kezd leginkabb valami szar csetre hasonlitani --- en pl udvozlom azt a dontest, hogy tobb nem nyilhat, azzal viszont nem ertek egyet (ber ezt segyellem kimondani
), hogy a Te topicodat anaqer emvy jozzaszolasara hivatkozva zarta, leven a hsz kesobb szuletett, mint ahogy a topic nyilt - ezen az alapon most zarni kellene minden lokaltopicot, iskolas topicot, egyebeket..... (es ez Gambit-nak is szolt)
[Szerkesztve]Én is pont azt mondtam, hogy legyenek következetesek, és akkor már zárják az összeset.
-
twollah
nagyúr
1: demokracia es szolasszabadsag suxx
2: ezek a forumon nincsenek (''a fórum moderált'' - idezet az alapelvek c. eposzbol)
4: belathatod te is, hogy ez nem szemelyed ellen iranyult, de a sokmillio lokaltopic kezd leginkabb valami szar csetre hasonlitani --- en pl udvozlom azt a dontest, hogy tobb nem nyilhat, azzal viszont nem ertek egyet (ber ezt segyellem kimondani
), hogy a Te topicodat anaqer emvy jozzaszolasara hivatkozva zarta, leven a hsz kesobb szuletett, mint ahogy a topic nyilt - ezen az alapon most zarni kellene minden lokaltopicot, iskolas topicot, egyebeket..... (es ez Gambit-nak is szolt)
[Szerkesztve]4.es pont beli tevekenyseg bennem is felmerult.
Kivancsi leszek, hogy megvalosul-e. -
VladimirR
nagyúr
Mit ad isten szerettem volna par emberrel megismekedni aki itt lakik, es talan segiteni egymasnak ha szukseg van erre.
No mindegy...
Demokraciaban elunk, szolasz szabadsag van vagy mi a tosz.
Igaz, hogy itt valahogy ez nem valosul meg egy cseppet sem, de ne is torodjunk ezzel.
Jok a mighty MODERATORok, jol vegzik a dolgukat, csak bizonyos emberekkel szemben tele vannak eloitelettel.
No mindegy...1: demokracia es szolasszabadsag suxx
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Mit ad isten szerettem volna par emberrel megismekedni aki itt lakik, es talan segiteni egymasnak ha szukseg van erre.
No mindegy...
Igaz, hogy itt valahogy ez nem valosul meg egy cseppet sem, de ne is torodjunk ezzel.
Jok a mighty MODERATORok, jol vegzik a dolgukat, csak bizonyos emberekkel szemben tele vannak eloitelettel.
No mindegy...Még ha előítéleteik is vannak veled szemben, akkor is megértem mert nem te vagy a legédesebb, tünci-büncibb a fórumon. Sőt.....

[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
No mindegy...
No mindegy... -
MarKoo
addikt
Ujabb topicom lett bezarva.
Pontosabban az esztelen brutalitas aldozata lett.
Millio koszonet annak aki tette.
Nem kivanok semmi rosszat neki, csak akkor alljon fel neki amikor en akarom.Ezen a hsz.-en sokáig agyaltál? Sokat fejlődhettél az utóbbi pár napban ha ilyen hsz-t magadtól tudtál kreálni.

-
twollah
nagyúr
Ujabb topicom lett bezarva.
Pontosabban az esztelen brutalitas aldozata lett.
Millio koszonet annak aki tette.
Nem kivanok semmi rosszat neki, csak akkor alljon fel neki amikor en akarom. -
rdi
veterán
Magyarország a kaland országa
Nézem és hallgatom, hogy az amerikaiak felfedezték Magyarországot. Na jó, nem a szoftvergyártást, még csak nem is a világszínvonalú autógyártásunkat, de azért mégis.
Valahogy mindíg egy kicsit magasabbnak érzem magam, ha egy echte magyar sikerről tájékozódhatok.
Szóval az amcsik felfedezték országunkat, no nem a tudás, a jólét, sem az utódkommunisták és a polgárság országát, hanem a kalandét. Ami azért is jó, mert mostmár nem csak mi érezzük egy nagy kalandnak az életünket ebben az országban, hanem.
[Mellesleg, épeszű amerikai nem is hallott még a kommunistákról, különösen nem a magyarokról, vagy ha igen, azt akkor is Sztálinnak hivták.]
Az ám a kaland. Már érzem is a zsigereimben ahogy a különleges ingerek tömegét érzékelem, ahogy itt ebben a vad, kíméletlen országban túléljük magát az országot, magát a (valóság)sós valóságot .
Hiszen gondoljunk csak bele, mekkora kaland lehet egy 120 kilós amerikainak egy ősi magyar trabantot vezetnie, Budapest gidres - gödrös utcáin. Már az is nagy kaland lehet, hogy megállja röhögés nélkül. Viszont ahhoz, hogy beférjen a bosszúba, helyből fogynia kell vagy 30 kilót. Mekkora erőfeszítés!
De ez mind semmi: vért inni, mint Drakula! Na az már döfi. Tanulja meg az amcsi, milyen is a magyarok istene! A magyarok köztudottan nyereg alatt puhították a húst, egyik ősi nemesük rendszeresen kiürítette az éppen meglévő vértartalékot - ezért is nincs annyira vér a vérelosztóban, ma sem.
Szóval szép, embert próbáló, nehéz feladat lehett a magyarországi valóságsóban részt venni, bele is izzadtak derék amerikai barátaink (és barátnőink).
*
Más kérdés, hogy a trabant ugyebár német, mégha legszívesebben le is tagadnák ezt Schröderék, a Drakula meg román. Én a helyükben helyből levédeném mind a kettőt, mert ha nem, a magyar reklámszakemberek lenyúlják!
És akkor nem csak a kátyús út, meg a (pohárba) kiöntött vér marad a magyar. Hanem a kaland is. Tessék, íme a médiavilág teljes beteljesülése. Szép, új, médiavilág. -
VladimirR
nagyúr
-
Loretto
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
Loretto
veterán
Ez megy nektek? Bővebben: link
-
kamikaze boci
őstag
freemail jelenleg nem enged be, ait irni akartal, azt kuldd ide: ghudiczius & tvnetwork . hu, vagy freemailes cimemen keress meg msn-en
egyebkent attol, hogy ''a cégek tovább nem tudják bevállalni a fent említett extra árrésből származó profit kiesését, és az árak újra felkúsznak'' pont azert nem tartok, mert ''egy doboz Marlboro előállítási költsége csaknem ugyanannyi, mint egy doboz Helikoné''
A dohányipari cégek nem a Helikon árréséből vesznek Jaguárokat a vezetőknek, vagyis az a pénz előbb-utóbb hiányozni fog.

A mailt hamarosan küldöm
-
VladimirR
nagyúr
ms outlook-ot hasznalok, es valamiert be volt pipalva, hogy ne torolje a leveleket a szolgaltatotol (eleinte szivtam a regi levelek importalasaval, ezert a biztonsag kedveert igy hasznaltam) es erre a cimre jottek a ph!-s ertesitok is

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
lol, ez a freemail ez kesz
elkezdtem torolgetni a leveleimet, de ugye csak 50-esevel lehet (nekem meg volt 4000) - nyomom, nyomom, szep lassan haladok, erre miutan olyan 400 levelet mar kitoroltem, a kepembevag egy hatalmas hibauzenetet - nah, ez most nem lesz jo, gondoltam, de veletlenul pont jol jott: hat nem kitorolt minden levelet a postafiokombol? mas esetben ezert szencsegeltem volna, meg verem az asztalt, de most pont jol jott
Akkor leugrohattál a törlésről. 4000 levél? Hmm. -
VladimirR
nagyúr
freemail jelenleg nem enged be, ait irni akartal, azt kuldd ide: ghudiczius & tvnetwork . hu, vagy freemailes cimemen keress meg msn-en
egyebkent attol, hogy ''a cégek tovább nem tudják bevállalni a fent említett extra árrésből származó profit kiesését, és az árak újra felkúsznak'' pont azert nem tartok, mert ''egy doboz Marlboro előállítási költsége csaknem ugyanannyi, mint egy doboz Helikoné''
lol, ez a freemail ez kesz
elkezdtem torolgetni a leveleimet, de ugye csak 50-esevel lehet (nekem meg volt 4000) - nyomom, nyomom, szep lassan haladok, erre miutan olyan 400 levelet mar kitoroltem, a kepembevag egy hatalmas hibauzenetet - nah, ez most nem lesz jo, gondoltam, de veletlenul pont jol jott: hat nem kitorolt minden levelet a postafiokombol? mas esetben ezert szencsegeltem volna, meg verem az asztalt, de most pont jol jott
-
VladimirR
nagyúr
Mindenek előtt: megtelt a freemailes fiókod!

Azt nem árt tudni, hogy egy doboz Marlboro előállítási költsége csaknem ugyanannyi, mint egy doboz Helikoné. Az árkülönbségből a nevesebb cigik image teremtő marketingjét (például az ügynököket) finanszírozzák.
Az árversenyt a BAT kezdte, a Pall Mall árát vitték le. Ilyenkor a Philip Morris az évek óta bevállt gyakorlat szerint szintén árat csökkent. Ha viszont a középkategóriás cigaretták ára az alsó középnél van, akkor az ''alsóközepesek'' árát is lejjebb kell vinni. A fogyasztók kb. így járnak át: Multitól Pall Mall-hez, Szofitól Multihoz, ha olcsóbb. Aztán eltelik néhány hónap, lecsendesednek a kedélyek, kicsit átrendeződnek a piaci erőviszonyok, a cégek tovább nem tudják bevállalni a fent említett extra árrésből származó profit kiesését, és az árak újra felkúsznak.
Dohányos pedig mélyen a zsebbe nyúl
[Szerkesztve]freemail jelenleg nem enged be, ait irni akartal, azt kuldd ide: ghudiczius & tvnetwork . hu, vagy freemailes cimemen keress meg msn-en
-
kamikaze boci
őstag
igy hajnaltajt (keso este, kinek mi...) kimentem a boltba, venni cigit, meg kajat es egy kissebb meglepetes ert: eloszor azt hittem melleutott a csaj, de mikor rakerdeztem, igazota, hogy a sopianae ara 420Ft (eddig 440 volt, azok kedveert, akik nem tudtak)
azt eddig is tudtam, hogy a multi ara lement (500-rol 440-re), de ezen meg nem lepodtem meg, mert mivel ez a kozepkategoria ket legnepszerubb amrkaja, mindig is voltak a multinak ilyen akcioi
azonban most ugy tunik, hogy rajottek a nagyfejuek, hogy valami nincs rendben (mert miutan rakerdeztem kiderult, tobb marka ara is csokkent) es elkezdtek realisan gondolkodni - mert lassuk be, az arak csillagos egekbe emelese nem megoldas - hogy kedvenc kocsmarosnem idezzem: ''eddig eladtam napi 20000-ert, most visznek 3000-ert'', s ennek, mint gondoljatok, nem az az oka, hogy kevesebb a dohanyos, hanem hogy megveszika az ukran, meg egyeb csempescigit
remelve, hogy mashol is rajonnek: nincs ez igy jol, azt mondom kis lepes ez az embernek, de nagy az emberisegnek (
), mert ugye nem csak a ciginel van meg ez a gond (de monjuk a benzinnel, ahol szinten hodit az ukran benzin nalunk pl, vagy az alkalmazott utan fizetendo magas jarulekok helyett a feketemunka)Mindenek előtt: megtelt a freemailes fiókod!

Azt nem árt tudni, hogy egy doboz Marlboro előállítási költsége csaknem ugyanannyi, mint egy doboz Helikoné. Az árkülönbségből a nevesebb cigik image teremtő marketingjét (például az ügynököket) finanszírozzák.
Az árversenyt a BAT kezdte, a Pall Mall árát vitték le. Ilyenkor a Philip Morris az évek óta bevállt gyakorlat szerint szintén árat csökkent. Ha viszont a középkategóriás cigaretták ára az alsó középnél van, akkor az ''alsóközepesek'' árát is lejjebb kell vinni. A fogyasztók kb. így járnak át: Multitól Pall Mall-hez, Szofitól Multihoz, ha olcsóbb. Aztán eltelik néhány hónap, lecsendesednek a kedélyek, kicsit átrendeződnek a piaci erőviszonyok, a cégek tovább nem tudják bevállalni a fent említett extra árrésből származó profit kiesését, és az árak újra felkúsznak.
Dohányos pedig mélyen a zsebbe nyúl
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Apika
addikt
-
Agyzuzo
addikt
Ma lettem 1000 napos a PH-n, ennek örömére gratulálok magamnak.

-
Apika
addikt
Igen! Tegnap én is láttam egy nénikét, aki árulta a hóvirágjait. Megtréfálta őket ez a meleg idő...
-
VladimirR
nagyúr
igy hajnaltajt (keso este, kinek mi...) kimentem a boltba, venni cigit, meg kajat es egy kissebb meglepetes ert: eloszor azt hittem melleutott a csaj, de mikor rakerdeztem, igazota, hogy a sopianae ara 420Ft (eddig 440 volt, azok kedveert, akik nem tudtak)
azt eddig is tudtam, hogy a multi ara lement (500-rol 440-re), de ezen meg nem lepodtem meg, mert mivel ez a kozepkategoria ket legnepszerubb amrkaja, mindig is voltak a multinak ilyen akcioi
azonban most ugy tunik, hogy rajottek a nagyfejuek, hogy valami nincs rendben (mert miutan rakerdeztem kiderult, tobb marka ara is csokkent) es elkezdtek realisan gondolkodni - mert lassuk be, az arak csillagos egekbe emelese nem megoldas - hogy kedvenc kocsmarosnem idezzem: ''eddig eladtam napi 20000-ert, most visznek 3000-ert'', s ennek, mint gondoljatok, nem az az oka, hogy kevesebb a dohanyos, hanem hogy megveszika az ukran, meg egyeb csempescigit
remelve, hogy mashol is rajonnek: nincs ez igy jol, azt mondom kis lepes ez az embernek, de nagy az emberisegnek (
), mert ugye nem csak a ciginel van meg ez a gond (de monjuk a benzinnel, ahol szinten hodit az ukran benzin nalunk pl, vagy az alkalmazott utan fizetendo magas jarulekok helyett a feketemunka)lol, es ezzel meg nincs vege a meglepetesek soranak
kimegyek az erkelyre, frissen vasarolt cigarettemmel, erre mit latok? igen, az ablak alatt kihajtott a hovirag
igen, januar kozepen
-
VladimirR
nagyúr
), mert ugye nem csak a ciginel van meg ez a gond (de monjuk a benzinnel, ahol szinten hodit az ukran benzin nalunk pl, vagy az alkalmazott utan fizetendo magas jarulekok helyett a feketemunka) -
Agyasima
őstag
No jó reggelt mindenkinek! :- )
A Szote Klub ma eléggé jó volt. Aki kihagyta sajnálhatja... :- )
Asszem alszok egy jót... -
Loretto
veterán
Igen én is csodálkozom. az elmút 2 hétben mintha teljesen felborult volna a bioritmusom. Délután 3-4 órát alszom kaja után, ha tehetem, este meg éjfél körül már le kell feküdni hogy reggel ne legyek hulla. Lehet ez a nagy meleg miatt van/volt

-
anaqer
veterán
-
Loretto
veterán
Ez csak kölcsönkari, decemberben ment el a ti4200, a kiszemelt egy msi 6800.Zsé megvan márcsak fel kellene mennem pestre.
-
Szőrös
veterán
jahkérem
én is ihes vótam mikor hazaértem. behamiztam 1 ''csöpp'' adag sajtot oszt fekxek le. vehehe GF 2 gts helyett kéne jobb ? megértem ahogy látom már csak az a szűk keresztmetszet a konfigodban. Na hajrá van a PH!-n itt pár jó vétel 
-
Loretto
veterán
Wazz én meg most értem haza. Cimborákkal sörözgettünk.
Egyébként dühös vagyok. Bekötettük ADSL-t amit fatáv szaki meg is csinált /a vonal aktív is/ de csesztek még átadni szerződést axeler@#&Đ-nak szal szolgáltatás mág nuku. Én meg pont emiatt vettem WLAN cuccokat is ami pöpecül müxik de a jó..........-t kell még itten szívnom gprs-el. ehh. Mi a francokat csináltá , hogy ilyenkor ébresz ? Iccakai műszak ?Tv-ztem aztán kb 11-kor bealudtam
igy most pörgök és éhes vagyok.
Plussz vidikarit vadászok. Ilyenkor van időm. -
Szőrös
veterán
Wazz én meg most értem haza. Cimborákkal sörözgettünk.
Egyébként dühös vagyok. Bekötettük ADSL-t amit fatáv szaki meg is csinált /a vonal aktív is/ de csesztek még átadni szerződést axeler@#&Đ-nak szal szolgáltatás mág nuku. Én meg pont emiatt vettem WLAN cuccokat is ami pöpecül müxik de a jó..........-t kell még itten szívnom gprs-el. ehh. Mi a francokat csináltá , hogy ilyenkor ébresz ? Iccakai műszak ? -
F-ECT$
titán
-
Loretto
veterán
Wazz most ébredtem.

-
Tithian
őstag
-
Apika
addikt
-
tildy
nagyúr
-
Apika
addikt
-
tildy
nagyúr
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0501/velvet/apple.jpg)
Na ki találja ki , hogy ez mi?
Nem ér lesni... -
Sick Boy
őstag
kerestem képet egy bizonyos alaplapról [Tyan Tomcat i925EX] és mit dobott a gugli...?
Bővebben: link nem is tudtam, hogy Tomcat így néz ki

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Loretto
veterán
-
escie
őstag
-
BenJoe
senior tag
Aktív témák
-
1100 - 1001
3994 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- GYÖNYÖRŰ MacBook Pro 14" M2 Pro 16 GB - 512 GB GAR ÉS jótállás!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Lenovo Legion Pro 5 - 16IRX10 - i9 14900HX - RTX 5070 - 32GB - 1TB
- 2000GB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar GEN V!!! SK Hynix 2048GB PCB01 kb. 14GB/s / 12GB/s
- Lenovo Thinkcentre M710Q MINI PC,i3-7100T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Honor Magic V2 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)