Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
Nem szeretnek flamelni veled.
Lehet, hogy allok a dologhoz naivan, de biztam abban, hogy hatha egyszer egy vecsesi helyi lakos eppen akkor olvassa a PH! forumjat amikor en felhozom a topicot, es benez.
Gondolom a tobbit mar el tudod kepzelni magadtol is.
Ha nem akkor szivesel eljatszom babukkal igeny szerint. -
ja és én se indítok a falum nevével topicot mert tudom hogy senki nem forumozik itt.
ugyhogy válts vissza és menj vmi közeli nagyváros topicjába. -
VladimirR
nagyúr
nem
joval ez elott volt egy topic-ja, amiben kepekkel illusztralva hihetetlen professzionalisan es teljes komolysaggal leirta, mikent cserelte ki a processzor hutoventuillatorat egy kek ledes ventillatorra
a legmnagyobb poen(?) az volt a topicban, hogy sokan komolyan vettek, s azt hittek tenyleg az elete mod-ja, s jo szokas szerint elkezdtek lehuzni - nem tunt fel, hogy ''roluk'' szol a tema, nem a hutoventillatorrol -
Old Death
senior tag
Twollah: nem akarom a mod. ker.-t szétbarmolni etzért inkább ide válaszolok:
Ha mar annyira szemelyeskedunk:
Te meg menjel a banyaba.
Van ott eleg akna ahol le tudsz menni a fold ala ha akarsz.
Eleg ha csak megnezed a buszmegalloban a tablat.
a bányák már régen bezártak
egy akna van nyitva az is múzeum...
hmm buszmegállóban a táblát... nos igen.. komoly 2 busz jár a régi bányaaknák fele...
én nem személyeskedni akartam, csak nem értem miért akarod?
emvy az értelmetlen toőpicocat zárta... a tiedet nem tudom miért.. talán mert te vagy az egyetlen vecsési? én értem, h ismerkedni szeretnél és ezért nyitottad...
de több mint egy hónap alatt senki nem írt oda, csak te v olyan aki nem vecsési... -
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Erre gondolsz? Bővebben: link
-
Gambit
őstag
Jó, én lezártnak tekintem az ügyet. Nincs kedvem rébuszokkal, meg célzásokkal bajlódni. Te szólítottál meg engem, az lenne a minimum, hogy világosan beszélsz. Én elmondtam a véleményem. Az ügy amúgy sem a mi kezünkben van, és nem is volt soha. Felesleges vergődnünk rajta.
Apropó, még nem válaszoltál arra a kérdésemre, hogy mit értettél a pörgésem alatt. -
héj twollah miért akarod záratni tatabányai off topikunkat?
-
escie
őstag
magyarázd el légy szíves, mit jelent a ''következetes'' szó.

ehh...
bár sokáig fog tartani, mert ugyebár a felfogásom az lassú.
----------------
neked meg az iróniához nincs sok közöd.
nem akartam konkrétan fogalmazni, mert még ennél is nagyobb vita alakul, ki. gondoltam megérted amit a következetességről mondtam, de mégsem. elmagyárázni nem fogom. -
VladimirR
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
tudom, de ez mar koztunk felmerult parszor, ha jol emlekszem ketszer is koveteltel tolem royality dijet az IQBlaster kifejezes hasznalataert, s mindketszer ezt kaptad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gambit: hidd el neke, javareszt az ove
es ha mar felmerultek Sanya topicjai
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
keresem Sanya ubermod topicjat, ahol a ''modder''-eket figurazza ki
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Tudod mindenkit a sajat fegyverevel.
Igy indult a dolog Bővebben: link.
Erre jott a valasz Bővebben: link. -
Gambit
őstag
Igen, a következetesség fontos a moderátori munkában. Ha nem érted, akkor gondolom a modern jogrendszer fogalmához sincs sok közöd.
Engem nem érdekel, hogy zárva vannak-e vagy nyitva, de ha kitör a balhé, hogy az egyik miért van nyitva, a másik miért nem, abban elég sokan érintettek vagyunk.
Szerk: Nem voltam türelmetlen, de twollah későbbi hsz-ére válaszoltál. Nem tudhattam, hogy visszafele haladsz.
VladimirR: Az első nem Sanya topicja!
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Nekem az csipi a szemem, hogy a mighty MODERATORok szelektiven zarnak lokalis topicokat.
Csak nem tudom, hogy milyen rendszer alapjan.
Errol ki is fejtettem a velemenyem itt Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Melyikrol beszelsz?
Az enyemrol? Bővebben: link
Erdekes modon idekoltoztem nem is oly regen, es szeretnek kapcsolatokat itt.
Mar csak amiatt is, mert:
- Pestre felutazni nem a legjobb egy geppel a kezedben a vonaton.
- valahogy egy masik vecsesi PH! tag meg is csak kozelebb van mint egy pesti. -
twollah
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hogy is van ez?
''a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet''
Bővebben: link
Van meg kerdesed? -
zsoltee10
addikt
felőlem maradhatnak a lokál topicok, de egyedül nem szeretnék dönteni, mivel nem ismerem a zárás körülményeit. írtam a többieknek.
tény, hogy pörgés nem nagyon volt egyik topicban sem.
-
-
twollah
nagyúr
Ezt a kerdest mar feltettem az illetekeseknek Bővebben: link.
Kivancsi vagyok mi lesz a valasz. -
Gambit
őstag
Jól van, akkor tekintettel a nehezebb felfogásúakra összefoglalom. Miután bezártak 2, azaz kettő darab hasonló lokáltopicot, én felvetettem, hogy a következetesség nevében akkor be kéne zárni a többit is, mert nem igazságos, hogy valamelyik élhet, a másik meg nem. Nekem nincs semmi bajom velük, de akkor nyissák ki a zártakat is.
Mire érted a pörgetős dolgot? És mit akarnék elérni? Ha esetleg világosan fogalmaznál, megköszönném. -
escie
őstag
szerintem is.
tökre gáz, hogy kialakul egy elég jó társaság, akik hasonló érdeklődésűek, és -mivel egy városban laknak- néha összejárnak sörözgetni, dumálni, mert itt összefújta őket a szél, megismerték egymást.
be kell zárni a ''városos'' topikokat, egytől-egyig mindet, igazad van. teljesen rossz dolog az ilyen topik, mert Te nem tudsz benne résztvenni, gondolom.
bíz már a Házigazdákra a dolgot, nem kell itt pörgetni magad. mit akarsz elérni?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
he?
boci: megkaptam, kosz a bizalmat, amint osszeszedtem a gondolataim megy a remail
szerk.: jah, igen: bagatelen mikor kapod azt a hibat? ha regisztracional kapsz hibat, az teljesen normalis, mert azt meg mindig nem voltam kepes megcsinalni (bar abbol, hogy mit akar lekerdezni, szerintem nem ott kaptad
)
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
#1058-1060ig
Tudjatok okos enged... -
neduddki
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
HI!
Igen fel is tunt es mar aszittem ragyuttel hogy a hihetelen kedvessegedel ittttt nem tanasz tarsa es elmentel nozni a veresegyhazi gyogyfirdobe az ott magukat kuralgato oregasszonyok koze vadaszni!!!!:- )))))))))
udv
neduddki
p.s. elnezest ez nagyon diszno volt, bocsanat:- ))))) -
VladimirR
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
1: demokracia es szolasszabadsag suxx
2: ezek a forumon nincsenek (''a fórum moderált'' - idezet az alapelvek c. eposzbol)
3: imho azok az eloiteletek epulnek valamire
4: belathatod te is, hogy ez nem szemelyed ellen iranyult, de a sokmillio lokaltopic kezd leginkabb valami szar csetre hasonlitani --- en pl udvozlom azt a dontest, hogy tobb nem nyilhat, azzal viszont nem ertek egyet (ber ezt segyellem kimondani
), hogy a Te topicodat anaqer emvy jozzaszolasara hivatkozva zarta, leven a hsz kesobb szuletett, mint ahogy a topic nyilt - ezen az alapon most zarni kellene minden lokaltopicot, iskolas topicot, egyebeket..... (es ez Gambit-nak is szolt)
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Mit ad isten szerettem volna par emberrel megismekedni aki itt lakik, es talan segiteni egymasnak ha szukseg van erre.
No mindegy...
Demokraciaban elunk, szolasz szabadsag van vagy mi a tosz.
Igaz, hogy itt valahogy ez nem valosul meg egy cseppet sem, de ne is torodjunk ezzel.
Jok a mighty MODERATORok, jol vegzik a dolgukat, csak bizonyos emberekkel szemben tele vannak eloitelettel.
No mindegy... -
twollah
nagyúr
Ujabb topicom lett bezarva.
Pontosabban az esztelen brutalitas aldozata lett.
Bővebben: link
Millio koszonet annak aki tette.
Nem kivanok semmi rosszat neki, csak akkor alljon fel neki amikor en akarom. -
rdi
veterán
Magyarország a kaland országa
Nézem és hallgatom, hogy az amerikaiak felfedezték Magyarországot. Na jó, nem a szoftvergyártást, még csak nem is a világszínvonalú autógyártásunkat, de azért mégis.
Valahogy mindíg egy kicsit magasabbnak érzem magam, ha egy echte magyar sikerről tájékozódhatok.
Szóval az amcsik felfedezték országunkat, no nem a tudás, a jólét, sem az utódkommunisták és a polgárság országát, hanem a kalandét. Ami azért is jó, mert mostmár nem csak mi érezzük egy nagy kalandnak az életünket ebben az országban, hanem.
[Mellesleg, épeszű amerikai nem is hallott még a kommunistákról, különösen nem a magyarokról, vagy ha igen, azt akkor is Sztálinnak hivták.]
Az ám a kaland. Már érzem is a zsigereimben ahogy a különleges ingerek tömegét érzékelem, ahogy itt ebben a vad, kíméletlen országban túléljük magát az országot, magát a (valóság)sós valóságot .
Hiszen gondoljunk csak bele, mekkora kaland lehet egy 120 kilós amerikainak egy ősi magyar trabantot vezetnie, Budapest gidres - gödrös utcáin. Már az is nagy kaland lehet, hogy megállja röhögés nélkül. Viszont ahhoz, hogy beférjen a bosszúba, helyből fogynia kell vagy 30 kilót. Mekkora erőfeszítés!
De ez mind semmi: vért inni, mint Drakula! Na az már döfi. Tanulja meg az amcsi, milyen is a magyarok istene! A magyarok köztudottan nyereg alatt puhították a húst, egyik ősi nemesük rendszeresen kiürítette az éppen meglévő vértartalékot - ezért is nincs annyira vér a vérelosztóban, ma sem.
Szóval szép, embert próbáló, nehéz feladat lehett a magyarországi valóságsóban részt venni, bele is izzadtak derék amerikai barátaink (és barátnőink).
*
Más kérdés, hogy a trabant ugyebár német, mégha legszívesebben le is tagadnák ezt Schröderék, a Drakula meg román. Én a helyükben helyből levédeném mind a kettőt, mert ha nem, a magyar reklámszakemberek lenyúlják!
És akkor nem csak a kátyús út, meg a (pohárba) kiöntött vér marad a magyar. Hanem a kaland is. Tessék, íme a médiavilág teljes beteljesülése. Szép, új, médiavilág. -
Loretto
veterán
Ez megy nektek? Bővebben: link
-
-
VladimirR
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
lol, ez a freemail ez kesz
elkezdtem torolgetni a leveleimet, de ugye csak 50-esevel lehet (nekem meg volt 4000) - nyomom, nyomom, szep lassan haladok, erre miutan olyan 400 levelet mar kitoroltem, a kepembevag egy hatalmas hibauzenetet - nah, ez most nem lesz jo, gondoltam, de veletlenul pont jol jott: hat nem kitorolt minden levelet a postafiokombol? mas esetben ezert szencsegeltem volna, meg verem az asztalt, de most pont jol jott
-
VladimirR
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
freemail jelenleg nem enged be, ait irni akartal, azt kuldd ide: ghudiczius & tvnetwork . hu, vagy freemailes cimemen keress meg msn-en
egyebkent attol, hogy ''a cégek tovább nem tudják bevállalni a fent említett extra árrésből származó profit kiesését, és az árak újra felkúsznak'' pont azert nem tartok, mert ''egy doboz Marlboro előállítási költsége csaknem ugyanannyi, mint egy doboz Helikoné''
-
kamikaze boci
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mindenek előtt: megtelt a freemailes fiókod!

Azt nem árt tudni, hogy egy doboz Marlboro előállítási költsége csaknem ugyanannyi, mint egy doboz Helikoné. Az árkülönbségből a nevesebb cigik image teremtő marketingjét (például az ügynököket) finanszírozzák.
Az árversenyt a BAT kezdte, a Pall Mall árát vitték le. Ilyenkor a Philip Morris az évek óta bevállt gyakorlat szerint szintén árat csökkent. Ha viszont a középkategóriás cigaretták ára az alsó középnél van, akkor az ''alsóközepesek'' árát is lejjebb kell vinni. A fogyasztók kb. így járnak át: Multitól Pall Mall-hez, Szofitól Multihoz, ha olcsóbb. Aztán eltelik néhány hónap, lecsendesednek a kedélyek, kicsit átrendeződnek a piaci erőviszonyok, a cégek tovább nem tudják bevállalni a fent említett extra árrésből származó profit kiesését, és az árak újra felkúsznak.
Dohányos pedig mélyen a zsebbe nyúl
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
Ma lettem 1000 napos a PH-n, ennek örömére gratulálok magamnak.

-
VladimirR
nagyúr
igy hajnaltajt (keso este, kinek mi...) kimentem a boltba, venni cigit, meg kajat es egy kissebb meglepetes ert: eloszor azt hittem melleutott a csaj, de mikor rakerdeztem, igazota, hogy a sopianae ara 420Ft (eddig 440 volt, azok kedveert, akik nem tudtak)
azt eddig is tudtam, hogy a multi ara lement (500-rol 440-re), de ezen meg nem lepodtem meg, mert mivel ez a kozepkategoria ket legnepszerubb amrkaja, mindig is voltak a multinak ilyen akcioi
azonban most ugy tunik, hogy rajottek a nagyfejuek, hogy valami nincs rendben (mert miutan rakerdeztem kiderult, tobb marka ara is csokkent) es elkezdtek realisan gondolkodni - mert lassuk be, az arak csillagos egekbe emelese nem megoldas - hogy kedvenc kocsmarosnem idezzem: ''eddig eladtam napi 20000-ert, most visznek 3000-ert'', s ennek, mint gondoljatok, nem az az oka, hogy kevesebb a dohanyos, hanem hogy megveszika az ukran, meg egyeb csempescigit
remelve, hogy mashol is rajonnek: nincs ez igy jol, azt mondom kis lepes ez az embernek, de nagy az emberisegnek (
), mert ugye nem csak a ciginel van meg ez a gond (de monjuk a benzinnel, ahol szinten hodit az ukran benzin nalunk pl, vagy az alkalmazott utan fizetendo magas jarulekok helyett a feketemunka) -
Agyasima
őstag
No jó reggelt mindenkinek! :- )
A Szote Klub ma eléggé jó volt. Aki kihagyta sajnálhatja... :- )
Asszem alszok egy jót... -
-
Szőrös
veterán
válasz
Loretto
üzenetére
Wazz én meg most értem haza. Cimborákkal sörözgettünk.
Egyébként dühös vagyok. Bekötettük ADSL-t amit fatáv szaki meg is csinált /a vonal aktív is/ de csesztek még átadni szerződést axeler@#&Đ-nak szal szolgáltatás mág nuku. Én meg pont emiatt vettem WLAN cuccokat is ami pöpecül müxik de a jó..........-t kell még itten szívnom gprs-el. ehh. Mi a francokat csináltá , hogy ilyenkor ébresz ? Iccakai műszak ? -
Loretto
veterán
Wazz most ébredtem.

-
tildy
nagyúr
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0501/velvet/apple.jpg)
Na ki találja ki , hogy ez mi?
Nem ér lesni... -
Sick Boy
őstag
kerestem képet egy bizonyos alaplapról [Tyan Tomcat i925EX] és mit dobott a gugli...?
Bővebben: link nem is tudtam, hogy Tomcat így néz ki

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
Aktív témák
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Crypto Trade
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- Tanuljunk angolul!
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)