Hirdetés
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Bővebben: link
párizsi lány.
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Rosszabbak... Bővebben: link

-
Sam
csendes tag
Egy ideje hiányérzetem van... sehol a szélfújta hajú fiatalember... ki tudja merre jár?
-
divot
veterán
Nézd csak mit mutatok: Bővebben: link
-
Ottoka
őstag
Jaj. Ide én írhatók egyáltalán? Most látom csupa PH! lovagok írnak ide. Szabad?
-
anaqer
veterán
Fake Windows Features (SA comedy goldmine) - Bővebben: link
Uwe Boll deface - Bővebben: link -
divot
veterán
Jáj, vége, be kár.

Vazze, Koltai Lajos volt az operatőr.
De sebaj, jön a következő móka: Hungarian Drakula.
És a sztori: Böszörményi Géza tévéfilmje 1953-ban játszódik. Kovács Lajos, az egykori profi bokszoló, aki a háború előtt Hungarian Dracula néven bejárta a fél világot, most egy gyárban melózik. A munkatársai állandóan ugratják, fiatal feleségére sok férfinek fáj a foga. Egy nap hívatják az igazgatóságra, majd egy lefüggönyözött autón az Államvédelmi Hatóságra viszik. A teljesen elképedt Draculát kémkedéssel vádolják. A házkutatás során persze sok ''bűnjelet'' találnak a lakásán, egykori bunyós életének relikviáit. Végül mégis szabadon engedik. A gyárba azonban nem mehet vissza. Nappal szenesemberként dolgozik, este pedig egy rosszhírű mulatóban lép fel. Mikor a gyár ökölvívó csapatának össze kell mérnie az erejét a Postás egyesülettel, eszükbe jut az öreg bokszoló. Nagy nehezen rábeszélik, hogy álljon ki a Postások fiatal reménységével.
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten

-
divot
veterán
Azonnal kapcsoljatok a Duna TV-re. Állat film megy!
Az utolsó tánctanár.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Na már gyűlnek a nevek életfigytig banra

-
Pópa
senior tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Ne kapd fel a vizet! Nem rosszindulattal írta, amit írt.

Egyébként (1-2 kivételtől eltekintve) minden fórumban lehet szerkeszteni a hsz-t.
-
White Tiger
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Szerintem meg nem 2-3x kérdezek meg egy dolgot, csak szeretem tisztázni a dolgokat, vagyis tisztán látni. Ha ezért vki lámának tart, hát legyen. Inkább, mint h meghúzzam magam a nagy tudatlanságban.
És igen, tudom mire szolgál a MOD gomb, főleg, mivel most már aztán nagyon felhívtad rá a figyelmem. Úgy látom nem én vagyok az, aki 2-3x kérdez, hanem te vagy az, aki 2-3x elmagyaráz vmit. Ez nem gond, de azért, mert egyszer elfelejtettem vmit, nem kéne tök hülyének nézni. Mert pontosan ez történt: olyan gyorsan akartam írni, h elfelejtettem ezt a MOD gombot. Más fórumokon ugye ilyen nincs, meg kell tehát szoknom. Tehát ez is csak abból jön, h újonc vagyok. Amúgy tetszik ez, h tudom javítani a hozzászólásom, látod, most is használtam.
De tényleg, köszi még egyszer, h felhívtad rá a figyelmem.
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Téynleg ''új vendég''-ként ír a fórummotor... de mintha lett volna ilyen topic ott, hogy ilyet csinál az IPB.

-
Suliro
senior tag
Nem hinném. Most mentem fel megnézni és ezt írta ki:
,,Hiba történt. Ha nem vagy biztos abban, hogyan kell használni ezt a szolgáltatást, illetve ismeretlen a hiba oka, tekintsd meg a súgót e funkcióval kapcsolatban.
A hiba a következő:
Sajnáljuk, a hozzáférésed fel lett függesztve. A felfüggesztés 2015. Jan. 21., Wednesday - 13:26 dátummal jár le, csak ezt követően férhetsz hozzá újra a fórumhoz. '' -
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem lattam mind az 50 hozzaszolasod, csak azokat, amiket itt irtal, de ezek alapjan nekem ez jott le -- pl egy dolgot 2-3 alkalommal kerdezel meg (mikor kapsz mar lelket), s mint I_Am is irta, a (MOD) gomb nem csak helyesirasi hibak javitasara szolgal, de egy hozzaszolasban tobb embernek is lehet irni, akar utolag is -- erre a muveletre, mint az az alapelvekben is le van irva 5 perced van
az, hogy valaki ''lamasagot'' kerdez, meg nem problema, pontosan azert, mert ami az egyik embernek lamasag, az a masiknak uj, hasznos informacio, es igen kerdezni tudni kell... (es en nem ugy ertem, hogy legyunk kepesek feltenni egy kerdest, hanem hogy legyunk kepesek azt a kerdest ugy osszeallitani, hogy erdemben lehessen ra valaszolni) -
anaqer
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Azt hiszem, Pupákra mindannyian élénken emlékezünk

Először is rögtön megjegyezném, hogy aláírást módosítani moderátor már akkor sem tudott. Másra mutogatás letudva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másodszor, ''volt nekem egy második nickem is'' - nézd, én mindentől függetlenül elég könnyen el tudom képzelni hogy ez vörös posztó legyen mások szemében. Megvert volna tán téged valaki amiért Pupák pártját fogtad?
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)
A Te aláírásodról sajnos nem tudok semmit, Parciról meg duplán nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit írt volna - ha meg mégis, akkor lehet hogy ennél azért bonyolultabb volt a helyzet... szóval ki van zárva, mert eztet én nem tudhatom. -
Agyasima
őstag
Anaqer!
és mindenki másnak, akit érdekel
Történt még elég régen, lehet, hogy nem is voltál még akkor aktív tagja a fórumnak, de azoknak, akik ezt most olvassák, biztos, hogy javarésze nem volt az....
Szóval ha emléxetek még Pupákra, akkor talán ismerős lehet a dolog. Pupák ugyanis nyitott egy eszement hangvételű topicot, mert valaki belebarmolt az aláírásába, kérdés nélkül. Egyrész, akkor még nem volt divat csak úgy aláírásokat rövidíteni figyelmeztetés nélkül, ezért aki ezt megtette, hibázott. Másrészt Pupák igen mocskos móson fejezte ki gondolatait. Summa summarum, banolták.
Volt nekem egy második nickem is, mivel jobbnak láttam, ha egyes általam elmondott dolgokat azok az emberek, akik személyesen ismernek, nem kötnek hozzám. Épp azzal a nickkel voltam bejelentkezve Pupák topicjába, és kb. 5 hozzászólást engedtem el. Egy részük kérdés, más részük kérés - hogy ugyan má adjanak még egy esélyt ennek a szerencsétlen Pupáknak.
Ehhez hozzátartozott az is, hogy az én (egyébként 1 soros, és tökéletesen alapszabály-kompatibilis) aláírásomba is beleírt egy házigazda. Azonnal jelszót váltottam (hátha mégse házigazda szórakozott, hanem vki kitalálta a jelszavamat) , majd szóltam, hogy ezt nem kéne. A válasz újabb aláírás-átírás képében ért utol. Még ezt is európai módon reagáltam le, viszont továbbra is próbáltam Pupáknak kérni egy esélyt.
Ekkor jelent meg Parci és - tippen szerint kb. a hozzászólások 10%-ának elolvasása után (ha elolvata volna az egészet nem bannolt volna) - bannolt egy pár tagot. Köztük engem is. Ezekután írtam neki levelet, leírva, hogy mi is történt, és hogy szerintem igazságtalan volt, és találni kellene valami megoldást. Erre kb. annyi volt a válasza, hogy a megoldást keressem meg egyedül. (kvázi le vagyok szarva)
Tanulság: a házigazda és a moderátor is ember, így ő is tévedhet, és néha még a hibáját se ismeri be...
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Pécsen is ez a helyzet, csak nekünk van egy kis tescos kulcstartó és az belemegy pénz helyett.
Aztán egyszer anyámnál is bepróbálkozott, mire anyu: a kulcsom nem adom jó ember. hordja el magát.
Amugy sajna látszik hogy éhezni nem éheznek, mert a kaja nem kellett neki.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
viccesek ezek a névnap topciok...

-
TéKrys
senior tag
válasz
Panther
üzenetére
Egy kicsit azért egyet értek a fickóval. Nálunk déli12kor (anyámék sziesztáznának) szoktak csörögni, és invitálni angol-német kúrzusra. De nem csak annyi hogy van-e kedvük, hanem vagy 10-15 percen keresztül mondja hogy milyen jó meg mennyire kell a nyelv.
Kérdem én: ha szükségü(n)k arra a nyelvtudásra akkor majd elmennek és keresnek. -
tildy
nagyúr
Ha a külsőmről nemis, a kosaramról észrevehette volna.
(Jut eszembe mégiscsak van tartozásom, a hosszú szövetkabátom a párom fizette ki, majd neki meg kell adnom...)
Egyébként lehet amiatt van , hogy felhúzom magam, mert van még összvissz 100 ezer forintom, de ehhez már nem nagyon fog jönni semmi, állást meg ki tudja mikor kapok...Albira meg mindig elmegy havonta vagy 30-32 , szóval a helyzet szépen szólva is kilátástalan. (Ezt a pénzt max 2 hónap alatt felélem
)Azért a ph talira csak elmegyek, de azt hiszem visszafogom magam...
Kicsit szar dolog diplomásként , nem hülyeként már 3. hónapja munkanélkülinek lenni
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
White Tiger
üzenetére
Neked is elmondom. Kérlek ha mondanivalód van és még nem járt le az időd az előző hozzászólásod módosítására, akkor a MOD gombal módosíts és ird bele a végére például, hogy '' I_Am: blablabla....'',ne a hozzászólás számra gyúrj. A rang a regisztrálási időhöz is kötve van nem csak hsz számhoz.
-
White Tiger
tag
Igen, meséltek már nekem is hasonlót. Sőt, egy haverom mondta, h kért tőle egy hajéktalan pénzt, mire ő azt mondta, h inkább bemegy a boltba és vesz neki kaját. Kenyeret, felvágottat, ilyesmit vett. Odaadta szépen neki, az meg meg se várta, h elmenjen, máris ment vissza, h le akarja vásárolni piára...
Véleményem szerint a többség pont ezért lesz hajléktalan. Én már zavartam le hajléktalant, mert molesztálni akarta az - akkor későbbi, most már ex - barátnőmet... Nagyon pofátlanok tudnak lenni.
Jelenleg sajnos nekem sincs melóm, így meg tudlak érteni. Sőt, voltam már olyan helyzetben, én is kifeküdhettem volna az aluljáróba, sokkal egyszerűbb lett volna. De nem, és itt vagyok, és küzdök, és még soha, semmit nem kaptam ingyen. Igaz, nem is kértem, de nem is áll szándékomban. -
White Tiger
tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem értem, h miért tételezed fel, h én 50 értelmetlen hozzászólást kreáltam, ami kutyát se érdekel. Elég sokat kérdeztem, azt aláírom, de az szerintem nem értelmetlen, elvégre kérdezni (is) tudni kell. Biztos volt olyan kérdésem, ami pl neked lámaság, de hát erre van ez a fórum, nem, h az ember kérdezzen és tanuljon.
Én azt hittem, mindenkinek egyértelmű, h ezt az érdem dolgot NEM komolyan mondtam, ezért volt mögötte a smiley.
Na mind1, ebből is látszik, h ahány ember, annyiféleképpen fogja fel a dolgokat. Szerencsére különözőek vagyunk. -
tildy
nagyúr
Tegnap tescóból kijövet épp pakoltam el frissen vásárolt apróságaim, elköltöttem kb 1700 Ftot, vettem tejet , kenyeret , joghurtot,20 deka parizert, anyámnak 1 iratpapucsot, és egy tök jó passzospólót(amolyan loveparades kinézete avn az elejének...Muszáj volt, már csak 2 olyan van otthon , amit szívesen hordok, pulcsi alatt is...) Szal nagyjából tök alap kajákat vettem. Minimálisat.
Erre épp pakolom el a cuccaim, mire odajön egy hajléktalan, el akarja vinni a kocsit.
Mondom nono, álljon már meg a menet.
AZt mondja hogy nem látom hogy szegény hajléktalan?
Mondom de, és mondom nem látja , hogy munkanélküli vagyok? Nem látja mennyire csak alapvető élelmiszerket tudtam venni?Elővegyem a kis munkanélküliek kiskönyvem?
De csak vinné a kocsit.
Mondom álljon meg jóember, hát ha annyira éhes, mint ahogy mondja, nesze itt a kenyerem fele, meg egy liter tej (Nyújtom neki)
Azt mondja mit kezdjen vele?
Hát mondom egye meg.
Na az már nem kellett neki.
Nagyon dühös lettem , és elkezdtem hangoskodni vele, hogy hogy képzeli hogy szegény munkanélkülit így lehúzná a kaját meg nem fogadja el. Miért nem olyanokhoz megy oda, akik 20ezreket hagynak ott a boltban???
Én meg úgy osztogatom be napokra a kis pénzem, hogy jusson az albira is meg kajára is.
NA erre ma mi történik?Vennék a keletiben hazafelé jegyet, erre ott is odajön egy, adjak már egy 50est neki
nagyon begurultam, és elmondtam neki is, hogy ez kurvára nem szép dolog attól kuncsorogni, akinek amúgyis kevés van.
Úgyhogy ha még egy hajlétalan még egy szót is szól hozzám, legalábbis ha pénzt kér, nagyon nagyon gyorsan úgy elküldöm melegebb éghajlatra?!
Miért pont engem találnak meg?
Ja a héten kapok utsó munkanélkülit, úgyhogy valahogy pénzt kéne szereznem, mert már csak amx ezt a hónapot tudom adósság nélkül kibekkelni

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez mekkora! Hallgassátok meg, most töltöttem fel.
Remélem még nem ismeritek
Bővebben: link -
AI
tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Nézd, sokmindenben lehetsz sikeres. De ha hozzászóló-bajnok akarsz lenni akkor meg kell verned a helyi ászt, Text-Boy-t

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem, 50 hozzaszolast barki mreg tud irni, ez nem erdem, hanem szofosas (elnrezest) -- az erdem az, ha 50 ertelmes, tartalmas hozzaszolast udsz megirni, elonyben reszeitve a szakmai temakat
-
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem -- mondom 7 nappal meg mindig lelketlen ujonc leszel
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/ravasz.gif)