Hirdetés
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Apropó lelki szegények (értsd: töketlen barmok) - Bővebben: link

-
VladimirR
nagyúr
-
Old Death
senior tag
nem tudom mennyire új dolog.. de azért leírom: ma vásárlás közben felfigyeltem a mogyorókrémes pöttyös túró rudira.. nos ez nekem újdonságként hatott és egyből vettem 3-t, mivel minek aprózzam el... Túró Rudi fan vagyok...
na ez baromi finom... egyszerűen mennyei milyen az íze... legutóbb akkor csalódtam pozitívan a Piros Pöttyös termékekben ekkorát amikor kiadták az Óriás Túró Rudit...
mindenkinek csak ajánlani tudom
jah és tele van a bakancsom a rohadt nyári időszámítással... most azé álljunk át, mert egyszer vki így gondolta... meg hogy gazdasági érdek... minek világítsanak a lámpák nyáron már 9-kor... vagymivan? most égtem be nagyon az amerikai futball topicban... me én azt se tudom, h mikor mi van.. pláne, h nem is kapcsoltam, h mindenhol átállnak az órákkal...
na mindegy... Túró Rudiba folytom a bánatom...
ja és köszönöm, h végig olvastátok... legalább vkit érdekel, h bolond vagyok 
-
pweisz
senior tag
Na megen mivel van Dombóvár a hírekben, jó kis késelés. Ehh.
-
_Volkovy_
nagyúr
Egy vizsga,nemtom miről kéne véleményt formálnom

Remélem sikerül. -
Tithian
őstag
Ezt nevezem én jogvédelemnek:
Bővebben: link
A hülyeség ellen nincs védelem... -
VladimirR
nagyúr
I_Am: miert zartad a Winfos és az error-ok (Bővebben: link) temat? be akartam irni, hogy azok a user error hibakodjai
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
fokukac, VladimirR!
A történetet szeretném megtartani magamnak.
De aki egy kicsit is tud logikusan gondolkodni és rendszeresen olvasta az off topic-okat, az rátalálhat az eredetére. 
-
Bash
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mivel már végzős voltam a fősikolán, el kellett mennem nyelvvizsgázni (speciális szakanyaggal bővített középfokú vizsgát kellett tennem). Az eredményt már nem vártam meg, de később úgy hallottam, hogy az írásbelin simán átmentem, a szóbelin meg megbuktam (hozzá kell tennem, hogy aznap senki nem ment át abban a teremben).
Ha emberek között vagy, akkor pár hónap alatt simán bele lehet rázódni. Ha tudsz vitatkozni, akkor nem lehet gond.
-
Suliro
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Ez az utolsó év, hogy ezt meg lehet csinálni. Ha leteszel egy középfokú nyelvvizsgát és a hátralévő évfolyamok anyagából leteszel záróvizsgát (nekünk nem kell, mert a tanári kar megállapodott abban, hogy elég a nyelvvizsga), akkor nem kell érettségizned, mert ez kiováltja az emeltszintű érettségit. De ez már csak idén lehetséges , jövőre már nem.
-
_Volkovy_
nagyúr
Szólt valaki valamit?
Én nem hallottam. -
_Volkovy_
nagyúr
Most jöttem angol nyelvvizsga írásbeliről,holnap szóbeli.
Szurkoljatok
-
tildy
nagyúr
Ma nagyon okos voltam. Vagyis csak annak hittem magam..
Sikerült jól felraknom egy processzorhűtőt
Szal nuku lesarkazás satöbbi.Az örömöm azonban korai volt.
Tudjátok azt hittem okos vagyok, kaptam ma usb kábelt, és gondoltam megszerelem a rossz egerem…
Na az egérben 4 vezeték volt:
Narancs,, kék, zöld, fehér
A másik kábelben:
Piros, fekete, zöld , fehér…
Szépen összeforraszt,. Rádug, nem megy… hm
Forrasszuk össze másképp: rádug , kicsit világít, hm..
Kicsi ildi gondol nagyot, hátha sikerült a levágott részben lennie a szakadásnak, szépen odacsavargattam jól a régi csatlakozót a megfelelő színekhez, gépre rádug , amperszag…
Jujjuujjj
Lehuz , kiprobál az adott porton bluetooth, nem megy..
Szal az egyik alaplapi usb (előlapi kivezetés…ill. kettő, mivel egy porton voltak...) nem megy…
Hála égnek van még 4. Mert most így kettő melegebb éghajlatra kerültL
A barátomnál még így is ügyesebb voltam, ő annak idején két alaplapon küldte ell az örök vadászmezőkre a com-portot. -
Integra
titán
-
_az
senior tag
ért valaki házi cluster építéshez?
az nézzen má be jaz topicomba(alaplapoknál) 
-
V.ki
aktív tag
anaqer!
Kifexem az aláírásodtól!
-
Loretto
veterán
Mai bumerángban hallottam: egy idő előtt vetette véget egy amatőr focimeccsnek, mert piros lapot adott magának. Az ok? Az egyik játékossal hevesen vitázott, sípját ill. a lapokat a földhöz vágta, majd miután átértékelte a dolgot, úgy vélte nem megfelelően viselkedett, így felmutatta saját magának a piros lapot.
No comment.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Irdatlan jót buliztam ma éjjel

-
Bash
őstag
Udv az ejszakazoknak! Ismet dolgozom, es ismet Crazy Bread-del tomom az arcom.
Egesz heten este dolgoztam/om, de sajnos ma nem dolgozik a kedvenc munkatarsam, igy most nincs igazan kivel beszelgetni. Gondoltam felnezek a PH!-ra kicsit. 
-
PeliScan
addikt
Lassan közeleg a tavasz, ki-kivillan a csajszik köldöke

Bővebben: link -
-Jackson-
őstag
kemény sztori
különböző ip-kről ugyanaza nikk is gyanús?

-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Nem ez volt a gyanus, hanem összevetettem az ip-ket Cukor hozzászólásainak ip-jével. (Faxom a kis szolgáltatókba.
) Ha viszont egy ip-ről több nick-el is érkezik post, akkor igen gyanús is lehet, például a piacon. (fel lehet srófolni az árat ha akarod, a többi érdeklődő tudta nélkül) -
törölt tag
Megkérdeztem a nápolyi havercsajtól mit tud a Maffiáról
, kiváncsi vagyok mit válaszol
Az egész úgy kezdődött hogy írt egy régi posztálytársam(csaj) a névnapom alkalmából, és őt rohadtul érdekli ez a téma, még az emilcíme is donnacorleone...
-
Ottoka
őstag
Nos. Megkérdeztem. Azért látott I_AM ugyanolyan ip-t, mert mi egy saját belső szerveren keresztül csatlakozunk a nethez, és ő csak a szerver ip címét látja, a mi saját belső ip címünket (ami viszont már tényleg különbözik) nem. Ennyi. Nincs pánik.
-
VladimirR
nagyúr
most vettem csak eszre: a pro gaming szekcio mikor ebredt fel csipkerozsika almabol? kovetik majd a tobbiek is?
-
anaqer
veterán
telnet towel.blinkenlights.nl
Tudom, régi meg voltmár meg minden, de hozzám csak most jutott el.
Hát... OMGWTFBBQWATERMELON!!!11!1
-
Ottoka
őstag
Nemtom, de biztos nem vagyunk egy és ugyanaz a személy. Olvasd el azokat a hozzászólásokat, amik azon az oldalon voltak amit küldtem. Egyszerre írtunk. Részemről ennyi. Nem tom hogy működik, ő és én is külön előfizetők vagyunk a kereki kábelnetnél. Ez különben olyan mint egy hálózat.
Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- További aktív témák...
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- Philips 499P9H/00 Monitor
- Samsung C49RG94SSP Monitor 120hz
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ja és köszönöm, h végig olvastátok... legalább vkit érdekel, h bolond vagyok

De aki egy kicsit is tud logikusan gondolkodni és rendszeresen olvasta az off topic-okat, az rátalálhat az eredetére.
Na mára ellőttem a puskaporom.

![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/refused.jpg)