Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Milyent vettél?
tildy: akkor mér nem kell izulnom.Nem mintha elfelejti állambácsi az adómat
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Apeh mikor fogja a cuccost kiküldeni az adóbevalláshoz?Ammennyivel ki lett tolva a határidő, annyival később küldik a csomagot?
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
Wazz ez nagyon komoly mondat.
Azért remélem nem ilyen rossz az átlag.
Panther: érdekes dolog volt, én nem akartam semmit a csajtől, csak elvoltunk meg minden (mint barát-legalábbis részemről) aztán ő kibökte hogy... nem hittem el(vagy nem tudom mi volt velem, pedig ez egyik legjobb csaj volt az osztályban) és sírás lett belőle, meg hónapokig tartó huzavona.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Hát az ilyen csajoktól tartom magam távol. Ha szereti akkor nem tesz ilyent, vagy full gátlástalan, persze meg lehet érteni, de akkor minek a pasi, Legyen egy biztos? Persze nem vagyunk fából nekem is lett volna lehetőségem, de mégsem.
Szal értem az indíttatást,de teljesen elítélem ezt a ''nem akarom kihagyni dolgot''.
Menjenek swinger klubba
Mod (reag. a Te mododra): persze mindig is lesznek. De gondolj bele neked milyen lenne. Akkor is megértő lennél ennyire? Mielőtt nem lett ez a hosszú kapcsolat, én is gátlástalan voltam
Biza belefuttam ''véletlenül'' egy barát nőjébe ez egy olyan story mint egy szappanopera.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
AI: ugy veszem ki a szavaidból hogy minden csaj félredug, és ez csak idő kérdése, ráadásul nem is szól, inkább hallgat.
-
Loretto
veterán
Mai bumerángban hallottam: egy idő előtt vetette véget egy amatőr focimeccsnek, mert piros lapot adott magának. Az ok? Az egyik játékossal hevesen vitázott, sípját ill. a lapokat a földhöz vágta, majd miután átértékelte a dolgot, úgy vélte nem megfelelően viselkedett, így felmutatta saját magának a piros lapot.
No comment.
-
Loretto
veterán
Na már gyűlnek a nevek életfigytig banra

-
Loretto
veterán
Pécsen is ez a helyzet, csak nekünk van egy kis tescos kulcstartó és az belemegy pénz helyett.
Aztán egyszer anyámnál is bepróbálkozott, mire anyu: a kulcsom nem adom jó ember. hordja el magát.
Amugy sajna látszik hogy éhezni nem éheznek, mert a kaja nem kellett neki.
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Bár semmi előnyőm nem lett belőle, de örültem hogy tegnap nem nyert az Arsenal.
Nem lesz gépem otthon jövő hétig... -
Loretto
veterán
Lenne 2 focis kérdésem, bár ez egyik elég költői- ezzel lezdeném:
-miért nem törlik el a lest?
A másik: ha mondjuk a bajnokok ligála csoportmeccseken csak 0:0-át játszanak, hogy döntik el ,hogy ki jut toovább? -
Loretto
veterán
Meg tudja vki mondani miért pl. Gianni topicja pirossal?
-
Loretto
veterán
Pécsen szakad a hó
Hihetetlen, hogy nem bír jó idő lenni. -
Loretto
veterán
Jó reggelt: D
Ha valaki még nem próbálta volna a karaoket, ne habozzon... Kajak nagy buli.Nekem is ment 3sör 1,5ü pezsgő 1 tequila 1 martini után
A petróleum lámpa
-
Loretto
veterán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Részvét. Azért igy sem jó multaság hogy nem történt senkinek baja.
-
Loretto
veterán
Mai hír, igaz csak fél füllel hallottam de a romák perelhetik a ibm-et, csak pont az indokról maradtam le
Nem tudja vki mi lehet?
Címlap: romák vs ibm, fura az biztos. -
Loretto
veterán
Mail ment Lobogó Úr.

Remail is.
I_Am -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Jah nagyon fontos. de csssss
A topicba less be, ok? Hogy akkor ugy ok-e ahogy van. -
Loretto
veterán
Hát én ma szarrá fagytam reggel.

-
Loretto
veterán
Hogy a fene vinné el szét.. az ideg. Ma reggel észrevettem hogy szép kis cipőm szétment, nem birta a strapát. 1,5 éves sincs még, és a talpa elrepedt. Ramok pápá

-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
ez meg hogy lehet?
Bővebben: link -
Loretto
veterán
Azta, kíváncsi vagyok mekkorát koppant

-
Loretto
veterán
Sajnos mára is akadt egy igen-igen szomorú hír, Kulcsár Anita halálos autóbalesetet szenvedett. Bővebben: link

[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Milyen konfig? Egy billentyűzet tünt fel. 100-as blokk. Előző oldalt is böngésszem? Lusta vagyok.
-
Loretto
veterán
-
Loretto
veterán
Ma vettem észre hogy új moderátorral bővült a csapat. Név szerint Killerman.
-
Loretto
veterán
Ez megy nektek? Bővebben: link
-
-
Loretto
veterán
Wazz most ébredtem.

-
Loretto
veterán
Valaki tudja miből számolják a létminimumot? Nekem olyan sejtésem van hogy a nyugdíj x %-a, de nem vagyok benne biztos. Köszönöm a segítséget!
-
Loretto
veterán
az szép konfig.
I am : ébredezel? -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem miattad lassú netem

A lényeg hogy álljon
-
Loretto
veterán
Eh, kezd süllyedni a szinvonal
(tudom nem muszáj benéznem ide
) -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Formailag a tagadás tagadása is tagadás, max az értelme az állítás.
Pl.: asszony tagadná, hogy megtagadta a ....et(tagadás), de értelmes ember tudja hogy egy állításról van szó.
Huh kicsit belekeverdtem?
-
Loretto
veterán
Picit segítsetek. Azt tudom hogy a 20000-es bankjegy 2001. 02.01-tól van forgalomban, de az lehet hogy a nyomása már 1999-ben elkezdődött?
-
Loretto
veterán
Valaki segítsen már nekem , mert rohadtul idegesít a dolog.
A minap néztem dvd-n a ''Még drágább az életed'' c. filmet. Szeretem sokszor láttam etc. De van egy szó amit soha nem értettem ill. nem vagyok benne biztos hogy le tudnám irni.
A film végén John a repülögép szárnyán verekszik a Stuart ezredessel aki ledobja a szárnyról. Mielőtt ezt megtenné azt mondja: ''Kurva szerencsés utat'' majd ezután jön az ominózus szó ami szerintem ''bombolyás''. De ebben nem vagyok biztos. Valaki meg tudja mondani hogy ez e az a szó? Bár a felirat Off volt
esetleg meglesem azzal is. -
Loretto
veterán
Nos kellemes napot szeretnék kívánni mindenkinek, az év első munkanapján!

-
Loretto
veterán
Most olvastam el a hp elméletben gyakorlatban topic piciny vitáját. érdekes volt.
Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Végén csak 2 kéz lenne a kormányon. 

Biza belefuttam ''véletlenül'' egy barát nőjébe ez egy olyan story mint egy szappanopera.

Na mára ellőttem a puskaporom.
Puf neki.
Hihetetlen, hogy nem bír jó idő lenni.