Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Egy: 1000. 2.: Bassza meg, zuhanyoztam, a boilerből egy pukkanás-szerűséget hallottam, aztán elment a meleg víz. De annyira, hogy hiába nyitom meg a melegvizes csapot, nem jön belőle semmi. Se hideg víz, se meleg.
-
Loretto
veterán
Valaki tudja miből számolják a létminimumot? Nekem olyan sejtésem van hogy a nyugdíj x %-a, de nem vagyok benne biztos. Köszönöm a segítséget!
-
tildy
nagyúr
-
Suliro
senior tag
A suliban nem megy a messenger

Valami netpassport igazolvány kellene neki, de nem működik. Ezt hogyan lehetne engedélyezni? Néha kellene fontos dologról beszélni sürgősen, arrsa meg nem elég a mail. -
Esmein
nagyúr
Szépen meg kellene kérni, hogy egy blogban folytassa.
-
anaqer
veterán
Na lassan azért elég legyen végre, a betyár mindenit!

Gozso maga kérte a topic zárását, örülj neki hogy eddig megosztotta veletek a történetet. Nem udvari bohóca vagy fizetett szórakoztatója ő senkinek. Ha azt mondja hogy köszönöm fiúk, nincs tovább, akkor nincs tovább.
Véking ápp... túldramatizálni, azt bezzeg tudunk. Ehh. -
Nekem az több volt mint egy egyszerű jött-ment topic!! Beteg vagyok, egész nap azt olvasgattam, és jókat derültem rajta. Nincs itt olyan smiley, amivel ki tudnám magam. Majdnem annyira erősek az érzéseim, mint amikor sírva röhögtem. Csak most nem sírok. De nem is röhögök. Kicsit csalódtam. Egy hatalmasat. Az kis lelki kissziget volt!
Ez volt minden bűne...!!!
És még az, hogy egy kíválóan író ember nyitotta.
WAKING UP FROM THE HUNGARIAN DREAM -
''Picit OFF lesz a téma, de majd a Moderátorok bezárják, vagy áthelyezik ha nem jó helyen lenne ez a topic'' Hát igen, kedves gozso, be lett zárva. Csakhát röpke 1700 hozzászólással odébb, amikor a csúcson tombolt a topic. Erre írtam:
''Waking Up from the Hungarian Dream
'' -
ToBeY
nagyúr
Kár hogy bezárták a pesszó kompúteres topicot minden nap jót nevettem! kárr

-
Ma úgy hozta a sorsom, hogy fél órát vezetnem kellett budapesten...
hát, kb. 10 db. majdnem-karambolom volt, mert én nem tudom mi van ma az emberekkel, de valaki mindig belém akart szállni... index nélküli sávváltás, stb.
hihetetlen. hidegfront rulez... -
Nagy bünti-sorozat van ám! Gondolom a PH! fórumozók láttta a Feribá's növényes játék-os topicot! BEZÁRTÁK Ezennel megszűnök a PH!-ról...

-
Drizzt
nagyúr
Hogy lehet megakadályozni explorerben hogyha van egy lap, ahol van egy leírás, ami érdekel 5 mp múlva átirányít egy másik lapra... Mit tegyek?
-
Bash
őstag
A hiba az ön készülékében van! Always online vagyok.
kamikaze boci!
Itt láttam utoljára: Bővebben: link -
Sick Boy
őstag
Bővebben: link LOL

épp akkor mendegéltem hazafelé, egy csajtól hallottam a vonaton, hogy vmi balesés volt a metroban, hát ez most megúszta...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
kamikaze boci
őstag
Nem tudjátok, Cathfaern hová tűnt? Talán a vizsgaidőszak?

[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Bash, ha esetleg erre járnál!
Nem jössz majd vmikor msn-re???
Tudom, hogy elrettentő vagyok, de azért annyira mégsem, vagy mégis?
-
QuarK
senior tag
Kéne egy óvoda fórum...
''Itt azonnal ovi! nagyúr lehet, saját avatarral, akár 1600x1200x32bit felbontásban, és akár 70 nyomtatott oldalt felölelő aláírással! Ha esetleg témához illőt szeretne írni, külön meg kell jelölnie, hogy ''on topic''. Hatszázhetvenmillió szmájli alatt ne merészelj postolni! Valamint kivételesen nálunk az összes html tag használata megengedett, sőt, javascript, cgi, php, asp kódot is beilleszthet. Megharagszunk magára, ha nem szól hozzá minden témához, mindegy mit, akármit; és ha naponta nem hoz létre három ikúfájtör totyikot, kibannoljuk.'' -
Suliro
senior tag
Celsiusból fahrenheiba a következő módon lehet átváltani, ugye?
x celsiusban*(5/9)+32= x fahrenheiben.
Jól tudom? -
_az
senior tag
most kész: beszartam

ülök a gép előtt, a széken, ami kb 60 cm magas+ kb 25cm kis karfa, combom teteje min. 70-80cm-re a földtől...
idejön a kutyám, aki egy nudli tacskó(nem egészen törpe, de kicsi)
hozza a labdáját és elkezd bökögetni vele... elvettem tőle a labdát és feltettem az asztalra. erre elkezdett körülöttem őrülten rohangálni, majd:
megállt mellettem és helyből felugrott az ölembe

de a kutya háta 30 cm magas
és átugrotta a karfát is
KÉÉÉÉÉSZ!!!! 
-
anaqer
veterán
Comedy Pure - Bővebben: link

Emberek, ugye ebből a vastag aláírásból nem akartok rendszert csinálni? Felettébb rontja az áttekinthetőséget.) -
mormota
senior tag
kérek szépen véleményeket az oldallal kapcsolatban:
kizárólag szakmai szemmel, milyen fícsöröket tegyek még bele, min javítsak, esetleg valami dizájnnal kapcsolatos dolog is érdekel
ja az oldal: Bővebben: link -
mormota
senior tag
na akkor ki is próbáljuk:
ez itt még nem bold, de ez itt, és az aláírás is az
-
Bazsesz
őstag
Érzem az erőt

Hétvégén Blizzard hétvége lesz (meg IHB
).
-Diablo 2 LoD
-Warcraft 2 BNe
-Starcraft Brood War
Mindez bneten. Meggkaptam a SC-t meg a BW-expansiont aputól névnapomra
Látom lelki semeim előtt, hogy hány vesztett csatám lesz 
-
_az
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
há ja

(szép dolog, máskor pörög a topic, bekérdezek valami, erre te vagy az első aki válaszol... 4 óra elteltével...)
más:
SKACOK! ELDURRAN AZ AGYAM!!!! NINCS MA ELIT ALAKULAT!!!! SZIMPLÁN ELMARAD!!!! NYÁLCSOROGVA LEROHANOK A TÉVÉ ELÉ? MÉG MAGDINÉNI 5 PERCES SIPÁKOLÁSÁT IS ELVISELTEM

ERRE LÁTOM, HOGY 9-KOR VALAMI FILM VAN HELYETTE 

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Liliahna
üzenetére
ajanlom figyelmedbe az legelso OFF TOPIC nyitohozzaszolasat Den-tol Bővebben: link
-
Gambit
őstag
-
Suliro
senior tag
Bash! Letöltöttem a hurrikános fotókat! Szép helyen élsz. Elég kemény lehetett a Charley.
-
Suliro
senior tag
Jó dolog ez az off topic...
Eshetne már egy kis hó. Imádom a bringával hóride-ot.
Szerk: Bash, ha nem titok, mennyit keresel ott kint?
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
hejj pubikáim, ide írok, mert ezt olvassák sokan:
szal kapható valahol olyan füles vókmenhez, amin 2,5-ös jack dugó van? esetleg létezik átalakító a 3,5 és 2,5 között??? thx -
TrollBalint
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
megnéztem. gondoltam nekem jó lesz az első verzió is

Amint megláttam az ipsét, már zártam is be az ablakot, ez a srác már egyszer megszivatott, valami hasonló gombos játékkal. Nem kéne mégegyszer...
-
aesir
veterán
Mennyit adhatok egy 1.8G P4 prociért?
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint
üzenetére
VladimirR nyert: tényleg nem a sakkra írtam, hanem a belinkelt logikai játékra. A sakkban tényleg nagyon sok minden változhat a végjátékban.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
imho nem a sakkrol irta
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyetértek a sakk is nagyon jó játék
Ebben viszont az az érdekes, hogy baromi egyszerűek a szabályok, és mégis alig tudok néha nyerni.
(Egyébként sztem ez azért van, mert nagyon hamar, a játék elején eldől hogy ki nyer -- persze ha attól a ponttól nem hibázik -- és így nehéz felismerni a szabályszerűségeket.) -
Tithian
őstag
Egy ''kicsit'' zuhant az AMD részvényeinek értéke...
Bővebben: link -
hungeek
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
a notebook témák mostanában alapban nagyon pörögnek, hol ez hol az... de mindegyik arról szól hogy ki milyen notit vegyen... eléggé sokan akarnak mostanában notira váltani, vagy csak egyszerűen 2., mobil gépnek megvenni (én is =) )
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az aláírásodra nem tudom, hogy mit is mondjak.
-
parandroid
félisten
érdekes, hogy a két legjobban pörgő téma az elmúlt napokban a gozsó-féle gépösszerakós, és a ''milyen notebook-ot vegyek?'' topic volt. hmmm.
p
Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Na, nem dramatizálok!
Töretlen optimizmus!

És még az, hogy egy kíválóan író ember nyitotta.
''

) - nekem menni szokott, hogy rafekszem az esc-re

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

![[kép] [kép]](http://www.ipaqrepair.co.uk/images/headphonejack.jpg)