Hirdetés
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Őskoczka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
anaqer
veterán
Oh snap, éppen az uccsó negyed órára kapcsoltam a Blair Witch Projectre, hát ez így elég röhejes... ''jövökdzsossittvagyokdzsossmááááááájk'' :|
-
anaqer
veterán
Wir ridern easy über Berg und Tal,
Stoppen kann uns nur ein Begrenzungspfahl.
Dengel-dengel-dengel-dengel-dengel...
-
anaqer
veterán
válasz
agrarfiatal
üzenetére
ISA hangkártya nem játszik?
-
anaqer
veterán
Lenne valakinek Vice City mentése ahol a Sunshine Auto versenyek elérhetőek?
-
anaqer
veterán
Mindenki menjen Descentet játszani. MOST.
-
anaqer
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
A64 más kategória, az az (egy-két-há)éves upgradebe előbb-utóbb mindenkinek beleesik (vagy egy P4, mindegy). Ezek a heccből levadászott, ár/teljesítmény szempontjából gyakran katasztrófális és éppen emiatt luxusnak minősülő alkatrészek azok amik után titkon fáj a szívem.

-
anaqer
veterán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
1) Mintha zLegolas foglalkozna ilyesmivel... Bővebben: link
2) 9200 = fél Radeon8500, MX4000 = gyenge GF4MX... -
anaqer
veterán
Ugye senki nem kattintgat mostanában a lokitorrent környékére...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Nektek is ki-kiesik az oldal?

-
anaqer
veterán
Got Bible? Bővebben: link

-
anaqer
veterán
Bővebben: link PONG.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anaqer
veterán
Valakinek megint sok szabad ideje volt - Bővebben: link

-
anaqer
veterán
Bővebben: link Önmagában (nem)vicces link.
-
anaqer
veterán
Bővebben: link
Komoly egy soundtrack.
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
Apropó lelki szegények (értsd: töketlen barmok) - Bővebben: link

-
anaqer
veterán
telnet towel.blinkenlights.nl
Tudom, régi meg voltmár meg minden, de hozzám csak most jutott el.
Hát... OMGWTFBBQWATERMELON!!!11!1
-
anaqer
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
Rosszabbak... Bővebben: link

-
anaqer
veterán
Fake Windows Features (SA comedy goldmine) - Bővebben: link
Uwe Boll deface - Bővebben: link -
anaqer
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Azt hiszem, Pupákra mindannyian élénken emlékezünk

Először is rögtön megjegyezném, hogy aláírást módosítani moderátor már akkor sem tudott. Másra mutogatás letudva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másodszor, ''volt nekem egy második nickem is'' - nézd, én mindentől függetlenül elég könnyen el tudom képzelni hogy ez vörös posztó legyen mások szemében. Megvert volna tán téged valaki amiért Pupák pártját fogtad?
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)
A Te aláírásodról sajnos nem tudok semmit, Parciról meg duplán nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit írt volna - ha meg mégis, akkor lehet hogy ennél azért bonyolultabb volt a helyzet... szóval ki van zárva, mert eztet én nem tudhatom. -
anaqer
veterán
válasz
White Tiger
üzenetére
Ne is próbálkozz, túl friss még hozzá a regisztrációd. (Különben sem számít.)
-
anaqer
veterán
~10-12 kHUF Bővebben: link
-
-
anaqer
veterán
Uhm... aha... okkké. Bővebben: link

-
anaqer
veterán
Bővebben: link... heh.

-
anaqer
veterán
Ámbörök, az hogyan lehetséges hogy egy kártyán levált a vezetőcsík az AGP csatlakozó AD1 lábáról (B65 tű, hátoldalon jobbról a második) de ennek ellenére működik tovább?

-
anaqer
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Trio64 semmit nem tudott 3D-ből, a Virge is keveset (azt is saját API ill. D3D alatt és irtó lassan). Szoftveres OpenGL fallback létezik, de általában az <1FPS értékek mellett megjelenítési hibák is vannak (pl. mintha nem is tudna multitextúrázást...).
-
anaqer
veterán
[rant]
Fene egye meg, lassan már csak a háttérszín alapján tudom eldönteni hogy éppen a prohardver vagy a hardwired fórumán járok... OK, kijön egy UT2004, egy D3, egy HL2 és mindenki arról beszél. De azért ezek az elszaporodó megjelenés-még-szóba-se-került illetve konzolos playahtopicok kezdenek kicsit idegesítőek lenni... vagy csak én jártam erre régen?
[/rant] -
anaqer
veterán
Bővebben: link
Heh. -
anaqer
veterán
[twollah]
Utalom a havat.
[/twollah] -
anaqer
veterán
Na lassan azért elég legyen végre, a betyár mindenit!

Gozso maga kérte a topic zárását, örülj neki hogy eddig megosztotta veletek a történetet. Nem udvari bohóca vagy fizetett szórakoztatója ő senkinek. Ha azt mondja hogy köszönöm fiúk, nincs tovább, akkor nincs tovább.
Véking ápp... túldramatizálni, azt bezzeg tudunk. Ehh. -
anaqer
veterán
Comedy Pure - Bővebben: link

Emberek, ugye ebből a vastag aláírásból nem akartok rendszert csinálni? Felettébb rontja az áttekinthetőséget.) -
anaqer
veterán
Nincs direct connect/link (ha csak a CAT5 kábelt annak nem vesszük).A gond az, hogy nem is tudom DOS alá volt-e egyáltalán tisztességes TCP/IP stack... esetleg valami packet driver szerű megoldás...?

-
anaqer
veterán
Fájlátvitel XP-ről (free)DOS-ra hálózaton keresztül - csinált már valaki ilyet? (Tehát nem kellene teljes értékű megosztás, sima átmásolás elég.)
-
anaqer
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Kicsit átmasszíroztam, remélhetőleg így használhatóbb.
-
anaqer
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nocsak, nocsak... Bővebben: link
-
anaqer
veterán
-
anaqer
veterán
válasz
zsoltee10
üzenetére
Lehet ám hogy csak én siklottam el néhány részlet felett, de nem teljesen jött le miért vagy olyan biztos benne hogy cigányok voltak az elkövetők...

szerk: ja, hogy Lada... hát... értem...
(Az már csak részletkérdés, hogy a nyomozó meg miért ne lehetne unott / kedvetlen... egy gépkocsilopás nem különösebben érdekes és/vagy szokatlan ügy, és az esetek 90% százalékában rendszámköröztetésen kívül sokat nem is lehet tenni...) -
anaqer
veterán
Nem tudom, mennyire van köztünk félreértés - nyilván mi sem általános érvényű problémamegoldási módszerként ajánlottuk a dolgot...
Saját tapasztalat viszont, hogy pl.még egy enyhe másnaposság is sokszor igenis jólesik. Kicsit elvonja a figyelmet a lelki problémákról, én pl. ilyenkor régóta halasztgatottt feladatoknak is könnyebben állok neki... strange but true.
-
anaqer
veterán
Na, a korai fekvésnek lőttek, húgom barátnője átjött szilveszterezni és zajonganak ahogy kell. Bwaaah. Mondjanak le, meg a nátha is.
marcee:
Szerintem toljad be még azt a kis töményet, aztán aludj helyettem is. Ilyenkor az ember nem tud okos lenni, az alvásnál meg a világon jobb dolog nincs. -
anaqer
veterán
Ez volt az első lépés, de nem találtam túl sok konkrétumot... mindenesetre tapasztalati úton arra jutottam, hogy vagy a betegségtől vagy a gyógyszertől, de egy csúf lüktető fejfájásnál többet nem értem el két feles után se. Ízeket sem érzek, könnyezek jobbra-balra, szóval hagyom a fenébe az egészet.
10.30-ra hazaérek, gyors fürdés és bettruhe. 2005 meg bekaphassa. (Hú!) -
anaqer
veterán
Öhm... penicilin & alkohol mennyire veszélyes kombináció?
Az Augmentin tájékoztatója szerint ''a kezelés időtartama alatt és az után pár napig'' ne igyak, mert ''egyes betegeknél'' alacsony vérnyomás, felgyorsult pulzus és miegymás léphet fel... meg valami életveszélyről hablatyol.
Na most nyugtatókkal szintén tiltják ugye az alkoholfogyasztást, de abból még soha különösebb gondom nem volt... ez is ilyen ''védjük a seggünket pereskedés ellen'' alapon történő riogatás lehet, vagy tényleg jó eséllyel ott maradok? -
anaqer
veterán
2004 Legviccesebb T/2. Igehasználata - Bővebben: link
-
anaqer
veterán
Blast from the past, sponsored by google.com - Bővebben: link
(''gyedmaroz'', találat a harmadik oldalon) -
anaqer
veterán
Egyre inkább úgy tűnik, van abban valami amit a szanalmas.hu csinál...

Aktív témák
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Bluetooth hangszórók
- Linux kezdőknek
- Hyundai, Kia topik
- Horgász topik
- VPN topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

![[kép] [kép]](http://www.sublimedirectory.com/pod_archive/pod1.jpg)