Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
topic-cim => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
ha lusta vagy keresni, akkor buntetesbol soha
-
VladimirR
nagyúr
válasz
jakobkacsa
üzenetére
ne, most mar elvileg 520MB ram van a gepemben, eddig volt 512, most meg toltottem melle meg 8-at - azon gondolkodtam, hogyha letoltok annyit, hogy legyen osszesen 1024, akkor menne-e dualban a jelenlegi 512-es elixir-emmel...
p.s.:
-
VladimirR
nagyúr
válasz
agrarfiatal
üzenetére
egyetlen hdd?
csak mert ha nem, akkor nyugodtan tiltsd le biosbol, windoze ugyis latja (mar a 98 is
en hasonlo temaban azzal szivok, hogy ha letiltom, ha nem, a p1-esem meghal a post utan, ha rajta van a 80-as ibm (bios egyebkent 8g-ig latja a hdd-ket) -
VladimirR
nagyúr
válasz
agrarfiatal
üzenetére
Bővebben: link -- talan jo lesz
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
ha van is, csak a szigetelesben van kulonbseg, leven jobban ki van teve a kulvilag veszelyeinek (ralepsz, ilyenek) homersekletet ki kell birnia, azzal nem lehet baj
en otthoa haz ket vege kozott a gepek osszekoteset ugy oldottam meg, hogy bementem a boltba, kertem 30m kabelt (egyfele volt, joaz), es ez helyenkent a falon kivul megy - bar tegyuk hozza, hogy egesz vegig ilyen muanyag csatornaban, amiben jobb helyeken a kabelek szoktak lenni, de ennek meg nem mondom a nevet, falon meg a villanyvezetekeknel is hasznalt pvc csoben megy at (azert kell, mert 50 cm-es homokko falon nemigazan lehetett volna maskepp atdugni a kabelt normalisan)
resetgomb: olymindegy, hogy kotod be, az csak egy nyomogomb (vagy nyomokapcsolo, vagy mi a neve)
_Volkovy_: minek reset? stabil rendszert kell csinalni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
erre gondoltal?
Bővebben: link
erdemes nezegetni, az elso linken van az eredeti, de azota keszult meg jopar kep, amiket elszorva lehet megtalalni
szerk.: na jo, linkesitettem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha lehet, akkor NE nyiss neki topicot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
topic-ok: Bővebben: link es Bővebben: link
hir: Bővebben: link
Pópa: 1752 es ez biztos -
VladimirR
nagyúr
haat, nem neztem utana egeszen, de nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez egy, az ajanlasnak megfelelo html:
Az oldalam <a href=''http://tildy.myip.hu/tildy/index.php''>Itt érhető el</a>![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kosz a linket
Esmein: mi baj ezzel? ha a hsz-szam nem stimmel, az lehet azert, mert esetleg toroltek egy-ket hozzaszolast -
VladimirR
nagyúr
nem, de nem is az alvas miatt tartottam vele, hanem mert O meg ment tovabb italozni

te meg latom elvezed, hogy le vagyok lassulva a tegnapi soroktol, s moszerolgatsz, linkelgetsz nagyban (az t k...a honlapbemutatos topicot is 10-15 percig kerestem, de nem talaltam) -- na majd holnap.... -
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
p.s.: bocs a lassusagert, epp ebedet keszitettem (kepem lattad?)
Mad Maci: 6 perc? LOL! en 2-3 orat csoveztem a nyugatiban, szrrafagytam alatta kellemesen
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Medmaci
üzenetére
fogd ezt fel ugy, mint amikor mar valakinek ngyon a tokeben vagy, s megfogdj, hogy ha megegyszer ilyet csinalsz, vagy akar csak hangosan veszellevegot, pofanvag -- hat, ez tortnet most
(azzala kulonbseggel, hogy teljesen jogos a ban, hisz miutan radszoltak, hogy fejezd be a gorenykedest a piacon, folytattad tovabb, mondvan: ''ugysemveszikmeg kocsog'' -- na ezert a ban a minimum -- orulj, hogy visszjohettel) -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha meg nem lennel elegge osszezavarodva => Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Bővebben: link -- innen kulonosen ajanlom a Narancs Tetves es Dugo rajzfilmeket
Bővebben: link -- es az en kedvenc matrixparodiam (nekem a vektor nem jott be) -
VladimirR
nagyúr
ott, hogy mag egy gerinctelen kocsog, aki meg buszke is erre -- na ezert irta lesaux azt amit, s ezert lett ez egybol alairas is -- es tobbek kozt ezert nem is adok neki tippeket, pedig az orszag-ip adatbazis ket formatumban is itt figyel a hdd-men
juteszembe, a ring-be is nezz szet, ott is esett rola szo as'szem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ezt nem ertem pontosan, hogy hogy erted (egyebkent valoban tudom hol lakik, es a bemoszerolashoz is lenne alapom => Bővebben: link)
-
VladimirR
nagyúr
most en is latok valamit, de az imho a sziriusz
Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
de fura azt hallani egy szalagavatorol, hogy ''minden siman ment''
nalunk kb ugy nezett ki, hogy volt egy elkepzeles es ebbol eloadtuk, ami ugy osszejott -- pl ket hasonlo (nemhogy egyforma, meg hasonlo sem) proba nem volt, olyan utemben valtozott, hogy mit csinalunk -- tehat gyakorlatilag nem volt egyszersem elprobalva az, amit vegulis muveltuink (foleg az a resz, hogy haver a musor kozepen felell, beszol, hogy ''ez szar'' es kimegy - szekestol)
ehhez kepest a tanari visszhang alapjan a mi musorunk volt a legjobb -
VladimirR
nagyúr
mas (pl phpmyadmin -- Bővebben: link) latja rendesen az adatbazist?
nuke-hoz sajnos nem ertek, nezd at megegyszer a konfigfile-t, hatha elvetettel valamit
anaqer: es ugyan mennyire hihetunk abban, hogy vallani merte a valos nevet? -- es ugye marad 0-hozzaszolasos
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
aha
megnyitod vdubbal a videot, megkeresed azt a reszt, ahol az elejet akarod, majd edit menu - set selection start (home), ezutan megkeresed azt a reszt, ahol vege kell legyen, majd edit menu - set selection end (end), ekkor az also savon ezt a reszt feketevel kell latnod, merthogy kijelolted - ha igy van, akkor video menu - direct stream copy (audional is ez kell, de ott alapbol igy van), majd file menu - save as... (F7), ott adsz neki nevet es kesz is
ez csak a vagas, ugyhogy gyorsan meglesz, par perc az egesz, ha tomoriteni is akarsz, az tovabb bart, de azt is szivesen leirom, ha kell
jah es ezek a menuk/menupontok vdubmod alol lettek kinezve, lehet, hogy sima vdub-ban kicsit elternek (pl amit tudok, hogy a save as... ott save as avi) -
VladimirR
nagyúr
ha ez #3126-ra akart menni, akkor igy: Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
nincsen, csak regi kepem, amire nem hasonlitok -- de azt megtalalod az elso PH!-s lanparty topicjaban linkelt tarhelyen, ahol a Kalandor altal keszitett fotok vannak
de csak a te kedvedert: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
Fiery (Bővebben: link) miota moderator? vagy mar reg az, csak nekem gurult el a cavington-om?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
harag nincs, egy percig sem volt reszemrol, s a helyzeted is megertem, mindossze a reakciod nem tetszett a helyzetre
a gozso fele ''embertipust'' pedig nem ismerem, mert nem olvasom a topicjat (pedig milyen jo tamadasi feluletet adna nehaly emberen
) -- az elso hozzaszolast elolvastam, de ott ugy dontottem, hogy ahhoz, hogy ott lealljak errol vitat nyitni, nekem nincs turelmem
no de te meg fogd fel ezt az egeszet ugy, mint tanulopenzt, legkozelebb cd-t viszel, s mar a kabelnetet is ismered
p.s.: a winxp minimum hardverkovetelmenye 233MHz CPU es 64MB RAM, ez a gep, amit Te irtal, mar az ajanlott hardveren is tulmutat (Bővebben: link)
szerk.: juteszembe: a hetvegen volt szerencsem egy 333-as cerka+128 SD kombohoz es hihetetlen szepen ment rajta az xp, mitobb, akadas nelkul vitte mind a divix, mind a wmv viedokat -- es mindemellett at/atx, es a lep nem volt tobb, mint 20*20cm -- mondjuk volt egy kis gaz az inditasnal, mert az asztalon hevero, ossze nem szerelt ''gep''-bol a monitokabel sulya miatt kibukfencezett a vga (nem volt rogzito az agp-nel), de jo kis cucc az -- starcraft meg dio1 ment is egesz ejjel, meg masnap egesz nap lan-ban
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
igen, bar ha kotekedni akarsz, akkor semmi perc alatt lemondom, nem azert megyek
jelen esetben az a bajom veled (pontosabban nem veled, szemelyed ellen semmi kifogasom, ha lenne, azt eszrevenned, csak a masok hozzanemertesevel kapcsolatos megnyilvanulasod volt zavaro), hogy annak ellenere, hogy bevallottan a Te hibad a dolog, a masik felet hordod le mindenfele szarlamanak -- ez a feriba'-zas kulonosen irrrital, de ezt most inkabb hagyjuk
honnan szedek tuzfalat, service pack-ot:
kezdem a windoze javitasokkalkal, hogy sorjaban haladjunk: rendszeresen jarok windoze update-ra, mert az jo, s mint azt megfigyelhetted, a blaster/sasser es egyeb barataik, mar regen bejelentett, dokumentalt es javitott windoze sebezhetoseget hasznaltak ki, igy pl mikor megjelent a blaster, csak a hirekbol (es megjelenese napjan egy havertol, aki beszivta) ertesultem -- ezek utan batran felmegyek netre, akar tuzfal nelkul is
tuzfal: mint irtam, a legfrisseb windoze javitasok boldog tulajdonosakent nyugodtan megyek ki a netre, hisz ezesetben mar csak szandekos, celzott tamadas aldozata lehetek, de ez annyira nem jellemzo, leven nem sok az ellensegem (legalabbis nem annyi, hogy ne lehetne kezelni) -- a biztonsag kedveert azert hasznalok tuzfalat (kerio 2.1.5), mert fut a gepen par progi, amiket vagy nem akarok, hogy kimenjenek, vagy nem akarom, hogy elerjenek kivulrol, meg szeretem tudni, hogy ki kivel beszel a gepemen
sp csak azert kell, hogyha valakinek teszek rendszert (vagy nagy ritkan jomagamnak) ne millio darabban kelljen osszeszedni a javitasokat (anno modemmel egy egesz ejszaka volt, mig lejottek a peccsek, meg sp1 elott)
tobbi eset nem remlik (annyi mindenkibe kotottem mar bele, hogy nehez visszaemlekezni), de ha elokeresed szivesen elondom, hogy hol, mikor, mi volt az oka annak, hogy mi volt a problemam (mint mar irtam, semmikeppen sem volt szemelyeskedes a dolog mogott) -
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
''...ha nincs nálad cdn sp1/2...'' -- olyan nincs, hogy nincs! - akkor van! (na ki tudja, mibol ideztem?)
ha telepiteni megyek, akkor az en integralt sp2-es angol windoze-om lesz a gepen, ha nem felel meg, akkor tesz fel maganak amit akar
abelnet nem ismerese nem mentseg, en sem modem-es nettel (amit akkor hasznaltameloszor, mikor volt modemem), sem adsl-lel, amit akkor hasznaltam eloszor, mikor behuztak a faluba, sem kabelnettel (amit akkor hasznaltam eloszor, mikor behuzattam az alberletbe) nem szoptam be ferget
''mondom ez csak ennyi volt?'' -- igen! puff, disable! tuzfal fel, netkapcsolat enable -- errol szol minden masodik topic az os/alkalmazasok temakorben -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
nem olyan nehez => szotar.sztaki.hu (Bővebben: link)
lenyeg az, hogy a ket kiscsaj ugy dontott, hogy az esti buli helyett inkabb otthonmaradnak es sutiket sutnek, majd ezzel megajandekoztak a szomszedokat, s a sutik melle tettek kis opapirszivecskeket, ''kellemes ejjelt'' felirattal
de ez a barom megijedt a keretlen sutiktol (pedig a sutiknek is szukseguk van szertetre
) es masnap benemt a korhazba, hogy neki szivrohama van (nem volt)
egyebkent a lanyok 6 szomszedtol is kaptak koszonolevelet (arra nem ter ki a hir, hogy a sutikert, vagy amiert a felperes eltunt par napra
)
a birosag megteritette a korhazi koltsegeit, de karteritest nem kapott -- aszonta a biro, hogy bar nem hiszi, hogy rosszandeku volt a cselekedet, az este 10:30 eleg kesoi, hogy akkor meg kint legyenek (lol)
ugyhogy a csajok fizethetnek $871.70-et, meg $39 birosagi koltseget
tudom, hogy ez sem sokkal konnyebben ertheto, mint az eredeti cikk, de a semminel talan tobb
szerk.: panikrohamra gondoltam en is, de akkor nem masnap ment volna korhazba infartust gyanitva....
anaqer: mik azok a doobiek, meg twinkiek?
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
de miert van a vegen szomoruan fejetcsovalos smiley (sadly)? en pont azert nem teszem ezeket, mert a nagyjavalk a tokom tele, az ijen aprosagok meg majd utolernek (meg sajnos a tobbibol is egy-ketto ''befurakszik a PH!-n vagy IM-en keresztul'' -- felteve, hogy az im nalad is instant messenger, s nem az ifjusagi magazin
)
tildy: nem baj, tobb marad
gLes: mit akarsz? nalunk turo rudi automata sincs, csak ilyen divatcuccok, mint kave, meg kola -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
I_Am: miert zartad a Winfos és az error-ok (Bővebben: link) temat? be akartam irni, hogy azok a user error hibakodjai
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
most vettem csak eszre: a pro gaming szekcio mikor ebredt fel csipkerozsika almabol? kovetik majd a tobbiek is?
-
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem lattam mind az 50 hozzaszolasod, csak azokat, amiket itt irtal, de ezek alapjan nekem ez jott le -- pl egy dolgot 2-3 alkalommal kerdezel meg (mikor kapsz mar lelket), s mint I_Am is irta, a (MOD) gomb nem csak helyesirasi hibak javitasara szolgal, de egy hozzaszolasban tobb embernek is lehet irni, akar utolag is -- erre a muveletre, mint az az alapelvekben is le van irva 5 perced van
az, hogy valaki ''lamasagot'' kerdez, meg nem problema, pontosan azert, mert ami az egyik embernek lamasag, az a masiknak uj, hasznos informacio, es igen kerdezni tudni kell... (es en nem ugy ertem, hogy legyunk kepesek feltenni egy kerdest, hanem hogy legyunk kepesek azt a kerdest ugy osszeallitani, hogy erdemben lehessen ra valaszolni) -
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem, 50 hozzaszolast barki mreg tud irni, ez nem erdem, hanem szofosas (elnrezest) -- az erdem az, ha 50 ertelmes, tartalmas hozzaszolast udsz megirni, elonyben reszeitve a szakmai temakat
-
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
nem -- mondom 7 nappal meg mindig lelketlen ujonc leszel
-
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
a 10 nap nem pontos, csak tipp, mert 7 napos volt a ''legidosebb'' ujonc es 14 napos a ''legfiatalabb'' lelkes ujonc, akit akkoriban lattam
-
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
82-ben mar volt 286-os??
mas: az a bolt igen durva, mar van miskolcon is (sajnos mikor mentem volna epp zarva volt)
regebben is nezegett a honlapjat, mikor meg csak kis garazsbolt volt, es mar akkor meg lehetett allapitani, hogy a ficko nem normalis
-hol van a bolt?
-itt leszalssz, mesz erre, mes arra, itt szoktak eltevedni, ugyhogy itt a szamom, hivj fel es eled megyek
meg hasonlok voltak meg a faq-ban -
VladimirR
nagyúr
ezt meg is talaltam, bar nem itt a ph!-n Bővebben: link
harry: ez meg mi a .... (szallitasa: onjaro, latni a kepen a lanctalpat)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
rughatok egyet en is?
mondtam mar, hogy ezeket probald kevesbe felvenni, hiszen (bar az elozmenyeket nem olvastam) egeszen biztos vagyok benne, hogy Sihto_ nem szemelyed elleni tamadasnak szanta a kerdeset
egyebkent meg csinald azt, amit en: csak akkor szolsz valakinek az alairasa miatt, mikor mar egyebkent is belekotottel, hisz ez egy nujabb fogas rajta![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
a macska szinte mindent megeszik, de aktualis kedvence mindig az, ami az asztalon van -- es nem, nem tanul (azaz igen, de le sem szarja, hogy nem szabad) - egyebkent nem sokkolo kell, pofan kell onteni vizzel, azt sem szereti (ha a farkanal fogva kihajintod a lakasbol, fel perc mulva megint bent van)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
es o miert ment ki eled? nem tudott (pl.: jeges uttest, fekhiba, stb) vagy nem is akart megallni (pl.: nem latott, ''ugyisenvagyokazerosebb'', stb.)
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
''Ha szépen, finom papírral felcsiszolod a plexit és csinálsz hozzá élvilágítást, k***a jó lesz'' - igenam, csakhogy akkor elveszti atlatszosagat, s Killerman-nak szerintem pont az a problemaja, hogy valami hiba csuszott ezen atlatszosagba, s inkabb a hibat szuntetne meg, mintsem az egeszet ''elrontsa'' --- btw en is szorakoztam ilyennel, bar csak a proba kedveert cd-tokon, es a legjobban ugy nezett ki, ha a csiszolas mellett, helyenkent eltoretem a muanyagot - itt az eleken sokkal erosebben szurodott ki a feny, gondolkodtam is rajta, hogy milyen lenne egy olyan oldallap, hogy 3 reteg plexi es a kozepsoben egy abtra van kirakva ''tormelekbol'' - tehat egy resze ossze van zuzva - a ket kulso meg tartana
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Blackmate
üzenetére
elso lepesben elmesz ide => Bővebben: link, ez megmondja, hogy mi az az ip, ami a vilag fele latszik, mint a Te cimed
masodik lepeskent start menu - futtatas - cmd.exe => es a felbukkano parancssorba beirod, hogy ipconfig --- it fel lesz sorolva minden halozati kapcsolatod ip-cime; ha megtalalod az elobbi oldal altal mondott ip-t, akkor van publikus cimed -
VladimirR
nagyúr
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-- de ugyis csak hulyesegeket beszelek)