Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
Aktív témák
-
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Höhö. Azt írja min. 2GB RAM kell hozzá...

És akkor a vinyómból szakít neki helyet, ami 10000000X lassabb a RAM-nál?
-
válasz
jakobkacsa
üzenetére
Ez meg mi a f*ckom?!

-
Kicsit hosszú, mail-ből másoltam, /copy/nem baj?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja, ma mi volt! 4-en megyünk, a Kálvária sugárúton. Tudod, ott van a Béke felé egy nagy kereszteződés, párizsi, stb. körutak /asszem/, és ott van ilyen narancssárga korlát. Szebenyivel /Thom/ megyünk egymás mellett, és Én véletlen kicsit nekiütközök a szembe jóvő srácnak, de tényleg kicsit, és mondom ''bocsi''. Na, erre a srác:
SRÁC:-Azért van az a két szemed, hogy láss, hülyegyerek!
ÉN:-Jól van, mondtam már, hogy bocsánat!
S:-Na nekem itt ne keménykedjél! /hülye szemüveges foshajú haverja a háttérben
röhög/ Mindjárt megverlek!
Én: Na, azt megnézem. /nyílt utcán akar ez bunyózni?! (|8oO)= /
S: Na, oldalba üsselek!? /már közeledik, könyök céloz.../
Én: Inkább ne.
S: -Na azért!
Én::-Hát, az eléggé szánalmas lenne ha megvernél... Egy 20 éves vs. 13 éves..
S: -Na ide figyelj, te kis köcsög! Én már lányokat is vertem meg!
Erre én inkább csöndben elfordultam. Erre BIZTOS CSAK olyat tudtam volna válaszolni, amiért szétver. Szánalmas, nem?
szintén remélem, hogy csak kötekedni akart, és tényleg nem bánt lányokat meg kisebbeket... ( meg amúgyis, mondom neki milyen gáz, hogy a kisebbet meri puszkálni, és jön a nagy visszavágás, hogy a lányokat is... Na, ez kész.) /Ez tök olyan, mint amikor lehülyézel egy gyereket, mert bukott matekból, és erre avval védekezik, hogy nyelvtanból is bukott... Csak a srác sokkal gázosabb.../
Szerintem az a legnagyobb szégyen. És szerinted? :-/
Hát, igen, ez van. De legalább nem ez az átlag.
És még egy dolog:
Rádió, politikai hírek. (...) ''Tony Blair soha nem vett virágot a feleségének!''
Na, látod, ma már a politikusokból is ilyen ''sztárocskákat'' csinálnak... Pl. BLIKK, stb. És tudod miért?!?!?!
Sajnos egyre több olyan ember van, aki nem tudja felfogni azt, hogy egy embernek /itt ugye politikusnak/ eszméi, álmai, tervei, sőt GONDOLATAI vannak. Csak az alapján tudják egyesek őket megítélni, hogy visznek-e virágot a feleségüknek.
Na, ez a szarügy!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Na, ostorozzatok, ne kíméljetek!!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Uhh.... Haverom /biztos?
/ kapott egy BIGWAWE R9600-at....
Nektek ez a ''márka'' mond valamit? Mert Nekem így látatlanban valami kamu 9200-esnek tűnik...

-
I_Am , grat!

Tegnap Apával csináltunk egy tepsi rizses csokit!
Volt benne:
-3 zacskó tejpot
-2 zacskó puffasztott rizs
-70gramm minőségi kakaó /nem Nesquick!
/
A többire már nem emlékszem... De a Tecsóban nem is a irzseknél volt a puff. rizs, össze-vissza pakoltak mindent!
De röpke 1 óra keresgélés után megtaláltuk!
-
plz valaki linkelje már bwe rgb oldalát! [Most müxik a net.
] -
-
Mióta MOD?

Emlékszem, hogy elcsodálkoztam, szerintem amikor régebben itt jártam akkor még nem volt! És HÁZIGAZDA lehet? Az a legmagasabb rang?
MOD: Ha ez a 3HSZ egymásutánba zavarná a moderátorokat, legyenek szívesek összegyúrni 1-be /ha tudják
/, de egyértelmű legyen hogy mit kinek címeztem!
[Szerkesztve] -
Jah, ekkora ''sztár'' vagyok? Igen, tényleg mindent szétoffolok, kaptam mailt is...

Inkábbb óvatosabban, ritkábban írok majd ide. Nem vagyok még felnőve a fórumhoz, 13 éves vagyok.
Szóval, Én még nem nagyon tudom kezelni, más fórumokon meg nem ilyen szigorúak. De így sokkal jobb, legalább [megpróbálják]visszafogják magukat az ilyenek. És, ez nem önsajnálat!_!_!
Amúgy:
-Avatar: Zacskót húztam a fejemre, hátha nem ismertek fel benne!
Félig-meddig bevált!
-Egyetértek Veled!
De minek oda az a PEACE?

MOD: Az új avatarom miatt azt hittem, hogy faster után Én VladimirR vagyok!
faster:Te a kreten.hu-s faster vagy?
[Szerkesztve] -
''Ez azért van, mert még túl fiatal van. Majd elmúlik. ''
Úgyérted ÉN vagyok túl fiatal, ugye?
Mármint nem ebbe kötök bele, csak a helyesírási
hibába, NO FLAME. Amúgy nem nézek le senkit se emiatt, csak Én nem tudnám elképzelni az életem... habár! NEM MONDASZ HÜLYESÉGET!! Ha egész hónapba Tesco kaján élek, akkor egy A64 3000+ helyett vehetek 3200+-ot!

-
Én azokat az embereket nem értem, akik Tesco gazdaságos életet élnek!

Én biztos nem tudnék így élni...
Na, mindegy, csak ez úgy kikívánkozott belőlem. 
-
Én is.
Zacskó már fenn a fejemen!
Vazzz, betörős topicot mingyá' megkeresem, de ezt le kell írnom! Most itt avatart cserélgetek, és hallod hallok kilincs ''nyikorgást'', azt hittem apám, de Ő kopog. Mondom megnézem. Há' vazz kukucskálón kinézek, láttam egy kb. 20 éves srácot, aki az ajtó felé fordulva beszélgetett valakivel... És az a valaki pedig épp a levél-bedobó nyíláson nézett be!
Jólvan, mondom hangos köszörülés, kézmosás, hátha meghallják. Erre amikor kinéztem, már nem voltak ott! És az ajtó úgy volt ''becsukva'', hogy felengedett kilinccsel ütközésig csukták, azaz még kilincsre volt rendesen csukva! Becsuktam, aztán eszembe jutott, hogy a pizzafutár után elfelejtettem a felső zárat is bezárni... Simán bejöhettek volna!!
Fude megijedtem, gecaj, huhuhúúú!!
Vajon mit akartak lopni?
-
Ki lett törölve RGB topickja?

Nah, holnap megyek suliba. Múlthét hétfő óta vagyok itthon [betegség], és egész nap csak PH!-ztam. Csak nem a megfelelő módon. Többet nem lesz ilyen /nem lesz időm annyit PH!-zni/, de amikor majd lesz időm, akkor MUHAHAHA!!! Normálisan fogok akkor is fórumozni. Gambit: Avval a 80 napos dologgal igazad volt.
Naszóval, befejeztem ezt a...
baromságot.
Mindenkinek Boldog Étvágyat Kívánok!
-
Nekem az több volt mint egy egyszerű jött-ment topic!! Beteg vagyok, egész nap azt olvasgattam, és jókat derültem rajta. Nincs itt olyan smiley, amivel ki tudnám magam. Majdnem annyira erősek az érzéseim, mint amikor sírva röhögtem. Csak most nem sírok. De nem is röhögök. Kicsit csalódtam. Egy hatalmasat. Az kis lelki kissziget volt!
Ez volt minden bűne...!!!
És még az, hogy egy kíválóan író ember nyitotta.
WAKING UP FROM THE HUNGARIAN DREAM -
''Picit OFF lesz a téma, de majd a Moderátorok bezárják, vagy áthelyezik ha nem jó helyen lenne ez a topic'' Hát igen, kedves gozso, be lett zárva. Csakhát röpke 1700 hozzászólással odébb, amikor a csúcson tombolt a topic. Erre írtam:
''Waking Up from the Hungarian Dream
'' -
Nagy bünti-sorozat van ám! Gondolom a PH! fórumozók láttta a Feribá's növényes játék-os topicot! BEZÁRTÁK Ezennel megszűnök a PH!-ról...

Aktív témák
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- AOC G24G1 140Hz 24" Ívelt hibátlan állapot
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
NJa, ez kéééész! Ilyet még nem nagyon hallottam, hogy:

De hát mi mást is várhattunk volna...

De röpke 1 óra keresgélés után megtaláltuk!

/
Szóval, Én még nem nagyon tudom kezelni, más fórumokon meg nem ilyen szigorúak. De így sokkal jobb, legalább [megpróbálják]visszafogják magukat az ilyenek. És, ez nem önsajnálat!_!_!