Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Pópa
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem azért élsz, hogy egyél...
Azért eszel, hogy élj. -
TrollBalint
addikt
Én most reggelizem

rizst eszek rántott hússal és rántott májjal.
Tényleg nem olyan rossz dolog ez az evés, aki kitalálta az egy okos ember volt!
megnyúgatja a gyomrom...
-
faster
nagyúr
(Nem tudom, szabad-e egy konkurens fórum topikját likelni, ha nem, akor töröljék jól)
Szóval ez engem nagyon meglepett, hamisított ATI 9600 kártya:
Bővebben: link
(a képek megnézhetők, kopipaszte az elérési útjukat egy új böngészőablakba) -
Suliro
senior tag
Szörnyű. Ezt nézzétek meg:
Ez a fórum gyilkos... Én még mindig nem tértem magamhoz a sokktól. KIssé próbáltam megváltoztatnmi őket, de lényegében elküldtek a picsába.
A messengeremben meg állandó forgalom van, valakik állandóan ki és bejelentkezenk. -
Pópa
senior tag
A RIAA újabb 717 fájlcserélõt perelt be
Bővebben: link -
Pópa
senior tag
Klímakutatások a SETI-program mintájára
Bővebben: link -
MarKoo
addikt
Van egy rossz hírem!
Lefagytak az ''egeres'' ujjaim így még kérdéses hogy mivel fogok majd moderálni.![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/yahoo.gif)
A lábam is megfagyott de azt csak ritkán használtam gépelésre.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
norbiphu
őstag
Hi!
Nem járt valaki mostanában valamelyik nagyobb sportboltban? Mondjuk Hervis vagy hasonlók, mert keresek valamilyen olcsó vagy ami a legjobb akciós kantáros sínadrágot. És a Hervisnek nem találtam magyar honlapját és nem tudom az árakat mert vidéki vagyok.
Ha valaki tud árakat és helyet mondani akkor azt megköszönném
.
Előre is köszi
Üdv
Screammm -
törölt tag
Láttátok most a hiradóban??
KAmu tudom, meg minket nem is nagyon érint
, arról volt szó hogy összeomolhat a magyar cd/dvd piac mert feketén sokkal olcsóbban be lehet szerezni a nyersanyagot, és mostanra elérkeztünk oda hogy senki nem vásárol legálisan. Az egész az artusjusnak köszönhető, egy cdért 64ftot
egy DVD után meg 300

ft jogdíjjat kell fizetni a legálisan értékesített dvdk után.
Paraszt köcsögök, ráadásul azon alapszik hogy mi van ha te warezt írsz a cuccra akkor ezzel fizeted ugye a joddíjjat, és ha én a (tényleg) a családi képeimet írom ki egy cdre akkor mi van??
Ja és ha már fizetek jogdíjat akkor milyen alapon büntetnek meg ha, ezekután warezt rakaok rá? -
Bash
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
Kinek mi a normális? Itt minden más.
Más a kenyér, más a krumpli, más a paprika..., de anyukám szokott néha csinálni pl. töltött káposztát. Egyébként tízszer változatosabban táplálkozom itt, mint Mo-n tettem.
Túró Rudit kb. másfél éve ettem, amikor nagynéném hozott vagy 20 darabot. -
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is pont ma reggel kellett a hajamat 2mm-esre transzformálni?
Pff,lefagy a fejem.Eddig meg azt se éreztem,hogy tél van.Igaz,majdnem 6 centis hajam volt
-
PeliScan
addikt
Hát ezt feltölteni nem sok értelme volt

egyrészt van official oldala, az összes videójával > Bővebben: link
másrészt ha nincs 1000 mirror site, akkor egy sem. bár a tiéddel együtt már van 1001.
-
I_Am
veterán
Rájöttem !
Na akkor ezt húzzátok és le röhögjetek. Érdemes végignézni nem csak egy számot énekel.
-
Old Death
senior tag
Bővebben: link ( Bővebben: link )
de látom már Bash beírta... de azért beírom... itt vannak a használt rövidítések
-
I_Am
veterán
Ha elmondja valaki hogyan tudok tar.hu-ra feltöltött adatot linkelni akkor Én még viccesebbet dobok fel.

-
F-ECT$
titán
Hang is kell
-
Lord Zero
addikt
(ide is beteszem, örüljenek az emberek)
régi doom új motorral -
Bash
őstag
EMS (Globbal Express Mail): 3-4 nap
Air Parcel Post: 4-10 nap, általában két hét.
Ez jó lesz: Bővebben: link?
Most Key Lime Pie és Neapolitan van itthon. -
Loretto
veterán
Meg tudja vki mondani miért pl. Gianni topicja pirossal?
-
Pópa
senior tag
pff.. éppen a nagy hó előtt dúrtam le géppel a hajam kopaszra... másnap reggel meg elkezdett ''hófúvás+minden'' lenni.

A sapka kevés volt... fázott a fejem.
-
Old Death
senior tag
-
Loretto
veterán
Pécsen szakad a hó
Hihetetlen, hogy nem bír jó idő lenni. -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Hát figy elmehetnék akár a tescoba is műszaki cikk, számtech cikk eladónak, csak sajna úgy van a munkanélküli segély is, hogyha véletlen onnan el kell jönnöm, akkor utána el kell fogadnom az az alatti, vagy azzal ekvivalens munkát.
Sajnos a pannon nem jött be, nem tudom min csúszhattam el.
Pedig az nekem való meló lett volna.(A weboldalukkal kellett volna foglalkoznom)
zollnertől vártam visszajelzést(VÁC) :semmi.
komáromból kb. febr. közepén jön visszajelzés
Pannon: elutasítva
T-mobile:elutasítva
Ericcson: Függőben de szerintem az angolom miatt el elsz utasítva
Sajnos olyan állásokat, amikhez tudom hogy nem értek meg sem pályázok.
Ha expertet keresnek oracleből én nem fogom beadni.
Na hameg javából akkor mégúgyse.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ne tudjátok meg mekkora pangás van az álláspiacon.
Csak zsenigyerekekeket keresnek.Kész
Febr. 16-án 3. hónapja leszek munkanélküli. -
_Volkovy_
nagyúr
Annyit hozzátennék a témához,hogy nem kell egy kalap alá venni mindenkit.
Az,hogy én néha szeretek hülyülni,meg az üres utakon megtépem(mer' szeretem az érzést,sajnos vagy nem sajnos),nem jelenti azt hogy a város közepén csúcsforgalomban vandálkodom.
De magyarázhatom,úgyis fasznak vagyok elkönyvelve.Nem érdekel.
-
Finwe
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Abban a magas panelben nem lakik senki, rendőrségi épület. A többi ház pedig messze van.
Amúgy én nem ütöm meg a 20as limitedet sem (bár nem sokon múlik) de nem szoktam ''gizdulni''. Ez a csúszkákás nem ''ezt'' a célt szolgálja, hanem megismerheted hogyan viselkedik az autód havas-jeges úton, így mikor a forgalomban ráfutsz egy ilyenre, nagyobb eséllyel kerülsz ki élve. A baj 20km/h-nál is elérhet! -
jeges
senior tag
válasz
Sick Boy
üzenetére
''Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... ''
sztem nem az autó típusa határozza meg, h vki szabálytalan vagy sem, ill. h milyen attitűddel vezet.
tegnapelőtt egy opel úgy jött be elém balról az elsőbbségadás kötelező tábla mögül, h állóra fékeztem tőle kb 30 centire (meg a mögöttem jövő is tőlem ugyanennyire).
ha megunta az életét, méér nem a dunának megy?
múltkor meg egy szakadt wartburg szabályosan kitolt a sávomból az m5-ösön. neki ott vót kedve bejönni, kit érdekel, h én épp útba vagyok?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az is hozzátartozik a dologhoz, h mindenki hibázhat, és nem feltétlen jár ezér' halálbüntetés...
-
popey37
addikt
válasz
Sick Boy
üzenetére
ne bántsd a volvosokat nem mind hülye.
Más:szerintetek egy postai dolgozó aki egyben a cucc vevője is fel tud venni egy utánvéttel feladott küldeményt kifizetés nélkül??
El akarok adni egy hardvert és a vevő a szóban forgó egyed. kicsit tartok attól hogy esetleg lenyúlja fizetés nélkül.
mit szóltok hozzá?? -
Bash
őstag
Udv!
Melobol irok megint.
Balhe volt ma, rovidre fogom a sztorit:
Egy vendeg bejelentesere a helyi sheriff ellenorzott egy gepjarmuvet, benne ult egy ferfi ket gyerekkel hosszabb ideig. Hozza kell tenni, hogy eleg szakadt jargany volt, ezert volt feltuno. A ferfinek nem volt jogositvanya, nem tudta igazolni magat, viszont hamar kiderult, hogy a baratnojere vart, aki nalunk dolgozik. Ezzel nem is lett volna gond, ha ezt a kapukon kivul teszi. Igy viszont trespassing, illetve szemelyazonossagat sem tudta igazolni, ezert szepen meg is bilincselte a sheriff es hivott egy kollegat, aki elvitte. Kis nehezseg volt, hogy nem beszelnek angolul, sem a ferfi, sem a nalunk dolgozo baratnoje, ezert keritettunk egy masik munkatarsat, aki beszel spanyolul es angolul is. Ezzel telt el az estembol masfel ora.
Aztan az egyik maintenance guy elhagyta napkozben a kocsikulcsat, azt kerestuk 3 ora hosszat. Este negyed 9-re meg is lett szerencsere.
I_Am!
Meg kicsit tobb, mint egy oram van itt, aztan hazagurulok, es bevagok nehany corn dog-ot a valtozatossag kedveert, illetve kesobb egy kis fagyit is bekanalazok majd.
Cathfaern!
Consider it done! -
-
Sick Boy
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
nem feltétlenül értek egyet Veled.
Értem, mit akarsz mondani, de szvsz nem mindíg így van, sőt...
Aki baromállat, az baromállat, és úgy is vezet.
Én 21 múltam, és teljesen EU-konform módon vezetek, betartom a szabályokat, satöbbi, és, ugye a legtöbbször ez ment meg a karamboltól... mert a 40-es táblánál a múltkor én nem 130-cal mentem, hanem 40-nel, így az elém kamikaze módon bevágó hatalmas Mitsubishi dzsippet sem vertem telibe - mert betartottam a szabályokat. Ő abszolút szabálytalan volt, én szabályos, és ezért tudtam kivédeni (na jó, persze a príma fék és a télipapucs is segített azért - de ABS az nincs a kocsiban).
Az elkényeztetett hülyegyerekek, meg a baromállat, telefonáló Volvós üzletemberek, meg a 25 éves hipermanager X5-ös BMW-s f***ok meg menjenek a ... ... ... nagyon taplók és én képes vagyok ilyenen kiakadni basszus... ez a szar az egészben... mert idegeskedni annyit tesz, mint magunkat büntetni más hülyesége miatt... csakhogy a más hülyesége az Én életembe is kerülhetett volna.. nem is egyszer... vagy kétszer...
De igenis sokan vannak, akik normálisan vezetnek, csak a látványosan szabálytalankodókon jobban kiakad az ember, én pölö egész bap tudom az agyam b***ni egy reggeli ilyen hülyeségen...![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
válasz
Panther
üzenetére
ha a saját magad által megkeresett pénzből vetted, akkor nyilván értékeled, és vigyázol rá, tehát ilyen esetben egy szavam sem lehet...

egyébként hány éves vagy? jó, hajlandó vagyok levinni 20-ra a korhatárt...
Ui. egyébként a fő probléma azokkal a kölykökkel van, akik mindig mindent megkaptak, így a kocsit is, és ezért nem érzik a pénz értékét...
[Szerkesztve] -
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
én 120x200-ast raktam bele.
(mondjuk ez nem releváns, mert még nincs is állásom...
) -
tegnap előtt éjjel 1-kor láttam a fogarasi teszkó parkolójában két baromállatot, akik két tuning (!) kispolszkival raliztak, csúszkáltak, pörögtek a hóban...
hát én az ilyen barmokat lelőném, az tuti...![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/bolond.gif)
az ott élők biztos örültek nekik...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-------------
Egyébként meg nem adnék jogsit mondjuk 23 éves kor alatt.
a sok kis 18 éves pöcsnek minek kocsi? hogy nyomassa neki, és villogjon, hogy ő milyen fasza csávó? és hogy nyomassa kettesben százzal, mert az mekkora királyság?
(bocs Volkovy, de ezt az utóbbi pár mondatomat többek között Te is ihletted... meg a hasonló stílban vezető 19 éves unokatesóm, aki - mert megérdemli alapon - kapott egy régi 626-os mazdát a 18. szülinapjára, majd pár hónap múlva totálkárosra törte...
) -
tildy
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Én olyan max bélyegkép nagyságút szoktam berakni.
-
Mr.Skyline
senior tag
valaki meg tudja mondani, hogy hány x hányas legyen (pixelben) a fényképes önéletrajzomban a kép?

-
Finwe
őstag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Én a teskó parkolójában szoktam pörögni egy ladával, azzal lehet csak igazán dúrvúlni!
ezt amúgy nézegeted: Bővebben: link?
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Igaz csak a felét gyűrtem le, de nagyon fincsa volt.
Sonkás, sajtos, kukoricás, chilis.... 

Légkondi most nincs bekapcsolva nálunk, elég pár percre az ablakot kinyitni.

amikor írtál furábbnál-furább neveket... de biztos finom különben nem ennéd
egy DVD után meg 300

![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/Bash_eating.gif)

)