Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Pópa
senior tag
-
anaqer
veterán
Nektek is ki-kiesik az oldal?

-
Pópa
senior tag
Bővebben: link
Tegnap olvastam... a guglival kapcsolatban, gondoltam belinkelem. -
Pópa
senior tag
válasz
Tithian
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az első 15 helyezett indul +24 ponttal.
Egyébként idén az infó Oktv-n 1200 emberből 600-at felülvizsgáltak (mit ad Isten, mi pont benne voltunk
) és rendre levontak pontokat tőlük... Így aztán ugrott a lehetőség....
Aúgy nekem megvan a nyelvvizsga...
[Szerkesztve] -
Tithian
őstag
Angol.
Tavaly egy ponttal maradtam le (ha jól emlékszem 183.5 volt és 184.5-től lehetett továbbjutni), így 32-edik lettem, hirtelen úgy döntöttek, hogy az előre kihirdetett 40 helyett csak 31 főt engednek át...
Mivel most sincs protekcióm, nincs sok esélyem győzelemre, de ha már hívtak, elmegyek szórakozni egy sort. Felvételi szempontjából csak a kiváló helyezésnek lenne értelme, az első tíz(?) helyezett 24 pluszponttal indul. -
Pópa
senior tag
Bővebben: link <--Júniusban jelenik meg a Longhorn elsõ bétája
hjaj, kíváncsi leszek rá...
--
A gugli tényleg jó kis kereső.. gyors, és viszonylag jó motorral dolgozik. -
törölt tag
na ez komoly volt

Vágónál a 20milcsis kérdés, Hol van a Harvard egyetem?
egyből gugli, kb 20mp alatt megtaláltam hogy Cambridge
Azon gondolkodtam, hogy a telefonos segítségnél, egy szupergyors netnél, elég jó kis potenciál van ebben a gugliban.
-
anaqer
veterán
Got Bible? Bővebben: link

-
VladimirR
nagyúr
válasz
Kalandor
üzenetére
Bővebben: link -- innen kulonosen ajanlom a Narancs Tetves es Dugo rajzfilmeket
Bővebben: link -- es az en kedvenc matrixparodiam (nekem a vektor nem jott be) -
MarKoo
addikt
Helló!
Ugyan nincs anyagom róla, de kerestem neked: Bővebben: link
Én is keresnék anyagot, Bill Gates bácsiról. Ha valakinek van megkösöznném ha átdobná ide: margitka@chello.hu vagy killerman@chello.hu
Jah és magyar nyelvű érdekelne csak. Asszem ennyi.

-
Pópa
senior tag
Hali!
most über off-ot nyomok ide...
szóval.. tud valaki Zalman ZM80C-HP bordához zalman ventit külön eladót? -
engusz
veterán
Hahó PH!-sok!
Van valakinek anyaga Verdiről? Beadandó házidolgozathoz keresek anyagot. -
Bash
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
Azt hittem egyértelmű, direkt a magyart linkeltem.

Tampa-n hány fok van?
Éjszaka 58°F (14,4°C) volt, nyitott ablaknál aludtam, ahogy szoktam. Most délelőtt 11 óra múlt, 71°F (21.7°C) van, de még csak nemrég sütött ki a nap. Délután 3-ra megyek dolgozni, akkora valószínű közel 80°F (26,7°C) lesz, kellemes februári szellőcskével. -
Integra
titán
meg ez se

![[kép] [kép]](http://vrm.wom.hu/divat.jpg)
az ott a végén ''fasza'', ennyi
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nem semmi.....
Bővebben: link -
marcee
addikt
Majdnem két és fél hónap kellett a matávnak, hogy rájöjjenek, hogy nem tudják bekötni az adsl-t itt a világ végén a III. kerületben!
Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem. 
Szerk: a netes adatbázisukban a létesíthetőség ''igen''-ről ''talán''-ra változott, fasza.
[Szerkesztve] -
Apika
addikt
Jövő kedden (február 15-én) üzemkezdettől - 13.00 óráig, BKV sztrájk!
-
ja, és nézzétek meg ezt a képet, hogy milyen mázlisták vagyunk mi itt pesten, hogy itt csak -10 fok volt reggel, és nem -25...
Bash : Tampában hány fok van?
-
-
Bash
őstag
-
azt mondja el nekem egy hozzáértő, legyen szíves, hogy ugye az SP1-es winxp telepítő CD már alapból felismeri a 130 GB-nál nagyobb vinyót?

vagy ehhez már SP2 kell? igazából csak egy megerősítésre vágyom...
a választ előre is köszi...
-
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Teljes bootidőm 59mp. (a gép csippanásától) Innentől kezdve már a háttérben sincs feladat.
Töltődik: hálózat, Speedfan, 2 nyomtató driver, bill driver, egér driver, nav2k3, zmatrix, hang driver, vga driver, deamon tools, kékfog.
Viszont a kisgépen eszméletlen gyors az XP-m. Az fél percen belül kész. (holnap lemérem, most nincs bekötve) -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp
üzenetére
thx a gyors választ. én ma vettem de elég zavaró volt, de most h már ezt is tudom örülök magamnak nagyon

-
Wolverine
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Alt Gr + J

-
concret_hp
addikt
hogy lehet angol billentyűzettel hosszú i-t csinálni
valaki okosiccson meg plz 
-
Trak
addikt
Nálam egyszer, vagy egyyzer sem fut végig a csík indításkor

Másodpercben nem mérem, mert bekapcsolás után a sata winyók, és az IDE raiden lévő winyó(k) felismerése azért eltart egy darabig
Nézz be pls majd ide
, és ha tudod a választ a kérdésre, akkor be is írhatod
-
Bash
őstag
válasz
Caesarion
üzenetére
Amikor megvettem, akkor szükségem volt a mobilitásra. Ma már kevésbé, inkább csak egy kis 2,5''-es HDD-t viszek magammal külső rack-ben, vagy egy USB Stick-et. Utoljára ősszel volt kikapcsolva a hurrikánok miatt, akkor kihúztam minden fogyasztót, meg egy darabig egyébként sem volt áramunk.

-
Caesarion
aktív tag
Az is valami?
( félre ne értsd)
nekem egy nemtom miféle winfos buherálás után ( pedig még csak nem is a registry-be másztam bele) kérte az újraindítást a gép a változtatások mentése végett.. ámen. Mire ujraindult volna a gép kér boot-lemezt. Hö? restart.
Újra, ''gépem mondja boot-lemezt, Cae mondja jóanyád'' akkor már biosból néztem meg a dolgot és mit ad isten, elszállt, a C: partícióm. Egyszerűen megszűnt.
még jó hogy a többi partíciót békén hagyta... -
MarKoo
addikt
rundll32.exe hiba stb. Felraktam rebootoltam és kb 2 percig töltötte a win a gép (Windows indítása képernyő). Elment a net, egyik hálókártyát se látta a gép, semmi nem ismert fel. Nem is lett volna szükségem a progira csak egy ismerősömnek akartam segíteni........ Helyette én szívtam meg.

-
-
Pópa
senior tag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
brrr, de gáz.... Reméljük nem gecóznak sokat... Nálunk a cégnél egy vacsi új (0 km-es) Scania 420-as kamion tört össze, totálkárosan.... Beletelt vagy fél évbe, mire elintéződött az ügy... Végül kifizették.
-
Caesarion
aktív tag
a több-mint-1-perc azért mégse cirka 4 perc!

a giliszta önmarcangoló kergetőzését én is szoktam számolni win-betöltésnél, notebookon 19x ( ~1perc17mp), asztalin nem tudom megszámolni mert bootskin miatt egy nagy radioaktivity jel alatt kétszer teljes képernyőhosszában kúúúszik végig a ''mutáns-giliszta'' ( miközben bootzenének a SamuraiJack megy
).
De ha találnék vkit aki vállalja egy Win-Linux dual-boot rsz telepítését, akkor mókáznék én Debiannal is... -
ALI_G
veterán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
szegény, ez elég gáz és sajnálattal hallom

-
Szalma
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
(Megvárod az 1.5-ös méregzsákot..?)
Szeretettel:
Szalma -
Mr.Skyline
senior tag
na akkor most leírom mik történtek velem tegnap:
Mint azt már mondtam 2005.01.28 este 23.00 perc összetörtek ('93-as 1.0 Swift)
tegnap mentem a lakatoshoz, akit megbíztam, hogy intézze az ügyet, mivel teljes ügyintézéssel dolgoznak, viszem át a papírokat, (fénymásolat stb...) azzal fogad hogy aki összetört annak 2004. Dec. 03.-án felmondták a szerződését díjnemfizetés miatt, na ekkor már fogtam hajam és kezdtem tépni, felhívtuk a sofört aki vezette a teherautót (aki összetört) és elkértük a cégének a tel. számát, miután felhítuk a céget, elkértük a cégtulajdonos telefonszámát azt is felhítuk, és közölte velünk, hogy majd visszahívminket, hogy mi a helyzet!
na végül kiderült, hogy a A**ianz -nál van a biztosításuk, örültem is meg nem is! azaz legalább van biztosítása de sajna ennél a biztosítónál. tavaly szívtam vele eleget, amugy már biztos, hogy TK-s lesz a kicsike, ugyhogy Júniusba veszem az új Stiftet 3ajtós változatban.
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
Tegnap tökéletesen ment a gépem minden szempontból. Éjjelre leállítottam, ma bekapcsoltam. A tünetek: a router nem látja a gépet, így nem oszt neki DHCP-vel IP-t; a rendszer random idő után fagy (pl. game telepítése, c: víruskeresése közben)... Nem állítottam, nem telepítettem semmit sem

Ötletek? (az azonnali kérdéseknél is fent van a kérdés, csak nem kaptam működőképes javaslatot...) -
ALI_G
veterán
Ó a francba, Bash kicserélte a smiley-t, pedig olyan jól nézett ki hogy több kilóméteres egy hsz
) na nem baj, majd szólok Protkónak ha röhögni akarok egész este 
Tegnap este, amikor már próbáltam aludni fel-fel röhögtem hogy mekkorát alkotott
) -
ALI_G
veterán
Ti Protezis után mmég mertek beszúrni más webhelyekről smiley-kat??? Járnátok ti is úgy mint ő
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
VladimirR mi van a video tömörítéssel, van már helyed? -
VladimirR
nagyúr
ott, hogy mag egy gerinctelen kocsog, aki meg buszke is erre -- na ezert irta lesaux azt amit, s ezert lett ez egybol alairas is -- es tobbek kozt ezert nem is adok neki tippeket, pedig az orszag-ip adatbazis ket formatumban is itt figyel a hdd-men
juteszembe, a ring-be is nezz szet, ott is esett rola szo as'szem
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ezt nem ertem pontosan, hogy hogy erted (egyebkent valoban tudom hol lakik, es a bemoszerolashoz is lenne alapom => Bővebben: link)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Aubika akkumulátoros fejpánt Meta Quest 3-hoz
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, egyébként most hogy mondod, ismerős így már nagyon de én sem tudtam volna.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az agyam dobom el. Mindezt azok után, hogy még tavaly augusztusban, telefonáltak az axelerotól, hogy _mostantól_ elérhető nálunk az adsl, akarom-e? Megrendelem, aztán három hónap múlva kiderül, hogy mégsem.