Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
anaqer
veterán
válasz
Agyasima
üzenetére
Azt hiszem, Pupákra mindannyian élénken emlékezünk

Először is rögtön megjegyezném, hogy aláírást módosítani moderátor már akkor sem tudott. Másra mutogatás letudva.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Másodszor, ''volt nekem egy második nickem is'' - nézd, én mindentől függetlenül elég könnyen el tudom képzelni hogy ez vörös posztó legyen mások szemében. Megvert volna tán téged valaki amiért Pupák pártját fogtad?
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)
A Te aláírásodról sajnos nem tudok semmit, Parciról meg duplán nem tudom elképzelni, hogy ilyesmit írt volna - ha meg mégis, akkor lehet hogy ennél azért bonyolultabb volt a helyzet... szóval ki van zárva, mert eztet én nem tudhatom. -
_az
senior tag
válasz
Agyasima
üzenetére
annyi a sztori, h vettem volna a gyerektől egy rágcsálót, oszt a helyszínen kiderült, hogy semmi hivatalos gar nincs, ezért mégse kellett... betegsrác eljött velem, szemtanú volt...
beírt a topicba(hogy mi a f*sznak, ne kérdezd
), kultúráltan anyázott
, erre a gyerek enyhén általánosítva leszarrágózott minket, igazi kis köcsög módjára, aztán végül kiszedte...
NEM LÁTTA VALAKI PELISCANT???? -
Trak
addikt
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Oakley topic
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mert nem tudom, hogy egyébként miért kellene pótnickek árnyékából írni. (lásd bevállaljaigevagynem stb.)

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)