Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Sianis
addikt
Esmein új aláríst kreált, vagyis idézett!
!!!Kitörő tapsvihar!!!

-
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Ez az, hogy nem tudom, hogy mire kéne mennem, és egy hónapom van körübelül leadni a cuccokat. Infót meg közgázt nem szeretnék, de más szakot nem nagyon láttam így hirtelen, ami tettszene.
Pesten azért nem szeretnék, mert az itteni nyugodt élet egyaz, hogy hiányozna, másrészt meg az, hogy ott állandó a nyüzsgés, meg úgy általánosságba minden másabb. Meg ki nem bírnám, hogy hetente másfél napot vagyok itthon. De ha miskolcra nem vesznek fel (amire nagyonnagyonnagy az esély, hogy nem), akkor a legjobb döntés pest lenne, mert nem kellene plusszba albérletet fizetnem a rezsi mellett, és az már egy plussz indok. Meg aztán ott van 1-2 ismerős, meg rokon, ami mégegy indok. De holnap vagy vasárnap átnézem a könyvet, hogy hova tudok jelentkezni.
Tudom, hogy nem mind1, hogy hol szerzem a diplomát. Rangsorokat meg nemigazán tudom, sose volt még felsőoktatási jelentkezéssel dolgom
-
zsoltee10
addikt
mihez lenne kedved?
miért nem akarsz Pesten tanulni? Én 200km-re lakok Pesttől. nem szeretnék ott élni, de így buli, hogy hétvégén itthon vagyok.
olyat keress, aminek nagyobbb neve van, mert ha valahol állást hirdetnek, nem mind1, hogy a diplomádat ki adta ki, szal érted.
mindenképp infós irányban akarsz továbbtanulni? csak azért kérdem, mert elég sokan mennek infóra, és ugyanúgy ahogy a gazdasái iskolák között, úgy az infós sulik között is megvan a rangsor. most még választhatsz. -
Bazsesz
őstag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Megvagyok úgyahogy. Ja, sajna idén érettésgizek 6 tantárgyból. Ma adtam le, hogy javítsák a cuccot, mert két választottból szeretnék érettésgizni. Szal májusba: matek, töri, német, magyar, közgáz, infó.
Továbbtanulni? Húha. Nehéz kérdés. Eddig 3-at néztem ki, de még itthoniaknak is bele kéne egyezni.
Első a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi kara (ez lenne a legjobb, mert ~20 kilométerre lakok miskolctól), második a Debreceni egyetem 6 féléves műinfója, harmadik meg BMF Neumann János, Mérnök-informatika szak asszem. De pestre nem nagyon akarok menni én, mint vidéki ember, meg aztán nem is az én világom. De ha nem miskolc, akkor az lenne a legjobb megoldás, mert ott vannak a rokonok, ahol tudnék lakni. De holnap bújom át jobban a könyvet, hátha találok valami jó szakot, amit mondjuk szivesen végigcsinálnék, mert a fent felsoroltakhoz semmi kedvem, de szükség kényszert szül. -
zsoltee10
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
én nem úgy tapasztalom. mert ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor elvileg, amikor én valami mást szeretnék csinálni, akkor a prociidőt arra fordítja, és elveszi a prime-tól. viszont amikor a prime fut nálam, akkor még a feladatkezelő is nagyon lassan jön fel. 3dmark pedig 1-2 fps. bár elképzelhető, hogy több módon is be lehet állítani.
Bazsesz: én is régen láttalak, jól vagy? most érettségizel, ugye? hova mész tovább? George tanul, meg ritkán netezik, én szintén. Ye_Nő-t én is nagyon régen láttam. -
VladimirR
nagyúr
válasz
zsoltee10
üzenetére
az idle ha jol tudom, akkor nem azt jelenti, hogy nem kap processzoridot, hanem azt, hogy csak akkor kapja meg a folyamat a proceszzort, mikor senki masnak nem kell - tehat ha epp nem csinalsz semmit, akkor a windoze desktop kirajzolasahoz kell 0.1% a procidbol, a tobbi kihasznalatlan -> ezt megkapja a prime - ha viszont fut egy 3dmark, akkor a procid 100%-os hasznalatban van, s a prime ismet csak a maradekot kapja (ugye ez jelen esetben 0%)
bizonyitasi eljaras:
-ctrl+alt+del, erre felugrik a feladatkezelo
-megnezed, hogy a prime eddig mennyi processzoridot kapott
-inditasz egy 3dmark loop tesztet, s hagyod futni par orat
-kilepsz, s ujra megnezed a feladatkezelot, hogy mennyi processzoridot hasznalt el addig a prime
-ha valoban idlen volt (s mint mar mondtam, nekem nagyon erosen ugy remlik, hogy az a default), akkor a ket ertek kozott minimalis elteres lesz csak, ami a leolvasas es a teszt inditasa miatti keslekedes -
Bazsesz
őstag
-
zsoltee10
addikt
VladimirR v1.1

ja amúgy köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, nehéz volt a pénzügy zh, de talán meglesz. elmélet Lintner osztalékfizetéssel kapcsolatos tételei, meg Modigliani, és nemtomki törvényei, meg még néhány kérdés volt. a feladatok meg értékpapírokkal kapcs. piaci portfólió szórása, hozama, meg ilyesmi. -
MUŁĐER
addikt
Spektrumot nézzétek!!!!!!!!!!!!!
Counter Strike-ról dokumentumfilm LOLLL

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
ha jo tudom, akkor a prime alapbol idle-kent fut szoval semennyire
-
Predator666
aktív tag
az mnnyire húzza le a 2001 Se-s eredményeket, ha a háttérben közben 2 Prime 95 turture tszet megy?

-
Wolverine
félisten
Az otthoni net áldásaképpen nosztalgiazene süvít a háttérben... Isten áldja a DC-fejlesztőket!

-
Felhoztam az egyik macskámat a szobámba.
Meghálálta...
Dorombolt egy kicsit, majd körbeszimatolta a szobát (egyszer kétszer
már
volt fenn) eljátszott az egyik összehajtott zoknimmal,
majd elegánsan megkereste a szőnyeg közepét, nyávogott kettőt, és
odapisált.
Háát, boldog vagyok.
Úgyhogy most a takaríás miatt lekéstem a szegedi vonatot... -
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
Wolverine: sajnos
[Szerkesztve] -
Josh
tag
Egy topicot keresek, már nem tudom a címét, de a 80-as évek zenéiről volt benne szó. A kereső nem mindig műkszik, tudna valaki segíteni?
-
twollah
nagyúr
Gondolom ez utan a hozzaszolasom utan felmorajlik a 12 szolamu ''de hulye vagy edes fiam, mi a feneert szemelyeskedsz'' korus.
Ha valaki emiatt verig sertve erzi magat, vagy valaki ugy erzi, hogy a topicommal verig sertem azt a szemelyt akinek a kerdest feltettem a bezart topicban az megerdemli, hogy orokre abban a szellemi posvanyban dagonyazzon amiben most is van.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
Arrol nem tehetek, hogy vannak a PH!n olyan emberek akik olyanok mint egy lepcsohaz (gy.k.: sotet, es korlatolt), es nem ertik a poent.
No mindegy.
Demokraciaban elunk ahol szolasszabadsag van, csak ez itt valahogy nem akar megvalosulni valakik miatt.
Termeszetesen akinek nem inge az nem veszi magara... -
twollah
nagyúr
Emleket allitok a Moderatorok esztelen brutalitasanak esett topicomnak.
Bővebben: link -
Wolverine
félisten
Csendes esténk van, csak Geri sérelmezi, hogy minden nickjét bannolják :sóhaj:

-
Yell
csendes tag
válasz
Old Death
üzenetére
okok!
De nekem van egy saját SG-s forumom! És ott van egy kép!
Ezt ki szeretném cserélni és nem jelenik meg!
Bővebben: link -
Yell
csendes tag
Vmi ingyenes ATW-hez hasonló tárhely kéne! De ha nincs akkor semi!
-
Sick Boy
őstag
200.000 forintos kérdés:
- Hol lehet kapni ehhez a laptophoz úti (szivargyújtó) töltőt? A laptopon nincs más, csak annyi, hogy ''Patriot 2001HU'', a laptopon márkajelzés (szerintünk)
nem található, az ára kereken 200.000 HUF volt!
A: őőő izé mijaza laptop?
B: őőő, mizajaz utitöltő?
C: őőő, izé mijaza szivargyújtó?
D: őőő, mijaz, hogy található...? Hol található mi?
- őőő, a telefonos segítséget választom!
- kit hívjunk fel?
- Hívjuk fel Sick Boy-t!
:::::: beeeep, beeeep, beeeep, beeeep TESSÉK! :::::::::::
- Jó estét kívánok, Rágó István vagyok a Vegyen ön is Milliomost című játék műsorvezetője, értelmi szerzője, producere, stb...
- Szevasz Apám!
- Itt ül velem szemben XXX, és elakadt a játékban, tudna neki segíteni?
- Felőlem? Má' úgyis ittam egy sört...
- Akkor én át is adnám a szót XXX-nek!
- Szia, jaj mondom várjá' má' izé, Hol lehet kapni ehhez a laptophoz úti (szivargyújtó) töltőt? A laptopon nincs más, csak annyi, hogy ''Patriot 2001HU'', a laptopon márkajelzés (szerintünk)
nem található, az ára kereken 200.000 HUF volt! A: őőő izé mijaza laptop? B: őőő, mizajaz utitöltő? C: őőő, izé mijaza szivargyújtó? D: őőő, mijaz, hogy található...? Hol található mi?
- őőő
- na
- őőő
- Mongyad má' B***D MEG!!!!
- Hát a makkom sem tuggya, várjá, megkérdezem a fórumon! Te figyeljél má' mi a márkája a laptopnak?
- Há' nemtom, ez van ráíva, hogy ''Patriot 2001HU'' és 200 K volt!
- De mia márkája? Dell, Fujitsu, HP, Acer...? valami ilyesmi?
- Semmi, csak rá van ez írva...
- Imádok telefonos segítséget nyújtani és minimálinformációkkal dolgozni, de végülis erre születtem, megmondták már sokan...
Egyáltalán mi lehetne ez a notebook...? Mert, ha tudnám a márkáját, előrántanám a Google-t és 1 perc alatt kideríteném, hogy hol lehet hozzá szivargyújtó csatlakozót kapni, de így...? Na talán majd a fórumos segítségkérés működik, várj, megkérdezem!
- De le fog telni az BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEP
-
Panther
HÁZIGAZDA
Téglalap-nyíl-karika-rombusz tantárgyból (ProgTech) a vizsgám meglett!!

Sőt, mi több, 3-as!
MOD: lesaux: Nálam jónak tűnik.
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Nektek szépen jön be a www.nb1.hu vagy rondán?
-
zsoltee10
addikt
tessék nekem szorítani pénteken, mert pénzügyből írok. ha sikerül, akkkor megszabadultam a pénzügytől, meg a dilettáns tanártól is örökre.

-
Old Death
senior tag
felhoztam a RO totyikot
ott leírtam egy-két dolgot... ide írok mást is 
a béta még úgy nézett ki, h az ut-ban kellett elindítani --> ez nem passzolt össze nekem
de majd kipróbálom
és akkor majd modok véleményt.. csak félek új játékkal játszani, mert akkor vizsgáknál tuti bukta lesz 
-
Old Death
senior tag
-
_az
senior tag
most nézem a GD galaxist
...a bf vietnam egy kiegészítő lemez??? nem önálló játék?
-
-
_az
senior tag
szóval akkor először jöhet egy enemy territory, aztán egy cod, majd eg battlefield, végül egy mohaa
majd habatorkán kipróbálok 1-2 ut modot is 
végül mindenből megbukok
-
_cirmos_
őstag
én bf desert combat függő lettem. ez egy ingyenesen letölthető mod a battlefield 1942-höz, ami az öbölháborúra épül, mai fegyverekkel. megvan a feelingje mikor 3-4 T-72-vel csapattok át a sivatagon, hindek biztosítják a légitámogatást, a horizonton pedig egy mig-29-es és egy f-16-os vívja kegyetlen harcát a légifölényért. szóval nekem nagyon bejön, nem egyszerű öldöklés hanem igazi stratégia (ha abban a többi csapattárs is partner, de általában igen). én olyan 8-10 hónapja vettem meg, akkor került négyezer forintba, annyit simán megér.
Drizzt:
bsplayer. ha nem jön be a felirat (.srt vagy .sub) akkor nem stimmel a hossza a videóhoz, keress másikat.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
BF1942 nagyon király játék, bár az ilyennel lan-party-n jó játszani... mibvel csapatos
sima mohaa jó, kiegek annyira nem
pláne a mohpa 
cod: no igen egy igazi jó kis fps-s játék
szal sokadik voks rá 
no ennek term. egy része _az-nak is ment
szerk.: BF-hez kapcsolódan: király lesz a BF2!!! csak végre lehetne már játszani vele
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Parkside szerszám kibeszélő
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen házat vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Khhmm igen az én nővérem.

szal sokadik voks rá