Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
rii
nagyúr
nem találok egy recptet az interneten ...
talán mert olyan bonyolult ....?
Remélem tudtok segíteni ....
Kéretik mellőzni a földön rángatózós, térdcsakodós, abba belefulladós röhögést....
szal... a rántotthúshoz kell: hús (nemá) liszt, tojás, és zsemlemorzsa...
csak azt nem tudom, hogy a kikloffolt hús
[1.]liszt [2.]tojás [3.]zsemle vagy
[1.]tojás [2.]liszt [3.]zsemle vagy
[1.]zsemle [2.]tojás [3.]liszt
[1.]liszt [2.]tojás [3.]zsemle a nyerő, nem?
előre is tanker! -
escie
őstag
válasz
Steelheart
üzenetére
(fuhh, jó sok tesód van.
)
hehe. én 7:30 körül értem a buszállomásra, hát mint egy olcsó motel úgy nézett ki. mindehol alvó ifjak.
meg láttam egy kutyát elgázolni.
de elszaladt, remélem jól van a kis dög. -
V.ki
aktív tag
Vki hozzám tudna vágni egy Photoshop magyarítást?
-
neduddki
nagyúr
HI!
JOl indul ez az ev!!!
Ket falu kozott atkocsikazva az uton oleg erdkes testhejzetben fekvo emberre lettem figyelmes bicikli mellete aszfalton eldobva. Megallok szalnek ki mire a no mellettem hangosan elkezd orditani hogy ki ne szajjak a gyerek tul erdekesen fexik, sajnos tuil sok rosszat lehet hallani a trukos lopasokrol itt akornyekenis...
Na persze mukodo telefon az nem vot a kocsiba...
Tovabbmnetem es mar a falubol helhivtam a rendoroket, mire sokdikra!!! vegre mekkaptam a gyongyosi ugyeletet.... A rendor nem rossz fej mennyek vissza nezzem meg mert Ok tul messze vannak emg mi lesz ha addig elutik, es ha tenyelg balhe van majd kigyunnek, es kerdezem mi van ha tenyleg lopas vagy egyebek... mennhyubnk sokan akkor megijjednek... na ez is egy allaspont... persze szinten csak 2-enmentunk vissza. gyerek sokat nem mozdult az utrol ... na hivom a 112-t rutinosna rogton gyongyost kertem... hat persze hogy nem oda kapcsoltak....:- (((( kozbne szemba auto veszvillogo reflektor minden amit el lehet kepzelni de aszembegyuvo eskusozm aszittem elnyomja a foldonfeekvot, na kiszaltunk mind a ketten, mire az a rohatt mobil csak lemerult.. erre a szembejiovotol kertem mobilt, es rutinosan, most mar 3-ra csak mekkaptam megint gyongyost... kerdezem a alest, hogy hozza nyulhatok-e mire kozli hogy nezzem mar meg mi van vele??? megnezem es megcsapott a tomeny pia szag, szeme kimeredve majd egyszercsk el kezdi mozgatni... mondom a telefonba hogy kibaltazott taj reszegh agyerek.. mire az megszolal hogy annyuira nem, rendorrel kozoen orultunk hogy na itt nincs baj, mire felszedtem a sracot foldrol, a szembegyuvo meg bedobta az arokba a kerekpart, hogy megse mennyen mar at senki es elent...
Na most hiheteteln volt a gyerek az elso pillnatokban aszt sem tutta hol van, merre ajr hany ora, ugy kellet tartani es percek allatt egeszen szepen kitisztult... meglepo volt /volt am szerencsem egy ket reszeghez de ijejt meg nemnagyonlattam/ kiderult a gyerek Nyiregyre igyekszik Zarankrol tejjes hejjimeret nelkul egy rossz biciklivel taj reszegen.... es elindult szepen gyalog vamogyork fele bicikli az arokban...
Na ez meg nem vot rossz de egy ido utan mentunk vissza mire rendor all az uton es nezegteti abiziklit, aze cska kikudtek egy autot... elmondom neki asztorit eg hogy a gyerek vagy egy kilometerrel arrebb setal az ut mellett... mire mongya hogy beszeltek vele, de O aszt allitotta hogy se nembiziklizett se nem esett el...
Na ennyi jol indul ez az ev........: - ((((((((
udv
neduddki -
Bazsesz
őstag
Ma kirpóbáltam Nero-ba a több cd-író használata opciót, és ezeket alkottam:
Bővebben: link Bővebben: link Bővebben: link
Amúgy simán CD-írásnál nincs adatelfogyás-problémám ekkora sebességnél, sőt, DVD-t is irogatok, ott sincsenek különösebb problémák 1-2-szer lecsökken a buffer, de annyi
De két író használatakor ennyire használná a gépet? 
Konfig az adataimnál, amivel ezt alkottam.
Üdv: balu -
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
csak a pontosság kedvéért...
Mogyoró: 4-5 m magasra növő bokor. Bőségesen nevel tősarjakat. Szélporozta egylaki. Hímvirágai a porzós barkák, nővirágai apró, pirosas színűek, amelyek a rövid termővesszők oldalrügyeiben találhatók. A mogyoróbokrot a termőkor eléréséig évente rendszeresen kell metszeni.
tehát fa alakú bokor... vagymi
-
m-bazsi
tag
Lenne egy kérdésem:
A mogyoró fán vagy bokron terem? (nem a földimogyoró? -
Drizzt
nagyúr
Melyik topicban akadnak beb*szós szilveszteri történések?
-
Dale
aktív tag
Na felhívtam a barátomat aki magát a boltot viszi. Ha valami terméknél már kint van a használtpiaci ár (és valószínűleg a státusz is kifutottra van állítva) akkor azt a terméket már nem lehet beszerezni nagykerből. Ha valaki be akarja számoltatni ezt nálunk bizományba akkor cirka ennyiért tudjuk átvenni, és aki meg leadott ilyenre érdeklődő rendelést azt meg értesítjük mailben hogy megvan a cucc, jöhet, és cirka ennyiért fogja megkapni. Lényegében innentől már nagyon lutri a dolog, szóval ha pont ilyet vadászol, mázlistának kell lenned...
-
Dale
aktív tag
Heh, de jó ezt itt olvasni...
Ez csak annyit tesz hogy használtan esetleg ennyiért lehet beszerezni, mert az oldalnak katalógus jellege is van, tehát amit ott látsz termékeket azt már nem feltétlenül lehet nálunk megvenni. Viszont támpontnak jó lehet hogy mennyiért lehet ilyen cuccot vadászni manapság. Ha gondolod, írj egy levelet az info@ -ra, ki tudja, lehet hogy tudunk neked keríteni egy ilyet... Én konkrétan nem foglalkozom az áruval, csak a technikai részekkel. 
-
marcee
addikt
Köszönöm mindenkinek a biztatást.
Másnaposság meg van, úgyhogy anaqer javaslata szerint járok el és beleölöm magam a régóta halogatott feladataimba. -
rii
nagyúr
amiért benéztem ide:
ismeri valaki az ittveddmeg.hu-t?
az itt: Bővebben: link szereplő terméknél miért írják oda, hogy a hazsnáltpiaci ára: 70,000,-
Technics SU-A909
Modellév : 2002
Kifutott modell, beszerzése bizonytalan
Bevezető listaára : 239,990
Kifutó piaci ára : 209,990
Használtpiaci ára : 70,000
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
Többet érsz Te annál, hogy emberek törödése, vagy annak hiánya miatt legyél szomorú.
Engem sem keresnek, tavaly névnapomon 3 sms-t kaptam, 1 egy ismerősömtől, 2 pedig a Pannon GSM-től. Keresztüleim nem hajlandók engem már egy éve felhívni, én pedig annál értékesebb ember vagyok, hogy most megalázkodjam folyton előttük.
Ha szeretnek, eljutank arra a pontra, hogy felveszik a kagylót, és rám csörögnek.
más: 1 éve költöztem fel Egerből, és egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány érdeklődő telefonhívást kaptam a volt barátaimtól. Annál sokkal értékesebb vagyok, mint hogy ilyenektől beforduljak. Sokkal küzdelmesebb élet van már a hátam mögött, és még küzdelmesebb életnek nézek elébe, mint hogy emberek barátásga után rohangásszak.
Tavaly Szilvezsterkor még 4-5 SMS-t kaptam, ideén már csak 1-t, nem is tudom kitől, titkos a száma, és a nevét nem írta bele az üzenetbe.
A karácsonyt is egyedül töltöttem, semmi rossz nem volt benne.
Tudom, hogy lesz majd családom, meleg otthon, szerető szív, tiszta ég,
fulladjon meg Ady Endre lehetőleg máma' még, *
de addig is emelt fővel tűröm a 2nap/1 hívás-t.
Bár tudom, hogy ez meg fog változni, mert rajta leszek az ügyön.
Ehhez kell az is, hogy a munkaidőmet 8:30-17:00 közé szorítom, ha nem megy, szólok a főnökasszonynak, hogy szevasztok!
Itt Pesten is akkor lesznek barátaim, ha én is nyitok mások felé.
Szerintem ez a megoldás. Az ilyen estéken én a helyedben betennék egy lyóóó filmet, aztán még egyet, és még kettőt....
A jókivánságokat én sem értem, és nem szeretem, mert nem hordoz teremtő erőt, és őszintén sem gondolják az emberek. Csak formalitás, és akkor meg semmi értelme.
Mennyivel másabb lenne: ''Azt kívánom, hogy legyen bodolg számodra az új esztendő'', mint ez a sablon: ''Boldog új évet kívánok''.
Szóval több emberi métóságot marcee!
P.E.A.C.E.
És ne hagyd, hogy mások hozzád viszonyulása által itélt meg magad, és ne így alkoss magadról értékitéletet. Én ezt őszintén így látom!
ui.: * ez egy versidézet volt.
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Nem tudom, mennyire van köztünk félreértés - nyilván mi sem általános érvényű problémamegoldási módszerként ajánlottuk a dolgot...
Saját tapasztalat viszont, hogy pl.még egy enyhe másnaposság is sokszor igenis jólesik. Kicsit elvonja a figyelmet a lelki problémákról, én pl. ilyenkor régóta halasztgatottt feladatoknak is könnyebben állok neki... strange but true.
-
B.Kox
tag
Én is nagyon egyedül éreztem magam ezen a szilveszteren, nagyon magam alatt voltam, engem se hívott senki bulizni. De most valahogy a fórum kicsit felvidított...
Hidd el ismerem az érzést. Én is van hogy úgy érzem: minden szar... tudom ilyenkor az a legrosszabb ha magadbafordulsz... ne tedd, inkább forumozz még egy kicsit! Pár nap és jobb lesz... -
anaqer
veterán
Na, a korai fekvésnek lőttek, húgom barátnője átjött szilveszterezni és zajonganak ahogy kell. Bwaaah. Mondjanak le, meg a nátha is.
marcee:
Szerintem toljad be még azt a kis töményet, aztán aludj helyettem is. Ilyenkor az ember nem tud okos lenni, az alvásnál meg a világon jobb dolog nincs. -
marcee
addikt
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
nah, ezért aztán érdemes volt idejönni...

már el is ment... -
anaqer
veterán
Ez volt az első lépés, de nem találtam túl sok konkrétumot... mindenesetre tapasztalati úton arra jutottam, hogy vagy a betegségtől vagy a gyógyszertől, de egy csúf lüktető fejfájásnál többet nem értem el két feles után se. Ízeket sem érzek, könnyezek jobbra-balra, szóval hagyom a fenébe az egészet.
10.30-ra hazaérek, gyors fürdés és bettruhe. 2005 meg bekaphassa. (Hú!) -
Bencom
senior tag
V.ki itt vagyok...
-
a sok petárdás kisk.cs.gnek le kéne törni a kezét...

-
Tithian
őstag
Megbízhatóságáról nem tudok, de mint mindenre, erre a kérdésre is választ ad:
Bővebben: link
Az első párat talán érdemes elolvasni. -
anaqer
veterán
Öhm... penicilin & alkohol mennyire veszélyes kombináció?
Az Augmentin tájékoztatója szerint ''a kezelés időtartama alatt és az után pár napig'' ne igyak, mert ''egyes betegeknél'' alacsony vérnyomás, felgyorsult pulzus és miegymás léphet fel... meg valami életveszélyről hablatyol.
Na most nyugtatókkal szintén tiltják ugye az alkoholfogyasztást, de abból még soha különösebb gondom nem volt... ez is ilyen ''védjük a seggünket pereskedés ellen'' alapon történő riogatás lehet, vagy tényleg jó eséllyel ott maradok? -
Loretto
veterán
Most olvastam el a hp elméletben gyakorlatban topic piciny vitáját. érdekes volt.
-
Old Death
senior tag
Köszi!
Épp erről beszélgettünk, h ha lehet akkor nem nyitunk újat, hanem azt visszűk tovább
Konkrétan a Tatabányai Off!-ról van szó. Most járunk 37xx körül, de megakarjuk élni az 5000-et v akár többet is
Szerk.: Most látom, h az autóversenyes topic, már 8000 felett jár, tehát akkor nem aggódok és nem nyitunk újat.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
ahogy nezem, meg 8k felett is jol birja
meg ugy is, ha a 8k+ hozzaszolast egy lapon akarom megnezni, bar itt kell varni picit, amig az ie rendereli a dolgot
es termeszetesen azt is nezni kell, hogy egy ekkora topic mar igencsak meretes - egy off topic pl 2.8-6.2mb (a 4. a legkisebb, a 15. a legnagyobb)
[Szerkesztve] -
jeges
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
lehet, h rosszul tudom, de legutolsó info-m szerint nincs tesztelve, meddig ''használható'' jól egy topik.
a ri-os 3-ba' állítólag már nincs az a 2ezer hsz körüli limit, ami felett iszaonyatos lassulás következik be, de 3-4ezer hsz feletti topikot nem na'on láttam még (igaz, 3ezer körüliek vannak (lásd pl. garma), de pl. az off-ot - valszeg inkább történeti és személyes okokból - 2ezer körül újranyitják).
sztem legyél te az, aki leteszteli, h meddig o.k.
-
Bash
őstag
Attól, hogy te rosszul tudod, nem kell férevezetni másokat. Itt le van írva minden feltétel: Bővebben: link.
-
Old Death
senior tag
Ezúton kérdezném a tapasztaltabb PH!órumozókat:
Mennyi hsz. után érdemes záratni egy topicot? Ha 4000 környékén jár akkor már érdemes v ráér még?
Köszönöm!
-
mormota
senior tag
nem tud valaki olcsón jó csocsóasztalt pécsen?
az is jó, ha felujjított, és nem új.
a lényeg: pécs környékén legyen, vagy jobb ha pécs, az felső ár-határ: 100
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
Lenne egy kérdésem. Az aláírásomba , ha szeretnék egy kis képet betenni, az hogyan lehetséges? Biker kollégának és még néhány embernek láttam már az aláírásában képet.
-
tildy
nagyúr
Óbudai gyémánt sem rossz.
-
Gambit
őstag
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére
És ha még nem olvastad volna, akkor itt a magyarázat, hogy miért mondtam: Bővebben: link
Beletelt jópár hsz-be, hogy elmagyarázzam neki, hogy jobb, ha egy már létező topicban teszi fel a kérdését. Nem hiszem, hogy megértette, de hát twollah egy jelenség a ph!-n. -
Drizzt
nagyúr
Hát, akkor marad számomra a South Park. Eddig asszem csak a 8. sorozatig van meg mind(szinkronos\felirat)...
-
Matr x
aktív tag
Nem megy magyar adókon a semmiféle Dragonball (sajna)
A DBZ 140 utáni részei nem nagyon vannak meg szinkronizálva (esetleg a retekklub egyik raktárában...)
Otthon gépen van nekem is, japán, német és egyéb gajdolós nyelveken, sárga magyar felirattal
A GT-nek meg elhulló részeit láttam itt-ott (japánok, néhány svéd...), letölteni még nem próbáltam... -
Sick Boy
őstag
mostanában [az elmúlt napokban] annyi elgépelt topikcímet látok...
''5 min alatt kitud segíteni ? 2000 és xp akadás ....''
''Barton szozzólock feloldása!hogyan csináljam!''
most több nem jut eszembe, de volt mostanság néhány...
Aktív témák
- Steam topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Classic / Xbox 360
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)