Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Szeretném megkövetni hugomat.
Azaz elnézést kérni tőle.
Én is szoktam lol dolgokat mondani.
Szal ne gyalázd a hugi logikáját, mert odacsapok!!!
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Hugom ma írta:
figy.nagy kerdes
Timi üzenete:
hogy kell olyat irni,h.nekem is szurke legyen marmint hogy ugy enem temaba vago a dolog es emiatt
Timi üzenete:
erted
Timi üzenete:
gondolom
tildy( ) üzenete:
ja
tildy( ) üzenete:
hát van lenn két gomb
Timi üzenete:
ez nagyon lol amugy
tildy( ) üzenete:
off és nem off
Timi üzenete:
temaba vagy vagy off topic
tildy( ) üzenete:
azaz témába vág vagy off topic
Timi üzenete:
es en erre mindig azt hittem,h.az off topicba irja
Nap poénja -
tildy
nagyúr
válasz
duracell89
üzenetére
Majd én. Ha lehet.
Bár álmodika nyomor, úgyis bash nyitja.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
1. Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekből a szót.
2. És a Szóban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztá az Egyet a Nullától. És láta az Úr, hogy ez jó.
3. És mondá az Úr: legyen Adat! És így történt. És mondá az Úr: Foglalja el az Adat a megfelelő helyet! És megteremté az Úr a floppy-diszkeket, és a hard-diszkeket és a kompakt-diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó.
4. És moná az Úr: legyen Számítógép, ahova a diszkeket be lehet helyezni! És elnevezé Hárdvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.
5. És Szoftver még nem létezett akkor. De az Úr megteremté a programokat, nagyokat és kicsiket az fajtájuk szerint.
És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek meg a Memóriát!
6. És mondá az Úr: teremtsünk Programozót és alkosson a Programozó új Programokat, és irányítsa a Számítógépeket, a Programokat és az Adatokat.
7. És megteremté az Úr a programozót és elhelyezte a Számítógép-központban. És megmutatta neki az Úr a Könyvtárszerkezetet, és mondá neki az Úr: használhatsz minden könyvtárat és alkönyvtárat, de NE HASZNÁLD a windowst!
8. És mondá az Úr: nem jó a programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belőle, aki felnéz a programozóra, aki szereti azt, amit a programozó csinál, és elnevezé ezt a lényt felhasználónak.
9. És ott volt a Programozó és a Felhasználó a csupasz DOS alatt, és látá az Úr, hogy ez jó.
10. De Bill okosabb volt az Úr minden teremtményénél. És Bill megkérdezé a felhasználót: mondta-e az Úr, hogy ne futtass egyetlen programot sem?
11. És a felhasználó válaszolt: azt monda az Úr, hogy használhatunk minden programot, minden adatot, de mondta, hogy a Windowst ne használjuk, különben meghalunk.
12. És mondá Bill a felhasználónak: hogyan beszélhetsz olyasmiről, amit még ki sem próbáltál? Abban a pillanatban, hogy használod a windowst, olyan leszel mint az Úr. Képes leszel bármit létrehozni egy egyszerű egérkattintással!
13. És a felhasználó látá, hogy a Windows gyümölcsei szebbek és könnyebb azokat használni. És látá a felhasználó hogy minen tudás haszontalan, mert a windows képes azokat helyettesíteni.
14. És a felhasználó installálta a számítógépén a windowst, és mondta a programozónak, hogy ez jó.
15. És a programozó azonnal elkezdte keresni az új drivereket. És megkérdezé őt az Úr: - Mit keresel?
És a programozó válaszolt: - Új drivereket keresek, mert nem találom őket a DOS-ban. És mondá az Úr: ki mondta neked, hogy új driverekre van szükséged? Futtattad a windowst? És a programozó válaszolt: Bill mondta nekünk!
16. És monda az Úr Billnek: azért, amit tettél, gyűlölt leszel minden teremtmény elött. És a felhasználó boldogtalan lesz miattad. És örökké Windowst kell árulnod.
17. És mondá az Úr a Felhasználónak: Azért, amit tettél, csalódni fogsz a Windowsban, és az megeszi minden erőforrásodat, és lassú programokat kell használnod és örökkön örokké a programozó segítségére fogsz szorúlni.
18. És mondá az Úr a programozónak: azért mert hallgattál a felhasználóra, soha sem leszel boldog. Programjaidban hemzsegni fognak a hibák, és ki kell javítanod őket az idők végezetéig.
19. És az Úr kiűzte őket a Számítógép központból, az ajtót lezárta és jelszóval levédte.
20. GENERAL PROTECTION FAULT -
tildy
nagyúr
Olcsó mobilszervízt akkor nem tud senki? r210 néha nem talál hálózatot

-
tildy
nagyúr
hugi samsung r210ese náha oylat csinál, hogy hiába max a térerő, egyszerűen azt mondja:nem kapcsolható.És ilyenkor neki sem sikerül hívni.Mi lehet a baja?Esetleeg szerintetek mennyiért szervizelik meg?
-
tildy
nagyúr
Kb 15 olyan hely volt, ahova beadtam, emrt oda pont megfelelőnek éreztem magam (ahol fluent english az elvárás, oda már be sem adom.)
Eddig 5 helyről jött vissza nemleges válasz, volt ahol már voltam interjún, de més nem válaszoltak, és van még pár akikre várok, hogy visszajelezzenek.
Ja egyébként lehet nem sok ez a 15 hely, de 15 olyat találni amire tényleg alkalmasnak gondolod magad..Hát nem könnyű.
Írogatom éppen excel táblába...Persze tudok már kapásból 3at mondani amit véletlen kihagytam a táblából
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
CSináltam egy táblát, hova adtam be jelentkezést, honnét válaszoltak munkaügyben...
Hát siralmasan néz ki
-
tildy
nagyúr
Yepp, megérkezett, holnap elküldöm az önéletrajzom

VladimirR:
Ja hogy az
Hát az egy sebtében összedobott PHP
Csak tesztelgettem mi a franc van, mert 7.5 php-nuke patchelése után nem muxik a közvetlen elérés.Azaz mindig be kell írni az index.phpt

És mivel lesz még pár oldal ezen a domainen, ezért nem lehet közvetlen a tildy.myip.hu címen...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Na miért?

Mesélj.
Van működő link a fraktálos progihoz... Ja upp, mikor betörtek , eltűnt.
De most már jó.
tgzben van, total commander kitömöríti:
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Mégiscsak jött milánói járat, nagy örömömre.
Párommal együtt elcsodálkoztunk azon, hogy kb. olyan meredeken emelkednek ezek a böhöm állatok mint a vitorla.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Jááj, jááááááááááj
.Milánóban sztájk vana reptéren

ma jött volna az esti géppel a párom (20.40es indulás).
Mi lesz most, hol alszik meg mi van?
Remélem a cége megoldja...

Elvileg hideg van ott is
Legalábbis ezt mondta.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
Úgyhogy nézi az egyiket és a másik fenn megy a sarokban.Pl. ha egy filmet akar nézni, akkor tudja , mikor kell átkapcsolni...
Sakál:nekem nem tetszenek ezek az ezüst színű tévék.
Jóhogy mán nem vegyél új bútort is.A fkeete tévék legalább nem ''lógtak ki'' a sorból, azaz mindegy volt, milyen butorod van hozzá.
De mondjuk egy ilyen tévé a 70 es évek butorzatával kicsit vicces.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Samsung cw 29z068p
Bővebben: link
29''-os(72cm) síkképcsöves televízió
4:3-as képarány
Invar maszkos képcső
100Hz Natural Scan
Virtual Dolby hangrendszer
Kéttuneres kép-a-képben funkció
Előre programozott kép- és hangmód
Digitális zajcsökkentés
Euro Multi Rendszer
NTSC-kompatibilitás
TTX(200 oldal)
Grafikus képernyőmenü
Gyermekzár
Időzített ki-és bekapcsolás
2 scart csatlakozó -
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
Hát nem tudom, de én ilyen ksi betűket már el sem tudnáék olvasni.
A legnagyobb beállítás 1280*1024 volt.És egyébként sem hiszem , hogy (a méretet kivéve) akkor különbség lenne az 1600*1200 fölöttieken.
Másik: tudod mi az a képfrissités?
tudod hogy működika tft és lcd megjelenítő?
A leírásod alapján nem nagyon.
Azért crt 60hz, és tft 60 herz kicsit külön dolog...
Azt a helyet ahol JÓ (használt) crt-t vettél 4000-ért, mutasd már meg nekem is, huginak kéne egy.
De tudja ám a 100 herzet 1024*768ban
Ja és a grafikusok nem 17'' -es monitorokon dolgoznak, hanem kb 21''on.
Nos nézd meg annak az árait, nem egy olcsó...Itt talán ez is bejátszik..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
És számítsd azt is, hogy a crt mikori technológia, a tfttől nem fárad el a szemed, stb.
Hidd el egy 12-16ms-os tft méltó ellenfele lenne a crtnek.Igaz az nem 80ért van.
Ha meg egy kicsit is vidéki lenél, aki koleszos, rögtön meggondolnád magad, hogy mit hogyan viszel fel mondjuk egy nyíregyi vonaton. De ezek szerinte neked ilyen gondod nincs. (én 6 év alatt kb 6szor jártam emg monitorral ezt az utat, és nagyon tudtam volna értékelni ha nincs akkora súlya...)
Meg mi az hogy rendeltetésnek nem igazán tud megfelelni? Játékra is van már olyan tft ami nem ''utánhúzásos''.
A harmadannyiról meg: én még normális , jó minőségű 17''crt-t nem láttam 30 alatt, inkább közelebb van az a 40hez...Az meg a 80 fele és nem a harmada.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
wireless
üzenetére
Hát ez kb olyan kérdés volt, hogy melyik a jobb, a hyundai vagy mondjuk az audi.
De még ez az összehasonlítás sem jó.
szal melyik a jobb vétel: 10 ezerért egy 256megás mp3 lejátszó, vagy 10 gigás mini vinyóval ugyanez 50ért.
Ha 10 ezer forintod van , triviális melyik lesz a jobb. -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
tök egyszerűen működik. Én azt vettem észre, hogy mindig az a jel lesz, ami a 9es szám mellett van.
-
tildy
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
Huginak is lett tablóbáli videó.Sajna még csak a főpróba van fenn neten, annak is kis része......Inkabb nem rakom ki, mert voltak benne bakik

JA az az égi izé 5 óra alatt sikeresen elmozdult déli irányba.Szal most dél felé nézve látni a villogó bigyómat.

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
KÁr

Már azt hittem végre szerencse ért.
Ha repülő akkor miért áll egy helyben?
mod1: Nem ismerema csillagokat
Én csak az irányt tudom mondani, meg hogy kb milyen magasan.
mod2:bocsi kb 30 fokos szögben
mod3: elvileg műholdat is lehet szabad szemmel látni.
Ja és jelzem, fél órája egy helyben áll, ugyanott.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Tőlem 150 kmre, Dunakeszin is látják....
Mi lehet ez??
3an már csak nem hallucináljuk ugyanazt...
v.ki: délkelet fele figyelj, kb ha elképzeled az égbolt teteje és a horizont közötti vonal felénél(dk-i irányban...azaz kb 45 fokos szögben ,)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Repülőgép nem szokott kéken villogni és egy helyben állni.
Mert hogy nem mozdult már 5 perce az hót ziher....
Na szóval úgy kell elképzelni , hogy kb 2 másodpercig ilyen kékes, majd átvált pirosra, majd átvált fehérre, sárgára... És közben vibrálgat.
Nem repülő mert az azóta elmozdult volna, de ez ugyanakkora maradt és ott van még mindig , ahol előbb is és akkora is..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Aki tud nézzen már ki délkelet felé.
Láttam egy oylan csillagszerű valamit, ami kb gombostűfej nagyságú és kéken, pirosan sárgán vibrálóan villog.
Szerintetek mi lehet???
Eléggé nem szokványos
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Talán ez az?:! -
tildy
nagyúr
többféle is van...Keress rá a copperminera, és a e-mygalleryre a googlen.
Trollbálint:az sosem tett engem boldoggá, az viszont , hogy van egy keresztfiam, aki imád velem játszani, az hogy a párommal egy hullámhosszon vagyunk sokkal inkább.
Nem érzem birtoklásnak egyiket sem, ''egoizmusnak'' sem.
Barátaim meg sosem voltak igazán... -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Trollbalint: pontosan olyan dolgokra gondoltam, mint amit fokukac írt.
Hogy csiripelnek a madarak, megnézed miylen csodálatos a természet, vagy hogy süt a nap.
Azaz hogy olyan dolgokban lásd mega szépséget, amit eddig észre sem vettél, vagy csak felületen néztél.
Hogy tovább láss az anyagias világon, és ne ez foglalkoztasson.
(Persze akinek mindennapi megélhetési gondjai vannak, vagy lesznek, mint pl. nekem a közeljövőben, az nem tudja ezt ''sutba dobni'')
Én is szeretek vásárolni, és tudom amiatt, mert örömet okoz ha valami jót , olcsón szerzek. De ez nem igazi boldogság....
Mindenesetre meg kell próbálnia az embernek túllépnie ezen a szinten, méghozzá oylan szintre, hogy mindegy legyen a döntés.
Azaz: ne legyen katasztrófa az sem ha valamit nem vesz meg, de az sem ha megveszi...(értsd ne legyen ebből lelki dolog....)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Azért nem piskóta, hogy ilyen ''anyagi dolgoktól'' érezzük jól magunkat.
Én is szoktam ilyentől, sőt múltkorábana gépem miatt voltam lelkibeteg egy teljes napig.
Mindenesetre szeretnék az ilyen anyagias dolgokon túllépni. (Magyarán hogy az okozzon boldogságot , hogy vettem valamit...) -
tildy
nagyúr
NA kész is vagyok hugi tablóbáljának bedigizésével.Már csak néhány részt ki kéne vágni....
Virtualdubbal lehet?
Mindenesetre egy preversion mar irodik ki a cdre
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Ma nagyon okos voltam. Vagyis csak annak hittem magam..
Sikerült jól felraknom egy processzorhűtőt
Szal nuku lesarkazás satöbbi.Az örömöm azonban korai volt.
Tudjátok azt hittem okos vagyok, kaptam ma usb kábelt, és gondoltam megszerelem a rossz egerem…
Na az egérben 4 vezeték volt:
Narancs,, kék, zöld, fehér
A másik kábelben:
Piros, fekete, zöld , fehér…
Szépen összeforraszt,. Rádug, nem megy… hm
Forrasszuk össze másképp: rádug , kicsit világít, hm..
Kicsi ildi gondol nagyot, hátha sikerült a levágott részben lennie a szakadásnak, szépen odacsavargattam jól a régi csatlakozót a megfelelő színekhez, gépre rádug , amperszag…
Jujjuujjj
Lehuz , kiprobál az adott porton bluetooth, nem megy..
Szal az egyik alaplapi usb (előlapi kivezetés…ill. kettő, mivel egy porton voltak...) nem megy…
Hála égnek van még 4. Mert most így kettő melegebb éghajlatra kerültL
A barátomnál még így is ügyesebb voltam, ő annak idején két alaplapon küldte ell az örök vadászmezőkre a com-portot. -
tildy
nagyúr
Ha a külsőmről nemis, a kosaramról észrevehette volna.
(Jut eszembe mégiscsak van tartozásom, a hosszú szövetkabátom a párom fizette ki, majd neki meg kell adnom...)
Egyébként lehet amiatt van , hogy felhúzom magam, mert van még összvissz 100 ezer forintom, de ehhez már nem nagyon fog jönni semmi, állást meg ki tudja mikor kapok...Albira meg mindig elmegy havonta vagy 30-32 , szóval a helyzet szépen szólva is kilátástalan. (Ezt a pénzt max 2 hónap alatt felélem
)Azért a ph talira csak elmegyek, de azt hiszem visszafogom magam...
Kicsit szar dolog diplomásként , nem hülyeként már 3. hónapja munkanélkülinek lenni
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Tegnap tescóból kijövet épp pakoltam el frissen vásárolt apróságaim, elköltöttem kb 1700 Ftot, vettem tejet , kenyeret , joghurtot,20 deka parizert, anyámnak 1 iratpapucsot, és egy tök jó passzospólót(amolyan loveparades kinézete avn az elejének...Muszáj volt, már csak 2 olyan van otthon , amit szívesen hordok, pulcsi alatt is...) Szal nagyjából tök alap kajákat vettem. Minimálisat.
Erre épp pakolom el a cuccaim, mire odajön egy hajléktalan, el akarja vinni a kocsit.
Mondom nono, álljon már meg a menet.
AZt mondja hogy nem látom hogy szegény hajléktalan?
Mondom de, és mondom nem látja , hogy munkanélküli vagyok? Nem látja mennyire csak alapvető élelmiszerket tudtam venni?Elővegyem a kis munkanélküliek kiskönyvem?
De csak vinné a kocsit.
Mondom álljon meg jóember, hát ha annyira éhes, mint ahogy mondja, nesze itt a kenyerem fele, meg egy liter tej (Nyújtom neki)
Azt mondja mit kezdjen vele?
Hát mondom egye meg.
Na az már nem kellett neki.
Nagyon dühös lettem , és elkezdtem hangoskodni vele, hogy hogy képzeli hogy szegény munkanélkülit így lehúzná a kaját meg nem fogadja el. Miért nem olyanokhoz megy oda, akik 20ezreket hagynak ott a boltban???
Én meg úgy osztogatom be napokra a kis pénzem, hogy jusson az albira is meg kajára is.
NA erre ma mi történik?Vennék a keletiben hazafelé jegyet, erre ott is odajön egy, adjak már egy 50est neki
nagyon begurultam, és elmondtam neki is, hogy ez kurvára nem szép dolog attól kuncsorogni, akinek amúgyis kevés van.
Úgyhogy ha még egy hajlétalan még egy szót is szól hozzám, legalábbis ha pénzt kér, nagyon nagyon gyorsan úgy elküldöm melegebb éghajlatra?!
Miért pont engem találnak meg?
Ja a héten kapok utsó munkanélkülit, úgyhogy valahogy pénzt kéne szereznem, mert már csak amx ezt a hónapot tudom adósság nélkül kibekkelni

[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Zalmanra lehet e ventivéfőrácsot rakni?
-
tildy
nagyúr
Ma fogtam előszőr kezemben Zalman 7700 Cu-t, hát volt súlya.Viszont éltemben nem látam még ilyen szépen megmunkált, és jól kialakított hűtőbordát.Eddig nem tetszett de most nagyon beleszerettem.
Azt hiszem AlCu-t kérek névnapomra, lehe elég lesz 7000-es is, de nekem kell ilyen.Nem tudjátok hogy lehet a tetejére valami védőrácsot rakni? -
tildy
nagyúr
Na kész azért mert ki mertem állni valaki mellett, mert azt mondta zavarja a hardveres aláírás, ezért még az van nekem mondva, hogy engem zavar?

Miközben engem abszolút nem zavar , de emlékeztem már rá, hogy szóltak már emiatt moderátorok.
De kössetek csak belém, rúgjatok, úgyis azt a legkönnyebb
(ÉS most tényleg indulatos vagyok...Már az is gond ha szóváteszek valamit, amit egyébkétn egy moderátor is szóvátenne???Azt még én vagyok bűnbak.Kösz..)
Miért, az a jobb, ha a weboldalamat reklámozom, vagy mi?
az ilyen beszólást pedig igenis magamra veszem, ha pont amiatt készült, mert...
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Mivel sok itt a moderátor, csak egy kérdés:
aláírásban mennyire szívesen látott dolog 3 soros konfigleírás? Mert szerintem nem nagyon....
Egyik topicban összetűzésbe kerültem emiatt valakivel. -
tildy
nagyúr
El vannak ezek kapatva.
Sajna én is láttam olyan macskét amelyik finnyás volt.
Mieink hála égnek (Hála égnek ???) nem azok, ezét ha nagy ritkán beengedjük őket a lakásba, akkor a konyhában mindig ott kell lennie valakinek, mert még a krumplit is kilopnák a fazékból
(Najó azt nem, de az asztalról simán elviszik...) -
tildy
nagyúr
Mindig is szerették hiszen tejből van.
Ja hogy pesti macsek, hát azok hülye macsikajákkal vannak etetve.
(De lelőnnám a whiskas stb gyártóját)
100 éve még olyan se volt , minthogy macskakaja, a macskák mégis éltek és virultak.
Ja és igen a macska szereti a sajtot
mod: VladimiRr: kvázi mindent... Főleg a husis és tejes dolgok a kedvencei
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Hát figy elmehetnék akár a tescoba is műszaki cikk, számtech cikk eladónak, csak sajna úgy van a munkanélküli segély is, hogyha véletlen onnan el kell jönnöm, akkor utána el kell fogadnom az az alatti, vagy azzal ekvivalens munkát.
Sajnos a pannon nem jött be, nem tudom min csúszhattam el.
Pedig az nekem való meló lett volna.(A weboldalukkal kellett volna foglalkoznom)
zollnertől vártam visszajelzést(VÁC) :semmi.
komáromból kb. febr. közepén jön visszajelzés
Pannon: elutasítva
T-mobile:elutasítva
Ericcson: Függőben de szerintem az angolom miatt el elsz utasítva
Sajnos olyan állásokat, amikhez tudom hogy nem értek meg sem pályázok.
Ha expertet keresnek oracleből én nem fogom beadni.
Na hameg javából akkor mégúgyse.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ne tudjátok meg mekkora pangás van az álláspiacon.
Csak zsenigyerekekeket keresnek.Kész
Febr. 16-án 3. hónapja leszek munkanélküli. -
tildy
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Én olyan max bélyegkép nagyságút szoktam berakni.
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Pentekrol szombatra bitang rosszul voltam, hasi gorcsok, hanyinger fejfajas, szal azt hittem a halalomon vagyok.Tegnap emg tok komasan masztam el a gyogyszertarig azt hittem osszeesek.
hala egnek nospaval es efferalgannal kibekkeltem ezt a masfel napot.
Mondjuk en meg anyamekhoz kepest szerencses is voltam, naluk roka koma is latogatast tett.
Szal valami virus lehetett. -
tildy
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Ez semmi, de valaki gyaloglon megadogatja a telszámom, azt hivogatnak itt engem..Hogy veled beszeltem az előbb cseten?stb..Sokszor még éjszaka is.Ma is volt egy.
I_am:nem csak neked![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Ha nevetni akartok, bár ez inkább szomorú:
Azt hiszem kifogtam egy primitiv ''rajongot''
Bővebben: link -
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Mert ezzel az utálattal megsemmisítenek. Vagyis én így érzem. Egyébként mennyire hülyén jön le ez is, hoyg itt pesszimistának tűnök (vagy csak siránkozni járok ide?
) miközben a való életben abszolute nem megkeseredett ''öreglány'' , hanem tök vidám csajszi vagyok, na kivéve az ilyen helyzeteket, mikor ''sárba tipornak''.
Mondhatnám azt is , hogy én vagyok a családban az ''optimista'' aki mindig azt mondja úgyis lesz valahogy, mert ugye olyan még sosem volt hogy sehogy sem lett volna.
Mostani kedvenceim egyébként a növények, nagyon hálásak tudnak lenni az odafigyelésért. SZinte körülugrálom őket, azt meg csak vidáman lehet (Lett egy futó filodendronom, napi 3szor kap vízspriccet, és két hét alatt már 10 centit nőtt!!) -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Találok persze, de szerintem és talán nemcsak szerintem kétszer annyi ember utál, mint aki szeret. (ATyaég mi lenne ha még híres ember is lennék...)
Mellesleg nagyon nagyon jó barátokat leltem itt, és hálaégnek ők látják a másik arcom is ami nem ilyen nagydumás satöbbi, hanem inkább segítőkész..
Egyáltalán az sem értem miért viselünk mindannyian álarcot (be ne csapjátok magatokat , tényleg muszáj sokszor álarcot viselni.) Miért nem fogadjuk el a másikat olyannak amilyen...
:.Na befejezem , azt hiszem....
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Igen lehet elég keményen. Sőt ha nem vigyázol skizoid tüneteid is lehetnek. .A nem evéstől is lehet hallucinálni.
-
tildy
nagyúr
Soroljam? Beilleszkedési zavarok, igaz barátok hiánya emiatt esetleg egoizmusnak tűnő magamutogatás, ami tulajdoképpen csak arra lett volna jó, hogy érezzem azt hogy tartozom valahova, hogy szeretnek, hogy valahol otthont találtam. De úgy érzem tipikusan az az ember vagyok, aki bármit is tesz annak érdekében hogy szeressék, az pont fordítva sül el, és utálni fogják... Hát ennyi.
A beiilleszkedési zavarok régen is megvoltak most is megvannak, munkahelyeken is. A mávinfó volt tán az egyedüli ahol tényleg nagyon be tudtam illeszkedni, de ott csak 4en voltunk... Nameg a pannonnál sem volt olyan érzésem hogy utálnak. (vagy nem mondták a szemembe...de nem hinném)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Te is tudod, hogy az ''öreg ph-s'' régóta itt lebzselő, száját többé-kevésbé jártató embereket jelent.Nem tévedtél...Jól emlékszel.Tehát szenilis még nem vagy.
ui: nem szeretném ha rólam szólna a ph. PEdig néha eléggé hülyén viselkedek. Nincs közöttetek pszichologus aki megtudná mondani miért van?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Monokini sosem volt

UI:Ti sosem alszotok?Mert ok én beígértem egy asus a7n8x-e deluxe wifi -re winxp telepítést, amit jól be is buktam, mármint hogy annyira fikáztam a lapot, de halálkomoly eddig sosem ment úgy ahogy akartam volna...A mai nap az első, úgyhogy le is koppkopp.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Parfüm topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- World of Warships
- Óra topik
- PlayStation 5
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Kössél bele...