Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
HI!
A fene nem emlexik ra..., mikor meg tua-valkoboroltam akkor piszkagatta acsoromet, de az ma reg volt.
Mintha alapbol csak a P3-k, a cerkakal mintha kellet volna vmit csinalni, de nem tom...
Talan Adi fel erdeklogy O meg mindi nagy Tua-s habr mint aadogatott volna el procit... na eszt se tom...
De erdekes modon ha a kedvenc guggolodon/:- )))/ rakeresek a dal tua meg via-ra akkor ez nem nagyon jon ki mint csipszet.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Minhogy altalanos virustotyik meg nincs, nyitni meg eze ne makarok akkor inkabb ude vesem hatha itt is fellelheto lesz:
A joszag:
c:\windows\system32\sysrv.exe nevel leledzik
a registrubol inditj amagat
HKLM RUN es RUNSERVICE - bol
szerencsere egyszeruen lellaithato a feladatkezelobol utanna torolheto is konnyeden arendszerbol, a readonlu, system es hidden atributomokat allit be.
Hog ymit csinal??? a 255.255.255.255:4177-en kozlekedik es nezlodik jobbra balra.
A mai napon nincs sok szo rola a neten, a VB ugy del kornyeekn kezdte el felboncolni.
udv
neduddki
p.s. meg gyeszer leirom nem kell vurisito hozza oleg egy kis fifika:- ))) szerencsere
Ja es a ZA siman fogja
mos: na megyutt a valasz!!! ez gyors vot!!! drakula fijjjukkkk!!!
''sysrv.exe
Tisztelt felhasználó !
Ön a Worm.Rbot féreg legújabb változtatát küldte be,
a holnap megjelenő adatbázissal a VirusBuster fel fogja ismerni.
Az Rbot Windows hibákat és gyenge jelszavas távoli hozzáféréseket kihasználva
terjed,
érdemes megnézni, hogy a fertőzött gépen fent vannak-e a szükséges Windows
frissítések.''
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Hi!
Cak nem Plainko tantoneninel????:- ))))
udv
neduddki
p.s. hozzank jarnka a kozrzeti orvosok mert mi konyvelunk nekik:- )))
A mi kozeti doktor nenink mindig ojjan lelkesen szokott dicsergetni kezemet ha veleltelnul falunk vagyok, csak a kozepso fazit kene vhogy kihagyni utanna mar nagyon jo:- )))) -
neduddki
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
HI!
Mongyuk ammerre en megfordlgattam ott ezek ajoszagok divtak foleg, persze kinke kinek anyagi hejzete...
Bővebben: link
En nem ertek hozza tesemhozza gyorsan, a tobbiek voltak az allanfo vevok:- )))
udv
neduddk -
neduddki
nagyúr
HI!
Probaltad mar???
MOngyuk nalam meg inkabb aporgest kell lecsokenteni neah akkor hasznalom
Bővebben: link
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
HI!
Igen fel is tunt es mar aszittem ragyuttel hogy a hihetelen kedvessegedel ittttt nem tanasz tarsa es elmentel nozni a veresegyhazi gyogyfirdobe az ott magukat kuralgato oregasszonyok koze vadaszni!!!!:- )))))))))
udv
neduddki
p.s. elnezest ez nagyon diszno volt, bocsanat:- ))))) -
neduddki
nagyúr
HI!
JOl indul ez az ev!!!
Ket falu kozott atkocsikazva az uton oleg erdkes testhejzetben fekvo emberre lettem figyelmes bicikli mellete aszfalton eldobva. Megallok szalnek ki mire a no mellettem hangosan elkezd orditani hogy ki ne szajjak a gyerek tul erdekesen fexik, sajnos tuil sok rosszat lehet hallani a trukos lopasokrol itt akornyekenis...
Na persze mukodo telefon az nem vot a kocsiba...
Tovabbmnetem es mar a falubol helhivtam a rendoroket, mire sokdikra!!! vegre mekkaptam a gyongyosi ugyeletet.... A rendor nem rossz fej mennyek vissza nezzem meg mert Ok tul messze vannak emg mi lesz ha addig elutik, es ha tenyelg balhe van majd kigyunnek, es kerdezem mi van ha tenyleg lopas vagy egyebek... mennhyubnk sokan akkor megijjednek... na ez is egy allaspont... persze szinten csak 2-enmentunk vissza. gyerek sokat nem mozdult az utrol ... na hivom a 112-t rutinosna rogton gyongyost kertem... hat persze hogy nem oda kapcsoltak....:- (((( kozbne szemba auto veszvillogo reflektor minden amit el lehet kepzelni de aszembegyuvo eskusozm aszittem elnyomja a foldonfeekvot, na kiszaltunk mind a ketten, mire az a rohatt mobil csak lemerult.. erre a szembejiovotol kertem mobilt, es rutinosan, most mar 3-ra csak mekkaptam megint gyongyost... kerdezem a alest, hogy hozza nyulhatok-e mire kozli hogy nezzem mar meg mi van vele??? megnezem es megcsapott a tomeny pia szag, szeme kimeredve majd egyszercsk el kezdi mozgatni... mondom a telefonba hogy kibaltazott taj reszegh agyerek.. mire az megszolal hogy annyuira nem, rendorrel kozoen orultunk hogy na itt nincs baj, mire felszedtem a sracot foldrol, a szembegyuvo meg bedobta az arokba a kerekpart, hogy megse mennyen mar at senki es elent...
Na most hiheteteln volt a gyerek az elso pillnatokban aszt sem tutta hol van, merre ajr hany ora, ugy kellet tartani es percek allatt egeszen szepen kitisztult... meglepo volt /volt am szerencsem egy ket reszeghez de ijejt meg nemnagyonlattam/ kiderult a gyerek Nyiregyre igyekszik Zarankrol tejjes hejjimeret nelkul egy rossz biciklivel taj reszegen.... es elindult szepen gyalog vamogyork fele bicikli az arokban...
Na ez meg nem vot rossz de egy ido utan mentunk vissza mire rendor all az uton es nezegteti abiziklit, aze cska kikudtek egy autot... elmondom neki asztorit eg hogy a gyerek vagy egy kilometerrel arrebb setal az ut mellett... mire mongya hogy beszeltek vele, de O aszt allitotta hogy se nembiziklizett se nem esett el...
Na ennyi jol indul ez az ev........: - ((((((((
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az irasoma ertok es kevesbe ertok figyelmebe: Bővebben: link
udv
neduddki
mod: de inkabb nem is azert hanem hogy ne felecsuk eszt az embert!!!!:- ))))
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest