- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
b14
senior tag
Erdekes, hogy ''napi ket up megengedett'', de nem up szoveggel is lehet uppolni, es azt meg nem is up-nak szamitjak.
Ezt gondolom ti is eszrevettetek, meg gondolkoztatok rajta, de erdemes lenne megvitatni, mert igy ez az alapelv ertelmet veszti. -
MarKoo
addikt
Nem tudom láttátok-e, de az Adataim menüpont alatt már teljes nevet is be lehet írni. Azt hiszem 2 napja még nem volt ott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Remélem nem lőttem le Parci dolgát.
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
-
pweisz
senior tag
Én se tudom hol van, de egy ilyen kiadónak valami főút mellett kéne lennie, egy monumentális épület mint ami a kiadóé lehet, csak nincs eldugva valami kis utcában?

Neked hány darab kell? Szerintem 10-20 kell neked is, tudod család, barátok, rokonok, stb. -
TrollBalint
addikt
-
pweisz
senior tag
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Wolverine
félisten
Az jutott eszembe, hogy szombat éjjel van és ennyien itt kószálnak a PH!-n, ahelyett, hogy valami mással foglalkoznának (igen, én is!
)... -
VladimirR
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
escie
őstag
ezt láttátok már?
Bővebben: link
nekem kell ez a zenemű!! -
Loretto
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
kezdők voltak.
volt olyan, hogy az asztal alá akarta valahogy lesöpörni, de nem sikerült jól...
bár nem igazán játszottam, inkább csak megfigyelő voltam, ismerősök voltak az emberkék. 
-
twollah
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Apika
addikt
-
Batman
őstag
-
twollah
nagyúr
-
Apika
addikt
-
VladimirR
nagyúr
lool
Batman: egyebkent az egy egesz jo kis alaplap, sokat vivodtam az es az nf7 kozott --- aztan a tuningolhatosag miatt az nf7 mellett dontottem es hatterbe szorul a jobb felszereltseg --- ehhez kepest alig hasznalom ki az nf2 nyujtotta lehetosegeket (csak a ramot huzom, de azt tudnam barmivel)
es ha jol lattam, a gigabit is integralt (raadasul 3com)
zsoltee10: feletek valami amatorok lehetnek, igazi ittapirosozoknal a vegen nincs piros
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
-
zsoltee10
addikt
-
escie
őstag
-
Apika
addikt
-
Loretto
veterán
az szép konfig.
I am : ébredezel? -
TrollBalint
addikt
-
yahagyma
tag
férfiaknak koncentrációs játék
D
kinek hogy megy??

-
Batman
őstag
-
VladimirR
nagyúr
teged is kijavitalak Bővebben: link
azonban megjegyeznem, hogy ezeknek a neve gigabit (marmint az 1000mbps sebessegu cuccok a gigabites halozati eszkozok), nem a sebessege
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
TrollBalint
addikt
-
Batman
őstag
85k-ért kínálja ezt a konfigot......
-
VladimirR
nagyúr
1: ti4200 valoban legtobbszor veri az fx5600-at (Bővebben: link, Bővebben: link)
2: nemcsak, hogy feltalaltak, mar forgalomban is van (Bővebben: link, Bővebben: link) -
TrollBalint
addikt
-
Batman
őstag
Szerintem a PH!-n mindenki szeretne egyet, bár senkisem bírná kihasználni.

-
Apika
addikt
Megy rajta a net, mint állat!

-
TrollBalint
addikt
-
Apika
addikt
-
Batman
őstag
Eladó játékra is kíváló fél új konfig:ASUS A7V600-alaplap(Agp8*,SATA,ASUS C.O.P,ésC.P.R teknólógia), 2800+Athlon-Xp-processzor, halk cooler master hűtés,512Mb(pc2700)ddr-ram, 80Gb MAXTOR D9+-winchester(7200rpm),!!!GeForce4 Ti4200!!!!(dvi+Tv-out)-videokártya --->veri a Fx5600at,8USB 2.0port,10/100/1000Gigabit Lan,5.1-hang,Zsír új Atx miditorony 300W táppal
Olvasgattam a hírdetéseket és ezt találtam.Lehet ,hogy csak én vagyok tudatlan, de még nem találták fel az 10/100/1000Gigabit lan-kártyát, meg elég durva kis gef4-e lehet a gyereknek.
ha valamit rosszul tudok , javítsatok ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
inkabb csak Parci csavar egyet a beleptetesen es az aktiv tagok kiiratasan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
-
Apika
addikt
-
TrollBalint
addikt
-
I_Am
veterán
-
escie
őstag
-
Loretto
veterán
Nem miattad lassú netem

A lényeg hogy álljon
-
escie
őstag
tagadhatja, vagy nem tagadhatja?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
vissza nem kérdezz, mert nem fogok tudni aludni...
-
Apika
addikt
Most nézem, lassan éjjel 1 óra van, és 358 aktív tag van jelen. Bő egy évvel ezelőtt kb. 50-en voltunk átlagosan. Jól meglódult a PH!

-
TrollBalint
addikt
-
Wolverine
félisten
-
TrollBalint
addikt
-
escie
őstag
-
Wolverine
félisten
Én tagadom, hogy valaha is állítottam volna valamit

-
TrollBalint
addikt
-
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
-
Loretto
veterán
Eh, kezd süllyedni a szinvonal
(tudom nem muszáj benéznem ide
) -
twollah
nagyúr
-
escie
őstag
flörtölni azt tudtok rendesen.

''fullextrás'' számológépet bezzeg nem tudtok.
-
MarKoo
addikt
-
Predator666
aktív tag
nah akkor csájó éjszakát mert mennem kell
Killerman: Én is majd kikérdezlek...ok?
NAh bye all... -
twollah
nagyúr
-
Wolverine
félisten
-
MarKoo
addikt
Jó is lenne.
Középsuli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Predator666
aktív tag
-
MarKoo
addikt
-
Mosqu!to
addikt
Nálam meg a tanulás abból áll, hogy nem játszom, csak webezek, és néha kinyitom a tankönyvet, beleolvasok, majd megunom, és webezek tovább... Pedig nem ártana tanulnom, mert Anyagismeretből bukásra állok... Persze most is itt van az ölemben a tk. Na mind1, holnap megerőszakolom magam, úgy talán sikerül megtanulni (tudni kell rólam, hogy én akármit megtanulok 2x -i elolvasás után, azonban képtelen vagyok olyan dolgot 2x elolvasni, ami nem érdekel, főleg, ha már több mint 3 oldal terjedelmű. Amikor az ilyen dolgoknak nekiesek, akkor minden jár az agyamban, csak az nem, amit épp tanulni kéne, ráadásul viszket mindenem, meg olyan nyomasztó, szar érzésem van. Természetesen, ha olyat olvasok, ami érdekel, akkor ilyenek nem jelentkeznek...)
-
twollah
nagyúr
-
anaqer
veterán
-
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
Ne firtassuk.
anaqer: Én is gépeztem, de holnap csak fizika.
-
escie
őstag
teljesen véletlen nem tudtok egy olyan számológép progit, amely bármelyből bármely számrendszerbe vált? egyáltalán létezik ilyesmi?! (elvileg miért is ne...)
linuxot használok szóval wines progik kilőve...
online is jó lenne...
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
-
duracell89
senior tag
-
twollah
nagyúr
Amgy amikor már ránézeka nevedre már röhögök... ----> es tukorbe mar neztel?
-
Predator666
aktív tag
-
MarKoo
addikt
-
twollah
nagyúr
Ok hozzal vazelint is.
Az extra csuszos nepali az nagyon jo.
Az, hogy milyen imidzsem van itt az nem jelenti azt, hogy az eletben is ugyan ilyen a felfogasom.
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
-
Predator666
aktív tag
-
VladimirR
nagyúr
(ezt a reszt keresd: ''a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet'') -
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
anaqer
veterán
-
twollah
nagyúr
-
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
-
MarKoo
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple AirPods Max 2 USB-C Bontatlan Fekete & Csillagfény / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)...

(tudom nem muszáj benéznem ide