Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
b14
senior tag
Erdekes, hogy ''napi ket up megengedett'', de nem up szoveggel is lehet uppolni, es azt meg nem is up-nak szamitjak.
Ezt gondolom ti is eszrevettetek, meg gondolkoztatok rajta, de erdemes lenne megvitatni, mert igy ez az alapelv ertelmet veszti. -
MarKoo
addikt
Nem tudom láttátok-e, de az Adataim menüpont alatt már teljes nevet is be lehet írni. Azt hiszem 2 napja még nem volt ott.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Remélem nem lőttem le Parci dolgát.
[Szerkesztve] -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én se tudom hol van, de egy ilyen kiadónak valami főút mellett kéne lennie, egy monumentális épület mint ami a kiadóé lehet, csak nincs eldugva valami kis utcában?

Neked hány darab kell? Szerintem 10-20 kell neked is, tudod család, barátok, rokonok, stb. -
Wolverine
félisten
Az jutott eszembe, hogy szombat éjjel van és ennyien itt kószálnak a PH!-n, ahelyett, hogy valami mással foglalkoznának (igen, én is!
)... -
escie
őstag
ezt láttátok már?
Bővebben: link
nekem kell ez a zenemű!! -
zsoltee10
addikt
kezdők voltak.
volt olyan, hogy az asztal alá akarta valahogy lesöpörni, de nem sikerült jól...
bár nem igazán játszottam, inkább csak megfigyelő voltam, ismerősök voltak az emberkék. 
-
VladimirR
nagyúr
válasz
yahagyma
üzenetére
lool
Batman: egyebkent az egy egesz jo kis alaplap, sokat vivodtam az es az nf7 kozott --- aztan a tuningolhatosag miatt az nf7 mellett dontottem es hatterbe szorul a jobb felszereltseg --- ehhez kepest alig hasznalom ki az nf2 nyujtotta lehetosegeket (csak a ramot huzom, de azt tudnam barmivel)
es ha jol lattam, a gigabit is integralt (raadasul 3com)
zsoltee10: feletek valami amatorok lehetnek, igazi ittapirosozoknal a vegen nincs piros
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
az szép konfig.
I am : ébredezel? -
férfiaknak koncentrációs játék
D
kinek hogy megy??

-
VladimirR
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
teged is kijavitalak Bővebben: link
azonban megjegyeznem, hogy ezeknek a neve gigabit (marmint az 1000mbps sebessegu cuccok a gigabites halozati eszkozok), nem a sebessege
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
85k-ért kínálja ezt a konfigot......
-
VladimirR
nagyúr
1: ti4200 valoban legtobbszor veri az fx5600-at (Bővebben: link, Bővebben: link)
2: nemcsak, hogy feltalaltak, mar forgalomban is van (Bővebben: link, Bővebben: link) -
Batman
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Szerintem a PH!-n mindenki szeretne egyet, bár senkisem bírná kihasználni.

-
Apika
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Megy rajta a net, mint állat!

-
Batman
őstag
Eladó játékra is kíváló fél új konfig:ASUS A7V600-alaplap(Agp8*,SATA,ASUS C.O.P,ésC.P.R teknólógia), 2800+Athlon-Xp-processzor, halk cooler master hűtés,512Mb(pc2700)ddr-ram, 80Gb MAXTOR D9+-winchester(7200rpm),!!!GeForce4 Ti4200!!!!(dvi+Tv-out)-videokártya --->veri a Fx5600at,8USB 2.0port,10/100/1000Gigabit Lan,5.1-hang,Zsír új Atx miditorony 300W táppal
Olvasgattam a hírdetéseket és ezt találtam.Lehet ,hogy csak én vagyok tudatlan, de még nem találták fel az 10/100/1000Gigabit lan-kártyát, meg elég durva kis gef4-e lehet a gyereknek.
ha valamit rosszul tudok , javítsatok ki
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
inkabb csak Parci csavar egyet a beleptetesen es az aktiv tagok kiiratasan![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem miattad lassú netem

A lényeg hogy álljon
-
escie
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
tagadhatja, vagy nem tagadhatja?!
vissza nem kérdezz, mert nem fogok tudni aludni...
-
Apika
addikt
Most nézem, lassan éjjel 1 óra van, és 358 aktív tag van jelen. Bő egy évvel ezelőtt kb. 50-en voltunk átlagosan. Jól meglódult a PH!

-
Wolverine
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én tagadom, hogy valaha is állítottam volna valamit

-
Loretto
veterán
Eh, kezd süllyedni a szinvonal
(tudom nem muszáj benéznem ide
) -
twollah
nagyúr
Az utobbi par hozzaszolasodbol az jott le, hogy alig lehetsz tobb 16-19 evesnel.
Ebben korban mindenki azt hiszi, hogy o szarta a spanyolviaszt, korulotte forog a vilag.
Majd kinosz ebbol, es rajossz, hogy ugyan olyan nagy nulla vagy mint en vagy a tobbi n+1 ember a vilagban. -
escie
őstag
flörtölni azt tudtok rendesen.

''fullextrás'' számológépet bezzeg nem tudtok.
-
MarKoo
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
Oké!
-
-
Predator666
aktív tag
nah akkor csájó éjszakát mert mennem kell
Killerman: Én is majd kikérdezlek...ok?
NAh bye all... -
twollah
nagyúr
-
MarKoo
addikt
válasz
Predator666
üzenetére
Jó is lenne.
Középsuli. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mosqu!to
addikt
Nálam meg a tanulás abból áll, hogy nem játszom, csak webezek, és néha kinyitom a tankönyvet, beleolvasok, majd megunom, és webezek tovább... Pedig nem ártana tanulnom, mert Anyagismeretből bukásra állok... Persze most is itt van az ölemben a tk. Na mind1, holnap megerőszakolom magam, úgy talán sikerül megtanulni (tudni kell rólam, hogy én akármit megtanulok 2x -i elolvasás után, azonban képtelen vagyok olyan dolgot 2x elolvasni, ami nem érdekel, főleg, ha már több mint 3 oldal terjedelmű. Amikor az ilyen dolgoknak nekiesek, akkor minden jár az agyamban, csak az nem, amit épp tanulni kéne, ráadásul viszket mindenem, meg olyan nyomasztó, szar érzésem van. Természetesen, ha olyat olvasok, ami érdekel, akkor ilyenek nem jelentkeznek...)
-
MarKoo
addikt
válasz
duracell89
üzenetére
Ne firtassuk.
anaqer: Én is gépeztem, de holnap csak fizika.
-
escie
őstag
teljesen véletlen nem tudtok egy olyan számológép progit, amely bármelyből bármely számrendszerbe vált? egyáltalán létezik ilyesmi?! (elvileg miért is ne...)
linuxot használok szóval wines progik kilőve...
online is jó lenne...
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Amgy amikor már ránézeka nevedre már röhögök... ----> es tukorbe mar neztel?
-
twollah
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Ok hozzal vazelint is.
Az extra csuszos nepali az nagyon jo.
Az, hogy milyen imidzsem van itt az nem jelenti azt, hogy az eletben is ugyan ilyen a felfogasom.
[Szerkesztve] -
twollah
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
Lassan 29.
-
VladimirR
nagyúr
(ezt a reszt keresd: ''a hozzászóló fórumbeli hozzászólásai erejéig lemond szerzői jogáról: sem anyagi sem más jellegű követeléssel nem élhet'')
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet OFF topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Két OnePlus Turbo is várható?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Nintendo Switch
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4206, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)...

(tudom nem muszáj benéznem ide