Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
AI
tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Ha erre élvezel...
-
VladimirR
nagyúr
válasz
White Tiger
üzenetére
a 10 nap nem pontos, csak tipp, mert 7 napos volt a ''legidosebb'' ujonc es 14 napos a ''legfiatalabb'' lelkes ujonc, akit akkoriban lattam
-
TéKrys
senior tag
válasz
White Tiger
üzenetére
Egy kis tájékoztató: Bővebben: link
-
anaqer
veterán
válasz
White Tiger
üzenetére
Ne is próbálkozz, túl friss még hozzá a regisztrációd. (Különben sem számít.)
-
LOTR
addikt
válasz
White Tiger
üzenetére
köszi

-
LOTR
addikt
Bővebben: link
ráérő időtökben lécci nézzetek be ide, vagy egy kis gondom az mms küldéssel
köszi -
-Jackson-
őstag
igen, de ez 12 éve volt, ki gondolta volna 13 éves fejjel... pedig nagyon tuti volt, színes monitor, floppy beépítve, összesen 2 kábel (táp, gép-bill), shiftlock ledes volt nem ''beragadós'', a jobboldali panelen állíthattál kontrasztot, fényerőt, színt és hangerőt. meg volt valami reset gomb vagy mi, akkor használtam amikor takarítottam a meghajtót, mert ha nyomtam akkor dolgozott
.
hát igen, jólettvolna nem eladni... -
-Jackson-
őstag
nem az F-29 Retaliator? x-15 és f-29 gépekkel, multiban is jáccható csoda

első gép '93 karácsonyára: 486sx-25, 4mega ram, 340mb WD@540 (doublespace powa), trident 8900c/512kbyte. 94 nyarán került bele egy 2x-es sony cdu33a és egy sb pro 2 hangkártya
előtte meg egy c64-sx hordozható cuccos volt Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Finwe
őstag
Hol lehet alaplapot lakkoztatni, és mennyibe kerül?
Ha odajutok a jég olvadásától szeretném megvédeni. -
válasz
zsoltee10
üzenetére
a mi első PC-nk 1990 karácsonyán érkezett.
Olivetti XT. kicsit már jobb volt, mint a hagyományos XT. 20 MB vinyó volt benne, 640 K RAM, s asszem 8 MHz ?
75 ezer forintba került.
csak összehasonlításként : akkoriban kb. 10-12 ezer Ft volt a havi átlagfizetés,
egyszer átszámoltam mai értékre : az azóta történt inflációval korrigáltam, kb. 500 e Ft fölötti mai reál-ár jött ki...
-----------------
de emlékszem arra is, hogy 1989 januárjában vettük az aiwa hifi-tornyunkat, ami 30 e Ft volt. ez, annak fényében, hogy manapság (mai forintban) is ennyibe kerül egy hifi, szintén egy érdekes összeg...
egyébként, ha valakit érdekel, itt van egy kis windows történelem, screenshot-okkal :
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
Zalmanra lehet e ventivéfőrácsot rakni?
-
I_Am
veterán
Első PC-m egy 286SX volt, Hercules vezérlővel és monitorral. Kedvenc játékom a Titus The Fox, nem tudom emlékszik-e még erre a remekműre valaki.

-
White Tiger
tag
válasz
zsoltee10
üzenetére
Minekünk is 94 körül lett 286-osunk, elsőként minden ismerős/szomszéd/barát/elllenség közül

De abba csak egy vinyó volt
De hasonló konfig volt. SVGA, ohhh... micsoda nagy dolog volt az a sárga-fekete monochrom moncsik után... Emlékszem, h az 1 mega ramot a dos ugye ki sem használta 
Régi szép idők
-
zsoltee10
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
volt. és az a durva, hogy nálunk Dombóváron a megjelent legelső megvásárolható számítógépet megvettük. 1994-ben. és 286-os gép volt. 1mb ram, 2*10 mb hdd. nagyfloppy, svga monitor, és ez akkor 80eFt volt. durva. holott ugye tőlünk nyugatabbra már a pentium is kész volt.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
PeliScan
üzenetére
82-ben mar volt 286-os??
mas: az a bolt igen durva, mar van miskolcon is (sajnos mikor mentem volna epp zarva volt)
regebben is nezegett a honlapjat, mikor meg csak kis garazsbolt volt, es mar akkor meg lehetett allapitani, hogy a ficko nem normalis
-hol van a bolt?
-itt leszalssz, mesz erre, mes arra, itt szoktak eltevedni, ugyhogy itt a szamom, hivj fel es eled megyek
meg hasonlok voltak meg a faq-ban -
PeliScan
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Bővebben: link
a kis mocsokja még ezért is pénzt kér
-
törölt tag
válasz
fokukac
üzenetére
és az a cudar hogy ez tényleg így van,
de hogy miért nem tudom.
Valahogy sokkal felszabdultabban megy be az ember ha azt hiszi semmit nem tud, mintha egy csomó tanulás után, érzi úgy hogy semmit nem tud.
talán az a különbség hogy az első esetben azon kezdesz el gondolkodni, hogy mit tudsz míg a másodiknál, egyből az ugrik be hogy ''basszus ezt még meg kellett volna tanulni'' de nem tudom... és ez gáz
-
PeliScan
addikt
Ezt most találtam a fiókban

![[kép] [kép]](http://peliscan.fpn.hu/AmdIntel.jpg)
-
Uhh.... Haverom /biztos?
/ kapott egy BIGWAWE R9600-at....
Nektek ez a ''márka'' mond valamit? Mert Nekem így látatlanban valami kamu 9200-esnek tűnik...

-
tildy
nagyúr
Ma fogtam előszőr kezemben Zalman 7700 Cu-t, hát volt súlya.Viszont éltemben nem látam még ilyen szépen megmunkált, és jól kialakított hűtőbordát.Eddig nem tetszett de most nagyon beleszerettem.
Azt hiszem AlCu-t kérek névnapomra, lehe elég lesz 7000-es is, de nekem kell ilyen.Nem tudjátok hogy lehet a tetejére valami védőrácsot rakni? -
Shim
őstag
-
Shim
őstag
wáááááááá DIE sony DIEE
rohadt atrac3 cd-ről megint lehagyta a legjobb számokat...some files couldn't have been written GRRR
-
Panther
HÁZIGAZDA
Tegnap meglett a szigorlatom... amiben az a durva, hogy ~6 órát ''tanultam rá'', egész éjjel játszottam, és ennek ellenére 4-est kaptam.

-
Esmein
nagyúr
6 embert megöltek Horgoson, de csak azért rántottam fel a fejem a hírre, mert barátnőm horgosi. Szörnyű.
-
anaqer
veterán
~10-12 kHUF Bővebben: link
-
Loretto
veterán
Bár semmi előnyőm nem lett belőle, de örültem hogy tegnap nem nyert az Arsenal.
Nem lesz gépem otthon jövő hétig... -
Qorthral
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Apámnál is fut két maxtor (40+20GB) 3 és fél éve gond nélkül.
-
faster
nagyúr
Asszem valami útépítéshez használt ketyere Németországban.
Bővebben: link -
I_Am
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
És a legnagyobb poén, hogy Maxtor vinyo van benne.
(ráadásul bad-mentes) Minden nap be van kapcsolva pár órára. -
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na de épp ez az, hogy az én XP-m még villámgyors, pedig már elég sokat kapott szoftver és hardver részen is.

Hogy übereljem a Win98-as rekordodat, másik szobában van egy gép amin szüleim leülnek kártyázni néha. Azon 7 és fél éve megy egy 95OSR2. Nem engednek hozzányúlni, mert elveszik a rekordjuk a játékban. (legalább is azt hiszik)
-
Niquis
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Na, megkegyelmeztél Nyquist-nak?

800 napos vagyok bakker.
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Most durva renitens módjára holnap veszek egy egeret, de azért sem optikait, hanem egy optomechanikus, vagy mechanikus ''csodát''. Csak egy görgő legyen rajta, aztán én már boldog is vagyok.
-
anno volt egy Win98-am, ami 3 év 3 hónapig bírta. aztán meghalt a gép. (egy amd k6-2 266 MHz)

aztán jött a 2000-res és az xp-s korszak, amikor is megszokott dologgá vált, hogy 3 havonta új vindózt raktam fel....
bár a mostani xp-m májusi, szóval már egész koros. de csak azért, mert lusta vagyok újrarakni... egyébként már ráférne. -
törölt tag
Gyerekek, ha Tcommanderral csatlakozom az ftp szerverhez, és közben kiírja hogy
LISZ
Alkönyvtár
Mégse
na ekkor mi a teendő, várjak vagy ekkor nem fog belépni úgyse? vagy mi a teendő?
na igen és azóta timedout
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Nem a sebességgel van a gond, amikor felengedem, akkor szokott kb. minden harmadik alkalommal duplán klikkelni szimplára is. Az a multikapcsoló az az, ami a ''fül'' alatt van? Hogy lehet azt felszabadítani, hogy ki tudjam tisztítani. Amúgy lehet, hogy a Forgotten Realms ölte meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Drizzt
nagyúr
Az egerem manapság duplaklikknek érzékel egy csomó szimplát is. Ez mitől lehet? Meg lehet valahogy állítani?
Aktív témák
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://blog.monkeymethods.org/images/billgates01.jpg)

![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/yahoo.gif)

(legalább is nálam ez bejött)
. összvissz 1db fényképem van valahol, ahogy kb 10 évesen ülök előtte karácsonykor mikor kaptam. 25k-ért lett eladva akkor mikor kaptam az első pc-met 93-ban![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/restecpa.gif)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/ravasz.gif)
)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/i_am_the_one/szomoru.gif)

Főkukac ! Boldog névnapot kívánok elsőként a fórumról !

Valahogy sokkal felszabdultabban megy be az ember ha azt hiszi semmit nem tud, mintha egy csomó tanulás után, érzi úgy hogy semmit nem tud.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)