Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- --HARDCORE--: Hogyan adjuk meg a Foxpost címünket hatékonyan?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
CSináltam egy táblát, hova adtam be jelentkezést, honnét válaszoltak munkaügyben...
Hát siralmasan néz ki
-
DragonR+
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Lehet, hogy ma Metacrawler.com-t használok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként semmi bajom e nappal.
Rohangásszanak csak piros lufikkal, szeressék egymást hajdenagyon, de engem hagyjanak ki belőle!
Más.
Én ilyen ''külgyé tovább gyorsan és piszok szerencsés leszel vagy ha nem, akkor megdöglesz'' leveleket szoktam kapni.
De sokat.
Uuuutálom!
[Szerkesztve] -
DragonR+
aktív tag

Jááááááj!
Láttátok mily' szörnyű módon bántak el a guglival?
Szivecskés!
Rózsából!
Mi jöhet még
[Szerkesztve] -
popey37
addikt
az ónos eső miatt az autóm hajnalban úgy nézett ki mintha 100 éve fagyasztották volna be a jégbe. egy jó félórába telt kivakarni, mire hazaértem vele kb.3 perc,kezdhettem előről. hagytam a fenébe, majd leolvad mint a hűtő
-
tildy
nagyúr
Yepp, megérkezett, holnap elküldöm az önéletrajzom

VladimirR:
Ja hogy az
Hát az egy sebtében összedobott PHP
Csak tesztelgettem mi a franc van, mert 7.5 php-nuke patchelése után nem muxik a közvetlen elérés.Azaz mindig be kell írni az index.phpt

És mivel lesz még pár oldal ezen a domainen, ezért nem lehet közvetlen a tildy.myip.hu címen...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
haat, nem neztem utana egeszen, de nem vagyok meggyozodve arrol, hogy ez egy, az ajanlasnak megfelelo html:
Az oldalam <a href=''http://tildy.myip.hu/tildy/index.php''>Itt érhető el</a>![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
kosz a linket
Esmein: mi baj ezzel? ha a hsz-szam nem stimmel, az lehet azert, mert esetleg toroltek egy-ket hozzaszolast -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Na miért?

Mesélj.
Van működő link a fraktálos progihoz... Ja upp, mikor betörtek , eltűnt.
De most már jó.
tgzben van, total commander kitömöríti:
Bővebben: link -
Esmein
nagyúr
-
-
-
Pópa
senior tag
Egyébként jövő hét csütörtöktől ismét havazást jósolnak.
Bár inkább az ország keleti, és délkeleti részére.
---
A sztrájk meg nagyon úgy tűnik, hogy meg lesz tartva. -
Panther
HÁZIGAZDA
-
V.ki
aktív tag
A jégen én is csúsztam tegnap egy szépet

Pópa:ónoseső ''rulz''![[kép] [kép]](http://nagymotor.dox.hu/cuccok/smiley/55.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Az agyam eldobom, ennyi marhaságot...

''Állandóan a szekszre gondolok [...]''
''Attól félek [..] terhes lennék, s ennek a szüleim nem nagyon örülnének.'' -- Na nee... pedig szerintem tuti happy lenne mindenki...
Egyébként én is voltam az éjjel bulizni, de engem nem a hideg zavart, hanem a tükörjég... (ami miatt például lekéstem a vonatomat befele, és várhattam egy órát a következőre...
)
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
''''Ha naponta fél órán keresztül maszturbálok lehetek-e terhes? Elveszíthetem-e a szüzességemet? Kérlek hamar írj!'' ''
-
Pópa
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
http://n3wl.uw.hu/kerdesek.php
-
arcos
tag
lököttek

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem, de nem is az alvas miatt tartottam vele, hanem mert O meg ment tovabb italozni

te meg latom elvezed, hogy le vagyok lassulva a tegnapi soroktol, s moszerolgatsz, linkelgetsz nagyban (az t k...a honlapbemutatos topicot is 10-15 percig kerestem, de nem talaltam) -- na majd holnap.... -
Pópa
senior tag
válasz
Mad Maci
üzenetére
Már levegőt is nehéz venni olyankor (-20 alatt), mert ha a szádon veszed, akkor szétmegy a torkod, ha pedig az orrodon, akkor az nagyon rövid időn belül ''befagy''.

Nem is beszélve arról, hogy olyan hidegben ácsorogni a legrosszabb
Vlad! Mit csináltál ott annyi ideig? -
VladimirR
nagyúr
válasz
Sick Boy
üzenetére
Bővebben: link
p.s.: bocs a lassusagert, epp ebedet keszitettem (kepem lattad?)
Mad Maci: 6 perc? LOL! en 2-3 orat csoveztem a nyugatiban, szrrafagytam alatta kellemesen
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
Vlad!!!
van egy óriási gondom és keresnem kellene, de nincs időm átnyálazni 5 ezer topicot, tudnál segíteni, ha megkérlek...?
A szitu:
Van 2 gép, az enyémben 2 hálókari, egyiken net, másik szabad és a másik gépben 1 hálókari.
Hogyan tudom megosztani a másik gép számára a netet...?
Biztos van vagy 1000 ilyen topic, de azt sem tudom, hol álljak neki...
PLS HLP!![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Akkor ez... ez mindent visz

''17 éves lányok vagyunk. A Tiszában fürödtünk meztelenül, és sok kis ebihal úszkált mellettünk. Beleültünk a vízbe, hogy fogjunk egyet. és mikor el akartuk kapni, hírtelen a nemi szervünk felé tűntek el. Ekkor nagyon megijedtünk. Az lenne a kérdésünk, hogy nem leszünk-e terhesek, ha az ebihalak belénk úsztak?''
Már nem tudom eldönteni, hogy valaki ennyire pihent agyú, vagy tényleg vannak ilyen hülye emberek. -
Dilikutya
félisten
válasz
fokukac
üzenetére
Néha olvastam én is olyat, ami már valóban nehezen elképzelhető... de ne feledd... az emberi hülyeséget sosem szabad alábecsülni
''16 éves lány vagyok és elmentem az orvoshoz, hogy írjon fel nekem gyógyszert. Azt mondta, ha rajtam volt a barátom utána vegyem be. De ő kitalálta, hogy én legyek fölül, ő pedig alul. Csodálatos érzés volt. Így aztán ő vette be a gyógyszert. Nagyon félek, hogy mi van, mert már 2 hete nem jött meg. valamit rosszul csináltam? Mit tegyek?'' -
hiába a bravo szerelem-szex gyengédség az örök...

amikor én voltam 12-13 éves (tizenegynéhány éve) már akkor is röhögtünk ezeken a leveleken, amit meggyőződésem, hogy ők írnak, mert ennyi blődséget összehozni... hááát.
a mai napig emlékszem a lány levelére, akibe ''beletört a baromfivirsli'', plusz arra, aki télen rászokott a jégcsapokra, mi lesz vele nyáron...
meg volt olyan is, aki megosztotta a fogamzásgátlást a fiújával : hol az egyikük, hol a másikuk vette be a tablettát...
fájdalmas. -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
Jajj.
Párna-fétis?
''Brigittának hívnak, 16 éves múltam. Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy vissza szeretnék térni a ''párnámhoz''? ugyanis 13 éves koromban szerelmes voltam Mátéba. Egyszer mikor egyedül voltam otthon, róla álmodoztam, majd ráültem a kispárnámra és mozogni kezdtem. Egy idő múlva gyönyörű érzés fogott el. Közben persze Mátéra gondoltam. Pontosan két hónapja feküdtem le vele. Ő volt az első. Azóta 13-szor történt meg a dolog. Csak az a baj, hogy én jobban élvezem a párnával, mint Mátéval. Hogy tudnám neki elmondani, hogy szeretnék visszatérni a párnához? ''
hahahhhhhaa![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
''17 éves lány vagyok és egy komoly problémával fordulok hozzád. Éppen a fürdőszobában voltam és a zuhannyal izgattam magam, amikor a víz hírtelen felforrósodott és leforráztam magam. Már aznap este felhólyagosodott, most menni is alig birok. Anyukámnak azt mondtam, hogy fáj a lábam, ne nőgyógyászhoz sem tudok elmenni a fájdalomtól. nem tudom mit csináljak, kérlek segíts!'' ''
Na jó,befejeztem.
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Akkor erre varj gombot
''21 éves leszek. Van egy problémám. Imádok kerékpározni, de minél inkább a vízszintes felé mozdul el a hátam, annál előbbre csúszik a fenekem az ülésen. Tudom, hogy ez a biomechanikai okokból szükséges, sok esetben nem tudatos helyzetelcsúsztatás, de engem kurvára idegesít. Szóval az lenne a kérdésem, hogy teherbe eshetek-e ha ráülök a nyeregcsőre?'' -
_Volkovy_
nagyúr
a végén,a megválaszolt kérdések előtt vannak az igazán szaftosak..

''20 éves tanyasi srác vagyok. A lányok negy ívben kerülnek. (Nem értem miért!) A faluban csak ''Büdös Antinak'' csúfolnak. Nagyon súlyos problémával küszködöm. Nemi szervem hatalmas mérete miatt. Tavasszal amikor iskolás lányok tömege lepi el a közeli erdőt, nekem sincs otthonmaradásom. Egy szál sportcipőben, teljesen meztelenül futok az erdőben, a kirándulók csak néznek utánam. Ezt a sportot már mániákusan üzöm. Kérem szépen segítsen rajtam, mert igen nagyon vágyom egy komoly kapcsolatra, egy lánnyal. ''
-
Dilikutya
félisten
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Azért rögtön az első se kutya: ''16 éves érdeklődő lány vagyok. Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet-e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni? ''
Jó ez az oldal, azt hiszem megvan a délutáni olvasnivalóm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De az se rossz, amelyik megkérdi, melyik lyukba.....
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
ÁÁáááááztáááákuuurrrrvaaaaa

''13 éves lány vagyok és egy újságban olvastam a spirál nevű dologról. Hát fogtam én is a matekfüzetemet, kitéptem a spirált és felhelyeztem magamba. Most nagyon fáj bent, és vérzik is. Forduljak nőgyógyászhoz vagy ez természetes? ''
Ez nagyon beteg..
''Múltkor biológiaórán szexfilmet néztünk. Elfeledkeztem magamról és elkezdtem maszturbálni, amit a többiek észre vettek. Azóta a legjobb barátnőm is megvetően néz rám. Ez így nem mehet tovább. Nem tudok kitől segítséget kérni.'' ''
Ez meg még betegebb
-
_Volkovy_
nagyúr
-
Pópa
senior tag
Na jó éjszakát..

Bash-nak milyen király... ott még csak kb este 8 óra van.
-
-
Pópa
senior tag
Elméletileg megtehetik, hogy semmi, azaz semmi nem indul el.
Gyakorlatilag egész biztosan nem fordul elő ilyen... ez sok szempontból veszélyes lenne...
1) mégbénul a város
2) balesetveszély
3) nemzetközi híre megy
- A bíróság nem rendelkezik a ''minimális szolgáltatás'' milyenségéről.. tehát ha nem mennek dolgozni, akkor ahhoz joguk van.
- De minden ebből adód anyagi kárért a szakszervezet felelős.
A szakszervezet a ''rossz szolgáltatási minőségre'' hivatkozik, a BKV szerint meg pusztán emelést kérnek.
A bkv meg fogja nekik adni kb a 16 rongyot... és el lesz kapálva za ügy. -
Pópa
senior tag
köszi az infót.

-
Pópa
senior tag
Melyik nap is lesz a BKV sztrájk?

-
Bazsesz
őstag
Esik a hó, ésss nem tudok ezellen mit tenni. 2 óra alatt 10 centi hó esett, szerintetek ez normális? Úúúúútálom a havat
És ha hószünet lesz hétfőn, akkor a városba tuti, hogy a mi sulinkban lesz egyedül tanítás... 
De legalább a lada rallizott egy kicsit
Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)