Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
starfuckers
starfuckers
starfuckers incorporated
starfuckers
-
Integra
titán
faszán műxik a ph megint....

-
escie
őstag
dupla.
[Szerkesztve] -
escie
őstag
ebből: ' és ebből: ] miért lesz ez:
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
azt hittem, hogy a ; -ből és a ] -ből lehet csak összerakni ilyen gonosz szmájlit.
--------------
ubaz, hogy lehet egy bárányt kecskének nézni? az ilyen gondolom azt hiszi, hogy a csirkének a természetes kültakarója a nylonzacskó, és a fagyasztóban őshonos.
-
Lord Zero
addikt
egy kis mosolyfakasztó, naptopicja-szerű Bővebben: link
a célját/értelmét nem bírom megfejteni, talán ezért tetszett annyira -
DragonR+
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap meglehetősen furcsa dolgot tapasztaltam kis városomban. Van ugyebár Zegen egy SzámítóGépboltocska. Nos, elhatároztam, hogy betérek. Lelkesen kértem is egy usb toldó alkalmatosságot, ami ugyebár egy 5-600 Ft-os tétel.
Az eladó tájékoztatott, hogy nem annyi az annyi, mert csak hozatni tudnak, meg rájön még a postaköltség.
Mert hát ugye ohne helyi készlet.
Nyolcszáznemtomakárhány pénz a pluszköltség.
Ennyivel már 2 cuccost is tok venni.
Odébbálltam.
És az ajtóra ki van ragasztva egy gyönyörű matrica, hogy SzámítóGépbolt partner.
Otthon belemásztam az Internetbe, s fény derült arra, hogy ennyi pluszköltséggel postázzák a cuccost a címemre.
Nos, kicsit gonosz leszek:
Ha szerzek egy matricát, akkor én is SzámítóGépbolt partner leszek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hatalmasat csalódtam.
Esetleg más vidéki városban is így működik a dolog?
Ui: Mert úgy néz ki nekem, hogy ők is szimplán vásárlók, csak megbízásból vásárolnak.
[Szerkesztve] -
Scae [Edgar]
tag
PIZZA

Tudna vki ajánlani egy olyan pizzériát ami a IV.ker-ben éjjel-nappal házhoz szállít? -
Trak
addikt
Kb. mennyibe kerül egy olyan kábel amivel összeköthetem a gépem egy digitális fényképezőgéppel? Remélem USB-s, akkor egyszerűbb a dolog. Egyáltalán szabvány kábel, vagy gépenként változó? Nem értek a digi fényképezőgépekhez (a nem digikhez sem
), de most van nálam egy, és le kéne szedni róla pár képet.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Kérésem a következő: ajánljatok légyszi nekem egy jó pizzériát, ami házhozszállít a 12. kerületbe is, és ilyenkor is még lehet rendelni.
Köszi! -
tildy
nagyúr
Hali!
Tudja valaki keresztféléves szakra hogyan és kik jelentkezhetnek? -
Integra
titán
Egy gigabites átvitel áramhálózaton?
Bővebben: link -
QuarK
senior tag
Bővebben: link

Elég zűrösnek tűnik, de talán ez is egy megoldás. Mobilrack nem megoldható?
mod: Talán vissza is vonnám, mert jojózik a szemem, és jobban beleolvasva nem is tűnik használhatónak. Bwáhhh... Miért kell hanyagolni manapság a régi öreg cuccosokat?
[Szerkesztve]
mod2:
http://ftp.ncnu.edu.tw/MsDownload/ftp.microsoft.com/bussys/Clients/MSCLIENT/
''Microsoft LAN Manager version 2.2c for MS-DOS (also called Microsoft Network Client version 2.2c).''
Hát nem tudom...
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Nincs direct connect/link (ha csak a CAT5 kábelt annak nem vesszük).A gond az, hogy nem is tudom DOS alá volt-e egyáltalán tisztességes TCP/IP stack... esetleg valami packet driver szerű megoldás...?

-
QuarK
senior tag
Huhh. Megvan, interlnk és intersvr. Egyiken fut a svr, másikon a lnk. Viszont tényleg kérdés, hogy az XP mennyire fog fintorogni neki.
Nálam nem volna gond, mert a swap partícióm FAT16 és MS-DOS van rajta, szal tudok róla bootolni, és akkor simán átlökném práhuzamos vagy soros porton.
mod: sugó ezekhez: Bővebben: link, és Bővebben: link.
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
Vááá, iszonyat régen egyszer csináltam olyat, hogy Win95 alól MS-DOS-ba küldtem hálóztaton fájlt... De hogyan?

Asszem van valami kliens-szerver alapú progi, mely része a DOS-nak, vagy talán ott is van direct connect. Itt van a nyelvemen és nem tudom a nevét... És azt se tudom, futna-e XP alatt...
Esetleg FAR vagy DN nem támogat ilyet? -
anaqer
veterán
Fájlátvitel XP-ről (free)DOS-ra hálózaton keresztül - csinált már valaki ilyet? (Tehát nem kellene teljes értékű megosztás, sima átmásolás elég.)
-
-
-
I_Am
veterán
Meg, hogy Én is folytassam
, az hogy unatkozol, nem jelenti azt, hogy ámokfutásba kell kezdeni itt a fórumon.
Csak szólok előre, hogy a rangokat nem hozzászólásszám alapján kapod, hanem az itt eltöltött idő után. 2 nap 100 hsz, ebből max a fele érdemi. Most is láttam, hogy a Melyiket a legjobb totyikba csak ugy feleslegesen beleszórtál 2 darab ''15'' tartalmú postot, aminek semmi értelme nem volt.
Bővebben: link # 10, #11.
[Szerkesztve] -
RIV
tag
Hol lehet ilyen kis

arcokkhoz hozzájutni? Segítsetek van erzekre valahol egy lista?
Köszi -
VladimirR
nagyúr
elkezdtem nezegetni a regi ph interaktivos temakat es bar a keresett tema meg nincs meg, van par lol topic - pl.: Bővebben: link
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Nem baj, elnézem neked, késő van.
Cserébe én linkelek neked egy lol topicot, RGB szellemi elődjétől: Bővebben: link
(szintén quest, csakhogy ne legyek nagyon off...
)
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Nem akartam az arcképes topicba offolni, de érdekes topicot találtam. Hajdanán így lehetett még egyéni arcképet szerezni: Bővebben: link. Szerintem poén.
Akkoriban még Parci is aktívan részt vett a fórum életében, és nem csak olyan volt, mint a nagy testvér, akiről mindenki hallott, de senki nem tud róla semmit. Változnak az idők...
Szerk: Ma már ez sem nagyon történhetne meg: Bővebben: link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Egy jó kis logikai játék. Hajrá mindenki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl3.html )
Könnyebb verzió:
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl2.html )
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
en ezt itt lattam anno Bővebben: link
-
csudri
őstag

Már lehet, hogy volt, de én csak most találtam. Azért ez durva! -
VladimirR
nagyúr
-
pweisz
senior tag
A callonme klip nagyon ott van, kerestem a topicot, de vagy én vagyok vak vagy törölve lett, gratulálnék a készítőknek.
-
joola
aktív tag
Lehet, hogy nem jó helyre írom mert nagyon nem off csak az oldal témájához mérve, de mindenképp ki akarom adni magamból. Tiszalöki vagyok. Reggel mentem dolgozni, szokás szerint -kimaradva minden hírből- (mivel 12 órában dolgozok ezért utóljára tudok meg mindent), bemegyek reggel az egyik kocsmába meginni egy kávét és látom, hogy van egy ''hirdetés'' a falon. Az egyik lány ismerősöm volt rajta, nem is néztem először a szöveget, átfuttott az agyamon, hogy esetleg eltünt, mert mostanában divat volt ez errefelé. Aztán csak elolvastam. Kiderült, hogy szegénynek egy elég ritka daganatos betegsége van, egyfajta bőrrák, de nem ''szokványos''. Nem tudom pontosan a nevét. Arra szólított fel, vagyis kért, hogy adakozzunk neki, mivel Magyarországon nem kapható a gyógyszer (ez állitólag csak a kezdeti kezeléshez kell) , csak külföldön. A gyógyszer ára majdnem 1 000 000 HUF. Persze egyből átfutott az agyamon vagyis nem csak átfutott, hanem meg is ragadt bennem, hogy amennyivel tudok segítek. DE! A legnagyobb baj ami ezzel kapcsolatban van, az, hogy ezt nekem, vagyis nekünk kell megtennünk. Ugyanis a Magyar Állam elutasított bárminemű segítséget, egyetlen 1 forintot sem hajlandóak fizetni nekik, úgy szedik össze ahogy akarják. Hogy lehet, hogy így járhat valaki? Hogy lehet, hogy egy embert a sorsára hagy a saját állama? Több millióan fizetik a betegbiztosítást, és szerintem hozzám hasonlóan senki nem bánná ha pl ezekből az összegekből pl a felét állná az állam. kb 10 000 - en vagyunk ebben a ''városban'' és szerintem, legalábbis remélem, hogy össze fog jönni a pénz. De ilyenkor gondolok bele, hogy bármelyikünk járhat így...De ne így legyen!!!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Bővebben: link (meg egyebkent is multidoben irtam a mondatot, azok kozul most mar egy sem gyilkol)
-
anaqer
veterán
válasz
Predator666
üzenetére
Kicsit átmasszíroztam, remélhetőleg így használhatóbb.
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
talan a pontosvesszo miatt, de csak tipp - regebben a '' ' < > karakterek nyirtak ki a kukikat
-
Predator666
aktív tag
HArmadszorra is eltűnt!!!
:
MIért van ez?
MEgnézné más is?
MIndjárt belinkelem...
Ez az írjatok bele és kiderül, hogy nektek is eltűnnek e a jobbldalon a témák...
[Szerkesztve] -
Predator666
aktív tag
miért törlődtek a cookiek a jobb oldalon?
Vagymik?
de akkor mikor hozzászóltam azegyik topichoz..
És kétszer is...
MAjd mostis kipróbálom mégegyszer,... -
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
A cikk a figyelő mostani számában van. 22. oldal
-
escie
őstag
senki?
arra már rájöttem, hogy ez négy lapot jelenthet...
találtam egy pakli ungarische kártyát...
és van egy sanda gyanúm, hogy 2 lesz a megoldás...
VladimiR:
egen, csak nem ismertem a magyar kártyát, de közben már bemutatkoztunk egymásnak.
úgy rémlik, hogy akkor a p(x)-be 1/4-et kell behelyettesíteni...
így jön ki a kettő...
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
escie: ez igy nekem annyit mond, hogy piros alfo/felso/kiraly/asz , vagyis a 32-bol 4 lehetoseg maradt --- de imho ahhoz, hogy ebbol keplet legyen meg kene nemi info
[Szerkesztve] -
escie
őstag
tudna vki segíteni?
ez volna egy feladat:
''Add meg a következő közlés információ tartalmát pontosan: „A magyar kártya azon lapját
húztam, melyen szám található és piros.” ''
keddi vizsgámon ilyen lesz...
azt se tudom hogy néz ki a magyarkártya, nemhogy az információtartalma:
van egy képlet, gondolom ez kell: I(x)=log2 1/p(x)
(kettesalapú logaritmus) -
anaqer
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
Nocsak, nocsak... Bővebben: link
-
anaqer
veterán
-
Tithian
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy politológia szakra ''történelem plusz magyar'', vagy ''történelem vagy magyar'' az előírt felvételi feltétel?
A felvételi tájékoztatóban ''és'' áll, a Debreceni Egyetem (ahova jelentkezni fogok) oldalán és az ottani nyílt napon osztott papírokon viszont ''vagy''. Írok e-mailt is nekik, csak most hétvége van, hátha itt tudja valaki a választ. -
_Hunter_
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Mármint a cikk. Vagy a szenvedélybetegség?
Ok.
Nééz át a zegi biznicbe volt egy kérdésem.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
_Hunter_
üzenetére
emlékszem a topikra, de most nem találom. nem valamelyik off-topikban volt ez is tárgyalva?
megvan: Bővebben: link
a cikk egyébként hol van? azt már nincs kedvem keresni.
p
[Szerkesztve] -
_Hunter_
őstag
Új szenvedélybetegségek
Függő játszmák
Ha valakin így karácson után a túlzott nethasználat tüneteit diagnosztizálják, az már bzhat a hatékony kezelésben. A videójáték- és mobilfüggők viszont még nem számítanak orvosi esetnek.
Stratégiai játék után, ha lehunyom a szemem, gyakran érzem, hogy csapatok rohamoznak - osztja meg lidérceit társaival egy aktív játékos a Prohardver című internetes portál fórumán. Vízionálásával nincs egyedül. ''Volt, hogy amikor az utcán valamit nem láttam jól, nyúltam volna a távcsöves puskáért, hogy rázoomoljak az objektre'' - írja egy megértő partnere. De van, hogy a felpörgetett fantázia élesebb helyzetet szül: ''Pár éve intenzív carmageddonozás után hazafelé tartottam kocsival, és a zebrán ballagó gyalogos látványa gázadásra késztetett. Skoda120-asom pocsék gyorsulásának köszönhetően reális veszély azonban nem állt fenn'' - gyónta meg egy potenciális szenvedélybeted.
Ő ugyan - a többi valllomástevőhöz hasonlóan - nem tartja magát orvosi esetnek, a társadalom többsége azonban Csernus doktor hatáskörébe utalná mindazokat, akik a számítógépes játékfüggőségbe süppedve produkálnak extrém tüneteket. ''Ha valaki találkozik egy mániákussal nem kell egyből pszihiáterért kiálltani'' -veszi védelmébe az érintetteket Fekete Zsombor, játékkutatással foglalkozó szociológus.
A cikket Kitzinger Szonja írta. Van még folytatás is. Bár csak említik a Ph!-t de ugye inkább a szenvedélybetegekről szól. Csak nehogy az legyen hogy itt a Ph!-n mindenki szenvedélybeteg. Előccör másnak gondoltam a cikket de ha másik oldalról nézzük még negatív hatása is van (na persze nekem nem ez a véleményem de mindenesetre tetszik hogy megemlítenek egy olyan oldalt ahol én is fórumtag vagyok és erre még büszke is vagyok.)
Tényleg ki tudja melyik fórumban írhattak és ki? -
_Hunter_
őstag
Hát most komolyan azt szeretnétek, hogy az egészet bemásoljam. Nekem is csak újság van, nincs scanner úgyhogy ami lényeg az írom, ok?
-
_Hunter_
őstag
Hát kedves Fórumozók!
Lehet, hogy már többen olvastátok vagy láttátok (úgy gondoltam, hogy új topicot nem nyitok ezért de itt megemlítem) a figyelő XLIX. évfolyam 1-2. számát!
Függő játszmák című cikk amiben az első mondatban felleltem a Prohardver című internetes portált. Még idéznek is az egyik fórumban elhangzottakból.
Hát gratula hogy egy rossznak nem nevezhető újságban is ott vagyunk!
Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszi!

arcokkhoz hozzájutni? Segítsetek van erzekre valahol egy lista?