Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Valakinek van élménye a következő főiskolákról?
Kalocsa: Tomori Pál főisk.
Dunaújváros: Dunaájvárosi főisk.
Békéscsaba: TSF-GFK
Salgótarján: Budapesti gazdasági főisk.salgótarjáni tagozata
Többek között ide akarom beadni a lapjaimat.
[Szerkesztve] -
Suliro
senior tag
A fórumon regisztráljatok, ha lehet!
Bővebben: link -
faster
nagyúr
válasz
potzike
üzenetére
Én csak azon gondolkoztam el miért jó ez neki...
Nagyon sok topikja és nickje lett már letiltva, rá is szolgált, hogy mégis miért jön ide? Hát mert élvezi, hogy ekkora a felhajtás körülötte. Rengeteg topikja nyílt a PH!-n, szerintem pontosan tudja, hogyha idejön, és nyit egy újat, mi fog történni, tehát nem _ennek ellenére_ jön ide, hanem _pontosan ezért_ jön ide fórumozni. Ez az én véleményem. -
potzike
csendes tag
Nem tudom, biztos igazad van; pár napja tűnt fel nekem rgb a nagyfeszültséges topicjával. Gondolom már párszázezerszer megpróbáltátok észhez téríteni, és a folyamat végét látom csak.
Én csak azon gondolkoztam el miért jó ez neki; de már belátom, hogy semmi értelem ezen gondolkodni. -
faster
nagyúr
válasz
potzike
üzenetére
Tudod, hogy van az a vicc hogy bemondja a rádió, hogy egy őrült az autópályán szembe megy a forgalommal, mire a fickó ''méghogy csak egy, mindenki szembejön ''. Szóval RGB is van annyira hülye, hogy az IP kitiltásokat a PH! számlájára írja, nem pedig a sajátjáéra. Pedig egyszerűen megoldhatná: nem jön többet ide, és akkor szeretett intézményének sem okoz problémákat.
De tök fölösleges ezen elmélkedni, hidd el, hosszú hónapok és rengetek hsz született ebben a témában, és ugyanott folytatja, ahol abbahagyta. -
VladimirR
nagyúr
1: ha tudod, hogy ezreket tiltanak ki a ph!-rol miattad (azt most hagyjuk, hogy jogosan-e, vagy sem) s ennek ellenere is visszajarsz, akkor ki is teszi tonkre a ph!-t?
2: ha tudod, hogy itt mindenki utal, a mod-ok letiltanak, a tobbiek meg anyaznak, akkor minek jarsz vissza?
3: biztosan tudom, hogy ez a nicked is ki lesz tiltva
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
Figyelj, többnyire a modikat sem ejtették a fejükre, valszeg jó oka van annak, hogy modik, és azzal, hogy szapulod őket nem javítasz a helyzeteden...én azt mondom, hogy kezdjél tiszta lappal, fogd vissza magad, egy ideig csak olvasgasd a PH!-t és ne írj, aztán néhány hónap múlva térjünk vissza a tárgyra, mit szólsz?

-
gLes
őstag
Én nem anyázok, de te is észrevehetnéd már magad, hogy emberi jogok ide, emberi jogok oda, te itt egy persona non grata vagy
És ezen meg sem próbálsz változtatni, úgyhogy szvsz. rajtad már csak a saját fórum segíthet, semmi más, oda legalább csak az megy, aki mazochista és szívesen terrorizáltatja magát általad 
-
VladimirR
nagyúr
-
degrad
csendes tag
válasz
VladimirR
üzenetére
teszik tönkre a ph ezek a modik!
kitiltják a sulim ip-jét, megyek a haweromhoz, hát neki is ugrik az ip, megyek a volt sulimba, bme-re sorra vágják ki az ipket és zárnak el ezreket a ph fórum hozzászólástól!
És nem veszik észre, hogy maguk alatt vágják a fát!
Azért dobnak ki mert ti letámadtok, ha itt vagyok, azaz ti és a bántásotok miatt van ez a cirkusz. A problámát úgy kéne megoldani, hogy engem bent hagynának (hisz úgyis visszajövök), és én maradnék, ti békén hagynátok, ha mégis vmi hülyeséget csinálnék, akkor figyelmeztetnének és és visszavennék! -
VladimirR
nagyúr
az a baj, hogy most mar nem annyira kiszamithato, mikor ph-zik
eddig egyszeruen megoldottam, ugye reggel 8-tol delutan 1-ig volt itt, en meg ekkor kb aludtam, nagyon nem zavart
de most nem tudni, honnan uzenget (sebaj, remelem del+ban hamarosan befigyel)
ugyanis szerintem nem eleg a ban, minden topicjat, hozzaszolasat nyom nelkul el kellene tuntetni, mert igy, annak ellenere, hogy megkapja a bant, masnap visszajon es folytatja ott, ahol abbahagyta -
gLes
őstag
válasz
potzike
üzenetére
ÁÁÁÁ

Bővebben: link
Ez már hiányzott
Sztem még haggyuk egy picit, jobb helyeken amúgy is tartanak udvari bohócokat, a PH! miért legyen kivétel? 
-
potzike
csendes tag
Hát itt!!!:
Bővebben: link
-
Suliro
senior tag
Újra érezhetjük az rgb fílinget, tök fasza , nem???

-
gLes
őstag
Valami kötsög topic megint megölte a jobboldali listámat!

-
MUŁĐER
addikt
RGB visszatért, és eme hsz-e után Bővebben: link kezd kissebségi komplexusom lenni..de komolyan

szerk. ^
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Azta, kíváncsi vagyok mekkorát koppant

-
Integra
titán
aztabúbánatos mindenit.....

Bővebben: link -
Olyan álmos vagyok,hogy a fanatikus tag helyett fantasztikus tagot láttam !
Bár nem tévedtem nagyot... 
-
-
Mag
senior tag
Örömteli bejelentésem van, végre megjött az új rendszámtábla az autómra amit úgy vártam:
![[kép] [kép]](http://q1.uw.hu/mag_rendszama.jpg)
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

láccik h még újonc vagy
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És ezen meg sem próbálsz változtatni, úgyhogy szvsz. rajtad már csak a saját fórum segíthet, semmi más, oda legalább csak az megy, aki mazochista és szívesen terrorizáltatja magát általad