Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Pópa
senior tag
ezt ismerem.... de azért elég gáz.
szerk: idézet
''13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?''
FÜRÖDJ BAZZE!!!
[Szerkesztve] -
bbazsy
őstag
Mivel a topicot törölték, ezért itt szeretnék örömet okozni kedves fórumozóknak

( _Volkovy_ csak neked
)
Bravo kérdések best off:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
1) Mintha zLegolas foglalkozna ilyesmivel... Bővebben: link
2) 9200 = fél Radeon8500, MX4000 = gyenge GF4MX... -
Mr.Skyline
senior tag
egyik nap lecseréltem a gyári ragasztott passzív hűtését egy Sapphire ATi Radeon 9200 vid. karinak, a gond az, hogy a borda lefeszítése közben megsérült egy szál a nyákon! ez javítható vagy kuka?
ill. szerintetek mennyi különbség van egy Radeon 9200 és egy GF4 MX4000 között. elvileg mindkét kártya 128 bites ill. megás!
ezt azért kérdem mert sokkal olcsobb egy GF mint egy ATi! teljesítmény csökkenést nem akarok! -
Pópa
senior tag
válasz
Predator666
üzenetére
Hali!
Növeljed, kell is az.
----
Volkovy !
Igen, ez egy ilyen fórum. Egyre több ''rgb''-t szül ez a világ, egyre jobban felhígul a nyílt fórumok közössége.
Ez egy természetes folyamat, ez ellen tenni nem lehet. (És talán nem is érdemes.)
Egyik kollégám mondta: ''Semmi baj, idővel kikopnak.....''
és milyen igaza volt!
-
Predator666
aktív tag
nah akkor most már növlek egy kis hsz számot, mert a haardver piacon nem számlálóüdik már..

amúgy estét...
-
_Volkovy_
nagyúr
Nekem is elmenne a kedvem tőle..
Azért van egy dolog,ami érdekes.A nyáron vettem egy tévét,nem voltam teljesen biztos benne hogy nem gyárihibásat kaptam(a 100hz-es tévék zizegnek kicsit,de ezt akkor még nem tudtam),nosza,elmentem egy magyar hi-end hifi-s meg tévés oldalra,a fórumra,és megkérdeztem a lámer kérdésemet,meg pár másikat mellé(de ilyen szinten,hogy mit mivel kell összekötni,hogy szóljon).
Reakció?
Senki se küldött el anyámba,senki se fogta a hasát a röhögéstől,senki se mondta hogy kereső(pedig biztos hússzor elmondták már ugyanezt)hanem szépen leírták hogy mi merre hány méter.
Ezt itt a PH-n nem biztos hogy meg tudná valaki csinálni mostanság.
(pedig annyira már nem elit hely,mint azt sokan hiszik[ennek ellenére úgy viselkednek az újoncokkal mintha külön kérvényt kéne benyújtani topiknyitáshoz]..félre ne értsen senki,én is új jövevény vagyok itt,tőlem is hígult az oldal.az elit helyet én a 2000-es plusabit-ra értettem,amikor még csak a full hozzáértők és a pc addiktok látogatták az oldalt.ma?rgb...)
de ez már nagyon off.. -
Pópa
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Pedig mi még szerencsés helyzetben vagyunk, mert ''nem sértődünk meg'' azonnal...

----
De tényleg vannak olyan emberkék, akiknek egy-egy ilyen beszólás után az összes kedve elmegy a nyílt fórumoktól. Előítéletesek lesznek, sztereotípiákat gyártanak.
És egy ideig biztosan ferde szemmel néznek minden hasonló dologra, mondván '' ott csak beszólnak, és nem is lehet velük beszélni sem, mert el vannak szállva...'' -
_Volkovy_
nagyúr
köszi

nem is rád és a többi,türelmesebb emberkére gondoltam mikor eszembe jutott a topik,neveket nem akarok mondani,de vannak akiknek úgy látszik ez a hobbija.kereső,google..
én is hogy örülnék neki,hogy odamegyek egy fórumra,első hozzászólásom,és erre leanyáznak,hogy kereső. -
_Volkovy_
nagyúr
agyvérzést kapok menten..
vannak olyan napok,amikor itthon minden pc beszarik,a mai is egy ilyen.
már a 2. winxp hal meg a gépemen ma. -
Dilikutya
félisten
[Szerkesztve] -
arcos
tag
http://www.lares.dti.ne.jp/~yugo/storage/monocrafts_ver3/03/index.html
Pontos idö, ha nincs mas
Ilyet ragaszthatsz a monitorodra
[Szerkesztve] -
![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/aetsch/cheeky-smiley-006.gif)
FIGYELEM!!!!
>
> Megjelent egy új vírus, amelynek neve: ''munka''. Ha ''munkát'' kapsz
> valamelyik kollégádtól, vagy a főnöködtől, semmilyen körülmények
> között ne nyúlj hozzá! Ez a vírus teljesen megsemmisíti a
magánéleted.
> Ha kapcsolatba kerülsz a vírussal, azonnal vedd a kabátod, szólj két
> barátodnak és menjetek egyenesen a legközelebbi kocsmába vírust
> irtani. Rendeljetek 3 italt, ismételjétek meg 4-szer, ezután majd
> tapasztalhatod, hogy a ''munka'' teljesen kitörlődött az agyadból.
>
> /////Azonnal küldd el ezt a figyelmeztetést legalább 5 barátodnak. Ha
> azt veszed észre, hogy nincs 5 barátod, akkor te már megfertőződtél
a
> vírussal és a ''munka'' irányítja az egész életed/////![[kép] [kép]](http://www.clicksmilies.com/s0105/grinser/grinning-smiley-003.gif)
na, asszem én megyek is vírust ítani...
-
Pópa
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
a ''google huszárok'' egész találó volt.

Van igazság benne amire célzol, de!
pl:
csak amikor bejön valaki, és rákérdez, hogy ugyan a ''2200+ xp prociját hogyan tudná tuningolni'', és erre van 100000000000 topic, és még 1000000000000 weboldal.... jááj.
Lerágott csontok, és lusta emberek találkozásából jön létre a ''use gugli'' beszólások hada.
Én ált. ha nem túl hosszú a dolog, akkor leírom. Mégha százmilliószor is el lett mondva... inkább leírom. Persze van amikor nem
-
_Volkovy_
nagyúr
Ahol zsarnokság van,ott zsarnokság van.
Szegény topikjaim.. -
Flameus
aktív tag
Hát ez bizony naon' készen van Bővebben: link

-
V.ki
aktív tag
olyan progit tud vki,amivel lehet .COM kiterjesztésű fájlokat írni?
vagy olyat,ami a BAT-ból COM-ot csinál nekem?
Batch programozást értem
sürgősen kéne
GOOGLE ezügyben nemjó barát
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
yo, tán ide többen benéznek...
mennyetek má kicsit be jaz ''alternatív hűtés 6600gt-re'' c. topicba plz, kéne 1-2 vélemény gyorsan...
-
próbálkoznak, próbálkoznak...
de a szellem már réges rég kiszabadult a palackból...
szegény halivúdi filmstúdiók, mindjárt megsajnálom őket. -
törölt tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Éééértem, tehát a kezelés alatt ahogy megszüntetik, az éneket úgy halnak meg az emberek. hmm tényleg, és mi van a gyerekkel?
na mindegy alszok rá eggyet
, és holnap megdumáljuk hogy mire jutottam.
-
TrollBalint
addikt
válasz
üzenetére
Én láttam, nem az az amikor valami 10 ember van valami városba?
Annak az a lényege (így hogy már láttad elmondhatom) , hogy az a 10 ember a fickónak,akit néha bevágnak, aki valami orvosi kezelés alatt áll, a különböző személyiségei. És ahogy ezeket megszüntetik, úgy halnak meg.
Azt hiszem lassan lefekszem, mert 2 és fél óra múlva kelnem kell
-
törölt tag
látta valaki ezt az Azonosság című filmet, mert-tudni kell rólam hogy min. 3szor kell egy filmet megnéznem hogy fel is fogjam az egyszerűbbeket-, rohadtul homályos hogy mit is akart mondani a film.

Az a nagy barom az, volt a gyerek
Mert egyébként rohadt jó film csak nekem elsőre egy kicsit homály.
-
_Petya_
őstag
Póker a Eurosport-on. LOL
-
törölt tag
Áll az Alkut néztétek?
komoly volt, elvitt a srác, 22milcsit, meg egy kis aprót, úgy hogy 20k volt a táskájában.
gratulálok az embernek, vaazeg, hülye mákos.
-
_Petya_
őstag
Ezt olvastátok?
Állatság...
''When I opened the door, I saw his computer monitor was completely black with white text. At first I thought that he had just maximized a harmless DOS prompt, but then ... then, I saw the forward slashes and knew that my worst fears had come true. My son was using Linux.''
Petya -
VladimirR
nagyúr
válasz
Medmaci
üzenetére
fogd ezt fel ugy, mint amikor mar valakinek ngyon a tokeben vagy, s megfogdj, hogy ha megegyszer ilyet csinalsz, vagy akar csak hangosan veszellevegot, pofanvag -- hat, ez tortnet most
(azzala kulonbseggel, hogy teljesen jogos a ban, hisz miutan radszoltak, hogy fejezd be a gorenykedest a piacon, folytattad tovabb, mondvan: ''ugysemveszikmeg kocsog'' -- na ezert a ban a minimum -- orulj, hogy visszjohettel) -
Medmaci
csendes tag
Elég szar kedvem van...
Az elmúlt 3 hétben minden ami jó lehetett , az összejött, ami rossz, az nem. A mai nap kezdődik egy kedves ismerős köcsögölésével, majd utána azzal, hogy bannolnak. Mi jöhet még? -
G@ben
addikt
-
Gambit
őstag
Hát jelentkezz a mensa-nál, szerintem az övék a leghivatalosabb. Pl. a műegyetemen is szoktak íratni. Bővebben: link
-
G@ben
addikt
Másik topikban OFF volt, ezért itt kérdezgetem.
Gambit: milyen IQ-teszt volt az a hivatalos? Én is megcsinálnék egyet, csak nem tudom, hogy hol lehet. -
Pópa
senior tag
Üvegházgázokkal a Mars lakhatóvá tételéért
hm.. érdekes téma.
-
anaqer
veterán
Ugye senki nem kattintgat mostanában a lokitorrent környékére...?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Eeeeez megaloller! Az új féregvariáns, amiből most kaptam egyet (valami Zafi), magyarul löki a rizsát --> már erősen kezdtem gondolkodni hogy mikor is beszéltem én ezzel a csajjal.

Szia!
Aranyos vagy, jó volt dumcsizni veled a neten!
Remélem tetszem, és szeretném ha te is küldenél képet
magadról, addig is csók: en
Csatolt állomány:
anita.image043.jpg.pif
Nagyon ötletes.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát igen. Meg akkor sosem változik hogy egy adott oldal hányas hsz-től hányasig tart. (Könnyebb megjegyezni melyikeket olvastam már.)
-
Drizzt
nagyúr
Helló! Az üllői út\ferenck körút, vagymi(ahol van az üllői úti 4-6 megálló) környékén tud valaki valami zsírállat kisújságost, ahol lehet fizetni kártyával, esetleg egy pénzfelvevő automatát a környéken meg sima újságost, vagy ugyanezeket a csepeli hév végállomásnál? Esetleg az Ecseri útnál?
-
Loretto
veterán
-
DoubleD
aktív tag
Nem lelem az azonnali kérdések óráját, no.
Ott, alul. -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Bálint még nem feküdtélle aludni? Vagy hogyhogy fenn vagy?
-
tildy
nagyúr
Mégiscsak jött milánói járat, nagy örömömre.
Párommal együtt elcsodálkoztunk azon, hogy kb. olyan meredeken emelkednek ezek a böhöm állatok mint a vitorla.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Jajj de fura. Kipróbáltam ezt a fordított hsz-rendezést, hogy ne kelljen mindig a topikok végére lapozgatni (más értelmét ugyanis nem látom)... hát, érdekes. A legjobb az lenne ha normál rendezés lenne de a topik utolsó oldalát nyitná meg a böngésző. (Sőt, akkor már ahhoz a hsz-hez menjen amit utoljára olvastam
) -
Lord Zero
addikt
hm, ha jól látom, kb 3 órája senkinek sem volt offtopic mondandója (ez önmagában gyakorlatilag szájenszfiksön)
az este leültem egy kicsit riddickezni, aztán pár perccel később gondoltam picit felállok, lazítani, miegymás
2,5 óra telt el
ez volt a pár perc (mire körülnéztem, a családban mindenki álmodott vmiről
)
és ez egy rendkívül pozitív dolog, - a mai techdemók tobzódásában, bizony mondom néktek, h a változatosság több, mint gyönyörködtető
és ez a gáma vhol közel áll ahhoz, h ezt nyújtsa
szerk: jóccaka
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
h a kérdésre válaszoljak elég

de kérdezd meg itt is: Bővebben: link
-
gLes
őstag
válasz
Old Death
üzenetére
És lásd Bővebben: link

-
Old Death
senior tag
-
gLes
őstag
Hun van ilyen topic, ahol ki lehet beszélni a tápokat?
Keresőben csak konkrét típusokat találtam, de én általánosságban szeretném 
-
Damage
senior tag
Egy kis játék történelem:
Kinek sikerül mind a 40 játékcímet kitalálnia 40 kis képrészletből? C64-től majdnem napjainkig. Nekem már megvan
-
Wildmage
senior tag
Jaaaj, már megint!

Iszonyatok ezek a Sorstalanság előzetesek a tv-ben mindenféle okos üzenettel párosítva a végén. A hócipőm tele van ezzel az egésszel. Miért nem lehet békénhagyni a témát már végre? Ne akarjanak már bennem is bűntudatot kelteni, amikor még apám sem élt akkoriban! Miliárdokat költöttek a megfilmesítésre is, ami ahogy olvastam nem túl jóra sikerült..
Bocs, hogy így kirohantam, de nagyon felidegesítettek már megint ezzel.
Most pedig köszönöm, leülök magamtól is. 
[Szerkesztve] -
törölt tag
TILDY:
Benne volt a fokuszban az a kégli, amit abban a tanyát keresek topikban mutattál, kb 2pillanatig, volt látható... -
faster
nagyúr
válasz
üzenetére
Az Artisjus begyűjti a jogdíjjakat, és elosztja a jogtulajdonosok között (ezt olvastam a honlapjukon
)
A gyakorlatban meg gondolom, leszednek bizonyos százalékot, illetve ezt a jogdíj dolgot sem értem 100%-ig, pl. egy ismerősöm zenész, és most akarnak kiadni egy CD-t, és CD-nként valami elég sokat kéne az Artisjusnak fizetnie, addig nem is engedélyezik a gyártást, szóval úgy tűnik, mindenkit lenyúlnak.
Ami a gond, hogy az Artisjus szépen egyre emelte a jogdíjakat, és hát valami különös ok folytán csökkenteni nem hajlandó. Bizonyára a százalékos részesedés lehet az oka, az Artisjus a bevételmaximalizálásban érdekelt. Ennek kéne törvényes úton limitet szabni, mert önszántából nem fog lemondani az egyházi tized beszedéséről.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most pedig köszönöm, leülök magamtól is.