Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
_az
senior tag
szasztok, lenne egy kérdésem:
szeretnék valami jó (2.világ)háborús fps-sel nyomulni főleg neten(esetleg lanparty), azonban ezt én legálisan tenném meg... ti mit ajánlanátok?
1.medal of honor: battlechest (2 kieg benne van, most itt a pacific is ugye)
2.call of duty+united offensive
3.battlefield1942 +1-2 kieg hozzá
mind3 lehetőség olyan 10 körül van asszem... ki melyiket szereti? (ja, mind3-t próbáltam nem igazán tok dönteni, talán kicsit cod irányába hajlok)
-
Drizzt
nagyúr
Melyik lejátszóval lehet feliratokat gyorsan odatenni a szöveg mellé? Nekem most nem akar bejönni az istennek se a south park alá a felirat..
-
Panther
HÁZIGAZDA
LOOOL
Bővebben: link ( http://www.csajozas.hu/adatok.php?tag_id=283090 )
[Szerkesztve] -
e=mc²
őstag
Mi a szart lehetne tennem, ha a netem karácsony előtti péntektől naponta megszakad vagy 20x?
Ügyfélszolgálatot kb kétnaponta hívom, szerintük a matáv 3x bevizsgálta a vonalat, és rendben találta. Helyszínre vajon miértnem küldenek egy szerelőt?
Unom már rohadtul ezt az egészet.
Jah és ez a truenet szolgáltató ami interware alcég. -
_cirmos_
őstag
most mutattam anyunak hogy kaptam pendrive-ot karira bátyótól. megkérdezte hogy ''mennyi adat fér rá, 1-2 oldal?'', mert ő leginkább a szöveghez tud viszonyítani. megmondtam hogy kb. a komplett könyvespolc ráférne begépelve, most itt ámuldozik hogy mik vannak, nagyon aranyos

ezt meg muszáj megmutatnom, nekem tök jó kedvem lett tőle (pedig 5 vizsgám lesz 3 nap alatt
), k*rv@ aranyos. szóval hajtsatok fejet Lord Fluffy elött, hiszen ő a világok pusztítója 
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Négyest kaptam. 28ból 3-an kaptunk négyest, ötös nem volt jellemző. Örülök kicsit. A vizsgasor - tényleg - úgy volt összeállítva, hogy a magam számára ez volt a lehető legrosszabb, 8 tételt kérdeztek, 32-t kellett megtanulni, abból 3at nem tudtam annyira, mindhármat megkérdezték.
De így oké. -
zsoltee10
addikt
Örülök, hogy neked ilyen jó neted van. hát igen, én annak is örülnék, ha az adsl elérne idáig, nem modemmel kellene neteznem, 100 órás kerettel 9eFt-ért

fokukac: Általános Vállakozási Főiskola. 3. évf Vállalkozásszervező. a számvitelzót nem nekem találták ki. nem tudok egy helyben ülni, és könyvelni. én menni szeretek, menni sokat mindenfelé. nyáron mentem is, heti 400-500km-t autóztam. áruért jártam a boltunkhoz.
-
TexT-BoY
addikt
válasz
*DiscMan*
üzenetére
minek olavsod el?
megfogod az első felyezetett elolvasod--> addig jelentkezel mint állat és midennt elmodnasz arrol a fejezetröl... aztán eljön az idö hogy lapulj...
én igy kaptam 2db 5öst Magyarbol--> 230odlalbol 32t olvastam
persze nem árt ha egy rövid cuccot elolavsol (1-2oldalt) és a szereplök után olvasol semmi más nem kell -
fel a fejjel !

meg vizsgaidőszakban minden héten van uv, nem?
ezt az én csodás közgázos nyelvvizsgámaz viszont legközelebb júniusban lehetett volna megismételni, ezért is örülök nagyon...
egyébként a fosás nálam is befigyelt, mint minden vizsga előtt..
nemalvás, és fosás - ez minden alkalommal így van... ha nem, akkor megbukok, szóval nekem ez a kabalám!
-
Drizzt
nagyúr
Hát, nálam ez egy picit fordítva sült el...

Fizikából az én vizsgám lett a legrosszabb, persze ezt a többi vizsgázónak is hangosan kijelenetetteék, hogy örömöm határtalan legyen, összesen végül 3 embernek sikerült a 9-ből a vizsga...
Nah, mind1, az is jó volt még, hogy vizsgából kb. még egy óra volt hátra, amikor hihetetlen föshatnék jött reám, s negyven percet igen erősen záróizmokat erőltetve töltöttem. Mondjuk a néha gyengülő izommunka a mögöttem ülő emeber életetét se tette könnyebbé...
Itthon hagytam az indexemet, úgyhogy el kellett jönnöm érte újabb másfél óra alatt, hogy beírhassák belé a szép kis karót. Utána kb. 20 percet álltam sorba rossz sorban egy postán, végül vettem kaját, meg vécépapírt, s hazajöttem. -
Ma olyan napom volt, amilyen ritkán...
1. nem ment el az orrom előtt a busz (pedig 20-ból 19-szer ez így szokott lenni, én nemtom, hogy csinálja...
), sőt, pont egyből jött.
2. nem volt dugó, nem késtem el
3. leszóbeliztem és fostam a szót németül, én (pedig azt hittem, hogy meg sem fogok tudni szólalni!)
4. sütött a Nap, és kigombolt kabáttal napoztam a Népligetben, és néztem a mókusokat...!
szóval ma végre teljesen meglett a második nyelvvizsgám, s remélem, most már
ideadják végre a diplomámat!
Persze, ez nem jelenti azt, hogy tudok németül, de az olajárakról meg a
tőzsdéről tudtam pofázni...
az, hogy 2 hete az osztrák abc-ben
megkérdeztem az eladót, hogy szétbonthatom-e az ásványvizes kartont, és a
válaszából egy büdös kukkot nem értettem, az mellékes...
de most már
papírom van róla...
szóval ma rendkívül mázlista napom volt.
azt hiszem, mindjárt elmegyek, és veszek egy lottót!
Ui. Viszont kurva álmos vagyok. Nemtom miért, de vizsga előtt soha nem
tudok aludni, egy szemet sem...
[Szerkesztve] -
Out
addikt
Talan itt jo helyen lesz a kerdesem
Tud valaki mondani olyan weboldalt vagy ftp-t amin fellelhetok Galla Miklos munkassagai videoformaban? -
Loretto
veterán
Valaki segítsen már nekem , mert rohadtul idegesít a dolog.
A minap néztem dvd-n a ''Még drágább az életed'' c. filmet. Szeretem sokszor láttam etc. De van egy szó amit soha nem értettem ill. nem vagyok benne biztos hogy le tudnám irni.
A film végén John a repülögép szárnyán verekszik a Stuart ezredessel aki ledobja a szárnyról. Mielőtt ezt megtenné azt mondja: ''Kurva szerencsés utat'' majd ezután jön az ominózus szó ami szerintem ''bombolyás''. De ebben nem vagyok biztos. Valaki meg tudja mondani hogy ez e az a szó? Bár a felirat Off volt
esetleg meglesem azzal is. -
Old Death
senior tag
nekem nem mond semmit Bratyónak bittos SOTE-s a lelkem
bár volt már pár törésem, de mivel fiatal volt a csont így vagy gallytörés volt v önmagába csúszott v kiugrott
a kiugrásnál volt nekem rögzítve...
na akkor a remény hal meg utoljára
remélem nem kell újraműteni
naon sz@r lenne 
-
chicken
senior tag
Volkovy: másik gyakori oka h szgpezést nyomod nem víszszintes vagy nem lefele lejtő alkarral. Ha magasabban van a kézfejed, mint a könyököd, nem ülsz egyenesen és az bezsibbasztja ezeket az idegeket. Pláne csuklótámasz nélküli egérpaddal vagy pad nélkül.
szerk.: ha balkezes vagy, nem szóltam
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
akkor csak megnyugtatásul
frankón eltörtem a csulóm és beleraktak rögzítés céljából egy platina pálcikát... no amikor kivették akkor érzéstelenítették a csuklóm... na azóta van olyan része a csuklómnak amit abszolút nem érzek 
Remélem megnyugtattalak
bár orvos váltogatja... legközelebb sport korházba megyek ha gond van
kérek sportorvostól beutalót.. róla csak jót hallottam, mert vigyáznak a sportolók egészségére 
-
iszonyat para van
volkovy: a csuklóműtétem után voltam/vagyok így, elvágták az ideget, valamit javult, de nincs rendben. -
_Volkovy_
nagyúr
Az miért lehet,hogy a jobbkezemen a kisujjamtól a csuklómig terjedő vonalon a bőr kb egy hónapja el van zsibbadva?
Tűvel szurkáltam,és nem éreztem..Mintha gumiból lenne.
Mi lehet vele?Kesztyűt kéne hordanom?
[Szerkesztve] -
escie
őstag
ezt láttátok már?
az opportunity lefényképezte a saját becsapódásának a nyomát.
szerintem állat.
Bővebben: link -
_az
senior tag
válasz
*DiscMan*
üzenetére
háh, olvasd el az eredetit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(bocsesz, nem hagyhattam ki, mellesleg én is csak a feléig jutottam el anno
)
mellesleg, hogy milyen egy szarul elkészített ocsmányság ez az irodalom, velem csak megutáltatott sokmindent...
ráadásul 1 idő után nem olvastam el semmit, vicces volt úgy ötös kapni, hogy azt se tudtam, miről szól a sztori 
de komolyan... amit-ahogy irodalom alatt tanítanak, az szar. -
Old Death
senior tag
válasz
*DiscMan*
üzenetére
Bővebben: link na végre... elbaktam a linket

no akkor ha kell vmi akkor írd be a gulgiba.. bittos talál vmit
ez jegyzet.. egyébként ramaty egy könyv
bár ez szubjektív vélemény 
[Szerkesztve] -
*DiscMan*
csendes tag
Hello!!
Nah ha valakinek van Stendhal:Vörös és fekete olvasónaplója vagy rövidítettbe megvan neki eza könyv gépen, vagy tud linket ahonnan le tudnam szedni az írjon mert eléggé égető eza probléma
mail cím: disc@citromail.hu -
-
Drizzt
nagyúr
Basszus, nagyon sokat vérzik az orrom, s egyre gykarabban. Ma már másodszor vérzik.

-
EEdem_Dtx
csendes tag
Ekkor gondolkodom el egy kicsit:
1, Úgy vettem észre, h te értesz is ahhoz amit tanultál (előbbi nem velejárója az utóbbinak, és utóbbi nem vonja maga után az előzőt), mégsem találtad meg az optimális helyet...
2, Mit akarok akkor majd én, ki itt is kilépve a fáradt gőzből, homályos szemmel olvasom a szakmai témákat
-
Apika
addikt
Sajnos nálunk egyre rosszabb a helyzet munka ügyben. Ha sokat tudsz: túlképzett vagy, ha keveset: nem érsz semmit. Ezt a kiugrási lehetőséget szvsz használd ki. Ráadásul egy ismerős is lakik kint. Ha ott megkapaszkodsz, feljebb léphetsz, és kialakíthatsz egy egzisztenciát.
-
Predator666
aktív tag
nah bajom van a Painkillerrel...
Az a gáz, hogy amint az ikonra kattintva elindítanám, újraindul a gépem...
Mitől is van ez?
MErt új drivert még nem próbáltam, de mivel nagy guru vagyok a netezésben ezért a googli se találtam csak Catalyst hirdetést meg fórumot meg ilyesmi.
Nem akartam ezzel egy új totyikot nyitni mert tudtam, hogy azonnal bezárják mert kismillió ilyen van...
nah mind1
tud segíteni valaki? -
tildy
nagyúr
Csak tudod egyrészt fura diplomával konyhasegédnek állni(Fura, de szívesen csinálnám, és amint tudok norvégul ott 1 millát keres egy informatikus...)
-kell szerezni munkavállalásit.
Egyébként kezdek egyre kilátástalanabb lenni meló ügyben.Olyan jó munka lett volna a pannonál is, mégsem jeleztek mégvissza

Remélem senkit nem lomboztam le, csak kb. azt érzem kitörölhetem a hátsóm a diplomámmal...
[Szerkesztve] -
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére
Nem, nem a legdurvábbat, hanem ami éppen előttem volt.
az önhangoló adaptív irányítás, a CARIMA (continuous autoregressive integrating moving average
) modell, meg a stabilitáskritériumok se rosszak. 
32 tételből 28at tudok kb, a maradék 4 nem fog menni holnapig,inkább nézem a többit még1x... -
EEdem_Dtx
csendes tag
Na akkor ezt a kérdést ugranám és mennék a következő 7-re.
Ugye a legdurvábbat választottad ki ?
Mondjuk én úgy vagyok vele, h két héttel vizsga előtt csak nézek ki a fejemből amikor olvasom az anyagot, aztán idővel összeáll a kép és máris tisztábbak az összefüggések stb...
szerk.: A földi halandónak még ahhoz is ENIGMA kell, h a kérdést felfogja.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Remélem diploma után jobban jártok mint én...Már két hónapja nincs munkám...Egész jó arány: féléve van diplomám enneka fele már munkanélküliség

-
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére
Attól függ, mennyire írod töményen. Ha tényleg csak a vázlatot írod, amiből megérteni nem lehet, csak visszaidézni, akkor olyan 50, a könyv, amiből megérted, olyan 600.
Így néz ki egy tétel vázlata (ezt betű szerint kell tudni
Bővebben: link -
Old Death
senior tag
-
válasz
Old Death
üzenetére
Ugyanez van most is (tételsor). A kidolgozás nem probléma, a könyv(ek) jó(k), a tanár írta. A mennyiséggel és a nehézséggel van probléma. Úgy kezdődik, hogy valszámból, analízisből, szabályozástechnikából, HáRe-ból _mindent_ tudsz, ekkor elkezdhetsz tanulni. Szal ilyen nekem még nem volt az utóbbi 4 évben.

-
Old Death
senior tag
-
Gambit
őstag
válasz
EEdem_Dtx
üzenetére

emvy: Átérzem a helyzeteted, nekem holnap jog vizsga!
[Szerkesztve] -
Holnap vizsgázom, talán a legdurvább vizsgám az egyetemen.

Ebből kérdeznek 8-at. Lehet drukkolni.
-
EEdem_Dtx
csendes tag
Nem találom azt a topikot, aminek éppen ez lenne a célja, h azokat a topikokat megkeressük, amiket nem találunk. Segítsen vki.

-
Isten nyugosztalja...

győztek a fogmanók!
-----------------------------------------
Tildy : én még a diplomámért küzdök...
holnap lesz a német szóbelim, ha sikerül, végre talán ideadják...
persze ez nem bír nagy valószínűséggel, lévén, hogy a karácsonyi - szilveszteri léha időszakban eléggé visszafejlődtek a német-verbális képességeim..
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
fokrém topic megdöglött

-
tildy
nagyúr
Jahm...Hát ha más megoldás nem lesz munkaügyben lehet megyek vissza norvégba. Megismertünk ott egy magyar csajt,Idát, aki 20 éve kinn van, lakhatnék nála is, sőt norvégul is megtanulhatok...
ÉS amíg meg nem tanulnék norvégul akkor akár dolgozhatnék ott is, ahol ő konyhafőnök.
egyébként imádok főzni.Az olyan mint a programozás....
-
tildy
nagyúr
Vettem aranygaluskat.Mindjart csinalom is meg

Nyami
-
VladimirR
nagyúr
válasz
üzenetére
az a baj, hogy a tobbsegnek viszont soha nincs keresos napja - sot, a tobbseg megcsak olvasni sem szeret (tud
) - erre tokeletes pelda ez a ket topic is - foleg az elso: Kalandor epp hogy csak nem olvasta fel a sracnak a topic-okat, de meg igy is keptelen volt belenezni....ehhh
Gambit:
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
üzenetére
Ez a MoneyM vicces gyerek, rögtön nyitott is egy topicot a következő kérdésének: Bővebben: link

Kalandor: Tudom, Bash zárta.
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
Bővebben: link <--Meg sem született gyerekek valószínûsíthetõ arcképe

-
törölt tag
Kalandornak ma keresős napja van.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ráadásul 1 idő után nem olvastam el semmit, vicces volt úgy ötös kapni, hogy azt se tudtam, miről szól a sztori