Hirdetés
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::: ha minden igaz, elkeszult vegre: :::
::: � � � :::
::: Bővebben: link � :::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[Szerkesztve] -
_Volkovy_
nagyúr
RGB-től kíváncsi lennék ennek a kifejtésére:
''7. Ahogy fejlesztik újabban a szoftvereket/hardware-ket, úgy rontják el, miért?'' -
Sick Boy
őstag
Bővebben: link
P.S.: Thanx for all!!!!!!!!!
mod: LOL beelőztetek![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
[Szerkesztve] -
plz valaki linkelje már bwe rgb oldalát! [Most müxik a net.
] -
VladimirR
nagyúr
válasz
Predator666
üzenetére
csokkentett mod, ad-aware, spybot s&d, cwshredder, spysweeper, hijackthis --- a ket alahuzott allitolag akkor is segit, mikor mar mas nem
ezenkivul: Bővebben: link --- ezzel lojj ki mindent, ami nem feltetlen szukseges (windoze-nak eleg az expolrer exe es a userinit, minden mas felhasznaloi prog, driver, vagy fereg)
Sihto_: nem vettem komolyan, nem olyan fabol faragtak engem (egyszeruen nem ertettem, amit irtal
) -- azert ahogy en irtam, ugy csak szebben hangzik nem? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Wolverine
félisten
válasz
Predator666
üzenetére
Keressetek rá a registryben a vírus exe-k nevére és irtsátok ki az összes bejegyzést csökkentett módban, meg persze magukat az exe fájlokat is... tegnap a haver gépével mi is ezzel szórakoztunk vagy 5 órán keresztül, de még maradt

-
Sick Boy
őstag
Emberek!
A nap, a hét, a hónap, az év legnagyobb híre, fejleménye (nekem):
VAN ÁLLÁSOM!!!!!
hey fucking RULZZZ!
kapok egy ilyet a seggem alá szállítani:![[kép] [kép]](http://www.kfzcity.de/inhalte/010405opel-vivaro.jpg)
szal tök heppi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!
YEAHHHHHHH
ja meg céges mobilt is kapok ehe ehe (jaj hadd dicsekedjem egy icipicit, amúgy sem szokásom) meg normális fizut és konstruktív munkakört (szállítanom ugyan gyakran kell még, de mellette 1000 dolgom lesz)
Szóval beindul (remélhetőleg) a Sick Boy POWAH!!!
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
Predator666
aktív tag
re 1568 !!!Sürgős...!!
-
divot
veterán
Ez óriási!
Piszkos Fred visszatért.
Bővebben: link -
Predator666
aktív tag
re #1568
-
Tithian
őstag
A kamu hírek csúcsa:
Vagy csak én nem értek a biológiához? -
Predator666
aktív tag
Hali, na tehtá
Van egy kollégának olyan problémája, hogy valamit a haverja felszedett a gépére és megváltoztatja az ieben a kezdőlapot. Arra gondolt, hogy spíware és microsoftossal(nem tom mivel) untáajárt, majd az talált 22 db-t. MAjd mikor kitörölte ket és újraindította a gépet, akkor megint megtalálta azokat. Tehát szvsz biztonsági másolatott készített magáról a vírus/ok/spyware/k.
És engem kért meghogy segítsek...
De mivel én nem vagyok akkor ász az informatikában ezért jöttem hogy megkérdezzelek benneteket,....OKOSOKAT...hogy ssegítsetek, hogy hogy lehet leirtani őket....
Mellesleg elég sürgős lenne
Köszi... -
gLes
őstag
-
-
Sihto_
tag
Na szóval, nem RGB-t akarom védeni, de nekem szerzett egy pár kellemes percet
mit percet órát.
Azt is értem, hogy védeni kell a FORUM-ot, de szerintem nem lesz még egy ilyen alak
és hát tényleg érdemes megnézni a weboldalát is.
Amúgy meg számomra az a legfurcsább, hogy mindenki idézget tőlle aztán meg azt mondja mennyire utálja és sohasem szeretné itt látni a FORUMon. Egyszerüen még egy rólla szóló topicot sem lehet indítani a fáradtgőzbe. Csak egy fontos dolgot szeretnék mondani,: mindenkiben azt utáljuk, amit magunkban sem szeretünk.
Jahh Gambit félre ne értsd, nem veled van problémám, csak abba a topicban én sem tudtam válaszolni se Neked se másanak, akinek az jött le, hogy egyetértek RGB-vel, szóval nem erről van szó. -
Integra
titán
![[kép] [kép]](http://iaro.srv.hu/kep/instrucoes.jpg)
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Egy kérésem lenne:
Olvastam vmelyik témában arról, h ki melyik tűzfalra/vírusirtóra(?) esküszik, szó volt az IE megbízhatatlanságáról is, de ami engem érdekelne az egy link, amit vki bemásolt ebbe a témába. Ezen a linken a kül. vírusirtók szerepeltek (NAV, Panda, Kaspersky stb.) hatékonyságukkal. Ha vki be tudná nekem linkelni mégegyszer ezt az oldalt, megköszönném! (Ismerősömnek szeretném megmutatni.) -
atuci
őstag
jaj dejó rgb forever, most már külön oldalon is

-
_az
senior tag
bill géc a fotómodell:
-
aesir
veterán
Hopp, ma 500 napja regisztráltam

-
Gambit
őstag
válasz
shaft72
üzenetére
Te is észrevetted? A legszebb az volt az egészben, hogy amiket egymagában okoskodott a ''fórumán'', azt elkezdte beírogatni a ph!-s aranyköpések közé. De valaki leállította: Bővebben: link

[Szerkesztve] -
shaft72
tag
Kedves Vki!
Nem akarlak megbántani, de blogod egy autista kétéveséhez hasonlatos, a weblapod meg valójában csak az epigonszerű, PH-ról másolt fórumod miatt létezik, ahol te lehetsz az Übermoderátor, és kiélheted elfojtott gyerekes vágyaid. Nem szeretnél a közeljövőben értékelhetően is megnyilvánulni? -
Gambit
őstag
Igen láttam!

Meglett volna erre a mondatára is a válaszom, miszerint nem tartom valószínűnek, hogy egy régi tag megunja a nickjét, majd az új nickjével az az első dolga, hogy rgb barátjának kiadva magát reklámozza a honlapját. De inkább megtartottam magamnak, mert úgyis értelmetlen lett volna, hiszen mindenki tudta az igazságot.
-
divot
veterán
Ezt az aranyköpések topicba is kénytelen voltam beírni.

A mai napon regisztrált, Retuxy álnéven besettenkedő RGB reakciója arra, hogy Gambit leleplezte: ''Nem nézlek hülyének végülis rgb-nek hiszel vagy sem, nekem mindegy, de nem vagyok újonc, egyszerűen meguntam a régi nickem.'' -
Gambit
őstag
rgb tájszólásban írt itt is mindig. Aztán amikor szóltak érte, hogy miért kötök bele, hogy vidéki, akkor még én magyarázhattam, hogy csak tájszólás létezik, tájírás nem.
Mert persze nem abba kötöttem bele, hogy vidéki, hanem hogy tájszólásban ír! Csak mielőtt megint nekem esik valaki...
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
Galléria

Erre nem figyelt fel senki? -
divot
veterán
Szép ember ez az RGB...
Szerk: itt egy részlet az RGB projektből.
C. Egyebek
1. Home made Jet engine
2. Home made rakéta
3. Home made egyszerûen
4. Légjet a jégen
5. Alacsony hõmérsékletek házilag
[Szerkesztve] -
V.ki
aktív tag
********** meg,egy k*rva crack miatt rakhattam újra az Internet Explorert

-
QuarK
senior tag
Branyek, kíváncsi lennék egy szakértő profilelemzésére erről a tagról...
Régi típusú ház, bútorok, teljes rendszertelenség; és egy beteljesületlen szerelem melodrámája... (azt a csajszit belinkelte anno a Nők, nőügyek totyikba is).
Veszélyes...
-
retuxy
újonc
Van egy weboldal ahol rgb kolléga tevékenységei vannak:
http://rgb.tvn.hu
Nézzétek meg! -
Drizzt
nagyúr
Asszem, megyek feladok két csekket az upcnek, nehogy elvegyék a netet.

Aktív témák
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

]

) -- azert ahogy en irtam, ugy csak szebben hangzik nem? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Tehát melyiket szereted jobban? /mint sörös-boros/
Feribá' is már kezd kicsit idegesíteni, Laliról nem is beszélve...