Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Akció! Óriási méretű képek csakitt csakmost!
Akinek kell, szóljon. Jó pénzért akár 30.000! pixeles kép, de felárért persze EGYEDI méret is megoldható.
Ide-ide!
-
Protezis
őstag
Felveszem oda jobbra. Bocs az offért.
Ja, igen, én voltam az elkövető. Most ide beszúrnék egy smiley-t, de inkább nem
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Bővebben: link
#1432 hsz-t ajánlom megtekintésre, világ legnagyobb lolja jelenpillanatban a világörökség része, 30000 pixel magas, és 1 pixel széles
) Én nevezném az év HSZ-jére is, tuti siker!!! A moderátoros topivban szétröhögtük a Zagyunkat, hsz-ek megtekinthetők itt: Bővebben: link, röhögni, fetrengeni szabad!
sőt kötelező!!!
RESPECT Protezis
[Szerkesztve] -
micsoda véletlen, mi is a morrison's-ban voltunk a szalagavató után...

bár az 97-ben volt.
a kisvonat a plafonon meg van még?
én arra emlékszem, hogy annyira drága volt, hogy egész este ittam egy fantát és annyi...
ott berúgni már akkor is tízezres tétel lett volna, én meg nagyon csóró voltam épp'.
Ui. ja, és a mi szalagavatónk is a KEK-en volt.
[Szerkesztve] -
_az
senior tag
hmm... painkiller... érdekes játék. ne maz a fejta bonyolult game, amiben ajtókat kéne nyitogatni

csak hogy témához... jelentkezések: először közgazdász akartam lenni... aztán megfordult a fejemben az orvosi, aztán biomérnök, aztán szinész, majd rendező... ezeken komolyan gondolkoztam...
végül beadtam egy közgazdászra és viccből(!!!) az egyik (hírnév alapján) létező legnehezebbre: villamosmérnök
na hova vettek fel?

-
-
Old Death
senior tag
LOL... gondoltam megnézem, h most mi van a tv-ben. mert éjfél környékén szoktak lenni jó kis dukomentumfilmek... erre még a reggeli műsornál egy ilyen gyöngyszemre akadtam... Bővebben: link bár nem most látom először elírva a nevét... de mindig nevetek rajta
-
VladimirR
nagyúr
most en is latok valamit, de az imho a sziriusz
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
Tithian
üzenetére
Huginak is lett tablóbáli videó.Sajna még csak a főpróba van fenn neten, annak is kis része......Inkabb nem rakom ki, mert voltak benne bakik

JA az az égi izé 5 óra alatt sikeresen elmozdult déli irányba.Szal most dél felé nézve látni a villogó bigyómat.

[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
A Task Scheduler kezeli a Prefetchet, a Prefetch pedig Bővebben: link

-
Tithian
őstag
Gyönyörű képek:
Nyálcsorgató hatás. -
gLes
őstag
Ha kikapcsoltátok a Feladatütemező szolgáltatást akkor kapcsojjátok be és meglódul a rendszer
Amúgy meg töredezettségmentesítés nem árt időnként
Monnyuk má nekem is régen vót, de így is fél perc alatt bebutul a Bejelentkező képernyő aztán meg pöccre bejön az Asztal is
(hála a Feladatütemezőnek
) -
Caesarion
aktív tag
Lányok-fiuk figyelem, csak úgy kiváncsiságból:
mennyi idő alatt bootol be a gépetek ''használhatósági pont''ig?
Mert nekem WinXp-sp2, +bootskin, +autoexecben totalcom&winamp, +msn, +panda, +spysweeper _ _ _ 3perc 50mp.
-
gLes
őstag
válasz
Caesarion
üzenetére
Hát elvileg kibéreltük az Operánál a Morrison's-t de ellenőrzés nélkül mindenki bemehetett és veszettül sokan voltak (400-500 főre van hitelesítve a hely), szal így fél órát álltunk sorba a ruhatárnál és még az is 150 Ft kabátonként, aztán minden pia heroinárban
A DJ-t néha meg tudtam volna folytani, úgy eltorzította a kedvenc számaimat, de azért annyira nem volt rossz
(Monnyuk lehet hogy holnap kérdőre vonom a srácot, aki szervezte, hogy ugyanmá mennyi jutalékot kaptá, és aztán jól összeverem
Najó nem is vagyok ilyen agresszív
) És még jó hogy nem rúgtam be, elég volt másokat látni ténferegni a mellékhelyiség felé
(Ahol egyesek beszámolói szerint volt egy korsó teli valami sárgás meleg folyadékkal
) -
Caesarion
aktív tag
Bővebben: link PING
) -
gLes
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Azért írtam, hogy ''simán ment'' mert télleg simábban ment mint ahogy vártuk
Pedig azé mi próbáltunk vagy 3 hónapja mán, és pont ezé tudtam, hogy szar lesz, mert a jelenléti ív ha lett volna mindig félig üres lett volna
De azé télleg jó volt, jobb volt mint amire számítottam 
-
anaqer
veterán
Bővebben: link PONG.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Caesarion
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nyálazom itt a dolgokat guuglen, de eddig úgy tűnik iskola válogatja. Gábor dénes ezt írta: - Nyelvvizsga:nem feltétele a záróvizsgának! Oklevél átvételének viszont feltétele. - A 40. év felett mentesülnek a nyelvvizsga alól.
Talán ha a suli is megvolna, konkrétabb keresés léphetne életbe...
itt a linkje : Bővebben: link -
VladimirR
nagyúr
de fura azt hallani egy szalagavatorol, hogy ''minden siman ment''
nalunk kb ugy nezett ki, hogy volt egy elkepzeles es ebbol eloadtuk, ami ugy osszejott -- pl ket hasonlo (nemhogy egyforma, meg hasonlo sem) proba nem volt, olyan utemben valtozott, hogy mit csinalunk -- tehat gyakorlatilag nem volt egyszersem elprobalva az, amit vegulis muveltuink (foleg az a resz, hogy haver a musor kozepen felell, beszol, hogy ''ez szar'' es kimegy - szekestol)
ehhez kepest a tanari visszhang alapjan a mi musorunk volt a legjobb -
gLes
őstag
válasz
Caesarion
üzenetére
Re5pect

Nálunk is ment minden simán...persze voltak apró csetlések és botlások, de azokat hál'isten csak mi vettük észre
És 10-kor vége volt a bálnak és kellett menni arra szar afterparty-ra
Pedig úgy megtáncoltattam volna még a lyányokat 
Szerk.: látod I_Am, van érdeklődés a téma iránt![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Caesarion
aktív tag
Én haverom szalagavatóján voltam egy hete, ők a kertészeti egyetemen tartották, és igen pöpec szervezéssel. Minden ment óramű pontossággal. S az utolsó keringő amit két angol és egy bécsi keringő zenéjéből mostak össze és adtak rá koreográfiát, hát le a kalappal. Hogy utána ki mennyit ivott, nem néztem

-
gLes
őstag
Be se rúgtam
Drága volt a sör, amit amúgy is utálok, az üdítő meg mégdrágább (120-130 HUF 1 deci
) Nameg zsúfolt volt 
Úgyhogy inkább hajnali fél 3-kor ellógtunk és du. 1-ig aludtunk
Ma négykor pedig vettem egy 2GHz-es procit a régi helyébe innen PH-ról (nem kell valakinek a régi 1.5-es?
) és késő délutánra sikerült is beszenvednem annak árán hogy szinte mindent összepasztáztam 
Mára ennyi...asszem nyitok egy blogot
-
gLes
őstag
válasz
Tithian
üzenetére
Simán
Báli szezon van
(Szerényen megjegyzem, hogy a párom előző este az Operabál nyitótáncában is részt vett szal nem volt valami kipihent reggel a főpróbán
)
Erről akartam topicot nyitni, hogy micsoda fölösleges felhajtás, meg miért nem lehet a mienk is valamikor novemberben és nem az érettségire való jelentkezés kellős közepén
(Hopsz, az A meg B lapokat ki kéne tőteni, és ki kéne találni hogy mit írjak be 3. helynek
) Nade I_Am jól letörölte
Nembaj, lehet hogy már megbántam volna a felét annak amit írtam volna 
DVD: Természetesen
Én másolom az egész osztálynak ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bash
őstag
_Volkovy_, gLes!
2004. áprilisa óta rippelem a CD-imet ezzel a módszerrel, természetesen a CD-k összegyűjtése az jóval régebbre nyúlik vissza.
Hogy tartom számon?
Profi módon rendszerezve vannak, többszörösen leellenőrizve minden adat. Az EAC pedig minden albumról készít egy log-file-t, elég azokat megszámolnom. -
Bash
őstag
Ma hajnalban berippeltem 500. CD-met is. Mindet ugyanazzal a programmal, ugyanolyan beállításokkal, tökéletesen taggelve...

Anyámat elvittem egy kicsit szórakozni, az IMAX Dome-ban voltunk (Bővebben: link), a Nemzetközi Űrállomás-ról volt egy egyórás filmecske.
-
_Volkovy_
nagyúr
győzike só az rtl klubon.
nézzétek,hihetetlen. -
bbazsy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
van egy bizonyos kor (40?), amikortól nem kell nyelvvizsga diplomához..
ez biztos, a kor kéne pontosan, és hogy kezdéshez, vagy befejezéshez..
thx -
Tithian
őstag
Utánakérdeztem:
Jó eséllyel atmoszférikus torzulást láttunk (vagy elhaló csillagot). -
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
persze, persze meg párás volt a szemüveg mi?

én még csillagokat se látok kinn egyébbként, errefel nincs semmi paranormális, max ha eleresztek egy pukit az lehet paranormálisan büdös lessz
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Bálint te előadáson a táblát nem láttad, kérd meg Kopaszt nézze meg ő, de minygyárt kinézek én is.
-
pweisz
senior tag
a.)atomvillanások sorozata, lehet gyorsan összekéne dobni egy olom kunyhót
b.)a sokadik petárda gyár megy a levegőbe, lehet Pistának mégse a puskapor raktárban kellett volna rágyujtani
c.)ufók szállják meg a földet, vajon induljak a mühelybe a légpuskáért?még jó hogy a gázmaszk a szobámban van -
tildy
nagyúr
KÁr

Már azt hittem végre szerencse ért.
Ha repülő akkor miért áll egy helyben?
mod1: Nem ismerema csillagokat
Én csak az irányt tudom mondani, meg hogy kb milyen magasan.
mod2:bocsi kb 30 fokos szögben
mod3: elvileg műholdat is lehet szabad szemmel látni.
Ja és jelzem, fél órája egy helyben áll, ugyanott.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Tőlem 150 kmre, Dunakeszin is látják....
Mi lehet ez??
3an már csak nem hallucináljuk ugyanazt...
v.ki: délkelet fele figyelj, kb ha elképzeled az égbolt teteje és a horizont közötti vonal felénél(dk-i irányban...azaz kb 45 fokos szögben ,)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Repülőgép nem szokott kéken villogni és egy helyben állni.
Mert hogy nem mozdult már 5 perce az hót ziher....
Na szóval úgy kell elképzelni , hogy kb 2 másodpercig ilyen kékes, majd átvált pirosra, majd átvált fehérre, sárgára... És közben vibrálgat.
Nem repülő mert az azóta elmozdult volna, de ez ugyanakkora maradt és ott van még mindig , ahol előbb is és akkora is..
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Aki tud nézzen már ki délkelet felé.
Láttam egy oylan csillagszerű valamit, ami kb gombostűfej nagyságú és kéken, pirosan sárgán vibrálóan villog.
Szerintetek mi lehet???
Eléggé nem szokványos
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
Valakinek megint sok szabad ideje volt - Bővebben: link

-
V.ki
aktív tag
Tegyék már be Alapelvekbe,hogy a HW piac hozzászólásokat nem számolja!!!

Tildy:Köszi!!!!
-
Sátán 666
újonc
Ah aköszi szépen, végülis eddig csak ot szóltam a topikokhoz.

-
Sátán 666
újonc
Tudna vki segíteni nekem, hogy miért nem számolja a hozzászólásaimat a rendszer? Még mindig 0 a hozzászólásom, pedig ez már az új nevem, mert azt hittem, hogy vmit a regisztrációnál elírtam, de ennél sem számolja. Segítsetek légyszi!

-
tildy
nagyúr
Talán ez az?:! -
TrollBalint
addikt
szerintem a barátok ill. a párkapcsolat is egyfajta birtoklás. De mondom, nem úgyanolyan, mintha vennék valamit egy boltba!
Hiány érzeted van, és ezt akarod pótolni. Szükséged van egy társra, aki törödik veled, meg szeret, meg stb. tehát szerzel egy barátot.
A külsöségek teljsen másak, de a lényeg; az alapok, ugyanaz.
szerintem.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
többféle is van...Keress rá a copperminera, és a e-mygalleryre a googlen.
Trollbálint:az sosem tett engem boldoggá, az viszont , hogy van egy keresztfiam, aki imád velem játszani, az hogy a párommal egy hullámhosszon vagyunk sokkal inkább.
Nem érzem birtoklásnak egyiket sem, ''egoizmusnak'' sem.
Barátaim meg sosem voltak igazán... -
TrollBalint
addikt
Igaz, de ilyen dolog nem sok van (mármint madárcsiripelés, meg naplemente, stb.). Meg valahogy ezek nekem mindig olyan dolog voltak, hogy vannak, szépek, de ettől még nem leszek boldog...
Ha vannak barátaim, akkor boldog vagyok de az megint visszavezethető egyfajta birtoklásra.
-
V.ki
aktív tag
PHP-Nuke képgaléria modul honnan tölthető le?
-
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Trollbalint: pontosan olyan dolgokra gondoltam, mint amit fokukac írt.
Hogy csiripelnek a madarak, megnézed miylen csodálatos a természet, vagy hogy süt a nap.
Azaz hogy olyan dolgokban lásd mega szépséget, amit eddig észre sem vettél, vagy csak felületen néztél.
Hogy tovább láss az anyagias világon, és ne ez foglalkoztasson.
(Persze akinek mindennapi megélhetési gondjai vannak, vagy lesznek, mint pl. nekem a közeljövőben, az nem tudja ezt ''sutba dobni'')
Én is szeretek vásárolni, és tudom amiatt, mert örömet okoz ha valami jót , olcsón szerzek. De ez nem igazi boldogság....
Mindenesetre meg kell próbálnia az embernek túllépnie ezen a szinten, méghozzá oylan szintre, hogy mindegy legyen a döntés.
Azaz: ne legyen katasztrófa az sem ha valamit nem vesz meg, de az sem ha megveszi...(értsd ne legyen ebből lelki dolog....)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Beszámítás! Apple Macbook Air 15 M2 2023 8GB 256GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

) Én nevezném az év HSZ-jére is, tuti siker!!! A moderátoros topivban szétröhögtük a Zagyunkat, hsz-ek megtekinthetők itt:

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Pedig úgy megtáncoltattam volna még a lyányokat