Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Ilyen sajnos nincs több, ráadásul csak ez van fent a honlapon képként. De regisztrálj a klubba, és akkor elérheted mind a 83-at, sőt te is beküldhetsz. Van egy 12 lépéses feladvány is, azt felrakom mindjárt, mert érdekes, de a megoldást még én sem tudom, mert most kerestem csak ki.
-
Gambit
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Elhiszem, végülis a megfejtésből kiindulva már nem annyira nehéz, csak alapból nem gondol rá senki. Egyébként én ezzel szoktam szivatni a haverokat. Nem hiszik el, hogy tudok olyan egy lépéses mattot mutatni, amit nem tudnak megoldani egy perc alatt. De akár ötöt is mondhatnék, akörül van esélye egy átlagembernek.
-
-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Válasz ment.

-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Lökjed, legfeljebb előásom a jegyzetemet.
(De elsősorban a ptk-t, szerződésjogot illetve munkajogot preferálnám.
)
Apophis: Megjött...
[Szerkesztve] -
-
Apophis
őstag
Igen, én úgy hallottam, pontosabban olvastam. Tévedtem (ezek szerint). De még mindíg keresem, hol olvastam erről, ha megvan, belinkelem ide.

MOD: érdeklődve várom a profik véleményét a te ''nem kell tehetség, csak korán kell kezdeni'' teóriádról, mivel eredetileg arra voltam kíváncsi.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Itt az egyik játékosunk véleménye az első sakkjátszmás győzelem teóriádról. (Értékszáma jelenleg 1857)
''A helyzet az, hogy a srác nem igazán tud sakkozni, ő csak ''úgy hallotta''. Mármint azt állította, hogy a mai nagyobb sakkozók így kezdték a pályafutásukat. Szerintem meg élete első játékában az ember soha nem fog nyerni egy pofi játékos ellen.'' -
Sick Boy
őstag
néhány (ezer
) logo gyűjtőhelye, az egész világból, a teljesség igénye nélkül... 
Bővebben: link![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
anaqer
veterán
válasz
_Volkovy_
üzenetére
A64 más kategória, az az (egy-két-há)éves upgradebe előbb-utóbb mindenkinek beleesik (vagy egy P4, mindegy). Ezek a heccből levadászott, ár/teljesítmény szempontjából gyakran katasztrófális és éppen emiatt luxusnak minősülő alkatrészek azok amik után titkon fáj a szívem.

-
Tithian
őstag
Volt valaki ma angol OKTV-n?
Jó móka volt, a szervezés picit jobb volt a tavalyinál. -
_Volkovy_
nagyúr
Most érkezik az alaplapom,aprónetről.Ezekben a percekben,a hóesésben,kocsival hozza a srác

-
Mad Maci
tag
Szuper! Ennél már nem is lehetne jobb. A fizikatanárom feladott 2 napra 132 példát, aki nem csinálja meg, az évvégén megbukik.
-
Balleva
tag
Srácok ezeken a képeken nem Angelina Jolie van félreérthetetlen helyzetben egy nagymellű szőkével?
Bővebben: link -
Integra
titán
csini
![[kép] [kép]](http://www.gamestar.hu/apix/0501/hitachiw22h.jpg)
[Szerkesztve] -
évek óta tartok egy második telefont is az évek óta nem kapható vitamax party kártyámnak.
nos, ma kaptam délután 14:40-kor egy sms-t a vodafontól, hogy holnaptól megszűnik a tarifacsomagom, és át leszek sorolva síma vitamax-ba.
ez aztán a korrekt, pontos ügyféltájékoztatás, hogy kapják be....![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/icon_reclamao.gif)
időben szólunk.
na mindegy, még van rajta 3e Ft, lebeszélem, aztán többet nem töltöm fel. -
VladimirR
nagyúr
válasz
Lord Zero
üzenetére
ha lehet, akkor NE nyiss neki topicot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
topic-ok: Bővebben: link es Bővebben: link
hir: Bővebben: link
Pópa: 1752 es ez biztos -
Nem tudja valaki, hol lehet titán ékszereket (karkötő) kapni?
-
Lord Zero
addikt
nem tudom, volt-e már vhol, de annyira elképesztő, h az offtopicot jó helynek gondoltam
![[kép] [kép]](http://www.qwerty.hu/images/news/7495_-72ghz.jpg)
7,22 ghz
a teljes igazsághoz azért ez is hozzátartozik:
''...6,60 GHz-es órajelen még a Windows XP is hibátlanul üzemelt, ám ezen érték fölött a merevlemez vezérlőegysége felmondta a szolgálatot, így a 7,20 GHz-et csak a BIOS-ban csodálhatták meg az érdeklődők'' -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Milyent vettél?
tildy: akkor mér nem kell izulnom.Nem mintha elfelejti állambácsi az adómat
[Szerkesztve] -
Pópa
senior tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Egész biztosan, mert ellenkező esetben már meg kellene, hogy kapjam a rangot.
-
Loretto
veterán
Apeh mikor fogja a cuccost kiküldeni az adóbevalláshoz?Ammennyivel ki lett tolva a határidő, annyival később küldik a csomagot?
-
Pópa
senior tag
Inkább itt kérdezem, hátha hamarabb benéz valaki...
szóval hány hozzászólás után biigyesztődik oda az ''őstag'' titulus? Azt hiszem, hogy a regisztrált napjaimmal nincs gond.
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
válasz
Apophis
üzenetére
Nekem egy 12ms-os Benq van. Semmi bajom vele ... Need For Speed Underground 2 megy néha rajta.
Úgy általánosságban nem kötnek le a játékok, ez az egy megy rajta és jó a kép. 16ms-os Acer-on nem volt ennyire faxa. Olyan érzésem van, mintha a két tft között nem csak 4 ms lenne. Ez lehet hogy butaság, mégis így érzem. -
I_Am
veterán
Ezennel elnézést kérnék mindenkitől aki bármilyen módon is számított rám, voltak vannak problémák amik miatt kicsit kevesebbet voltam, leszek. Ha rendeződtek megírom, addig is legyetek jók.
-
ez jó...

engem utoljára 1992-93 tájékán a Super Mario kötött le...
meg néha, amikor analízis zh-ra készültem, 5 percig quake-eztem, hogy levezessem az integrálás során felgyülemlett feszültséget...
ja meg az aknakereső, ami réges rég még órákig le tudott kötni. ahhoz aztán kell a grafikus-kártya...
-
Bash
őstag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Mobility Radeon 7500-as. A gép már lassan két és fél éves, akkor vettem, amikor megjelent. Azóta szinte állandóan megy, sosincs kikapcsolva, csak repülőutakon.

-
Apophis
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Akkor már csak a natív felbontással és a látószögel kéne variálni...

Szvsz játékra CRT, hiába ártalmasabb.
Bash: hát, a 25 ms elég necces, mosódik azon az FPS rendesen. Bár haver 16-osán is látszott az utánhúzás, szóval én max 12-eset vennék, az meg drága.
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
Egyetlen játékom sincsen, soha nem is volt. Egy évben egyszer eljátszogatok ilyen Sven Bomwollen-féle jópofaságokkal, aztán ezzel le is van tudva a játékigényem.
-
Dreamcaster
senior tag
Ma vettem egy MX310 -et és nagyon faxa!

-
Apophis
őstag
Szsvz mondtak néhány elég érdekes dolgot: a jövő fő gondja az energiaválság... 10 éven belül (de lehet, hogy 5) lesz működő fúziós reaktor, ami kvázi bagóért termel energiát, milyen válság lesz? Akár az egész világot el lehetne látni teljesen ingyenesen árammal (persze a piaci érdekek nem ezt diktálják)*. Az implantok elterjedését kétségbe vonták, mondván, az ember nem akar majd magába operáltatni semmit, hiszen eltávolodna emberi mivoltától. Kötve hiszem, hogy bárki ellenkezne mondjuk egy memóriaimplant ellen, amivel tanulási sebessége drasztikusan megnő, vagy egy egyszerű ''fájdalomcsillapító'' beültetés ellen, persze számtalan egyéb példa létezik. Éppen, hogy lecsendesült a ''gonosz média és számítógépes játékok''-botrány, a tervezők máris integrálják a ''playststion''-t az autóba, persze internettel, hogy a gyerekek még ott is csak azt nyomják, gratulálok. Az ''Éden'' projekt valódi célját elferdítették, senki nem gondolja komolyan, hogy milliárdos kupolákban fogunk mindent lokálisan termelni. Itt is az energiahiányra hivatkoztak, ami szvsz nem fog létezni. De végre lerántották a leplet a sarkok elolvadásának buta tévhitéről. Legalább a lelkes aktivisták megnyugszanak egy ideig.
Na ennyi. (Szvsz)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Vazze... most mutatta valaki

Álmaid asszonya lehet! Bővebben: link
-
-
Pópa
senior tag
Hali!
Látta valaki az előbb FREI dossziét? Egész érdekes témát dolgoztak fel.. : ''A jövő'' -
_Volkovy_
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
Figy,ezt találtam:
Bővebben: link
Vicces.
Asszem nem marad más,mint kölcsönkérni egy tuát.illetve kettőt,a dual miatt.
Adit is megkérdezem majd,de neki se tudom a mailcímét.
Attól még szeretem a guglét,miér
köszike az erőfeszítést,marad a próba cseresznye. -
neduddki
nagyúr
válasz
_Volkovy_
üzenetére
HI!
A fene nem emlexik ra..., mikor meg tua-valkoboroltam akkor piszkagatta acsoromet, de az ma reg volt.
Mintha alapbol csak a P3-k, a cerkakal mintha kellet volna vmit csinalni, de nem tom...
Talan Adi fel erdeklogy O meg mindi nagy Tua-s habr mint aadogatott volna el procit... na eszt se tom...
De erdekes modon ha a kedvenc guggolodon/:- )))/ rakeresek a dal tua meg via-ra akkor ez nem nagyon jon ki mint csipszet.
udv
neduddki -
_Volkovy_
nagyúr
az MSI 694D alaplapban megy a Tualatin magos Celeron?
nem tudja valaki?
btw,hobizoli emailcímét meg tudnátok mondani?őt is megkérdezem,hátha. -
neduddki
nagyúr
HI!
Minhogy altalanos virustotyik meg nincs, nyitni meg eze ne makarok akkor inkabb ude vesem hatha itt is fellelheto lesz:
A joszag:
c:\windows\system32\sysrv.exe nevel leledzik
a registrubol inditj amagat
HKLM RUN es RUNSERVICE - bol
szerencsere egyszeruen lellaithato a feladatkezelobol utanna torolheto is konnyeden arendszerbol, a readonlu, system es hidden atributomokat allit be.
Hog ymit csinal??? a 255.255.255.255:4177-en kozlekedik es nezlodik jobbra balra.
A mai napon nincs sok szo rola a neten, a VB ugy del kornyeekn kezdte el felboncolni.
udv
neduddki
p.s. meg gyeszer leirom nem kell vurisito hozza oleg egy kis fifika:- ))) szerencsere
Ja es a ZA siman fogja
mos: na megyutt a valasz!!! ez gyors vot!!! drakula fijjjukkkk!!!
''sysrv.exe
Tisztelt felhasználó !
Ön a Worm.Rbot féreg legújabb változtatát küldte be,
a holnap megjelenő adatbázissal a VirusBuster fel fogja ismerni.
Az Rbot Windows hibákat és gyenge jelszavas távoli hozzáféréseket kihasználva
terjed,
érdemes megnézni, hogy a fertőzött gépen fent vannak-e a szükséges Windows
frissítések.''
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
hugi samsung r210ese náha oylat csinál, hogy hiába max a térerő, egyszerűen azt mondja:nem kapcsolható.És ilyenkor neki sem sikerül hívni.Mi lehet a baja?Esetleeg szerintetek mennyiért szervizelik meg?
-
Integra
titán
megint faszán működött a ph..

-
Pópa
senior tag
-
Pópa
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
Én is unom már...

-
Egy kis breakdance, érdemes megnézni Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
Kb 15 olyan hely volt, ahova beadtam, emrt oda pont megfelelőnek éreztem magam (ahol fluent english az elvárás, oda már be sem adom.)
Eddig 5 helyről jött vissza nemleges válasz, volt ahol már voltam interjún, de més nem válaszoltak, és van még pár akikre várok, hogy visszajelezzenek.
Ja egyébként lehet nem sok ez a 15 hely, de 15 olyat találni amire tényleg alkalmasnak gondolod magad..Hát nem könnyű.
Írogatom éppen excel táblába...Persze tudok már kapásból 3at mondani amit véletlen kihagytam a táblából
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ASUS routerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már nem jár a füles, amiben mindíg megoldom
...![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

most mehetek vissza