Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Kijött a css update

-
F-ECT$
titán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Villámvédelem vagy mi

-
twollah
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Arra nem is gondoltal, hogy beviszed az egyetemre, bedob cdrom, es ott intezed el az egeszet egy fel pillanat alatt?
Tudod hiba van xMbites eleresed ha Jozsi bacsi felpakolja a furgon hatuljaba az x ezer DVDt, es atfurakazik vele a masik varosba kb 1 ora alatt.
Ezt nevezik adatatvitelnek nem az 5Mbitet. -
-
-
F-ECT$
titán
7 óra múlva vizsga, és szart se tudok

-
Bash
őstag
Üdv!
Még múlt heti a történet, de azóta nem sok időm volt.
Ahogy ígérte a szolgáltató, (január végéig átállnak 5 Mbit-re országszerte) szerda éjszaka megtörtént. Éjfél után hazajöttem, leültem a gép elé, próbáltam volna kicsit PH!-zni, de nem igazán sikerült. Egyetlen oldalt nem bírtam behozni, csak a fejlécig jutottam. Kb. egy órát szenvedtem, áramtalanítottam a routert, modemet, még a gépem is újraindítottam. Nem volt semmi javulás, 2-kor el is mentem aludni. Aztán reggel 6-kor felkeltem, és lám! Mint a szél, csekkoltam a sávszélt, 4.86 Mbit/s, úgy, hogy két gép lóg a neten állandóan. Ekkor megbocsátottam mindent.
-
válasz
Predator666
üzenetére
néha igyál egy kis alkoholmenteset is...

-
Predator666
aktív tag
nah emberek itt van egy f77 flexscan Eizo 21'' os moncsi
És éppen prohizok(PH!) kattan egy kicsit, télleg alig hallhatót és a a kép közzlebb jön majd vissaztávolodik.
Sajna nem tom értelemsebben leírni, de a értitek akkor mi lehet a baja?
Mert nem vágom... -
Trak
addikt
Hát ilyet én még nem láttam...a gépem nem szereti a Starcraft-ot

2db optikai meghajtóm van, egy Pioneer 120S DVD olvasó, és egy Pio 108-as író. Egyik sem egy gagyi darab, eddig 1 db másolt DVD volt amit egyik sem tudott olvasni, a többivel vlamelyik csak elboldogult.
Ma gondoltam egyet, és levettem a polcról az egyik nagy kedvenc játékomat a Starcraft-ot, mondván hogy most játszom vele egy kicsit. Berakom az olvasóba, kicsit hangosan, de elkezdte pörgetni. Várok, várok, de csak nem jön az install menü.
Rányomok a CD-re, semmi nem történt, de az explorer ezzel a lendülettel le is fagyott. Semmi nem segített, ctrl+alt+del re be sem jött a feladatkezelő... Ahogy kivettem a lemezt a meghajtóból egyből feléledt a windows, 1-2 hibaüzenet, hogy nem olvasható a lemez, és ennyi. Kipróbáltam az íróval is, de ugyanez. Megnéztem a lemezt, és találtam rajta néhány érdekes karcot a szélénél, ráfogtam arra a dolgot. Amúgy eredeti a játék, még a régi nagy dobozos verzió.
Na nem baj - gondoltam - , nemrég megvettem a kiegészítőjét, és akitől vettem az odaadta az alapjátékot is, mert együtt voltak egy DVD tokban. Ez egy új kiadás, ezen semmilyen karc sincs. Ez is eredeti.
Berakom az olvasóba, a hiba ugyanaz... berakom az íróba, szintén.
Hát ilyet én még nem láttam. Minden mást olvas, kipróbáltam pár másik régi játékkal, azokkal nem volt gond. Diablo 2, Half-Life 1, Gorky 17, hirtelen ezek a játékok voltak itt a közelemben.
Szerintem vlahogy a windowsal lehet gond, mert a lemezt beolvassa, megjelenik az ikonja, rá is tudok tallózni, meg tudom nézni mi van a CD-n, de ahogy nézem folyamatosan próbálja elindítani a setup.exe-t, de nem megy neki. Az olvasó folyamatosan villog, próbálja indítani, de semmi...
Vagy vlami programmal akad, vagy nem tudom, de akkor is bosszantó.
Ma sem lesz Starcraft...
-
mormota
senior tag
egy érdekesség:
Bővebben: link -
bogingrol
aktív tag
emberek!!!!nem tudna valaki segiteni ? Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
Bővebben: link
tildy: ehh, ez nagyon tre - aszongya:
Nyelvtudása: Magyar
Ország: Hungary
most akkor mivan?
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Milyen konfig? Egy billentyűzet tünt fel. 100-as blokk. Előző oldalt is böngésszem? Lusta vagyok.
-
a_tesz
Korrektor
válasz
TrollBalint
üzenetére
szerintem meg csak egy a sok közül.nagymellű cicababa BMWn pózol, hát, nem ígér sokat...
-
TrollBalint
addikt
Tényleg jó a csaj, de valahogy nem tudom elképzelni róla, hogy ''normális'' barátnője/felesége legyen valakinek... Én nem szívesen járnék vele azt tudom

szerk: #1265: Loretto: azt hittem visszaolvastál kicsit
Amúgy nem rég óta moderátor
(ha esetleg szeretnél hallani a moderátor konfigról, mindenképpen olvass vissza...
)
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
-
Sick Boy
őstag
hallottam, hogy leégett a tétényi Teszkó ruhaosztálya... persze a legnagyobb kárt az automata tűzoltórendszer okozta, mert eláztatta a megmaradt ruháhat is LOL

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
-
TrollBalint
addikt
Melyik lányra gondoltatok? mert én csak a Csáó darwin végét láttam, amikor ültek a vizbe.
Egyébként meg hogy mekkora valakinek a melle, az relativ. Mert van akinek a nagyobb áll jól. (értem ez alatt, hogy magasabb a lány, nem annyira vékony...)
de ha valaki 165 magas és azért 70 kilo mert a melle 40... hát az nem igazán gyere be...
(erre mondják azt, hogy legyen formás
passzoljon a hordozójához
) -
tildy
nagyúr
válasz
Loretto
üzenetére
El is lehet ám dugni azokat a melleket, nem kell ilyen kivágott ruhában járni.Szal mondjuk egy sima garbóban, de még passzos pólóban (mondjuk csónaknyakkal) sincs semmi gond...
Egyébként én még d kosár vagy afölött nem láttam olyan mellet, ami természtes lett volna és emelett még formás, kicsit sem lóg, stb. Valljuk be, bizony a szilikon könnyebb...Emiatt nem is terheli annyira a szöveteket, és így tud úgy domborodni, ahogy csak kell...(Jut eszembe Gombos Edinára berágtam , ilyet szól :akinek nagy van az még nagyobbat akar...SZívesen cserélek vele 1 hétre mellett, utána meglátjuka véleményét...Én spec örülnék ha kissebb lenne...)
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
-
tildy
nagyúr
válasz
twollah
üzenetére
85E

Jut eszembe, ha valaki nézte a Csaó Darwin, és benne dundikát, nos a kiscsajnak tuti szilikon van, de a playboy nyusszancsnak is....(Sokat sejtető mosoly volt az arcukon...)
Nem hinném hogy pl. az én méretemben tudna nekik úgy állni a mellük(már ha természetes lenne...), mintha ...
Barátnőm meséli, hogy megkérdezte a férjét neki melyik jön be a kicsi vagy a nagy: Diplomatikus választ kapott:A formás
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Ma vettem észre hogy új moderátorral bővült a csapat. Név szerint Killerman.
-
Hmm, Lékó megverte Anandot!!!

ráadásul sötéttel...
Bővebben: link]
[Szerkesztve] -
válasz
Sick Boy
üzenetére
Mint 14. kerületi szeretném kikérni, hogy a mexikóit a szigony utcához hasonlísd...

egyébként egyszer zarándokolj el Kőbánya-Kispestre.
Vagy a Nyugati - aluljáróba hajnal 4-kor... (bár azt hiszem, onnan most már kiebrudalták azt a párszáz csövest... az elég drasztikus látvány volt...) -
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Pesten lax? Há Kelenföld az végül is Buda... de Pest sem jobb... XIV ker Mexikói úton bazz a metronál is érdekes arcok szoktak állni, nem is beszélve nyócker Szigony utca, práter utca viszonylatokról, meg a XIII kerről, meg a IX kerről, meg még sorolhatnám...
-
Uher
aktív tag
Nálam most télen a gázkazán ment tönkre, 3 napig nem volt fütés, szóval lehült a ház...
winyok nem voltak melegek
Bővebben: link -
Gambit
őstag
Na igen, csak egyes típusainál nem mindegy pl. hogy milyen chipkészletű az alaplap. Pl ez a típus gázos: Bővebben: link
Vagy te csak cd íróról beszéltél? (Fáradok...
)
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
Átmentem egy haverhoz, hogy felinstallálom a CD-írót, gondoltam, 10 perc alatt meglesz. Hát jól beégtem. 18-19%-nál lefagy a Nero. Na ja, nem volt bekapcsolva a DMA. bekapcsoltam mindkét optikai meghajtón. Tönkretettünk még egy CD-t, ezután bekapcsoltam a DMA-t a vinyón is. Innentől legalább a boot gyorsabb lett, merthogy CD-t írni azt nem lehet vele. Most már 7%-nál lefagy. Mondom, felrakok egy régebbi Nerót, azok valahogy barátságosabbak. Hátha összehaverkodunk annyira, hogy akár CD-t is írnak nekem. Azt mondja a Windows Commander, hogy disk full. Ez érdekes, mert ugyanez a program azt is mondja, hogy 2 giga szabad a 2 gigából. Amúgy 30 gigás a vinyó, nincs több részre partícionálva. bármit törlünk vagy másolunk rá, 2 giga szabad a 2 gigából. A Windows Intézője szerint olvashatatlan 1-2 fájl a CD-men. Szerintem nem, mert itthon olvasható.
Na most mitől hülyülhetett meg a gép? Mert a CD baromságait még meg tudom magyarázni pl. rossz kábellel, de a vinyóhoz én nem nyúltam.
Win 98, csökkentett módot még nem próbáltam. P3 GF2MX-szel, úgyhogy tápra se gyanakszom, sunyi programokat nem láttam futkározni. -
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
MegaGiga LOL
jóvan, feltolom 3400+ -ra minimum 
-
Sick Boy
őstag
btw Kelenföldön vártam, bementem a váróba, bár nem volt melegebb, mint kint, az elvtársak annak idején úgy látszik elfelejtették, hogy tél is szokott lenni kis Hazánkban és egyszerűen nem telepítettek semmilyen fűtésre alkalmas berendezést a váróba... sza épp a fagyhalál határán ülök a padon, egy homeless öreg fater alszik szemben, a tábla, ahová kiírják az érkező/induló vonatokat hangosan kerepel... bejön bazzeg egy akkora nagy kancigány, hogy a kétszárnyas ajtón alig fért be, bezz én sem vagyok valami kis darab ember, de meghűlt bennem a vér, erre elkezdi rugdosni a homelesst, közben röhög és a pofáját tömi egy nagy stanglival (hogy akadt volna a torkán...), na mondom, asszem kimegyek levegőzni... és beszüntettem ezt a várótermi kalandozást, azt inkább kint fagytam tovább...
-
Sick Boy
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem, csak bementem a városba Poppy elé (a pécsi vonattal jött, a vonat 20 percet késett, én kockásra fagytam Kelenföldön). Elindultam itthonról 18:30-kor és hazaértem 23:10-kor és addig fűtés levéve, ablak + erkélyajtó nyitva, Barton 2500+ lejegelve... olyan szinten megfagyott minden a szobámban, hogy még mindíg nem melegedett be, a bill meg az asztal is hideg, miat a jegesmedve s*gge

-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kitartás, egyszer minden vizsgaidőszak véget ér!

-
Sick Boy
őstag
what da fuck

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/sensor.jpg)
szellőztetés rulez
-
F-ECT$
titán
Nézi most valaki a Sport 1-et?
-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Az biztos, mert én is visszajövök más névvel rinyálni!

Killerman: Helyes, én sem vagyok az eszetlen banolás híve.
-
twollah
nagyúr
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem szeretem a deszka noket.
-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ja, a bizonyos vörös gomb, amihez csak Parcinak van kódja, és mindig viszik utána a laptopot gprs telefonnal meg az inditókóddal.

Killerman: Ez jó, de mondtam már, hogy a ban-t egy n-el írjuk. Nézz meg egy angol szótárat, ha nem hiszed. (Csak hogy le is tudd írni, ha már osztani fogod.
)
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Csak hogy elhigyjétek: Bővebben: link
-
TrollBalint
addikt
A moderátorok meg jót röhögnek, hogy mi poénkodunk, miközben tényleg így van

Van egy külön moderátor konfig, de azt csak a pult alol adják
Touc-screen monitor, moderátor bill. és egér. ésegy moderator ház, amivel vész esetén egy gombnyomásra az egész PH!-t lehet bannolni 
szerk: Twollah: amiről te beszélsz az már nem mell, hanem tejcsárda
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Akkor már miért nem touch-screen monitort?! Akit ki akarnak vágni, annak a képét elnyomják kézzel!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
twollah: Meg kéne különböztetni a melleket a tőgyektől! Igaz, túl nagy mellű nő nem létezik, tehát lehet, hogy igazad van.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Vagy a billentyűzetemen egy külön gomb. BANN.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ALI_G: Értem.
-
ALI_G
veterán
off

-
ALI_G
veterán
off

-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát igen, elég light suli, ibs. Műegyetem után felüdülés.
-
TrollBalint
addikt
Ejha, az igen. Gratula... És milyen iskola ez, hogy csak így lehet 5-ösöket szerezni? Vagy te vagy olyan egyszer-elég-elolvasnom-ezer-oldalt-hogy-megjegyezzem tipus? Mert ha van valami különleges módszered tanulásra, azt szivesen meghallgatom

szerk: igazán nincs mit.. Egy troll nem felejt... vagy igen?
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Kitűnő lettem, minden vizsgám ötös lett.

És jól emlékeztél, köszönöm is neked, meg Killermannak, hogy tartottátok bennem a lelket.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Ja... Aztán az is néha beragadna, mint az OK gomb a hsz küldésnél!

-
MarKoo
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Juj, mostmár nem is érzem magam egyedül.

Annyira nem kell rám vigyázni
, nem fogok véletlen a BANN gombra kattintani. 
-
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Persze, bele kell tanulnia, de szerintem nem véletlenül őt választották, szóval nem nagyon kell szemmel tartani.
(És azt is tudom, hogy te is így gondolod, és láttam a szájlikat is.
) -
Gambit
őstag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Én asszem láttam az első moderátorként küldött hsz-ét még az éjjel.
Mi több, asszem elsőként reagáltam is le...
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Oh lebuktam. Te kis szemfüles.

Ma hajnalban kaptam meg a jogokat.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

)
![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley2nd/55.gif)