Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Apophis
üzenetére
Oké, már megvan -- és azt hiszem a megoldás is, indoklással együtt. Már értem miért kell.
Egész gyorsan ment, de a fealdat tetszik! 
(Nem akartam keresni, mert lassú a PH... na jó, lusta vagyok
)
MOD: Sőt, mit szerénykedek itt... ki merem jelenteni hogy TUDOM a megoldást, mindenestül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Vazze... most mutatta valaki

Álmaid asszonya lehet! Bővebben: link
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az agyam eldobom, ennyi marhaságot...

''Állandóan a szekszre gondolok [...]''
''Attól félek [..] terhes lennék, s ennek a szüleim nem nagyon örülnének.'' -- Na nee... pedig szerintem tuti happy lenne mindenki...
Egyébként én is voltam az éjjel bulizni, de engem nem a hideg zavart, hanem a tükörjég... (ami miatt például lekéstem a vonatomat befele, és várhattam egy órát a következőre...
)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Eeeeez megaloller! Az új féregvariáns, amiből most kaptam egyet (valami Zafi), magyarul löki a rizsát --> már erősen kezdtem gondolkodni hogy mikor is beszéltem én ezzel a csajjal.

Szia!
Aranyos vagy, jó volt dumcsizni veled a neten!
Remélem tetszem, és szeretném ha te is küldenél képet
magadról, addig is csók: en
Csatolt állomány:
anita.image043.jpg.pif
Nagyon ötletes.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint
üzenetére
Hát igen. Meg akkor sosem változik hogy egy adott oldal hányas hsz-től hányasig tart. (Könnyebb megjegyezni melyikeket olvastam már.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jajj de fura. Kipróbáltam ezt a fordított hsz-rendezést, hogy ne kelljen mindig a topikok végére lapozgatni (más értelmét ugyanis nem látom)... hát, érdekes. A legjobb az lenne ha normál rendezés lenne de a topik utolsó oldalát nyitná meg a böngésző. (Sőt, akkor már ahhoz a hsz-hez menjen amit utoljára olvastam
) -
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, és már nem tudom hogy ki linkelte azt, hogy milyen hideg volt keddről szerdára éjjel, de... szóval én már csak tudom, ugyanis hajnali 2-kor 1 órán és 10 percen át sétáltam hazafele, és tényleg nem volt melegem...

-
Panther
HÁZIGAZDA
Irdatlan jót buliztam ma éjjel

-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez mekkora! Hallgassátok meg, most töltöttem fel.
Remélem még nem ismeritek
Bővebben: link -
Panther
HÁZIGAZDA
Tegnap meglett a szigorlatom... amiben az a durva, hogy ~6 órát ''tanultam rá'', egész éjjel játszottam, és ennek ellenére 4-est kaptam.

-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Panther
üzenetére
Nafene, kicsit lassan MOD-oltam.... inkább beírom még1x:
Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna. -
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is. Ha felismeritek:
- ban
- minden topikjának törlése
- nyoma sem marad.
És le van tudva.
MOD: Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Bővebben: link ( http://pantherz.uw.hu/vege.htm )
Bővebben: link ( http://pantherz.uw.hu/funpic/allat1.jpg )
Bővebben: link ( http://pantherz.uw.hu/funpic/allat2.jpg )
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Marháskodtok már itt, dehogy gondolom komolyan. Tényleg ilyen félreérthető lenne az a mondat? Szerintem tök egyértelmű hogy úgy értem, mint fokukac értette Bash-al kapcsolatban hogy ''rohadjon meg''.

MOD: Illetve nem is Bash-al, hanem a különféle szülőkkel kapcsolatban.
Miért, szerintetek mit jelent az égrenézős smiley?
Hmm, komolyan.... most én meg sem tudom fogalmazni hogy sztem mit. Valaki mondja meg!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
TrollBalint
üzenetére
VladimirR nyert: tényleg nem a sakkra írtam, hanem a belinkelt logikai játékra. A sakkban tényleg nagyon sok minden változhat a végjátékban.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyetértek a sakk is nagyon jó játék
Ebben viszont az az érdekes, hogy baromi egyszerűek a szabályok, és mégis alig tudok néha nyerni.
(Egyébként sztem ez azért van, mert nagyon hamar, a játék elején eldől hogy ki nyer -- persze ha attól a ponttól nem hibázik -- és így nehéz felismerni a szabályszerűségeket.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Egy jó kis logikai játék. Hajrá mindenki
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl3.html )
Könnyebb verzió:
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl2.html )
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
zsoltee10
üzenetére
Próbálok adni egy kis reményt: egy havernak is ellopták nemrég a Ladáját, bejelentette, és pár napon belül meglett, visszakapta sértetlenül (roma kisebbségi egyének lovasították meg).
Egyébként a sztorihoz volt poén is: a kocsinak a gyújtáskapcsolója full szar volt, ezért bele volt építve egy háromállású kapcsoló és egy nyomógomb:
Kapcsoló: 0 / 1 / 2 (gyújtás)
Gomb: 2-es állású kapcsolónál önindító.
Szóval gondolom érthető hogyan indult az autó: nem kellett hozzá kulcs sem, csak kapcsol, benyom. Az értelmiségi rablók meg beültek, meglátták hogy a vezetékek nem a gyújtáskapcsolóra mennek, hanem erre a ''valami izé''-re, nem értették mi van, úgyhogy fogták magukat, lehúztak mindent és összekötögették amit kellett. A tulaj nem kicsit röhögött mikor ezt meglátta
-
Panther
HÁZIGAZDA
válasz
Predator666
üzenetére
Tudom miről beszélsz: VIA USB 2.0 driver. Nekem Abit KV7 alaplapom van, ahhoz is van ez a driver, én is megpróbáltam telepíteni SP2-es XP-re, és nekem is azt írta hogy nemjó mert neki SP1 kell. Próbáltam keresni újabb drivert, nem volt. Úgyhogy hagytam a fenébe az egészet, és működik így is (USB 2.0 sebességgel).
-
Panther
HÁZIGAZDA
Téglalap-nyíl-karika-rombusz tantárgyból (ProgTech) a vizsgám meglett!!

Sőt, mi több, 3-as!
MOD: lesaux: Nálam jónak tűnik.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
LOOOL
Bővebben: link ( http://www.csajozas.hu/adatok.php?tag_id=283090 )
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nah, behoztam a két hétnyi PH-lemaradásomat.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez a smiley, hogy
, azt jelenti hogy ''úbazz de gáz szitu'', vagy ilyesmi. Tehát akkor kéne használni, amikor elképedsz vmin hogy ilyen megtörtént. (Nem tudom értitek-e mire gondolok, az amire én azt mondanám a valóságban hogy ''uhh... az komoly''. Mármint nem vicces értelemben.)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez szörnyű. Az éjjel StarCraftoztunk egyet Pelivel, és mikor már épp leirtottuk volna az ellent, csont egyszerre elszállt mindkettőnknél a játék. Érdekes...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bulldog Karácsonyt mindenkinek!

Mivel számomra érthetetlen okból nem ezzel van tele a topik, ezért ezt most csak így suttyomban írom ide, remélem nem gond... sajnos le vagyok kissé maradva PH-ból.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egész gyorsan ment, de a fealdat tetszik! 
)

, azt jelenti hogy ''úbazz de gáz szitu'', vagy ilyesmi. Tehát akkor kéne használni, amikor elképedsz vmin hogy ilyen megtörtént. (Nem tudom értitek-e mire gondolok, az amire én azt mondanám a valóságban hogy ''uhh... az komoly''. Mármint nem vicces értelemben.)