- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- A nagy Triple Channel Tesz: Hogyan lett egy hibás 24GB-os Kitből 1 "Tökéletes"
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Oké, már megvan -- és azt hiszem a megoldás is, indoklással együtt. Már értem miért kell.
Egész gyorsan ment, de a fealdat tetszik! 
(Nem akartam keresni, mert lassú a PH... na jó, lusta vagyok
)
MOD: Sőt, mit szerénykedek itt... ki merem jelenteni hogy TUDOM a megoldást, mindenestül.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmm, lehet hogy tényleg látnom kéne a feladványt, mert továbbra sem értem. Nem akarjátok belinkelni?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Vazze... most mutatta valaki

Álmaid asszonya lehet! Bővebben: link
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nálunk sajna nincs kábeltv, meg semmi ilyen extra. 3 földi adó aztán helló.

''16éves szűz lány vagyok. Azt szeretném tudni, hogy szűz vagyok-e még [...]''
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Annál már csak az a sz@rabb, mikor az ónoseső odafagy mindenre.'' -- Már hogy lenne szarabb annál, ami történt? Már csak azért kérdem, mert éppen ez volt a tényálás...

Egyébként 100%-ra belőtted ezzel a hsz-el az én TV-zési szokásaimat is.
Pont ugyanígy vagyok vele! -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Az agyam eldobom, ennyi marhaságot...

''Állandóan a szekszre gondolok [...]''
''Attól félek [..] terhes lennék, s ennek a szüleim nem nagyon örülnének.'' -- Na nee... pedig szerintem tuti happy lenne mindenki...
Egyébként én is voltam az éjjel bulizni, de engem nem a hideg zavart, hanem a tükörjég... (ami miatt például lekéstem a vonatomat befele, és várhattam egy órát a következőre...
)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Nekem olyan volt, ami 64 kB alatti EXE-ből csinált COM-ot. De a BAT sztem más tészta... az úgy jó ahogy van.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Eeeeez megaloller! Az új féregvariáns, amiből most kaptam egyet (valami Zafi), magyarul löki a rizsát --> már erősen kezdtem gondolkodni hogy mikor is beszéltem én ezzel a csajjal.

Szia!
Aranyos vagy, jó volt dumcsizni veled a neten!
Remélem tetszem, és szeretném ha te is küldenél képet
magadról, addig is csók: en
Csatolt állomány:
anita.image043.jpg.pif
Nagyon ötletes.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Viszont egy átlagos olvasás felülről lefelé az igazi

[Szerkesztve]Hát igen. Meg akkor sosem változik hogy egy adott oldal hányas hsz-től hányasig tart. (Könnyebb megjegyezni melyikeket olvastam már.)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Jajj de fura. Kipróbáltam ezt a fordított hsz-rendezést, hogy ne kelljen mindig a topikok végére lapozgatni (más értelmét ugyanis nem látom)... hát, érdekes. A legjobb az lenne ha normál rendezés lenne de a topik utolsó oldalát nyitná meg a böngésző. (Sőt, akkor már ahhoz a hsz-hez menjen amit utoljára olvastam
) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-18 (hőmérő szerint) vagy -23 már olyan mindegy.... így is szétfagytam. Mikor hazaértem, megálltam az előszobában egy olyan 20 percre (felolvadni)...
MOD: Program:
Cooolsoft MP3 Sound Recorder. Időzíthető és kapásból MP3-ba vesz fel.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ja, és már nem tudom hogy ki linkelte azt, hogy milyen hideg volt keddről szerdára éjjel, de... szóval én már csak tudom, ugyanis hajnali 2-kor 1 órán és 10 percen át sétáltam hazafele, és tényleg nem volt melegem...

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Wazz ez nagyon komoly mondat.
Azért remélem nem ilyen rossz az átlag.
Panther: érdekes dolog volt, én nem akartam semmit a csajtől, csak elvoltunk meg minden (mint barát-legalábbis részemről) aztán ő kibökte hogy... nem hittem el(vagy nem tudom mi volt velem, pedig ez egyik legjobb csaj volt az osztályban) és sírás lett belőle, meg hónapokig tartó huzavona.
[Szerkesztve]Nos, ha a csaj barátját nem ismerem, akkor lehet hogy a ''miért ne''-t választanám, de ha ismerem és jóban vagyok vele, akkor semmiképp. Akármennyire jó csajról is van szó.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát az ilyen csajoktól tartom magam távol. Ha szereti akkor nem tesz ilyent, vagy full gátlástalan, persze meg lehet érteni, de akkor minek a pasi, Legyen egy biztos? Persze nem vagyunk fából nekem is lett volna lehetőségem, de mégsem.
Szal értem az indíttatást,de teljesen elítélem ezt a ''nem akarom kihagyni dolgot''.
Menjenek swinger klubba
Mod (reag. a Te mododra): persze mindig is lesznek. De gondolj bele neked milyen lenne. Akkor is megértő lennél ennyire? Mielőtt nem lett ez a hosszú kapcsolat, én is gátlástalan voltam
Biza belefuttam ''véletlenül'' egy barát nőjébe ez egy olyan story mint egy szappanopera.
[Szerkesztve]Nemtom, én úgy vagyok vele hogy a barátok nőjét inkább hagyjuk... akármi is lehetne belőle, inkább nem kell. Nem ér annyit az egész...
-
Panther
HÁZIGAZDA
Én alapból cd-rwken viszem a dolgokat. Az tuti megy mindenhol. Ahol meg nem ott floppy-n kell telepíteni és oda nem megyek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bash most nem fogsz meg: Én paprikás szalámis szendvicseket fogok enni (4darabot) sajtszeletekkel, aztán egy Tihany Camambert (mert imádom), aztán nasinak bedobok egy 850grammos őszibarack konzervet.
''Én alapból cd-rwken viszem a dolgokat. Az tuti megy mindenhol. Ahol meg nem ott floppy-n kell telepíteni és oda nem megyek.'' -- Ez nem igaz, mert van olyan CD-ROM, ami CD-RW-t nem olvas
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mai bumerángban hallottam: egy idő előtt vetette véget egy amatőr focimeccsnek, mert piros lapot adott magának. Az ok? Az egyik játékossal hevesen vitázott, sípját ill. a lapokat a földhöz vágta, majd miután átértékelte a dolgot, úgy vélte nem megfelelően viselkedett, így felmutatta saját magának a piros lapot.
No comment.
Igen, azt az első mondatot én is szokszor elolvastam, mert bár értettem, de mintha valami nem lett volna rendben vele. A sztori egyébkén tetszik.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Irdatlan jót buliztam ma éjjel

-
Panther
HÁZIGAZDA
Egy kicsit azért egyet értek a fickóval. Nálunk déli12kor (anyámék sziesztáznának) szoktak csörögni, és invitálni angol-német kúrzusra. De nem csak annyi hogy van-e kedvük, hanem vagy 10-15 percen keresztül mondja hogy milyen jó meg mennyire kell a nyelv.
Kérdem én: ha szükségü(n)k arra a nyelvtudásra akkor majd elmennek és keresnek.A telefon azért jó, mert le lehet rakni. Nem kell anyázni, meg kell mondani hogy nem érdekel, ha ezek után nem hagy békén, még egyszer szólsz hogy ''bye, aztán lerakod.
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez mekkora! Hallgassátok meg, most töltöttem fel.
Remélem még nem ismeritek
Bővebben: link -
Panther
HÁZIGAZDA
Tegnap meglett a szigorlatom... amiben az a durva, hogy ~6 órát ''tanultam rá'', egész éjjel játszottam, és ennek ellenére 4-est kaptam.

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
ha a saját magad által megkeresett pénzből vetted, akkor nyilván értékeled, és vigyázol rá, tehát ilyen esetben egy szavam sem lehet...

egyébként hány éves vagy? jó, hajlandó vagyok levinni 20-ra a korhatárt...
Ui. egyébként a fő probléma azokkal a kölykökkel van, akik mindig mindent megkaptak, így a kocsit is, és ezért nem érzik a pénz értékét...
[Szerkesztve]20 múltam.

-
Panther
HÁZIGAZDA
tegnap előtt éjjel 1-kor láttam a fogarasi teszkó parkolójában két baromállatot, akik két tuning (!) kispolszkival raliztak, csúszkáltak, pörögtek a hóban...
hát én az ilyen barmokat lelőném, az tuti...![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/bolond.gif)
az ott élők biztos örültek nekik...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-------------
Egyébként meg nem adnék jogsit mondjuk 23 éves kor alatt.
a sok kis 18 éves pöcsnek minek kocsi? hogy nyomassa neki, és villogjon, hogy ő milyen fasza csávó? és hogy nyomassa kettesben százzal, mert az mekkora királyság?
(bocs Volkovy, de ezt az utóbbi pár mondatomat többek között Te is ihletted... meg a hasonló stílban vezető 19 éves unokatesóm, aki - mert megérdemli alapon - kapott egy régi 626-os mazdát a 18. szülinapjára, majd pár hónap múlva totálkárosra törte...
)Hé, és én?! Aki vett magának 626-os Mazdát, és vigyáz rá nagyon meg szeretgeti, javítgatja?

MOD: localhost: Üdv újra itt!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Köszönet a jelenkezőknek.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is. Ha felismeritek:
- ban
- minden topikjának törlése
- nyoma sem marad.
És le van tudva.
MOD: Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna.
[Szerkesztve]Nafene, kicsit lassan MOD-oltam.... inkább beírom még1x:
Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna. -
Panther
HÁZIGAZDA
Szerintem is. Ha felismeritek:
- ban
- minden topikjának törlése
- nyoma sem marad.
És le van tudva.
MOD: Rájöttem mit kell csinálni!! De ehhez szerintem Parci segítsége is kell, és nem is írhatom be ide közösbe. MSN-en viszont ha jelenkezik egy vállalkozó kedvű ''RGB-killer'' moderátor, szívesen elmondom, hátha tényleg beválna.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bővebben: link ( http://pantherz.uw.hu/vege.htm )
Bővebben: link ( http://pantherz.uw.hu/funpic/allat1.jpg )
Bővebben: link ( http://pantherz.uw.hu/funpic/allat2.jpg )
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
annyi a sztori, h vettem volna a gyerektől egy rágcsálót, oszt a helyszínen kiderült, hogy semmi hivatalos gar nincs, ezért mégse kellett... betegsrác eljött velem, szemtanú volt...
beírt a topicba(hogy mi a f*sznak, ne kérdezd
), kultúráltan anyázott
, erre a gyerek enyhén általánosítva leszarrágózott minket, igazi kis köcsög módjára, aztán végül kiszedte...
NEM LÁTTA VALAKI PELISCANT????Írtam neki MSN-en hogy nézzem már be ide hozzád, mert nagyon hiányolod.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Miért, szerinted az stimmel hogy neked jan. 5 óta nincs semmi dolgod, nekem meg még mindig hátra van egy szigorlat, pedig minden vizsgán átmentem??

MOD: Jobb lenne ha ezen elgondolkodnál!

[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Marháskodtok már itt, dehogy gondolom komolyan. Tényleg ilyen félreérthető lenne az a mondat? Szerintem tök egyértelmű hogy úgy értem, mint fokukac értette Bash-al kapcsolatban hogy ''rohadjon meg''.

MOD: Illetve nem is Bash-al, hanem a különféle szülőkkel kapcsolatban.
Miért, szerintetek mit jelent az égrenézős smiley?
Hmm, komolyan.... most én meg sem tudom fogalmazni hogy sztem mit. Valaki mondja meg!
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Hmmm... Majd amikor szombaton elindulok a barátnőmmel meg a haverokkal snowboardozni egy hétre a sógorokhoz, gondolni fogok rád...
Szerk: Tudom, hogy egy szemét állat vagyok, erre ne is fecsérelj egy hsz-t!
Szerk2: Hehe, én még a postod előtt szerkesztettem!
4 nap szünet??? Jan 5.-e óta nem tudok mit kezdeni magammal, mert semmi dolgom.
Na jó, befejezem, mert még nagyobb közútálatnak fogok örvendeni, és még a végén behozom twollahot is. 
[Szerkesztve]Az én megtisztelő utálatomat asszem már sikerült kivívnod.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Panther: Bővebben: link - VladimirR ilyenkor filmet nez, tanul (meg egyebkent sem ment a PH!)
p.s.: hagymasbab rulz, de csak a puffin ad neked erot es mindent lebiro akaratot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk.: yaaaj - nezzetek meg moonman blogjat, az utolso post nagyon lol => Bővebben: link
[Szerkesztve]Háát, ejnye. Lassan kéne már beléd IRQ, nem?

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::: ha minden igaz, elkeszult vegre: :::
::: � � � :::
::: Bővebben: link � :::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
[Szerkesztve]Végre szép az OK gomb!

( De ha már ébren voltál ilyen sokáig, jöhettél volna BWzni is egyet.
) -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
azt az egyszeru keresovel is megtalalod, itt az a lenyeg, hogy hirek/cikkek kozott tudsz kategoriankent keresni, tovabba nem csak ''minden szora'', hanem ''barmely szora'' is kereshetsz (pl az ''amd intel'' szavakra nem csak aztokat a hireket/cikkeket/topic-okat/hozzaszolasokat dobja ki, amelyikben mindeketto benne van, hanem azokat is, amelyikben csak az egyik )
[Szerkesztve]Én értem hogy ez miért jó, de nem volt kedvem semmi bonyolultabbat keresni.

-
Panther
HÁZIGAZDA
az elso link az eleg instabil, hol mukodik hol nem, a ,asopdiknak viszont be kellene jonnie, az iis log tanulsaga szerint tobben lattak is, probalgasd (Bővebben: link, esetleg ha nem menne a vebhop, akkor Bővebben: link --- 8080-as porton van az iis, mert csak)
anaqer: nyiss neki topic-ot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]Én a másodikat kipróbáltam, működött. Megtaláltam vele a nevemre keresve a ''PH hack'' topikomat és röhögtem rajta ismét egy jót.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Sztem attól kéne hogy függjön a dolog, hogy a képernyő-panel _fizikailag_ milyen arányokkal rendelkezik... ha a valószágban a panel 4:3-as akkor a 4:3-as felbontások fognak rajta normálisan kinézni. Nem?
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mi itthon sütjük a kenyeret... az mindig jó.

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez esetben várunk majd a BW klubban! (Topic + MSN)

Más: Úgy látszik sok ember van még, akinek újdonságként hat a le nem zárt tag-ok hatása az aláírásra...
-
Panther
HÁZIGAZDA
szerintem nem dől el az elején a parti. A sakkban az aszép, hogy nagy a variációs lehetőségek száma. Még az ''utolsó percekben'' is nyerhetsz...

VladimirR nyert: tényleg nem a sakkra írtam, hanem a belinkelt logikai játékra. A sakkban tényleg nagyon sok minden változhat a végjátékban.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Egyetértek a sakk is nagyon jó játék
Ebben viszont az az érdekes, hogy baromi egyszerűek a szabályok, és mégis alig tudok néha nyerni.
(Egyébként sztem ez azért van, mert nagyon hamar, a játék elején eldől hogy ki nyer -- persze ha attól a ponttól nem hibázik -- és így nehéz felismerni a szabályszerűségeket.) -
Panther
HÁZIGAZDA
Egy jó kis logikai játék. Hajrá mindenki
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl3.html )
Könnyebb verzió:
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl2.html )
[Szerkesztve]Na, látom nem érdekeltek senkit a logikai játékok, pedig jók! De hát akkor így jártatok! Úgyse tudnátok megnyerni a gép ellen, pedig meg lehet.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Egy jó kis logikai játék. Hajrá mindenki
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl3.html )
Könnyebb verzió:
Bővebben: link ( http://www.transience.com.au/pearl2.html )
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hogy nem b@sszák meg a k anyj*kat ezek büd*s cigányok!
Ma reggelre ellopták az autómat a garázsból! mocskos, büdös cigány banda. ezeknek támogatás, mi? a rohadt dilettáns kormány ezeket támogatja? kiirtanám mindet!
nappal bömböltetik a magnót a szomszédban, éjjel meg kirabolják, akit lehet, és milliós autókkal járnak munka nélkül. dögöljön meg az összes.
a rendőrség meg mit csinál? nappal kényelmesen leparkolnak a falu közepén, és mindenkit megbüntetnek. biztoánsági öv, izzókészlet, lejárt egészségügyi csomag, egy izzó nem ég, menetlevél nincs kitöltve olvashatóan, stb.
bezzeg éjjel nem csinálnak lóf*szt se, a becsületes magyar ember szív, a cigányok meg vígan eléldegélnek, és nem is nyomorban. sőt némelyik az átlagnál gazdagabb, és életében nem dolgozott. és ezekkel nem törődik senki, sőt nyúltsunk támogatást az adófizetők pénzéből, mert kisebbség, és el vannak nyomva, sé szegények, és nincs munka, mert diszkrimináció van, és szegényeket nem veszik fel sehova, pedig ugyanolyan értékű emberek, mint más. hát a nagy lóf*szt!
váááá, nemigaz. kitolták a kocsit az udvarból, a másikat meg kipakolták. mi lesz a következő? lebontják az ember feje fölül a házat is.
módszeresen írtanám ki mindet. de miért adunk nekik pénzt??? dolgozzon, vagy dögöljön éhen! 
Próbálok adni egy kis reményt: egy havernak is ellopták nemrég a Ladáját, bejelentette, és pár napon belül meglett, visszakapta sértetlenül (roma kisebbségi egyének lovasították meg).
Egyébként a sztorihoz volt poén is: a kocsinak a gyújtáskapcsolója full szar volt, ezért bele volt építve egy háromállású kapcsoló és egy nyomógomb:
Kapcsoló: 0 / 1 / 2 (gyújtás)
Gomb: 2-es állású kapcsolónál önindító.
Szóval gondolom érthető hogyan indult az autó: nem kellett hozzá kulcs sem, csak kapcsol, benyom. Az értelmiségi rablók meg beültek, meglátták hogy a vezetékek nem a gyújtáskapcsolóra mennek, hanem erre a ''valami izé''-re, nem értették mi van, úgyhogy fogták magukat, lehúztak mindent és összekötögették amit kellett. A tulaj nem kicsit röhögött mikor ezt meglátta
-
Panther
HÁZIGAZDA
ok...akkor most megint lámáskodom, de mivel már rákerestem a googliban hogy Sp2-re (XP) Usb 2.0 driver...és nem találtam, vagy legalábbis nem néztem végig azösszeset...
Van vkinek ilyenje?
Tudna is akkor adni?
Egeret akarok venni, de ha nem müxik az Usb akkor nem veszem meg, vagy a hagyományos csatin keresztül kaphat annyi áramot mint egy Usb-n
?Tudom miről beszélsz: VIA USB 2.0 driver. Nekem Abit KV7 alaplapom van, ahhoz is van ez a driver, én is megpróbáltam telepíteni SP2-es XP-re, és nekem is azt írta hogy nemjó mert neki SP1 kell. Próbáltam keresni újabb drivert, nem volt. Úgyhogy hagytam a fenébe az egészet, és működik így is (USB 2.0 sebességgel).
-
Panther
HÁZIGAZDA
Hát ez jó kérdés, én a kábelre gyanakszom. Kontakthibának tűnik, valszeg eltörött valahol a vezeték... általában érintkezik (pl amikor mérték akkor érintkezett), csak mondjuk egy nagy szélnél épp megszakad, aztán újra jó.
-
Panther
HÁZIGAZDA
Téglalap-nyíl-karika-rombusz tantárgyból (ProgTech) a vizsgám meglett!!

Sőt, mi több, 3-as!
MOD: lesaux: Nálam jónak tűnik.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
LOOOL
Bővebben: link ( http://www.csajozas.hu/adatok.php?tag_id=283090 )
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Várjatok... én akkor már csak azt nem értem, hogy hol van a fejen tojás?

-
Panther
HÁZIGAZDA
Jaja, én is

Mondjuk Bencom már #297-ben is ly-vel írta, de azon már nem akadok fenn ha valaki egyszer elírja. A másodinál azonben már nem bírtam magamban tartani.
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nem tudom, mennyire van köztünk félreértés - nyilván mi sem általános érvényű problémamegoldási módszerként ajánlottuk a dolgot...
Saját tapasztalat viszont, hogy pl.még egy enyhe másnaposság is sokszor igenis jólesik. Kicsit elvonja a figyelmet a lelki problémákról, én pl. ilyenkor régóta halasztgatottt feladatoknak is könnyebben állok neki... strange but true.
Tetszik az aláírásod.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Kegyetlen dolog ilyenkor egyedül maradni, nem gondoltam volna, hogy ennyire rossz lesz. Pláne, hogy már csak egy söröm maradt, ha az is elfogy már csak aszut, camparit, pálinkát vagy még több unicumot ihatok. Nade sör nélkül?!
Világvége hangulatom van. Mindenki megfeledkezett rólam, vagy ami még rosszabb, nem akarnak találkozni velem.
Iszonyú szar hat és fél év van mögöttem, miért lenne a következő jobb. Komolyan gondolják egyáltalán az emberek a jókívánságokat ilyenkor? Hisznek benne? Ha igen, jó nekik. Nekem ma a családi hívásokon kívül egyszer csörgött a telefon: reklámesemest kaptam az optimusztól. Ezt nem tekintem túl jó jelnek a jövőre nézve. Most, hogy így elmerengtem egy kicsit az állapotomon, azthiszem, gyorsan iszok még valami keményet, hogy kiüssem magam mielött ellenem fordulnék.
Bocs a zavarásért, nem volt kinek elmondani a bajom.
[Szerkesztve]marcee: Neked is csak azt kívánom amit mindenki másnak (magamnak is): érezd jól magad a következő évben, ne légy egyedül, és gazdagodj sok szép élménnyel! Komolyan!
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Nah, behoztam a két hétnyi PH-lemaradásomat.

-
Panther
HÁZIGAZDA
ja, jó. mostantól így értelmezem. érthető teljesen, ahogy magyarázod. amúgy a karakteres képe kifejezőbb, a kettőspont-o
VladimiR: (remélem jól írom...[szerk.:naná, hogy elírtam, javítva.]) na attól tudok lábrázást kapni. pedig én magam is elég sok szmájlit használok...
de mikor egy sorban egymás után 22 tapsikoló, hát baz, egy csöppet sok. motorszinten tiltani kéne az ilyet.
ue. vonatkozik a !!!!!!!!!!!!!!444(sic! elfogyott a shift) és a ????????????? esetére.
[Szerkesztve]Én inkább ökölrázást.

-
Panther
HÁZIGAZDA
Ez a smiley, hogy
, azt jelenti hogy ''úbazz de gáz szitu'', vagy ilyesmi. Tehát akkor kéne használni, amikor elképedsz vmin hogy ilyen megtörtént. (Nem tudom értitek-e mire gondolok, az amire én azt mondanám a valóságban hogy ''uhh... az komoly''. Mármint nem vicces értelemben.)
[Szerkesztve] -
Panther
HÁZIGAZDA
Ez szörnyű. Az éjjel StarCraftoztunk egyet Pelivel, és mikor már épp leirtottuk volna az ellent, csont egyszerre elszállt mindkettőnknél a játék. Érdekes...
-
Panther
HÁZIGAZDA
én kaptam egy 55centis samsung tv-t.
de minek? sosem nézek tévét, és a szobámban, illetve a háznak abban a felében amúgy sincs normális minőségű kábeltv-jel.... ezért nem használtam már a tv-kártyámat sem...
ahhoz, hogy működjön, át kéne kábelezni az egész házat...
(az előző lakó kicsit elbaszta ezt a dolgot)
na mindegy, nem elégedetlenkedek.
bár, inkább vettek volna valami hasznosabb dolgot...Szóval elégedetlenkedsz. Értjük.

-
Panther
HÁZIGAZDA
-
Panther
HÁZIGAZDA
Bulldog Karácsonyt mindenkinek!

Mivel számomra érthetetlen okból nem ezzel van tele a topik, ezért ezt most csak így suttyomban írom ide, remélem nem gond... sajnos le vagyok kissé maradva PH-ból.
[Szerkesztve]
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 16
- (téma lezárva)
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- HP Pavilion 15 AMD Ryzen 5500U / 16 GB DDR4 / 256 GB SSD 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 284 - Lenovo Legion Pro 5 (16ADR10) - AMD Ryzen R9 8940HX, RTX 5070
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egész gyorsan ment, de a fealdat tetszik! 
)

)
Az égrenézős szmájli nekem valami olyan jelent, hogy az illető gondolkodjon el az adott dolgon, mert valami nem stimmel. Vagy valami ilyesmi, mittudomén.

![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
![[kép] [kép]](http://index.hu/cikkepek/0501/velvet/apple.jpg)

nappal bömböltetik a magnót a szomszédban, éjjel meg kirabolják, akit lehet, és milliós autókkal járnak munka nélkül. dögöljön meg az összes.
, azt jelenti hogy ''úbazz de gáz szitu'', vagy ilyesmi. Tehát akkor kéne használni, amikor elképedsz vmin hogy ilyen megtörtént. (Nem tudom értitek-e mire gondolok, az amire én azt mondanám a valóságban hogy ''uhh... az komoly''. Mármint nem vicces értelemben.)