Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ide is betolom:
Bővebben: link
Vélemény?
-
localhost
Közösségépítő
Prohardver # reactviate localhost
localhost succesfully reactivated! done!
Prohardver # showstatus localhost
localhost (127.0.0.1) status
dialup access ended
leased line connection started (always plugged in)
Prohardver # Show welcomemessage to users
Hello mindenki! Mától ismét vagyok, fokozatosan felveszem a ritmust!
Wellkomálok mindenkit! lokál

-
Bash
őstag
-
I_Am
veterán
Kukucska meg a miért moderáltuk totyikot.
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj) -
figyelem!
Mindig legyen nálatok egy-két rekesz sör!

Bővebben: link -
b14
senior tag
Szoktam én mellé beszélni?
Nos: for you: nem szeretem, ha a Milyen büdös a lábad? topicot simán elnézegeti egy moderátor, az új moderátorokról szólót viszont törli, és ha mást egy az egyben törölni kell, az zárja, amit csak be kellene zárni, zt ugy, ahogy van törli. Nem tudom, hogy miert kell egy topicot csak ugy torolni, es megmondja, hogy ott van az elso hszben a válasz, ami már nem is létezik, mert a topic destroyd.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
For all of the moderators: Szerintem haveribbra kellen venni dolgot, nem olyan irodai robotosan.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nos, lehet, hogy emiatt a hsz miatt ban lesz nekem, de megkértél rá, hogy azt mondjam, amit gondolok.
Én ezt gondolom (azt hiszem). -
mormota
senior tag
válasz
Zordkaszás
üzenetére
teát sztem ne... a száratott jázmint tömd a szádba, és szopogasd
sokkal hatékonyabb...
vagy:
nagyon kevés vízben főzd ki, hogy erős legyen, mint a bivaly -
Zordkaszás
senior tag
A jázmin áttlítólag hallucinogén. Mennyi jázminos teát kellene meginnom, hogy ezt megerősíthessem? (vagy cáfolhassam?)
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Pentekrol szombatra bitang rosszul voltam, hasi gorcsok, hanyinger fejfajas, szal azt hittem a halalomon vagyok.Tegnap emg tok komasan masztam el a gyogyszertarig azt hittem osszeesek.
hala egnek nospaval es efferalgannal kibekkeltem ezt a masfel napot.
Mondjuk en meg anyamekhoz kepest szerencses is voltam, naluk roka koma is latogatast tett.
Szal valami virus lehetett. -
Old Death
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Hell!
Szinte mindenki először a Kassai-íjakat nézi ki
pedig sztem nem neki van a legjobb íja, bár kétségtelen, h ő honosította meg ismét a hazánkban ill. sokat köszönhetünk neki, h sportág lett (szabályok kialakítása).
egyébként ez linkeltem én is.. csak más honlapcímmel
-
dannnnn
senior tag
abshinte RULZ!! zöld tündér a kiraly!!!!! télleg nagyon üt... most pont azt töltöttem

-
PeliScan
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Inni csak mértékkel és tartózkodással; mérték a vödör, tartózkodás az asztal alatt

btw utóbbi időben teljesen rászoktam az abszinth-ra. jó sok százalékos, eléág belőle másfél decit becsempészni a zokniba rejtett kis üvegcsébe bármilyen koncertre, venni 5dl-es pohárba 3dl kólát, jeget, belelöttyinteni, és fincsi egész koncert alatt...
-
dannnnn
senior tag
hazajöttem bulibol....... halálon vagyok..... megyek cs zni !!

-
Szőrös
veterán
bzzzz jajj. kicsit bemákoltam. soksok hejnekem meg sok ''beherovka'' és kész vok ....
-
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Régebben a Corvin mozi melletti kínai nagyon finom volt, de az über allesz a Dózsa György úton van, nem messze a Hősöktől. (Ajtósi fele) Meg itt nálunk nem messze van egy kis kínai az tényleg nagyon finom és ott elötted sütik meg a dolgokat. Egyre több féle kajájuk van és tényleg finoman főznek. Na megyek csinálok valami kaját Én is és elteszem magamat alvadni.
Mindenkinek további kellemes éjszakát, Bashnek jó fagyizást.
-
Dilikutya
félisten
Olasz? Keresd fel azt a mukit a mosópor reklámból
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Thai, japán konyha milyen?
Mexikóival se sok dolgom volt még, csak ilyen zacsis chilis bab, de az nem az igazi, bár nem rossz.
Olasz konyha is bejövős, jó kis lasagne-hoz kedvem támadt
Egy igazi kínait is jó lenne találni, mert a gyorskajáldáikból elegem lett, néha furcsa dolgokat adnak ott...
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nekem semmi csak itthon kevés a változatosság. Ha Thai kaját akarok enni mehetek a Rákóczi útra (Astoriától nem messze), ha japán finomságokra vágyok akkor a város másik végébe.
Igazi olasz étteremet még nem is találtam. Mexikóiról meg nem is tudok az országban, pedig tuti imádnám. 
-
I_Am
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
Csak használni is tudni kell.
Amugy a Tiedben egy ci-vel több van mint kellene.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Google a barátod
Bővebben: link -
Bash
őstag
Bash egész napos kemény munka után hazaért, és marhahúsos Chimichanga-t eszik. Evéshez természetesen levetette pilótasapkáját.
![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/Bash_eating.gif)
-
Drizzt
nagyúr
ÁÁÁÁÁÁ, csak egy ilyen fosch pcmcia hálókártyával ne verjen meg az isten...
Most szoptam két órát, mire rendesen feltelepittetem a win98-cal. Jó hogy már nincs meg az eredeti driver. Egyébként nem tudja valaki, hogy az 1f6 telepitési hiba mit jelent? -
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Hi!
Cak nem Plainko tantoneninel????:- ))))
udv
neduddki
p.s. hozzank jarnka a kozrzeti orvosok mert mi konyvelunk nekik:- )))
A mi kozeti doktor nenink mindig ojjan lelkesen szokott dicsergetni kezemet ha veleltelnul falunk vagyok, csak a kozepso fazit kene vhogy kihagyni utanna mar nagyon jo:- )))) -
törölt tag
Az expressbe szokott hirdetni egy cég, telszám nélkül csak címmel, valami olyasmi hogy magánsofőröknek egész állásban 280k félállásban 160. Zugló Amerikai út
TUD ERRŐL VALAKI VALAMIT?
mert tetszene a meló, de nekem eléggé kiesik az Amerikai út, és ha kamu akkor megspórolnátok nekem egy utat.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
válasz
fokukac
üzenetére
Na Én is a tüdőgyuszim miatt voltam lent. Viszont nekem már nagyon kemény volt a helyzet, ügyelet péntek este, mert már olyan szinten szúrt a szívemnél. Előtte jó pár napig már megvolt ugyanez, de nem foglalkoztam vele csak aztán mikor már 41-42 között volt a lázam akkor nem tudtam közlekedni.
4napig otthon voltam aztán irány vissza melózni az első lázmentes nap után. -
én utoljára 17 évesen jártam körzeti orvosnál... (most 25 vagyok)
akkor még a gyerekorvoshoz voltam bejelentve. azóta háromszor elköltöztem, és ugye már nem vagyok gyerek azt sem tudom, ki most az én orvosom.
bár állítólag automatikusan utánadküldik a kartonod lakhelyváltoztatásnál.
úgy 4 éve szerintem volt egy tüdőgyulladásom, akkor ki is nyomoztam, hogy hol a rendelő, el is mentem, de annyian álltak sorba, hogy inkább hazamentem.
ja, meg másnap pénzügy vizsgám volt...
[Szerkesztve] -
basszus, van ötös a lottón!

na megyek is megnézem, hátha én vagyok az...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Old Death
üzenetére
HI!
Mongyuk ammerre en megfordlgattam ott ezek ajoszagok divtak foleg, persze kinke kinek anyagi hejzete...
En nem ertek hozza tesemhozza gyorsan, a tobbiek voltak az allanfo vevok:- )))
udv
neduddk -
neduddki
nagyúr
HI!
Probaltad mar???
MOngyuk nalam meg inkabb aporgest kell lecsokenteni neah akkor hasznalom
udv
neduddki -
I_am kolléga nagyon aktívan moderátorkodik így vasárnap hajnalban...
fűti a bizonyítani akarás...
-
Tsunami
senior tag
Apámék ilyen nagy nyereményeknél összedobnak úgy 70*5 számra, de kettesnél több nem volt eddig

-
Old Death
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
2, 8, 37, 38, 54 és van egy kettesem
(720 Ft
)
Sihto_:
vagy az m1 TXT 871. oldala én ott néztem
[Szerkesztve] -
TexT-BoY
addikt
mik az 5ös lotto számai?!
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
ok rendben.. arra gondoltam, h eljöhetnél megnézni, meg a barátom aki vessző készítéssel is foglalkozik ért az íjakhoz, legalábbis jobban mint én
ő jobban tudna segíteni akár konkrét típust is tud mondani, de akkor majd vásárlás előtt 
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nohát... figy ha komolyan érdekel az íjászat ill. a hagyományörzés akkor dobj egy mélt és leírom a részleteket, h hol van az edzés, meg az egyesületről pár dolgot.... nem ígérem hogy ma válaszolok

-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nem.. tatabányai.. lakótelep + panelház... párszor már gondoltam rá, h ablakon ki...
a közelben van futbal pálya (füves) csak céltábla nincs ill. amit arra lehetne használni... pénteken a lőtéren vagyunk
szal ott nincs gond. -
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nincs mit szívesen segítettem..
csak most az a gond, h megjött a kedvem egy kicsit lövöldözni és már sötét van.. no meg nincs hol
várhatok péntekig.. akkor lesz edzés.. és már egy jóideje nem lőttem.. vizsgaidőszak 
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nem szedi le a bőrt.. csak olyan mintha egy bőr szíjjal rácsapsz... piros lesz.. és fáj

de a 13k-s íj az szkíta íj!! nézd meg hogyan néznek ki és az alapján dönts, v keresd fel a készítőt és vegyél ott... de kb egy normális íj kb 25-30k és hozzá 10 vessző az 15k ill. ha kellenek kellékek pl.: tegez v új védő bőr v mittómén
szal kb egy 40 körül van... de egyszerűbb tényleg, ha elmész a gyártóhoz és ott veszed meg mert tud segíteni kiválasztani az íj erősségét, fajtáját..., a vessző hosszát típusát no meg minden mást 
-
agrarfiatal
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
lóvakról annyit hogy volt már dolgom velük, majd lesz is ha annyira megengedhetem magamnak addig maradok a csajok lovagoltatásánál
)
gondolom nem jó érzés mikor leszedi a bör az alkarról az ideg
az erősődés nem gáz bírom a kemény munkát
tavasszal kéne egybe beruházni csak szedjem össze magam anyagilag -
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
jah.. 40 font kb 20 kiló, de ez csak a maximálís kihúzásnál (íj váltogatja a hoszt! nálam ez 75 cm) van. kezdőnek sztem egy 32-35 fontos íj ill. ha ''erős'' vagy akkor nyugodtan lehet 40 felett is.. csak az a gond, h egy óra folyamatos lövés után már nem érzed a kezed, de ettől erősödik az ember
de ha hobbiról van szó, ill. nem gyakori lövésekről akkor az sem gond 
a célzás már más tészta... mivel a történelmi íjat nem szemhez kell húzni, mert akkor az életben nem húzod ki 75 cm-re ill. elkapja az ideg az alkarod és vérvörös lesz (ez tapaszatalat
) oldalra kell húzni, így célozni nehezebb, de megszokás kérdése... persze lovon egész más a helyzet, de gondolom gyalogos íjászatról beszélünk 
Aktív témák
- Steam topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én most megyek le zabni fincsi hortobágyit. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aztán csak keményen. 
Hol van oda leirva, hogy az első postban ott van minden? Általában leirjuk miért töröltünk egy totyikot. Ha nem irjuk akkor lehet azért mert már 100 olyan totyik van és megkapta az instrukciót mástól és látta is a totyikba (és Én vagy másik mod látta, hogy már át is copyzta oda a kérdését) vagy azért mert annyira off a téma, hogy az már sok. (amugy ez a milyen büdös a lábad példa miatt irtam le előre, hogy konkrétumokat írj)

várhatok péntekig.. akkor lesz edzés.. és már egy jóideje nem lőttem.. vizsgaidőszak 
![[kép] [kép]](http://sickboycuccai.uw.hu/24.gif)
)