Hirdetés
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
Bővebben: link
párizsi lány.
-
zsoltee10
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
volt. és az a durva, hogy nálunk Dombóváron a megjelent legelső megvásárolható számítógépet megvettük. 1994-ben. és 286-os gép volt. 1mb ram, 2*10 mb hdd. nagyfloppy, svga monitor, és ez akkor 80eFt volt. durva. holott ugye tőlünk nyugatabbra már a pentium is kész volt.
-
zsoltee10
addikt
felőlem maradhatnak a lokál topicok, de egyedül nem szeretnék dönteni, mivel nem ismerem a zárás körülményeit. írtam a többieknek.
tény, hogy pörgés nem nagyon volt egyik topicban sem.
-
zsoltee10
addikt
kezdők voltak.
volt olyan, hogy az asztal alá akarta valahogy lesöpörni, de nem sikerült jól...
bár nem igazán játszottam, inkább csak megfigyelő voltam, ismerősök voltak az emberkék. 
-
zsoltee10
addikt
217.197-tel kezdődik.

pweisz: hát talán meglesz. a döbröközi rendőr rendes srác, nem a dombóváriakhoz tartozik az ügy, legfeljebb akkor lesz hozzá közük, ha az utakon meglátják. de nem hiszem, hogy ki mernek menni vele az útra, elég egyedi darab a zsigulik között. piros kombi a faluban már csak nekem volt. a faluban 2 autót loptak el az utóbi 3 évben. mindegyik meglett. abban bízok, hogy fiatal suttyók lopták el poénból, és ha kifogy a benzin, ott hagyják valahol. benzin pedig nincs benne sok.
aki értéket keres, hogy ellopja, nem zsigulit lop. az nehezen értékesíthető, nem nagy érték. ott volt egy zsír új betonkeverő is, inkább azt vittem volna el a helyében. egy autóval azért több a macera, ha pénzt akar belőle csinálni.
nincs időm végigjárni a falvakat, még a sajátomat se. meg aztán, hogyan? be nem mehetek a házakhoz, és nyilván nem az udvar közepén áll az autó. csak azt sajnálom, hogy a forgalmit benne hagytam. ne szoktam kivenni, így van már 18 éve, mióta nálunk van. fene se gondolta, hiogy egyszer valaki elviszi.
ha egyszer a boltban jársz kérdezz rá anyutól, hátha ott vagyok.
nyáron sokat ott leszek. 
-
zsoltee10
addikt
-
zsoltee10
addikt
azért, mert a szomszédunkban cigányok laknak. éjszakánként láttam néha, ahogy mászkálnak az autóval, pakolnak ezt-azt. régebben az öregasszony irányította a bizniszt, de meghalt. most, hogy a nyamvadt kölkek felnőttek, ismét megszaporodtak a lopások. a nyáron a fűnyíró tűnt el, most az autó, szerszámok tűnnek el folyamatosan. ezek leadják a drótot, hogy mit hol lehet találni. a pereputty meg jön, és viszi.
rájuk gyújtanám a házat.
magyar ember nem kockáztat egy 100e Ft értékű autóért. csak a cigányok.
Predator666: köszi. nem akarok messze menni, csak a közeli városba, de az már elég messze van a retkes bandától. a falu népessége egyre romlik. egyre jönnek ide a cigányok máshonnan, meg amik itt vannak, azok is úgy szaporodnak, mint az egerek. a magyar emberek meg kiköltöznek. akik tehetik. -
zsoltee10
addikt
nem, hogy az utcán, de a saját udvarából, a garázsból ellopják basszus.

22 éves Lada volt, de tiptop állapotban, tavaly lett teljesen felújítva a kaszni, a motor pedig még sosem volt megbontva, és nagyon jó erőben volt még.
biztosítás? mire fel? á, dehogy. nem is bízok benne, hogy meglesz. ezek a büdös cigók mindent ellponak. amint tehetem elhúzok ebből a kib*** faluból. mindent ellepnek a cigányok. -
zsoltee10
addikt
tudom, hogy kemény hsz, de nem baj. nekem is lehet véleményem attól még, hogy moderátor vagyok. ráadásul ez off topic, és nem bántok senkit.
köszönöm az együttérzést.
bent voltam a rendőrségen. egy faszi unott pofával felvette a jegyzőkönyvet, kedvetlenül pötyögte be az információkat, amiket mondtam neki. azt mondta, majd kijönnek megnézik a terepet. mondom ok. most voltak itt. a terepszemle 2 percig tartott. lefényképezte a házunkat, meg a kocsi helyét. ennyi.
nem lesz belőle semmi. töketlen bunkó banda. legalábbis azok, akik most intézkedtek. nem általánosítok, de nagyon kevés normális rendőr van. ilyen országban élünk. -
zsoltee10
addikt
Hogy nem b@sszák meg a k anyj*kat ezek büd*s cigányok!
Ma reggelre ellopták az autómat a garázsból! mocskos, büdös cigány banda. ezeknek támogatás, mi? a rohadt dilettáns kormány ezeket támogatja? kiirtanám mindet!
nappal bömböltetik a magnót a szomszédban, éjjel meg kirabolják, akit lehet, és milliós autókkal járnak munka nélkül. dögöljön meg az összes.
a rendőrség meg mit csinál? nappal kényelmesen leparkolnak a falu közepén, és mindenkit megbüntetnek. biztoánsági öv, izzókészlet, lejárt egészségügyi csomag, egy izzó nem ég, menetlevél nincs kitöltve olvashatóan, stb.
bezzeg éjjel nem csinálnak lóf*szt se, a becsületes magyar ember szív, a cigányok meg vígan eléldegélnek, és nem is nyomorban. sőt némelyik az átlagnál gazdagabb, és életében nem dolgozott. és ezekkel nem törődik senki, sőt nyúltsunk támogatást az adófizetők pénzéből, mert kisebbség, és el vannak nyomva, sé szegények, és nincs munka, mert diszkrimináció van, és szegényeket nem veszik fel sehova, pedig ugyanolyan értékű emberek, mint más. hát a nagy lóf*szt!
váááá, nemigaz. kitolták a kocsit az udvarból, a másikat meg kipakolták. mi lesz a következő? lebontják az ember feje fölül a házat is.
módszeresen írtanám ki mindet. de miért adunk nekik pénzt??? dolgozzon, vagy dögöljön éhen! 
-
zsoltee10
addikt
mihez lenne kedved?
miért nem akarsz Pesten tanulni? Én 200km-re lakok Pesttől. nem szeretnék ott élni, de így buli, hogy hétvégén itthon vagyok.
olyat keress, aminek nagyobbb neve van, mert ha valahol állást hirdetnek, nem mind1, hogy a diplomádat ki adta ki, szal érted.
mindenképp infós irányban akarsz továbbtanulni? csak azért kérdem, mert elég sokan mennek infóra, és ugyanúgy ahogy a gazdasái iskolák között, úgy az infós sulik között is megvan a rangsor. most még választhatsz. -
zsoltee10
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
én nem úgy tapasztalom. mert ha úgy lenne, ahogy mondod, akkor elvileg, amikor én valami mást szeretnék csinálni, akkor a prociidőt arra fordítja, és elveszi a prime-tól. viszont amikor a prime fut nálam, akkor még a feladatkezelő is nagyon lassan jön fel. 3dmark pedig 1-2 fps. bár elképzelhető, hogy több módon is be lehet állítani.
Bazsesz: én is régen láttalak, jól vagy? most érettségizel, ugye? hova mész tovább? George tanul, meg ritkán netezik, én szintén. Ye_Nő-t én is nagyon régen láttam. -
zsoltee10
addikt
VladimirR v1.1

ja amúgy köszönöm mindenkinek aki gondolt rám, nehéz volt a pénzügy zh, de talán meglesz. elmélet Lintner osztalékfizetéssel kapcsolatos tételei, meg Modigliani, és nemtomki törvényei, meg még néhány kérdés volt. a feladatok meg értékpapírokkal kapcs. piaci portfólió szórása, hozama, meg ilyesmi. -
zsoltee10
addikt
tessék nekem szorítani pénteken, mert pénzügyből írok. ha sikerül, akkkor megszabadultam a pénzügytől, meg a dilettáns tanártól is örökre.

-
zsoltee10
addikt
Örülök, hogy neked ilyen jó neted van. hát igen, én annak is örülnék, ha az adsl elérne idáig, nem modemmel kellene neteznem, 100 órás kerettel 9eFt-ért

fokukac: Általános Vállakozási Főiskola. 3. évf Vállalkozásszervező. a számvitelzót nem nekem találták ki. nem tudok egy helyben ülni, és könyvelni. én menni szeretek, menni sokat mindenfelé. nyáron mentem is, heti 400-500km-t autóztam. áruért jártam a boltunkhoz.
-
zsoltee10
addikt
Boldog békés ünnepeket kívánok mindenkinek.
én egy kis pénzt kaptam szüleimtől, öcsémtől egy Ferrari 360-asról készült fényképet bekeretezve.
kedvesemtől boxer alsót, after shave-t, bonbont, meg Különvélemény DVD-t. 
tildy: mi ez a képen? honnan kaptad?
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

szerencsére én 2 óra alatt fennt vagyok IC-vel Dombóvárról.
felrakom...de vagyok msn-n zsoltee10(a)freemail.hu címmel fel tudsz venni.

rájuk gyújtanám a házat.
módszeresen írtanám ki mindet. de miért adunk nekik pénzt??? dolgozzon, vagy dögöljön éhen!