Hirdetés

Aktív témák

• VladimirR

nagyúr

igy hajnaltajt (keso este, kinek mi...) kimentem a boltba, venni cigit, meg kajat es egy kissebb meglepetes ert: eloszor azt hittem melleutott a csaj, de mikor rakerdeztem, igazota, hogy a sopianae ara 420Ft (eddig 440 volt, azok kedveert, akik nem tudtak)
    azt eddig is tudtam, hogy a multi ara lement (500-rol 440-re), de ezen meg nem lepodtem meg, mert mivel ez a kozepkategoria ket legnepszerubb amrkaja, mindig is voltak a multinak ilyen akcioi
    azonban most ugy tunik, hogy rajottek a nagyfejuek, hogy valami nincs rendben (mert miutan rakerdeztem kiderult, tobb marka ara is csokkent) es elkezdtek realisan gondolkodni - mert lassuk be, az arak csillagos egekbe emelese nem megoldas - hogy kedvenc kocsmarosnem idezzem: ''eddig eladtam napi 20000-ert, most visznek 3000-ert'', s ennek, mint gondoljatok, nem az az oka, hogy kevesebb a dohanyos, hanem hogy megveszika az ukran, meg egyeb csempescigit
    remelve, hogy mashol is rajonnek: nincs ez igy jol, azt mondom kis lepes ez az embernek, de nagy az emberisegnek (:DDD), mert ugye nem csak a ciginel van meg ez a gond (de monjuk a benzinnel, ahol szinten hodit az ukran benzin nalunk pl, vagy az alkalmazott utan fizetendo magas jarulekok helyett a feketemunka)

Aktív témák