Hirdetés
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
m4n0k4
csendes tag
A Moderátor is emberből van
Bővebben: link #31-es.
Különben Killerman mi az az átlátszó cucc a kábeleken? -
Wolverine
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
![[kép] [kép]](http://forum.hwsw.hu/html/emoticons/03.gif)
Mindenesetre itt is grat I_Am exkollégának
-
Niquis
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Azért Nyquist-nek megkegyelmezhetnél.

-
Tegnap próbáltam nézni a sarki fényt (mert azt mondták, hogy még nálunk is látszani fog), néztem is észak felé, de nem láttam semmit, csak Újpalota fényeit...

de azt már láttam éppen eleget...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
--------------------------
Ui. Killerman : szívesen -
MarKoo
addikt
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit lehet csinálni, hogyha a DVD író a Traxdata 8*-osan írható dvd-t 2*-esen írható lemeznek ismeri fel?

-
Loretto
veterán
ez meg hogy lehet?
Bővebben: link -
anaqer
veterán
Bővebben: link
Heh. -
Mista Boller
tag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Lehet, hogy csak edzesben vagyok, de a 3 kozul szvsz a vodka a legihatobb. Persze nem ugy, mint a lepattant kiskocsmakban: nyaron elednyomjak a szobahomersekletu(35fok) Kalinkat es hajra. Jo vodka, melyhutobol, jo kaja melle... Abszint ok, palinka barmilyen alfajat melysegesen megvetem

-
VladimirR
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
na itt folytatom, mert nem akarom teljesen szetoffolni a winamp-os temat
igenis legyen szempont a processzorhasznalat (vagy ha ugy jobban tetszik, az optimalizalas), meg most, a gigaherces gepeknel is, meg olyan mertekben is, hogy 2 het alatt 40 percet, vagy 1-2 orat hasznal egy program a cpu-bol
hogy miert, azert, mert az, hogy nagyobb vasak vannak, nem kellene , hogy feljogositsa a programozokat arra, hogy ennyire elengedjek magukat
csak ugye az optimalizalas ido, az ido penz, es kolteni senki nem akar, csak nagyot szakitani
epp a minap raktam fel a flatout nevu jatekot, ami annak ellenere, hogy tetszett, nem volt sokat a gepemen: mennie kellett
s hogy miert? mert hulladek modon csinaltak meg - ha jol sejtem, akkor egy konzol atirat, s mint olyan, hozza a szokasos szinvonalat
igaz, hogy csak egy gef2mx400-am, de ne mondja nekem senki, hogy 512*384-ben nem kepes magabol az a szerencsetlen jateko kicsikarni magabol 20-25 fps-t....foleg ugy, hogy egy 2500+os barton es 512ddr van a gepben (raadasul van egy olyan sejtesem, hogy nem vgalimitalt volt a cucc, mert 800*600-ban sem akadt jobban, mint a minimalis felbontason, minimum beallitasokkal)
szoval engedtessek meg nekem, hogyha egy program, ami semmivel nem nyujt tobbet (vagy nem hasznalom ezen esetleges tobbletszolgaltatasait), mint alacsonyabb verzioszamu tarsa, akkor azt a programot en hulladeknak tartsam, s ez alapjan dontsek ugy, hogy nem hasznalom, s masnak sem fogom ajanlani
p.s.: na latod, az ilyenek miatt oregszem en ilyen gyorsan
-
Bash
őstag
Tartalmas: Bővebben: link

-
törölt tag
válasz
VladimirR
üzenetére

Egy 2mpig azt hittem meghalok.
viccen kívül, de itt vagyok szóval túléltem.
Az átcseszés az volt az egészben hogy a haver azt mondta olyan mint a múltkori, az tényleg finom volt. Csak akkor gondoltam hogy gáz van amikor megittuk a másik haverral, mert pont 2stampedlivel volt, és a házigazda haver meg röhög. megtudtam hogy miért.
utána meséli a bátyja hogy vitt a munkatársának aki elég sok páleszt fogyaszt
, és hát ő is csuklott utána.
szóval tényleg nem volt semmi, viszont rendbe tette a gyomromat, meg bacilus sem hiszem hogy sok maradt bennem.
-
törölt tag
Baaaszus ti ittatok már 75%os páleszt?

Higgyétek el kegyetlen, minden minimétert tudsz hogy éppen hol jár, és amikor leér robban.
Én piától még nem csuklottam meg könnyeztem de ez ütött. Igazából nem tudom hogy 75ös volt de a múltkori 68as semmi nem volt ehhez képest.
lehet hogy metil alkoholt ittunk?
kegyetlen volt, egy pillanatig tényleg azt hittem hogy meghalok.
Mégegyszer soha többet, de a havernél a szokásos kártya közbe nem volt semmi otthon, és hát ezt találta a pinyóba.
megpróbáltuk.... -
törölt tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
értem, aha, az a műszaki menedzser nekem is tetszett de vidékre nem nagyon akartam lemenni Budapesten meg olyan rohadt magasak a ponthatárok hogy nagyon...

A logisztikus az annyira nem tetszik viszont azt tudom hogy abban van a jövő, szóval nem rossz irány. A marketinges meg jól hangzik de igazából nem vágom hogy pontosan mi annak a feladatköre.
na most jól sikerült, értékelnem a sulikat, holott nem ez volt a kérdés, mindegy.
Sok szerencsét! -
Trak
addikt
Tudna vlaki küldeni nekem egy CHS árlistát

Fontos lenne, és nagyon megköszönném...
Bármilyen megoldás érdekel.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
-
maszat
senior tag
Az MTV híradóban most nem pont a PH! fórumát mutatták? Mintha az lett volna
-
hehe, ezt most találtam... :
''A legfrissebb humoros sztori (Megtörtént esetek)
Egy reggel 103-as busszal úgy uszkve századmagammal cammogok fel a lágymányosi hídra, az autóbuszöbölben azonban egy taxi álldogált, és nem akarta beengedni a buszt. Buszsofőr nyomja a dudát, utasok idegesen pislogtak, végül kinyitotta az ajtót. Taxis barátunk közben anyázva kiszállt az autójából, majd fel a buszra, hogy most aztán jól megmondja... A buszsofőr látva ezt becsukta a vezetőfülke ajtaját, majd miután a taxis nagy hévvel felszállt a buszra, becsukta a busz ajtajait is és elindult. A taxisofőr húsz méter után már könyörgött neki (a taxi közben ott állt nyitott ajtóval a megállóban), hogy nyissa ki az ajtót, de a sofőr meg sem állt a következő megállóig (budai alsó rakpart)...'' -
Szőrös
veterán
Juppijéééé srácok juppijé megvan itthon az adsl juppijé szélsebesen hasít juppijéééé
-
gLes
őstag
És nekem mit mondtok?

BME Villanykaron Műinfó vagy Villamosmérnök?
Inkább az utóbbira kacsintgatok
Az előbbin túl sok az analízis 
-
Bash
őstag
Mielőtt még túlkombinálnátok a dolgot, rgb nem a BME-ra jár. Ha oda járna, akkor sokkal hamarabb meg tudtunk volna szabadulni tőle.
Bash most jött haza, és tömi a fejét:![[kép] [kép]](http://bashland.net/PROHARDVER/pics/forum/Bash_eating.gif)
-
gLes
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Mér?
Nagyon tiszta és ócsó megoldás 
Én is milyen jól beleintegráltam az oldalamba: Bővebben: link
-
VladimirR
nagyúr
Bővebben: link
deritsuk ki, hogy ki az, tudjuk meg a cimet, verodjunk bandaba, menjunk el hozza es az ej leple alatt, amig alszik, vagjuk el a......
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Killerman moderátor lett? Nem fiatal ő még hozzá?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- World of Tanks - MMO
- Philips LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- E-roller topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy már nagyon fáradt voltam, látszik. 

![[kép] [kép]](http://eniac.iit.bme.hu/~bazsi/puffer/yahoo.gif)

- Egy sg.hu-s szmájlival