Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
Loretto
veterán
Sajnos mára is akadt egy igen-igen szomorú hír, Kulcsár Anita halálos autóbalesetet szenvedett. Bővebben: link

[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ismét bukta; de az srv az bejön:
![[kép] [kép]](http://www.stud.u-szeged.hu/Beladi.Robert.Attila/kereso.jpg)
Egyébként nem hinném, hogy új ip-t találnál, ha jól tudom, akkor csak a koli ip címét kapnád meg. Vagy a router-ét, amire a három gép csatlakozik... Nem tom' pontosan. Vagy az enyémet, de az hetente change...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mod: már jártam ott a webarchive-nál
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
akkor nem vagom, mert mikor mondtad, hogy nezed, de nem jon be, akkor iis-logban nem volt uj ip (a tobbiek rettegjenek, fel vannak jegyezve
)
esetleg probald igy: Bővebben: link
egyeb atpasszolhato parameterek: regen volt fid (forum kategoriak szerint szurve lehetett keresni, ugy, mint ahogy a ssid-del a hir/cikk kategoriak szerint szurve), meg volt olyan, hogy okos kereses (show=smart), de ugy lattam, hogy ez sem mukodik
ezt Bővebben: link probald megnezni, regen ilyen volt a kereso (sokszor nem jon be az oldal, vagy ha bejon is lassu, de megeri)
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
8080 műxik, winamp is onnan falatozik... Egyébként az új link bejött. Úgy látom, minden jelenleg használható paramétert magába foglal. Hm.
A kérdés már csak az, hogy milyen egyéb átpasszolható paraméterek vannak, melyeket elfogad; bár a gyorskereső nem adja át őket... -
VladimirR
nagyúr
válasz
Panther
üzenetére
azt az egyszeru keresovel is megtalalod, itt az a lenyeg, hogy hirek/cikkek kozott tudsz kategoriankent keresni, tovabba nem csak ''minden szora'', hanem ''barmely szora'' is kereshetsz (pl az ''amd intel'' szavakra nem csak aztokat a hireket/cikkeket/topic-okat/hozzaszolasokat dobja ki, amelyikben mindeketto benne van, hanem azokat is, amelyikben csak az egyik )
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
nem lehet, hogy tuzfalban, vagy valahol nincs megengedve nalad, hogy 8080-as portra csatlakozzon a bongeszod?
mert az iis log tanulsaga szerint masok hozzafernek (muszaj elpakolni a 80-as portrol, mert szolgaltato letiltott mindent 1024 alatt
)
na mindegy, nezd meg igy: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
vegy peldat twollah mestertol Bővebben: link
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
VladimirR
nagyúr
az elso link az eleg instabil, hol mukodik hol nem, a ,asopdiknak viszont be kellene jonnie, az iis log tanulsaga szerint tobben lattak is, probalgasd (Bővebben: link, esetleg ha nem menne a vebhop, akkor Bővebben: link --- 8080-as porton van az iis, mert csak)
anaqer: nyiss neki topic-ot![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
anaqer
veterán
[twollah]
Utalom a havat.
[/twollah] -
QuarK
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Már egy ideje spectator sem vagyok, de most még zuhi után pihi előtt...
1: már semmire
ha két szót adok meg szóközzel elválasztva, a ssep is %20 lesz, s ha bármi másra átpötyögöm, hatástalan. Ha azonban ;-vel vagy akármivel választom el a két szót, akkor abszolút nem talál semmit. Ez is szvsz egy maradvány lehet, bár a fene tudja. Fel kéne tolnom az IIS-t, meg a PHP-t, aszt kicsit elmélyedni ebben a hibrid nyelvezetben, kissé felkeltette a kíváncsiságom.
2: Mondanék, ha bejönne, de Operation timed out; ugyanez igaz cyla.homeip.net-re simán... Saját gép
Vagy hány tűzfal mögé bújtál, vagy én leslkelődök, sok mögül... 
No, goto sleep.
Képarányokról: én anno p1esen a Quake1et 360x350x256planar-ban szerettem a legjobban (gyors is volt, és éles is), csak hát a screenshotok...
-
gLes
őstag
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Jó keresgélést

Kérdezd meg Parcit, ő az Építő
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
szerintetek van arra lehetőség hogy megnézzem a legelső hozzászólásomat mi volt? mármint amikor regeltem!

-
na azért
kezdtem megijedni, hiszen azt a sony nem engedi kiadni 
akkor tudom melyik. jajj egyel mennyit gameltem istenem.
utána meg vice cityvel sokat 2-3 nem tett mély benyomást
-
gLes
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát ott asszonnya ellipszis

Bár én tudom, hogy neki szemüveg vagy kontaktlencse kéne, csak lusta megcsináltatni, de nemhiszem, hogy attól ilyen torzul látna, nameg a monitorig még elvileg ellát
Szal...
Majd ha lekközelebb meglátogatom megvizslatom közelebbről azt a nyomitort ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Wolverine
félisten
Hihetetlen módon kb. két órával ezelőtt beengedett a Rockstar és elkezdhettem tölteni a GTA2-t. Erre nem meghalt az IE, most meg már nem jutok be???

-
VladimirR
nagyúr
erdekes - es egyeb 4:3 aranyu felbontasoknal milyennek latszik?
Quark: te meg gyere kifele spectator modbol es mondjad nekem el, hogy mire jo a ssep Bővebben: link
aztan meg errol osszatok valami eszt nekem Bővebben: link (azaz a masodik linkre)
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
igaz, csak ez remlett es bele sem neztem, de rajottem1
ebbe (az egyebkent imho szanalmas) flame-eltunk bele egy kis hardvertemat => Bővebben: link, ugy a 150. hozzaszolas utan -
-
I_Am
veterán
ááá fárnya vágólap.

Bővebben: link -
I_Am
veterán
-
TrollBalint
addikt
csatlakozok én is az éjszaki bandához

Szóval tildy, nehogy azt hidd, hogy utál téged. azért mert azt írja!? Azért írja, mert élvezi, hogy idegesíthet téged anélkül, hogy neki ebből bármi baja lenne. Nem kell kiváncsinak lenni, ha ír ne írj neki vissza aztán majd megnyugszik a kics görcs
-
Mr.Skyline
senior tag
ennek örömére ránéztem én is az órára!
és hopp!
már megint 2 múlt...
ughogy megyek alszani mert meló van hónap, azt ha nem érek be időbe akkor még a végén valaki éhenhal
jó éjszakát mindenkinek!
-
VladimirR
nagyúr
erre: Bővebben: link?
tildy: ne legyel kivancsi! legyel kocsog (
)! az ilyen merhetetlen utalat altalaban kicsinyessegbol es az intelligencia magasfoku hianyabol ered
masreszt ha mar belemesz egy ilyen beszelgetesbe, ne igy tedd, mert igy ebben a par sorban millionyi fogast kinalsz fel, ahol beled lehet kotni
ha jol tudom, voltal te mar helpdeskes, penztaros, szoval dolgoztal emberekkel, megis ugy tunik, hogy nem a legjobban kezeled az ilyen helyzeteket
tippeket itt nem akarok adni, de levelben szivesen megosztok veled par tippet, hogyan lehet az ilyen embert nayon gyorsan lerazni, ha igenyt tartasz ra
mar megnit miattatok nem fogok idoben lefekudni, pedig holnap vizsgazom es meg tanulnom is kell.... -
tildy
nagyúr
válasz
Mr.Skyline
üzenetére
Ez semmi, de valaki gyaloglon megadogatja a telszámom, azt hivogatnak itt engem..Hogy veled beszeltem az előbb cseten?stb..Sokszor még éjszaka is.Ma is volt egy.
I_am:nem csak neked![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
gLes
őstag
Nem emlékszik valaki arra a topicra, ahol arról vitatkoztak, hogy 1280x1024 vs. 1280x960?

-
VladimirR
nagyúr
mar elnezest, de te vagy a hulye (meg ne sertodj ezen), hogy ilyenekbe belemesz - egyszeruen ne foglalkozz vele, foleg ezek utan (s ami a blogodban van) ne
ha radszol, fogod magad es kiikszeled az ablakot - ettol szepen vorosodik majd a feje, valoszinuleg utana anyazassal fog visszaterni, de azt se vedd fel (vagy kovetelozessel, hogy azonnali jelleggel vedd le az ignore-t) - /gnore, meg hasonlok -
tildy
nagyúr
Ha nevetni akartok, bár ez inkább szomorú:
Bővebben: link
Azt hiszem kifogtam egy primitiv ''rajongot''
Bővebben: link -
Trak
addikt
Én is a piacon szoktam, hogyha finomabbra vágyom. Vagy ha megyünk bnőm anyukájához, akkor ott náluk, mert van egy pékség kb 5 percre a háztól, és a legjobbat ott csinálják. Nem csak kenyérből, hanem mindenből. A legjobb fagyizó is arrafelé van, szóval jó kis helyen lakik

-
Wolverine
félisten
Váhháhá... Ha valaki MSN-en keresne, a wolverineac2(pont)hu címen keressen

-
-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
400as cerkán próbálgattam dologkat, tesóm asztali gépe, és van amit igen szépen, mondhatni tökéletesen vitt. No megfontolom még.

-
TrollBalint
addikt
válasz
PeliScan
üzenetére
hát nem igazán tudom elképzelni, hogy egy 500 gép elvigyen egy divx 5.2. akármennyibe tömöritett filmet...(legalábbis windows alatt)
mondjuk egy 366-os celeronon láttam filmet lejátszani linux alatt, és nem volt olyan, amit ne játszott volna le. (és simán lejátszotta, semmi akadozás) -
Wolverine
félisten
válasz
TrollBalint
üzenetére
Nem tudok egyszerre lapozni is meg lőni is

-
PeliScan
addikt
válasz
TrollBalint
üzenetére
Azért ennyire csak nem sarkított a helyzet

btw vannak egy CDs multimédilejáccó-lamereknek készült linuxok is nm? minimálisan milyen proci kéne ha netán linuxra szánnám magam? -
Mióta MOD?

Emlékszem, hogy elcsodálkoztam, szerintem amikor régebben itt jártam akkor még nem volt! És HÁZIGAZDA lehet? Az a legmagasabb rang?
MOD: Ha ez a 3HSZ egymásutánba zavarná a moderátorokat, legyenek szívesek összegyúrni 1-be /ha tudják
/, de egyértelmű legyen hogy mit kinek címeztem!
[Szerkesztve] -
QuarK
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Mi lenne?

BenJoe: A písz azért kellett, hogy ne szívd mellre, még sértődős korszakban vagy, és nem akartam lelki károsodást okozni.
Peliscan: Imho mindkettő, hisz nekem PII 333 mobil cerka 128 kessel is viszi divx5-öt is simán. De inkább várd meg egy illetékes válaszát. -
PeliScan
addikt
Villámkérdés

Filmlejátszáshoz PII 333mhz vagy ''PII'' Celeron 550mhz a jobb válaszás? A PIIben 256, a cerkában csak 128 cache van. Nu? -
Jah, ekkora ''sztár'' vagyok? Igen, tényleg mindent szétoffolok, kaptam mailt is...

Inkábbb óvatosabban, ritkábban írok majd ide. Nem vagyok még felnőve a fórumhoz, 13 éves vagyok.
Szóval, Én még nem nagyon tudom kezelni, más fórumokon meg nem ilyen szigorúak. De így sokkal jobb, legalább [megpróbálják]visszafogják magukat az ilyenek. És, ez nem önsajnálat!_!_!
Amúgy:
-Avatar: Zacskót húztam a fejemre, hátha nem ismertek fel benne!
Félig-meddig bevált!
-Egyetértek Veled!
De minek oda az a PEACE?

MOD: Az új avatarom miatt azt hittem, hogy faster után Én VladimirR vagyok!
faster:Te a kreten.hu-s faster vagy?
[Szerkesztve] -
''Ez azért van, mert még túl fiatal van. Majd elmúlik. ''
Úgyérted ÉN vagyok túl fiatal, ugye?
Mármint nem ebbe kötök bele, csak a helyesírási
hibába, NO FLAME. Amúgy nem nézek le senkit se emiatt, csak Én nem tudnám elképzelni az életem... habár! NEM MONDASZ HÜLYESÉGET!! Ha egész hónapba Tesco kaján élek, akkor egy A64 3000+ helyett vehetek 3200+-ot!

-
QuarK
senior tag
Gyere lakni koliba, nagycsaládba (négy gyerek, anya nevel)... Amúgy TG cuccoktól én is hányok... Jah, és mondjon vki közelebbi ocssóé' áruházat a kolihoz közel (A SpórT-on kívül
)...
Peace
mod: kis huncut, avatart váltottál... valszeg ha tom, h te vagy, akkor várok egy pöttyet mielőtt a válaszra fekszem.
[Szerkesztve] -
Én azokat az embereket nem értem, akik Tesco gazdaságos életet élnek!

Én biztos nem tudnék így élni...
Na, mindegy, csak ez úgy kikívánkozott belőlem. 
-
Bazsesz
őstag
-
QuarK
senior tag
M-m-mi történt a T-t-t-tesco szatyrokkal?! Nincs rajtuk felirat! Üresek!! Minden... Az alapok, melyekre életem építettem, most köddé foszlottak! Amiben hittem, az darabokra tört, milliónyi apró szilánk mardossa szívem... Hát mi az, ami ebben a világban stabil, amiben bízhat az ember?! Meghalt a remény, a hit...
Hófehérek a Tesco-s szatyrok.
Nem bírom nézni, az ég irgalmazzon bűnös lelkünknek!
Szeged...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Beírom ide is, hátha itt többen látják:
''Hi!
Szal kiderítettem: az eredeti szám úgynézki, hogy a:
''Hermes House Band - NaNaNaNaHeyHeyHeyKissHimGoodbye'' (illetve hasonló számcímmel) fut.
Ennek egy kibakujó átdolgozása a ''Ravers on Dope - Rock This Room'' c. szám. Na igenám, csak nekem még kellenének átdolgozás-címek. Tudna valaki segíteni számcímekkel?
Üdv: balu''
Szal a cucc a copyban. Tud valaki esetleg számcímet? A ''Reanimator - Rock this Room'' se játszik így utólag, mert az ugyanaz szinte, mint a ravers on dope.
Üdv: Balu -
Én is.
Zacskó már fenn a fejemen!
Vazzz, betörős topicot mingyá' megkeresem, de ezt le kell írnom! Most itt avatart cserélgetek, és hallod hallok kilincs ''nyikorgást'', azt hittem apám, de Ő kopog. Mondom megnézem. Há' vazz kukucskálón kinézek, láttam egy kb. 20 éves srácot, aki az ajtó felé fordulva beszélgetett valakivel... És az a valaki pedig épp a levél-bedobó nyíláson nézett be!
Jólvan, mondom hangos köszörülés, kézmosás, hátha meghallják. Erre amikor kinéztem, már nem voltak ott! És az ajtó úgy volt ''becsukva'', hogy felengedett kilinccsel ütközésig csukták, azaz még kilincsre volt rendesen csukva! Becsuktam, aztán eszembe jutott, hogy a pizzafutár után elfelejtettem a felső zárat is bezárni... Simán bejöhettek volna!!
Fude megijedtem, gecaj, huhuhúúú!!
Vajon mit akartak lopni?
-
Ki lett törölve RGB topickja?

Nah, holnap megyek suliba. Múlthét hétfő óta vagyok itthon [betegség], és egész nap csak PH!-ztam. Csak nem a megfelelő módon. Többet nem lesz ilyen /nem lesz időm annyit PH!-zni/, de amikor majd lesz időm, akkor MUHAHAHA!!! Normálisan fogok akkor is fórumozni. Gambit: Avval a 80 napos dologgal igazad volt.
Naszóval, befejeztem ezt a...
baromságot.
Mindenkinek Boldog Étvágyat Kívánok!
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
mondom normalis

abban a filmben javareszt egy santa, kisse visszamaradott ipset alakit (tudom, hogy alca, na de akkoris)
es imho az sem kimondottan normalis, hogy csak azert szedi ossze azt a negy embert, raboltat ki veluk ezt-azt, hogy utana (es egy hajonyi fegyveres legyilkolasasa utan) megoljon valakit, aki ismeri az arcat
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

/