Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Japán metál banda ajánló #1 - Demetori
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Old Death
senior tag
h a kérdésre válaszoljak elég

de kérdezd meg itt is: Bővebben: link
-
Old Death
senior tag
-
Old Death
senior tag
LOL... gondoltam megnézem, h most mi van a tv-ben. mert éjfél környékén szoktak lenni jó kis dukomentumfilmek... erre még a reggeli műsornál egy ilyen gyöngyszemre akadtam... Bővebben: link bár nem most látom először elírva a nevét... de mindig nevetek rajta
-
Old Death
senior tag
válasz
Dreamcaster
üzenetére
a topic ahol szó volt róla: Bővebben: linkés akitől lehet rendelni:
Bővebben: link
de itt is vannak elégszép ventirácsok, ill tudnak igényszerint hozatni... bár lehet, h olcsóbb ha kivágatod... Bővebben: link -
Old Death
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
mazsolásat kóstoltam annyira nem jött be.. nem értem miért.. imádom mind2 összetvőjét, de vhogy nem ízlett

időszámítással még ráérsz.. még bő egy hónap... csak egy kis matek problémám volt.. és elfeljtettem, h GMT+1-ben vagyunk ill. h mindenhol állítják azt a nyamvadt órát
gLes: olyan ismerős
-
Old Death
senior tag
nem tudom mennyire új dolog.. de azért leírom: ma vásárlás közben felfigyeltem a mogyorókrémes pöttyös túró rudira.. nos ez nekem újdonságként hatott és egyből vettem 3-t, mivel minek aprózzam el... Túró Rudi fan vagyok...
na ez baromi finom... egyszerűen mennyei milyen az íze... legutóbb akkor csalódtam pozitívan a Piros Pöttyös termékekben ekkorát amikor kiadták az Óriás Túró Rudit...
mindenkinek csak ajánlani tudom
jah és tele van a bakancsom a rohadt nyári időszámítással... most azé álljunk át, mert egyszer vki így gondolta... meg hogy gazdasági érdek... minek világítsanak a lámpák nyáron már 9-kor... vagymivan? most égtem be nagyon az amerikai futball topicban... me én azt se tudom, h mikor mi van.. pláne, h nem is kapcsoltam, h mindenhol átállnak az órákkal...
na mindegy... Túró Rudiba folytom a bánatom...
ja és köszönöm, h végig olvastátok... legalább vkit érdekel, h bolond vagyok 
-
Old Death
senior tag
válasz
Loretto
üzenetére
LOL mindenki 0:0-át játszik... na először nézik kinek hány pontja van... mindenkinek azonos.. rugott gól azonos, gólkülönbség is... minden azonos akkor marad a legvégén a sorsolás. bár kicsit hülye a helyzet de nagy vszínűséggel sorsolnak...
les szabályt nem kéne eltörölni mert akkor mindig lenne 1-2 ember aki a kapu körül lófrál és csak berugja, semmi értelmes labda felvitel nem lenne mert minek alapon.. inkább videóbíró kéne.. a kényes szituknák újra nézik.. ill. a nem egyértelmű szabálytalanságnál, gólnál... ja és ehhez fix óra kéne nem futó... az edzők nem kérhetnének újra játszást, csak a játékvezető. sztem ez lenne a megoldás... de ez se fog megvalósulni egy ideig, mert tök fejüek ülnek a FIFA-nál és az UEFA-nál
hupsz a sorsolásról ennyit: ''Holtverseny esetén - ebben az erősorrendben - az egymás elleni mérkőzéseken szerzett több pont, az azokon elért jobb gólkülönbség, az azokon idegenben rúgott több gól, az összesített gólkülönbség, a több lőtt gól, végső esetben az országok idény eleji UEFA-együtthatója rangsorol a csapatok között.'' szal nincs sorsolás
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Bővebben: link ( Bővebben: link )
de látom már Bash beírta... de azért beírom... itt vannak a használt rövidítések
-
Old Death
senior tag
-
Old Death
senior tag
válasz
neduddki
üzenetére
Hell!
Szinte mindenki először a Kassai-íjakat nézi ki
pedig sztem nem neki van a legjobb íja, bár kétségtelen, h ő honosította meg ismét a hazánkban ill. sokat köszönhetünk neki, h sportág lett (szabályok kialakítása).
egyébként ez linkeltem én is.. csak más honlapcímmel
-
Old Death
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
2, 8, 37, 38, 54 és van egy kettesem
(720 Ft
)
Sihto_:
vagy az m1 TXT 871. oldala én ott néztem
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
ok rendben.. arra gondoltam, h eljöhetnél megnézni, meg a barátom aki vessző készítéssel is foglalkozik ért az íjakhoz, legalábbis jobban mint én
ő jobban tudna segíteni akár konkrét típust is tud mondani, de akkor majd vásárlás előtt 
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nohát... figy ha komolyan érdekel az íjászat ill. a hagyományörzés akkor dobj egy mélt és leírom a részleteket, h hol van az edzés, meg az egyesületről pár dolgot.... nem ígérem hogy ma válaszolok

-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nem.. tatabányai.. lakótelep + panelház... párszor már gondoltam rá, h ablakon ki...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
a közelben van futbal pálya (füves) csak céltábla nincs ill. amit arra lehetne használni... pénteken a lőtéren vagyunk
szal ott nincs gond. -
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nincs mit szívesen segítettem..
csak most az a gond, h megjött a kedvem egy kicsit lövöldözni és már sötét van.. no meg nincs hol
várhatok péntekig.. akkor lesz edzés.. és már egy jóideje nem lőttem.. vizsgaidőszak 
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
nem szedi le a bőrt.. csak olyan mintha egy bőr szíjjal rácsapsz... piros lesz.. és fáj

de a 13k-s íj az szkíta íj!! nézd meg hogyan néznek ki és az alapján dönts, v keresd fel a készítőt és vegyél ott... de kb egy normális íj kb 25-30k és hozzá 10 vessző az 15k ill. ha kellenek kellékek pl.: tegez v új védő bőr v mittómén
szal kb egy 40 körül van... de egyszerűbb tényleg, ha elmész a gyártóhoz és ott veszed meg mert tud segíteni kiválasztani az íj erősségét, fajtáját..., a vessző hosszát típusát no meg minden mást 
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
jah.. 40 font kb 20 kiló, de ez csak a maximálís kihúzásnál (íj váltogatja a hoszt! nálam ez 75 cm) van. kezdőnek sztem egy 32-35 fontos íj ill. ha ''erős'' vagy akkor nyugodtan lehet 40 felett is.. csak az a gond, h egy óra folyamatos lövés után már nem érzed a kezed, de ettől erősödik az ember
de ha hobbiról van szó, ill. nem gyakori lövésekről akkor az sem gond 
a célzás már más tészta... mivel a történelmi íjat nem szemhez kell húzni, mert akkor az életben nem húzod ki 75 cm-re ill. elkapja az ideg az alkarod és vérvörös lesz (ez tapaszatalat
) oldalra kell húzni, így célozni nehezebb, de megszokás kérdése... persze lovon egész más a helyzet, de gondolom gyalogos íjászatról beszélünk 
-
Old Death
senior tag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
no igen a csigás kicsit erősebb, mivel a csigák gyorsítják fel... az enyém 42 fontos, de amivel eddig lőttem az 80 fontos volt és baromi nehéz kihúzni.. viszont a csigásat könnyebb mivel nem keményedik.
nem tudom milyen fából van.. ki ezt használja ki azt.. a készítőt kell megkérdezni
nekem gyanta-fa íjam van és én külön íjkészítő mestertől vettem és 23k volt. az egyik barátom meg készít veszőket és ő 800-1500 Ft-os árban dolgozik...
Móriczon, ha jól emlékszem Szalóki és Kelemen bolt van... ő az egyik legjobb vessző készítő!
az íj erősségét a készítőtől lehet rendelni... ha lóra kell akkor max 35 font... ha gyalogos íjászat akkor nincs max. kivéve az erő, de mivel nem kell vele messzire lőni így a 40-45 fontos íj már bőven elég... -
Old Death
senior tag
ez agrarfiatalnak ment.. csak nem akartam szét offolni a hogy nézel ki? topicot

no akkor íjászat:
íj árak: 13k --> csillagos ég, de olyan 300k
vesszők: 1k --> 3k
pár link:
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag

de még mindig jó
-
Old Death
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
van próba topic
na jó nem szóltam
-
Old Death
senior tag
Ez talán érdekelheti lesaux-ot

vagy már vett? v nem is érdekli? vagy ez túl durva volt?
-
Old Death
senior tag
Twollah: nem akarom a mod. ker.-t szétbarmolni etzért inkább ide válaszolok:
Ha mar annyira szemelyeskedunk:
Te meg menjel a banyaba.
Van ott eleg akna ahol le tudsz menni a fold ala ha akarsz.
Eleg ha csak megnezed a buszmegalloban a tablat.
a bányák már régen bezártak
egy akna van nyitva az is múzeum...
hmm buszmegállóban a táblát... nos igen.. komoly 2 busz jár a régi bányaaknák fele...
én nem személyeskedni akartam, csak nem értem miért akarod?
emvy az értelmetlen toőpicocat zárta... a tiedet nem tudom miért.. talán mert te vagy az egyetlen vecsési? én értem, h ismerkedni szeretnél és ezért nyitottad...
de több mint egy hónap alatt senki nem írt oda, csak te v olyan aki nem vecsési... -
Old Death
senior tag
felhoztam a RO totyikot
ott leírtam egy-két dolgot... ide írok mást is 
a béta még úgy nézett ki, h az ut-ban kellett elindítani --> ez nem passzolt össze nekem
de majd kipróbálom
és akkor majd modok véleményt.. csak félek új játékkal játszani, mert akkor vizsgáknál tuti bukta lesz 
-
Old Death
senior tag
-
Old Death
senior tag
BF1942 nagyon király játék, bár az ilyennel lan-party-n jó játszani... mibvel csapatos
sima mohaa jó, kiegek annyira nem
pláne a mohpa 
cod: no igen egy igazi jó kis fps-s játék
szal sokadik voks rá 
no ennek term. egy része _az-nak is ment
szerk.: BF-hez kapcsolódan: király lesz a BF2!!! csak végre lehetne már játszani vele
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
nekem nem mond semmit Bratyónak bittos SOTE-s a lelkem
bár volt már pár törésem, de mivel fiatal volt a csont így vagy gallytörés volt v önmagába csúszott v kiugrott
a kiugrásnál volt nekem rögzítve...
na akkor a remény hal meg utoljára
remélem nem kell újraműteni
naon sz@r lenne 
-
Old Death
senior tag
akkor csak megnyugtatásul
frankón eltörtem a csulóm és beleraktak rögzítés céljából egy platina pálcikát... no amikor kivették akkor érzéstelenítették a csuklóm... na azóta van olyan része a csuklómnak amit abszolút nem érzek 
Remélem megnyugtattalak
bár orvos váltogatja... legközelebb sport korházba megyek ha gond van
kérek sportorvostól beutalót.. róla csak jót hallottam, mert vigyáznak a sportolók egészségére 
-
Old Death
senior tag
válasz
*DiscMan*
üzenetére
Bővebben: link na végre... elbaktam a linket

no akkor ha kell vmi akkor írd be a gulgiba.. bittos talál vmit
ez jegyzet.. egyébként ramaty egy könyv
bár ez szubjektív vélemény 
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
-
Old Death
senior tag
-
Old Death
senior tag
válasz
Old Death
üzenetére
csak a pontosság kedvéért...
Mogyoró: 4-5 m magasra növő bokor. Bőségesen nevel tősarjakat. Szélporozta egylaki. Hímvirágai a porzós barkák, nővirágai apró, pirosas színűek, amelyek a rövid termővesszők oldalrügyeiben találhatók. A mogyoróbokrot a termőkor eléréséig évente rendszeresen kell metszeni.
tehát fa alakú bokor... vagymi
-
Old Death
senior tag
Köszi!
Épp erről beszélgettünk, h ha lehet akkor nem nyitunk újat, hanem azt visszűk tovább
Konkrétan a Tatabányai Off!-ról van szó. Most járunk 37xx körül, de megakarjuk élni az 5000-et v akár többet is
Szerk.: Most látom, h az autóversenyes topic, már 8000 felett jár, tehát akkor nem aggódok és nem nyitunk újat.
[Szerkesztve] -
Old Death
senior tag
Ezúton kérdezném a tapasztaltabb PH!órumozókat:
Mennyi hsz. után érdemes záratni egy topicot? Ha 4000 környékén jár akkor már érdemes v ráér még?
Köszönöm!
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Fujifilm X
- Futás, futópályák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- Elektromos cigaretta 🔞
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de akkor mit akarsz kibeszélni rajta? ki mire használja? papír nehezék, napromboló lézerkard? vmi?
ezt nem értem... nomindegy.. milyen tápról van szó?

amikor írtál furábbnál-furább neveket... de biztos finom különben nem ennéd
és nem fájt jobban? ittál volna tejet
várhatok péntekig.. akkor lesz edzés.. és már egy jóideje nem lőttem.. vizsgaidőszak