Hirdetés

Aktív témák

• rATdrAgOn

senior tag

válasz rog #2885 üzenetére

Jaja, az teny. :)))
    Mondjuk elso idoben atyam Ladajat voltam kenytelen hajtani. :)
    Akkor mar annyira szethullofelben volt mindene, hogy:
    - kezifek nem nagyon fogott
    - kuplung alapbol csuszott
    - motor meg olyan kartergazos volt, hogy le kellett kotni a szuszogot a blokk ala :DDD
    Na, ezek utan remalom volt vele elindulni egy combosabb emelkedon, mert kezifek nem volt eleg, fekezni is kellett, meg nyomni a gazt es csusztatni a kuplungot - jujj hanyszor egettem meg a mar amugy is elhasznalodott tarcsat :DDD
    (Aztan meglett a sajat hajom, amiben 140e-nel kellett kicserelni a kuplungot, azzal mar nem vartam meg mig elkezd csuszni, igaz azert neki is sikerult parszor megadni az ''ivet'' :DDD)
    De mostanaban mar a kulonbozo autok nem nagyon hoznak zavarba... illetve, kell 1-2 kilometer kell ahhoz, hogy megszokjam hogy hogyan mukodik a fekberendezesuk - ui, az en jarganyomban ugynevezett power-assisted fekrendszer van (gy.k. a fekpadalnak minimalis az utja, az szamit hogy milyen erosen taposod), a tobbi meg ugye valamilyen rasegitest alkalmaz, tehat ott van pedalut is. Lehet vitatkozni, hogy melyik a biztonsagosabb/jobb, szvsz mindketto megfelelo, csak hozza kell szokni. :)

Aktív témák