Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rog
addikt
válasz
rATdrAgOn
üzenetére
dettó.
nekem az oktató kocsi egy diesel ax volt. még aznap beleültem egy trabantba amin alapjárat, lengéscsillapító, és fék egyáltalán nem volt. :)) hamar megtanulja az ember, hogy azért van három pedál, hogy mind be legyen nyomva. ;)
egyébbként most hogy már 1,5 éve egy diesel autómata váltós mercit vezetek. elég vicces volt, amikor átültem egy 1.3-as suzukiba. az első pár kilómétert úgy tettem meg mint egy ámokfutó, mire megszoktam hogy itt ha gázt adok, valami egészen más történik.... az utasaim meg úgy néztek ki mint az ufók. (fehér hosszúra nyúlt arc, csészényi szemek..)
Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- OLED monitor topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest