Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
Ma indítottam a számELhordozást.
Ma sem ment a mobilfizetés nekem ez gáz.
A weblap is szétesik app buta ha éppen nem szerverhibát dob... mint a á mindegy.[ Szerkesztve ]
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
gabor9991
őstag
Ma este befizettem egy számlát, most beléptem az alkalmazásba és már azt jelzi hogy nincs fizetésre váró számlám.
Eddig a fizetést követően napokig valami fizetés folyamatban vagy valami hasonló megjegyzés volt a számla mellet most szinte azonnal lekönyvelték.
Ezek szerint mégis történt valami a háttérben és úgy tűnik a rendszer ezen része is működik már.Szerk:
Van két feltöltős sim is a nevemen, beléptem az egyik számmal és mindkettő adatait megjeleníti, szóval ami működik az legalább értelmes fejlesztés volt.
Az 500GB 7990-ért is elérhető
[ Szerkesztve ]
-
Leslie1966
senior tag
Na végre, ma sikerült az online adategyeztetés !
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
tkomlosi
aktív tag
válasz baloghgabor #64107 üzenetére
De nincs térerő
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #64109 üzenetére
Van ott még térerő, csak éppen a kezedben lévő 4G eszköz adásteljesítménye (szerencsére) nem egyezik meg a bázisállomáson lévő eszközével. Azaz megfelelően kis térerőnél (vastag falaknál/domborzatnál vagy nagy távolságnál) logikus, hogy ahol küzdesz a feltöltéssel, ott még mérhető letöltési sebesség.
-
baloghgabor
aktív tag
válasz 4Grider #64110 üzenetére
Domborzati viszonyok: Alföld; falak: éppen egy 4 számjegyű út közepén állok, itt lehet néha telefonálni is akár.... Gondolom ezért hagyták meg az egyik utcai fülkét is itt, hátha? Persze térkép szerint beltéri 4G a lefedettség, ami néha persze igaz is lehet akár, ha éppen a széljárás, meg egyéb tényezők is úgy akarják. De hát ez van, XXI. század, Magyarország...... De gondolom mennyi ilyen hely lehet még itthon?!
Különben meg ha ezen az úton (5509) picit tovább haladunk még:
De ez már nagyon off, úgyhogy be is fejeztem.[ Szerkesztve ]
bégé
-
Pityu.
nagyúr
Vajon meddig szarakodnak még az appal? Nem látom még mindig,hogy hány felhasználható percem van és meddig plusz a számla rész sem valami jó.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz pilipi #64116 üzenetére
Nálam Go Mini esetében szépen mutatja mennyi fogyott netből.Perc a 100 (perpill tört hónap miatt 71) percből.
Az mondjuk gáz, hogy a két red max hoz is odarakja a Go egyenlegét.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
Kevered a szezont a fazonnal.
Annyit mondtam: duplán. 2 számla 2x annyi mint 1 nem? Akkor dupla, ennyi. Nem kell mást belelátni. Nem beszéltem arról, ki mire hogyan tesz pénzt. Nem is volt téma.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Diák66
őstag
válasz baloghgabor #64128 üzenetére
-
Localmatador
tag
válasz andor80 #64101 üzenetére
Sziasztok!
Én is így döntöttem, számELhordozás, még 07. 31- én. Úgyis Magentás vagyok több másik előfizuval, csak Vodánál csábító volt a Go csomagokban is a benne foglalt nemzetközi hívás (távol élő családtagok miatt). Na mindegy, a nyugalmam többet ér, lesz opció erre a Telekomnál is.
Kíváncsi leszek a procedúrára, mert még mindig "Jóváhagyás alatt" van a státusza, aug. 17-re igazolták vissza a váltást. Ami gáz, hogy az úgy-ahogy döcögő Voda online felületen az eredeti és valós 2021.07.02 helyett 2022.07.16 lett a hűségidőm lejárata!!! Hogy a bü...s életbe szülték ezt a dátumot? És mit csinálok, ha elengednek ugyan, de kötbérezni akarnak? Járt valaki mostanában elhordozás kapcsán hasonlóan?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
veterán
Milyen kódot kell sms-ben elküldeni,ha le akarom mondani a megújuló adat vásárlást,ami 1gb vitamaxos kártyám van.
-
dethroner
veterán
Hát gyerekek, nemcsak az applikáció szar, hanem az egész ügyfélszolgálat úgy ahogy van
Volt már pár éve néhány hívásom a 1270-re, sose volt olyan hogy 15 percnél hamarabb tudtam volna emberrel beszélni, de ma rekordot döntöttek. Valamiért csak 2G hálózatot lát a sim, ezért gondoltam megérdeklődöm ugyan mi a helyzet vele. 32 percig zenéltek, jött a szöveg hogy minden munkatárs foglalt. 32 perc után zene abbamaradt, volt 2db kicsengésre utaló hang, majd nagy csend. Se kicsengés, se zene, se emberi hang. Hogy a francba tud ez a cég talpon maradni?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
veterán
válasz dethroner #64136 üzenetére
Szerintem itt valami nagyon bűzlik.
Agyon bonyolították,az egészet.
Miért nem volt jó a régi app?Nekik miért jó ez?
Így ELRONTANI valamit ehez is tudás kell.
Képtelenség felhívni őket,vagy direkt nem veszik fel......
Gondolom jó sokan elküldték őket a pi......ba[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Localmatador #64133 üzenetére
Tök mindegy mit ír az oldal, a szerződés tartalmazza a hűségidőt. Nyilván ha az lejárt, nincs miről beszélni.
-
Localmatador
tag
válasz #72445440 #64134 üzenetére
Meglátom, hogy zajlik le (lezajlik-e egyáltalán a megadott időben) a számhordozás. Úgy tudom, erre elég kemény törvényi előírások érvényesek. Aztán meglátom, hogyan enged el a Voda.
Addig azon gondolkodom, az eredeti szerződésem hol lehet, illetve ami fontosabb, a hosszabbítás, amit 2019 nyarán készülékvásárlás miatt kötöttem. Odaadják papír alapon vagy emailt keressek csak? Ha mégis ki kéne állnom az igazamért, legyen valami a kezemben.Na megtaláltam a mail-ben kapott pdf-et, azóta pedig nem volt módosítás:
Előfizető hívószáma:
Mobilszám: 30xxxxxxxxx
Előfizetés típusa: Szerződésmódosítás közös megegyezéssel
Előfizetői szerződés módosításának
hatályba lépése:
2019.06.02.
Határozott időtartam lejáratának napja: 2021.07.02.
Felek megállapodnak abban, hogy amennyiben Előfizető a határozott időtartamű szerződés lejárta előtt a szerződésmódosításra vonatkozó szabályok
szerint nem köt újabb határozott időtartamú szerződést, a határozott időtartam lejáratát követően a szerződés automatikusan határozatlan
időtartamúvá alakul.
Promóciós kód: Go Basic (2év, e-Pack)[ Szerkesztve ]
-
Vajon ha el akarom vinni számomat másik szolgáltatóhoz, az működik? Már úgy értve hogy a Vodafone képes rendben elengedni ebben a katyvaszban?
NMHH nem vizsgálja őket?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Localmatador
tag
Nálam eddig a 07.31-es igényleadás óta az derült ki a Telekom telefonos ügyfélszolgálatán, hogy tuti nem utasították el a Vodánál. A fiókomban az látszik, rendelés státusza: "Jóváhagyás alatt". Ez már féleredmény :-) Mert arról 1-2 napon belül értesíteni kellett volna, ha elutasítják pl. adat nem-egyezés miatt. Aztán majd kiderül, ki nevet a végén...
Ha nem online rendeled a számhordozást, mint én (teló online kedvezmény miatt), hanem üzletben, nem ilyen hosszú az átfutási idő, talán max 3 nap és átállítanak.[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
válasz Localmatador #64144 üzenetére
Már megint a gumiszabály. Mi az indokolt akadályoztatás?
(2) A számhordozás kezdeményezője és az átvevő szolgáltató a számátadási időablakot a számhordozás kezdeményezőjének igényétől és a számhordozás műszaki feltételeitől függően közösen állapítják meg, amely során a szolgáltató felajánlja a legközelebbi számátadási időablakot. Indokolt akadályoztatás hiányában a munkanapon 16 óráig beérkezett igénybejelentés esetén a bejelentést követő második munkanap számátadási időablakát kell felajánlani.
Csak amiatt kérdem, mert ha jól értem, napi 5k, de max 25k HUF a jutalom a megkésett hordozás esetén. Ha 31-ei a kérelmed, akkor elvileg egy 3-ai ablakot kaptál a befogadótól, ma meg ugye 8-a van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én ezt most nem erőltetném. Előfizetésről feltöltő kártya váltás nem működik náluk. Beragadt a folyamat, így aki ilyet kért, maradt előfizetéses ügyfél 75%ban, de a rendszer szerint meg feltöltős. Egyenlőre nem tudják javítani. Botrányos egy cég. Amikor elindultak Magyarországon, kb akkor volt ilyen a színvonal. A beragadt cégek elviekben tudnak telefonálni és netezni, de pl roaming megy-e vagy sem, senki nem tudja. Ráadásul a folyamatot megszakítani se tudják, így vissza sem tudják csinálni az eredeti állapotot jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
thedivision2
aktív tag
Sziasztok!
Az természetes, hogy Sarkadon, Gyulán, Békéscsabán, de meg Szolnokon is csak H+ netem van? 1 hete vagyok Vodás, de még egyszer sem volt 4G-m, még csak fel sem villant, térkép szerint Sarkadon még 5G is van. Kb 8-10 Mbps a letöltési sebessége. Alföld, nem árnyékol semmi, a legnagyobb domb a levágott fű amit kiszedtem a fűnyíró tartályából.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz thedivision2 #64148 üzenetére
A vodánál az, mivel új sim esetén (kártyacserénél is) a 4G alapból inaktív, és egy automatizmus kapcsolja be 2-3 nap alatt (már ha ismeri a telefonmodellt).
Meggyorsítható a folyamat, ha felhívod az ügyfélszolgálatot és bekapcsoltatod velük a 4G-t. Csak készülj fel, hogy több időt kell rájuk várni. -
asdf_
veterán
válasz thedivision2 #64148 üzenetére
Amennyiben 4G képes telefonban van a SIM, akkor automatikusan aktiválják rajta a 4G-t. Utólag. Normális esetben. Most épp kétvállon fekszik a fél rendszerük a céggel együtt, így sajnos valószínűleg meg kell várnod, míg ezen átverekszik magukat. Esetleg felhívhatod őket, hogy kapcsolják be, de nem biztos, hogy meg tudják tenni, és nagyon hosszú zenehallgatas lesz, míg emberhez kerülsz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest