Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Vacsek=-
senior tag
üdv. azt hol tudom beállítani hogy ha hívnak és épp beszélek a másiknak foglaltat jelezzen?
-
asdf_
veterán
válasz -=Vacsek=- #32451 üzenetére
Kikapcsolod a hivasvarakoztatast.
-
addikt
válasz #45553408 #32453 üzenetére
Gondolom nem a tablet APN-t szerkesztetted? Vagy mégis?
Az USB modemben van SIM kártya? Feltöltős,vagy előfizetéses?
A modem feltelepült rendesen?
A Vodafone Mobilbroadband programban állítottad be az APN-t?Csak hirtelen,..... ennyi mindentől is függ a működés
"Aki ad,az nyer"
-
cs.david94
tag
Sziasztok!
Nagyon gondolkodóba estem a Vodafone Go díjcsomaggal kapcsolatban, árban is megfelelő nekem, meg ugye amit kínál az is kb. mintha nekem tervezték volna.
Telefont nem vennék hozzá(kártyafüggetlen forever), az e-pack is megfelel nekem, 26 év alatti is vagyok, így plusz 350mb mobilnetet is kapok.
A kérdésem az lenne, hogy olvastam valahol a Voda oldalán, hogy belépési Díj 10000 FT. Ez komoly, vagy ha ki is kell fizetnem egybe az elején akkor azt a 10000-ret jóváírják, mert csak az volt ott hogy belépési díj, semmi más infó, de már meg sem találom hol néztem.
Erről világosítsatok fel légyszi hogy is működik.
Köszi! -
MODERÁTOR
-
WZP
aktív tag
Sziasztok!
Megerősítést szeretnék kérni tőletek, hogy jól látom-e, hogy az adatforgalmat még mindig ugyanannyira mérik aranyárban, mint évekkel ezelőtt ?
Go csomagban vagyok 26 éven aluliként 500 mega adattal. Ennél lehet valahogyan többet kicsikarni a vodából értelmes keretek között az 1 giga=1500Ft-on kívül ? Nincs valami olyan csomag, hogy 5 ropit kidobok és korlátlan netet adnak ? Ha jól látom és a legolcsóbb ez a 1500-as plusz dolog, és csomagban nem is adnak értelmes árban semmi adatforgalmat, akkor nagyon el leszek keseredve
Inter Arma Enim Silent Leges
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Adott kettő vodás sim kártya. Az egyik már réges régóta megvan, viszont a másikat egy korábbi telefonomhoz adták fél éve. Ez utóbbit az új dupla simes készülékembe most legelőször raktam be, de valamiért nem tudok sms-t küldeni róla. A régi simről tud fogadni üzenetet. Aktiválva csak lehet már, mert az ügyfélszolgálatot minden gond nélkül tudom hívni róla.
Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Vodafone Go+-nál mennyi a hívásátirányítás díja?
Úgy emlékszem bruttó 50 Ft/perc. Ez a normál percdíjon felül van, vagy ez a teljes? Hálózaton belül lenne rá szükség. A díjat onnan számlázza, hogy felvettem a telefont, vagy már a kapcsolástól?
Let the Zone take me if I am.
-
mcs
veterán
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #32467 üzenetére
Nem tudom feltűnt e már, de lassan minden cloudban van azt meg netről lehet elérni. De ha nem megyünk ennyire messzire egy átlag youtube videó is 60-100MB körül van, elég bosszantó dolog hogy megnézel 4-5 videót és már el is fogyott a neted Persze tudom, vannak akik azért vesznek ájfón6ot meg galaxy s6ot hogy utána midi zenét hallgassanak vissza csengőhangként, de azért van aki azért is veszi hogy használja.
-
WZP
aktív tag
válasz Daffni2 #32467 üzenetére
Többek közt arra, hogy ne kelljen azon görcsölnöm egy youtube videó nézése közben, hogy éppen hány megát égetek el. Nem tudom pontosan mennyit, de a netrádió is gondolom szépen fogyasztja az adatot amit emiatt szintén nem merek használni + egy proxy megkerülésére PC-re se ártana kidobnom a netet időnként, ami gondolhatod hogy szintén nem kevés forgalom. Persze, erre mondhatnád hogy PC-re vegyek sticket, de azok se korlátlanok, amellett, hogy lassabbak és megbízhatatlanabbak DRÁGÁBBAN, mint a kőstabil 80/25-ös korlátlan vezetékes digi.
Inter Arma Enim Silent Leges
-
eami
veterán
válasz Daffni2 #32477 üzenetére
zene, képek, webezés (pl nézd meg valamelyik ismertebb online újság címlapja hány MB), social hálók, meg csak úgy internet ezek mind mind rengeteg forgalmat generálnak. Az meg külön vicc katergória hogy a belépő szintű 150MBos net csomag kevesebb adatforgalmat tartalmaz mint az a csomag mint amikor megjelent a vodafone magyarországon és még csak gprs net volt sony ericsson r600 mobillal és adatkábellel. Hány év is telt el azóta?
-
fulton
addikt
Sziasztok
Csak nálam van bibi vagy valami gubanc van Szabolcsban az internet hozzáféréssel?
Van egy Lumia 625 telom, nincs internethozzáférésem. Pedig mutatja bal felső sarokban a H betüt, de semmi.
Másnál , esetleg itt szabolcsból... van internet?Szerk: Megoldottam.
[ Szerkesztve ]
-
p2pp
őstag
Fantasztikusan jó dolog, hogy a Viber döglött.
500MB ide vagy oda.
Semmi baj, viszem a számomat ezerrel.
Nem fogok +4000-et fizetni, h tudjam rendesen használni a telefonomat!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
p2pp
őstag
Go+ díjcsomagban vagyok.
Red-nél is tiltva van?
Nem biztos, hogy azt ki fogom várni.
Megyek asszonyhoz T-hez Next S Aranytárskártyára.
Az ottani 500MB érdekes módon visz mindent.
(Még LTE-n is!!!)Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
-
veterán
A T LTE hálója messze a legnagyobb lefedettségű már most is, év végére pedig az "isten háta mögött" is elérhető lesz. Sebességben is sok helyen mértem 130-140 Mbit/s-t (persze csak 1800 MHz-en). A Telenor még el sem kezdte a 800 MHz-es sugárzást, a Vodáról meg inkább ne is beszéljünk. Még nem is nagyon hirdetik az LTE-t (tudom, már építgetik, de még nagyon hosszú idő lesz elérni egy elfogadható lefedettségi szintet, pláne 2600 MHz-en).
Nem reklámnak szánom, ezek makacs tények.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
mcs
veterán
A franc egye meg, csak nincs pénz az újabb sim kártyán.
Tulajdonképpen miért adták nekem akkor 3000 forintosként? -
p2pp
őstag
válasz szabogabor10 #32486 üzenetére
Like!
Végre vki le merte írni a mai magyar valóságot!
A T már most is nagyon jól áll LTE tekintetében is!
Mi a világ végén vagyunk. Annak a bizonyosnak háta mögött.
Csak a T tud vmit virítani. A többi meg nokedli.
Kék propeller tényleg parasztvakítás!
Egy nagy Nulla!
Sosem voltam náluk. Nem is leszek.
A Voda kicsit nagyon visszafejlődött nálunk Január
óta. Aminek nem tudom az okát.
Csak sejtem, h készülnek lázasan a 4G-re.
A Viberrel verték ki a biztit nálam, de nagyon.
Kint vagyunk a játszin a gyerekkel.
Régen H+ 18Mb/s kapcsolat volt. Állati jól ment.
LTE nélkül is sokan kiegyeznének ezzel most is.
Most még 5 sincs, de a Viberen semmit nem hajlandó
letölteni. Még egy kis képet sem. Pár Kb-os kis Matricát sem!
Párom hívott az este, de semmit sem értettem a direkt zavarásuk miatt!
Ez nagyon gáz!
Otthon Wifit látva, mint a szélvész megjelent a kép és a Matrica is!
Persze addigra már rég nem volt aktuális.
Láss csodát a beszéd minőség is k...a jó volt!
Miért is jó ez nekik, hogy nem "koptatjuk" a hálózatukat?
Akkor mi a fészkes fenének van 500 MB, ha nem lehet
lefogyasztani! Nem az a biznisz, ha megy mindig és nem győzők
még több adatot venni!? Ilyen áron nem is fogok!
Inkább megyek máshoz, ahol MINDEN működik!
Ha már minden megy, szívesen veszek még többet.
De így csak azért sem!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
p2pp
őstag
Az az LTE az Isten háta mögött is simán tud most is 30/10-et!
Azért nem többet, mert a díjcsomag ennyit tud.
Többször mérte a Haver.
Ja és mellesleg minden megy rajta, de tényleg!
A Viber is megy, mint az állat![ Szerkesztve ]
Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
n@p@lm
őstag
nyugi!
a vodának nem érdeke hogy te ingyen telefonálj a viberrel!
használd a gsm hálót 40-50 forintos percdíjjal, küldj őskövület sms-t szintén hasonló tarifával.
annak idején amikor indult a mobil adat szolgáltatás szó sem volt arról hogy bármiben is korlátoznának.
vettem 500 mb-ot és arra használtam amire akartam.
most meg veszek 500 mb-ot és MEGMONDJÁK hogy mire használjam, mert nekik így a jó!
b+ szolgáltató (bármelyik), én nem 500 mb youtube adatot veszek, hanem 500 mb-t leforgalmazható adatot!
amire akarom, érted!
jön a digi és szívni fogtok mindannyian! lesz itt sírás!
nem azt mondom hogy az lesz a trend mint Romániában 8óriási árletörés), de hogy a piacot rendesen felkavarja (szerintem) az biztos!
egyébkén "nem zavarásban" a tmob jobb mint a voda.
az lte hálózata meg messzemenően a legjobb, kis 5000 faluban is hasít az lte.
voda egyelőe meg csak a red-eseket engedi fel a teszt hálózatára.rq, gg, csácsá.
[ Szerkesztve ]
-
Soma01
veterán
Én azt hallottam, hogy Move csomagoknál pl. tiltja rendesen a T is a VOIP-ot. A régebbi csomagoknál van, hogy nincs ilyen tiltás. Ill. ha már régóta megvan a csomag. De le van ez írva minden szolgáltatónál a hálózatsemlegesség résznél. És ha most veszel előfizut, akkor arra az fog vonatkozni, ami oda le van írva. (tiltott vagy nem a voip) Amúgy meg VPN.
-
addikt
válasz szabogabor10 #32486 üzenetére
A T LTE hálója messze a legnagyobb lefedettségű már most is, év végére pedig az "isten háta mögött" is elérhető lesz.
Senki nem vitatja, viszont a 3G-vel meg szívsz elég rendesen, nem csak az isten háta mögött.
"Aki ad,az nyer"
-
veterán
-
asdf_
veterán
válasz Zsocy155 #32492 üzenetére
Egyaltalan nem a szolgaltatokat vedve, de ez hiaba lenne szep, de nem mukodik. A szolgaltatonal van egy elofizetesi dijad, egy percdijad, meg egy atlagos koltesed. Ezek dija annak figyelembevetelevel van megallapitva, hogy nekik egy honapban mennyi zseton kell beessen, hogy jusson is meg maradjon is nekik. Ha tokkvono az osszes elofizeto ramegy a legalacsonyabb havidijra -neadjisten kartyasra valt-, meg lo melle egy 2 gigas netet havi 2 ropiert, es kizarolag voip-on szarratelefonalja magat, akkor abbol a szolgaltatonak nem lesz annyi, hogy maradjon, sot, annyi sem, hogy jusson, tehat szep dolog ez a netsemlegesseg meg minden, de ha ezt elkezdik kokemenyen betartatni veluk, annak ugyis az lesz a vege -leven az egy fore eso x bevetelnek (es nyeresegnek) meg kell lennie, hogy mukodni tudjon a szolgaltato-, hogy lesz majd mindenkinek netsemleges internet, amivel voipozhat batran ezerrel, csak annak mondjuk dupla lesz a havidija.
Az, hogy nalunk mennyi a percdij meg az elofizetesi dij, meg az sms dij, meg a net havidija, es mennyi kulfoldon, az meg egy egeszen masik tortenet.
-
Bozek
nagyúr
válasz Zsocy155 #32492 üzenetére
Rossz példa, mert bármi más szolgáltatást tudsz használni a NET-en akkor is, ha nem költesz rá többet. Ha már autós példával jöttél elő: ha nem veszel autópálya matricát, akkor nem mehetsz az autópályán. Na, ezt ültesd át úgy, hogy ha nem veszel kiegészítő adatcsomagot, akkor nem használhatod a Viber-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker)
- Katana GF66 12UE 27% 15.6" FHD IPS i5-12500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- ZBook 15 G4 27% 15.6" FHD IPS i7-7820HQ M2200 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs