Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-02-11 07:27:19

LOGOUT.hu

A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4084) _NCT


_NCT
őstag

Sziasztok!

Acer laptop problémám van. Elküldtem a központnak Brno-ba a netbook-ot, majd ma kaptam tőlük egy e-mailt, hogy nem lehetséges a garanciális csere, de szívesen kicserélik a rossz HDD-t 32 ropogós mátyásért.

A megjegyzésben azt írták, hogy nem küldtem be az eredeti garanciát és a számlamásolatot, de ez nem igaz, a garanciafüzetet ott nyitottam ki, ahol kisker itthon lepecsételte és oda tettem az A4-es méretű számlamásolatot.

Sok rosszat olvastam az Acer garanciáztatásáról...Azt meg merik vajon csinálni, hogy letagadják hogy nem is tettem bele a garanciafüzetet a dobozba?

UPS futár hozza viszi a csomagokat, 100%-osan bele tettem mindent. A garanciafüzetről sajnos nem csináltam fénymásolatot, amúgy is az eredetit kérték. Az eredeti számla a blokkal nálam van.

Írtam ma nekik, hogy de, bizony náluk van a garanciapapír, az eredeti dobozában küldtem vissza a gépet. Ha azt írják, hogy náluk nincs semmilyen garancia, akkor milyen jogi lépéseket lehet tenni? Érdemes felvenni a kapcsolatot a cseh fogyasztóvédelemmel?

Magyarországon nincs az Acer-nek képviselete, így gondolom a magyar fogyasztóvédelmet hiába zargatom. A poén az, hogy vidéken vettük a laptopot, viszont az Acer háztól házig garanciája azért is jó,mert nem kell 100km-t utaznom ha garanciáztatni akarom, bár utólag lehet jobban jártam volna, ha a boltnak kell leharcolnia velük a garanciát és nem nekem.

A legjobb, ha nem fogadom el az ajánlatukat, még én fizessek 7000Ft-ot a szállítási költség miatt.

A laptop még novemberig garanciális.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Gazdaság, jog  »  Jogász topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.