Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:59:01

LOGOUT.hu


Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14755) Dottore válasza schawo (#14748) üzenetére


Dottore
addikt

eClass D van benne, de csak az "A" sorozatban. Illetve a régi X.

[ Szerkesztve ]

(#14756) Dottore válasza Dottore (#14755) üzenetére


Dottore
addikt

Az "e" (eClass) nem kell.

(#14762) #65675776


#65675776
törölt tag

mrlujoak: Azért mert valaki felhívja a figyelmet egy cég termékeinek visszatérő hiányosságára, még nem lesz troll. Ez a hiányosság tetszik, nem tetszik, egyre komolyabb probléma. Még akkor is, ha számodra bagatell. Szóval nem háborogni kell a jogos kritikán, hanem tudomásul venni.

[ Szerkesztve ]

(#14763) mrlujoak válasza #65675776 (#14762) üzenetére


mrlujoak
veterán

Köszönöm, megértettem.

Viszont, ha a későbbiekben bármikor mondjuk Clip+ ajánlás esetén felhozom - a nyilvánvaló, és ismert - csipesz törést, mint gyári hibát akkor engem sem érhet a későbbiekben soha, semmilyen trollvád ugye?

...és senki nem háboroghat, mert jogos a kritika...

:U

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

(#14764) #65675776 válasza mrlujoak (#14763) üzenetére


#65675776
törölt tag

Nyugodtan.

(#14765) pufajkasmir válasza Dottore (#14736) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

Sziasztok!

NWZ-A844 lett belőle :)

tegnap és ma is voltam mp3 lejátszókat tesztelgetni immáron a sennheiser cx870-el. hát nem akarok messzemenő következtetéseket levonni mert minden player-en más más zenék voltak ...és persze a különböző marketing trükkök. annyi aznban tuti hogy ezek a myaudio-k fostosak :DDD viszont némelyik kis noname szerintem (habár közvetlenül nem tudtam összehasonlítani) megszorongatta a clip+ hangzását, annyi hogy a sandisknél nem volt annyi fehérzaj, de éppen ugyanolyan fagyos hangja volt. sőt kb ezt tudom elmondani a kínai lejátszókról ebbe a halmazba sorolva a sandis-et is. fagyos a hangképük, ciripel a teteje a mély ha van is darabos, kockás, semmi egyensúly. és ami viszont kivétel nélkül összeköti az összes kínait mp3, hogy elég csak egyetlen fokot állítani az EQ-n és totálisan szétmegy a hangzás :( :O

a másik dolog hogy sajnos egy COWON/iaudiot-t (ez egyébként egy márka?) sem tudtam meghallgatni pedig nagyon kíváncsi lettem volna.

ami leginkább érdekelt az a sony volt és nagyon elégedett voltam úgyhogy alig várom hogy megérkezzen az A844. :) viszont a sony alsóbb kategóriája ugyan jobb mint a kínaiak de szerintem nagyon mosnak. viszont így is vállalhatóbbnak gondolom őket mint a sandisket. 23ért már találtam egyébként olyan sony-t ami nagyon is jó volt: e vagy s453 nem tudom. azt én ajánlanám.

ami meglepő volt hogy kipróbáltam egy barátom iPhone 4-ét egészen jó volt. én konkrétan csak a classic-ról olvastam hogy okés, de én az iPhone4 et vállalhatónak gondolom. egészen tetszett.előfordulhat hogy a környezetem/hangulatom tolta el pozitív itányba az értékelést, mentségemre legyen hogy, közvetlen nem tudtam csak a régi iriveremmel összehasonlítani, :D meg egy szar SE-vel

végezetül pedig annyit hogy talán én vagyok túl érzékeny de nálam a sony messze magasan lenyomta a sandisket. kb öasszehasonlíthatatlan. azthiszem te vagy mrlujoak írta hogy telet lágy természetes hangzású. na kb ez minden amit hiányoltam a sandiskből. a clipet még meghagynám ajánlott lejátszónak mert ár/értékben tényleg elfogadható, de ha a fuze-nak is ilyen hangja akkor ebben a sávban már inkább azt a sony 453-t vegyék szerintem az emberek.

[ Szerkesztve ]

(#14766) Dottore válasza pufajkasmir (#14765) üzenetére


Dottore
addikt

Az a kérdés ki nem mond igazat. Adott egy forrás amit az egyik eszközzel elemzőnek, precíznek, a másikkal viszont élvezhetőbbnek, ám a hibákat is elmosottnak hallja az ember. Azt gondolom, hogy mindkettő helyes, más és más felhasználási területen. Az egyik oldalon ott a stúdiómunka ahol fontos a pontos visszahallás, a másik maga a klasszikus értelembe vett zenehallgatás. Engem az nagyon nem tud vigasztalni, ha tudom, hogy egy lemez azért hallgathatatlan mert olyanra van keverve. Akkor, mivel a fogyasztói oldalon állok, az szar és kész. Nyilván hangmérnökként nem ez lenne, de az száz, hogy otthon relaxálás mellé a csöves cuccomat kapcsolnám be esténként.

Magánvéleményem, hogy olyan hordozót vagy akár fülest, amit mondjuk úgy a hűvös precizitás jellemez, kockázatmentes és olcsóbb gyártani. A másik sokkal szubjektívebb, könnyebb vele mellé nyúlni.

Megmondom őszintén nekem az X1050 az egyik kedvencen. Nagyon eltalálták. Kellemes és pihentető hallgatni. Ez nem jelenti azt, hogy az összes Sony jó, mert nagyon nem az. Az "A" szériához nem volt szerencsém, ami elvileg ugyanaz mint a régi X, viszont a többi amit hallottam, csak nyomokban emlékeztet ezekre.

Na mindegy. Várjuk a beszámolót.

[ Szerkesztve ]

(#14767) bwoay válasza pufajkasmir (#14765) üzenetére


bwoay
nagyúr

a Cowon a gyártó, az iAudio a brand, de van pár lejátszó, ami Cowon márkanév alatt jött ki.

ami az ajánlást illeti:
ezen ugyan már jópárszor végigrágtuk magunkat, de megint elmondom, hogy nem (csak) a hangminőség miatt lett ez a két ajánlott típus, hanem azért, mert ezek már decens hangminőségű lejátszót, az áruk nem vészes, a feature listájuk kellően hosszú, támogatott formátumok terén nincs szégyenkeznivalójuk (nem úgy, mint a Sonynak - mert én troll vagyok, hello), és nem utolsó sorban mindkettőre van RockBox.

Doki:
x1050, hát ja, a hangját az eltalálták, de a horror árat indokolni próbáló superfeature-ök zöme totál felesleges/haszontalan a userek 99,99%-a számára :D

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14768) Dottore


Dottore
addikt

Még egy. Nagyon fényezem itt a Sonyt.

Azt azért szeretném elmondani, hogy engem csak a hangja érdekel egy lejátszónak. Ha a néhol kissé sem felhasználóbarát megoldásokat vagy ostoba logikátlan megoldásokat is értékelnem kellene, akkor a Sony mérnökei megérdemelnének pár seggberúgást.

(#14769) Dottore válasza bwoay (#14767) üzenetére


Dottore
addikt

Egyetértek. Rohadt drága a hangja, viszont kihagyhatatlan. Nem vagyok gyűjtő, de ha az lennék nagyon izzadnék egy ilyenért. :)

(#14770) Dottore


Dottore
addikt

Ott a kikapcsolás.

Mert ugye kikapcsolom. Nem kell, hogy be legyen kapcsolva, ezért kapcsolom ki. A mérnökök viszont azt gondolják helyettem, hogy be fogom én még azt kapcsolni, így csak úgy csinál mintha ki lenne kapcsolva. Meg is tudnám érteni ha a hideg indítás és a készenlét között akkora lenne időben az eltérés, de nem. Alig van pár másodperc. Szóval az egész móka csak arra jó, hogy akkor is fogyasszon ha nem csinál semmit.
Az meg a pofátlanság teteje, mikor lezárom (HOLD), utána persze legalább egyszer véletlen hozzáérek, erre bekapcsol, közli velem, hogy le van zárva és kikapcsol.

Beteg egy dolog ez.

[ Szerkesztve ]

(#14771) bigmasterg válasza Dottore (#14770) üzenetére


bigmasterg
addikt

Ugyan ezeket csinálta az a818 és a828 is. :)

(#14772) pufajkasmir válasza bwoay (#14767) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

kb most el lett mondva az a két dolog ami miatt hezitáltam a sony-n.

egy hogy a támogatott formátumok listája lehetne hosszabb
és amit Dottore is mondott hogy a kezelés kicsit necces. nekem konkrétan egy scroll hiányzik az egészről

dea múgy a kis clip+ -ban kipróbáltam a flac-et is, letöltöttem egy blackeyedpeas albumot sima mp3-ban és ebben a szuper formátumban de nem igazán hallottam a különbséget. szóval aannyira ez nekem nem is volt fontos hogy a sony nem tudja...

[ Szerkesztve ]

(#14773) pufajkasmir válasza Dottore (#14770) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

:U
ehe :D na kiváncsi vagyok. esélyes hogy az A844 is így fog viselkedni

[ Szerkesztve ]

(#14774) DBAtti válasza pufajkasmir (#14765) üzenetére


DBAtti
aktív tag

Talán csak elkerülte a figyelmem, de milyen fülhallgatóval / fejhallgatóval hallgattad a Sandisket? Kötözködni nem fogok, mert nem ismerem őket, pusztán remélem hogy nem a gyárira hagyatkoztál.
Cowon iAudio-ról úgy tudtam egy és ugyan az (iAudio termékek régebb óta léteznek a köztudatban), hogy pontosan hanyadán állnak (beszállítás/brand/bullshit) azt nem tudom.

Cowont nálam is hallgathatsz akár, csak vigyázz, mert elfogult vagyok. Sony-t még nem hallottam, így az enyém a legjobb alapon szeretem. De úgy érzem én kedvelem az elemző hibákat fülbe toló hangot :DDD Azért dukálna a Linearnak egy jobb forrás, majd szeptemberre a szülinapomra. ;]

Btw úgy gondolom a Sonyval nem lőttél mellé, nekem csak a formátumtámogatás és általában bővíthetetlenség nem szimpatikus náluk.

[ Szerkesztve ]

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#14775) bwoay válasza pufajkasmir (#14772) üzenetére


bwoay
nagyúr

a FLAC nem azért jó, mert szuperformátum, és micsoda fasza alternatívája a csúnya rossz mp3-nak, hanem azért, mert veszteségmentes tömörítés, amit ugye szeretünk, hiszen nem vész el semmi az eredeti forrásból, de a tárhelyigény kb. megfeleződik. hogy kinél hol van az a tömörítési fok mp3 esetén, ahol már nem tudja megkülönböztetni a tömörített anyagot az eredetitől, az egyénenként változik, és nyilván függ a használt audio lánc "felbontásán" is. nekem nem azért van igényem a mindenféle formátumok támogatására, mert elkötelezett híve vagyok ezeknek, hanem azért, mert lusta vagyok, és elvárnám a 80 rugós lejátszótól, hogy nyalja ki a seggem, és ne nekem kelljen már a kedvéért konvertálgatnom. igaz, ennyi erővel a szabvány micro USB aljzatot is elvárhatnám.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14776) mrlujoak válasza pufajkasmir (#14765) üzenetére


mrlujoak
veterán

Grat a Walkman-edhez, használd egészséggel!

(#14770) Dottore:

Az én A828-asomon volt eltérés a hideg indulás és a melegindulás között. Lehet, mert majdnem tele volt a 8 GB (többnyire 320-as mp3-al, meg pár mp4 klippel), de bizony kifejezetten örültem, amikor valahova menet kilőttem, majd jövet pikk-pakk indult is...

[ Szerkesztve ]

Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

(#14777) pufajkasmir válasza bwoay (#14775) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

#14775) bwoay: +1 (talán csak annyi hogy nem 80e volt hanem 33e -persze e nem mentség a flac-re)
lassan kikerekednek itt a sony hiányosságai, pedig még meg sem hozta a postás. sírok :D na de a hangja és ahogyan kinéz.

DBAtti: igen, elkerülte a figyelmedet: sennheiser cx870 és úgy gondoom ilyen árkategóriában mminden máss mp3-al mellé lőttem volna. aztán majd ha 1-2 napot már használtam eldől

[ Szerkesztve ]

(#14778) themebuilder


themebuilder
senior tag

Samsung Galaxy S WiFi, ezmiez?

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#14779) schawo válasza themebuilder (#14778) üzenetére


schawo
titán

Samsung médialejátszója, iPod ihlette megoldás, az SGS telefonfunkció nélkül, kicsit nagyobb méretben.

evDirect villanyautós töltőhálózat

(#14780) Simi-San válasza Dottore (#14770) üzenetére


Simi-San
tag

Szevasz Bwoay Úr!
Jó rég nem hallottam felőled és azóta sem próbáltam ki az IFP-t sajna. :DDD
Képzeld lehet lesz egy Rio Karmám amit flash modolok majd ha minden igaz. :D
Továbbra is Sony az etalon nálad? Nekem még mindig az X5 verhetetlen!!! :D

Üdv.
R.

ルーク、お前の父はわしだ!

(#14781) Dottore válasza pufajkasmir (#14772) üzenetére


Dottore
addikt

Jellemzően úgy vásárolok, hogy azoknál amik megfelelnek az ízlésemnek, tudok vajon együtt élni a hibáikkal vagy sem.

A FLAC a béna böngésző és a helyettem való gondolkodás nálam bocsánatos bűn ha így szól valami. Az is igaz, hogy egy Clipnél ezt nem tolerálnám, cserébe ez tud veszteségmentest, stb.

Szóval kinek mi a fontosabb.

[ Szerkesztve ]

(#14782) Dottore válasza mrlujoak (#14776) üzenetére


Dottore
addikt

Nálam is van csak nem annyi, hogy ezért érdemes legyen 24 órára készenlétre rakni.

Hidegindítás (Hétvégén ki volt kapcsolva), 14 mp. Utána készenlétről 6 mp. Belátom közel duplája, de soha sehova nem siettem annyira, hogy ez számítson.
Ellenben az üzemidő volt hogy, hiányzott. Beáldozom azt a 8 percet simán arra, hogy ne kelljen különféle fura emberek történeteit hallgatnom a buszon mi mindent csináltak velük a lábdoktorok.

Kora reggel. Éhgyomorra.

(#14783) bwoay válasza pufajkasmir (#14777) üzenetére


bwoay
nagyúr

mármint a tied, az enyém 80 lett volna, ha boltban veszem, pedig ez még a kisebb kapacitású :) amúgy ez a cx870 a cx55 és/vagy cx95 valahányadik reinkarnációjának tűnik, nem rossz, de kevés az üdvösséghez. mármint én a cx55-tel kapcsolatos tapasztalataimról beszélek, mikor megvolt, imádtam, mikor lecseréltem, akkor derült ki, hogy mennyi mindent fed el "jótékonyan". A cx95 még megvan, hát egész vicces néha belehallgatni, de legalább jó hallani, hogy erről a szintről sikerült továbblépni. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy idővel érdemes lesz beszerezni valami komolyabbat, megéri!

Simi-San:
etalon... hmm, hát én nem vagyok olyan elnéző, mint a Doki. a Sony viszonylag könnyen jött, ha nem tudtam volna csereügylettel lebonyoltani, akkor valszeg mindmáig nem lenne ilyenem. X5-ből, M3-ból, M5-ből viszont összesen 4 db van otthon, szerintem ez valahol válasz is a kérdésedre :D Csak hát ezekkel azért nehéz összevetni egy 3-4 évvel újabb típust, mert kapacitásban flash memóriával hozza közel ugyanazt, amit a korábbiak még merevlemezzel tudtam, üzemidő terén jobban domborít, a súlya alacsonyabb, méretre kisebb, és az érintőkijelzős kezelés sokszor megváltás, ugyanakkor zsebbe téve meg a fizikai gombok jobban elérhető helyen vannak, mint az X5-nél a joystick és tsai. a hangminőségbe inkább nem mennék bele, mert az már szerintem egyrészt hitvita, másrészt meg (2 iPodot leszámítva) azokat a lejátszókat tartottam meg, amiket élvezettel tudok hallgatni.

a rio karma az zsír, én is mennyit agyaltam rajta anno... :) de leginkább a Cali meg a Chiba tetszik, ezek persze kisebbek is a flashmemória miatt... meg mondjuk kb beszerezhetetlenek :D én amúgy most éppen a minidisc korszakomat élem, lehet röhögni!

Doki:
és az milyen már, hogy a SanDisk Clip+-on a hidegindítás (mert ugye csak olyan van) 2-3 mp-et vesz igénybe RB-vel, de ez úgy értendő, hogy annyi időn belül meg is szólal a zene, ha be van állítva az autoplay... a sony meg hidegindításnál még azzal is megörvendeztet, hogy hopp, ilyenkor már nincs resume, keressem csak meg újra, hol is tartottam.

[ Szerkesztve ]

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14784) Dottore válasza bwoay (#14783) üzenetére


Dottore
addikt

Meg ha már böngésztél azzal az izével ami van benne (X1050), akkor sztem tudsz mindent a pokolról. Mert a Sony mérnökök oda jutnak az Apple marketingeseivel együtt, az 100.

Írtad Simi mesternek, hogy nem vagy elnéző mint én. Vágom, de mi van akkor, ha csak és kizárólag a hangra reflektálsz. Akkor is az X5? Igazándiból kíváncsivá lettem itt az X5 dolgára, ezért feszegetem.

(#14785) Simi-San válasza bwoay (#14783) üzenetére


Simi-San
tag

Nézegettem én is a régebbi Rio-kat 1-2 Chibát találtam is,egész korrekt állapotban.
Na majd meglátjuk,egy aksi csere biztos ráfér majd,ill. sajnálom hogy házat már nem nagyon találok hozzá,mert lehet hogy némi "refurbish" is el kell majd. :)

Nem rég jelentette be a Sony a MiniDisc támogatás végleges lezárását,ha teheted még most vásárolj be!!! :D

Apropó,akad még egy kijelző hibás T2-s iaudiom idén azt hiszem megszereltetik infopatikával :C

Ha van valamikor kedved ütközni,feltétlen szólj! :)

Üdv.
R.

ルーク、お前の父はわしだ!

(#14786) Simi-San válasza Dottore (#14784) üzenetére


Simi-San
tag

Mr. Dottore: Az ajánlatom továbbra is áll, ha van kedved meghallgatni féltveörzött X5-m egy Ultimate Ears Triple.Fi 10 társoságában szólj (és egy Fiio E5-el megspékelve). :R

Üdv.
R.

[ Szerkesztve ]

ルーク、お前の父はわしだ!

(#14787) Dottore válasza Simi-San (#14786) üzenetére


Dottore
addikt

Köszi, de csak akkor jó nekem ha arra járok. Messze van csak úgy felugrani. Veszprémben vagyok.

(#14788) bwoay válasza Simi-San (#14785) üzenetére


bwoay
nagyúr

refurbishről jut eszembe: nekem itthon van elfekvőben X5 ház, meg akksi is, még ponti intézte mindet, de eddig nem volt erőm nekiállni a szerelésnek, pedig lassan mindegyikben cserés lesz az akkumulátor. igaz, nem hordozható lejátszóként használom őket, hanem dokkolóba beleállítva hi-fi komponensként :D

hát ami a MD-t illeti, nekem nem kell sok lemez, sőt :) úgy indult az egész, hogy még a '90-es években volt egy asztali felvevőm, ami egy idő után megmakkant, viszont a lemezeimet valamiért megtartottam, és folyamatosan buzerált a gondolat, hogy be kellene szerezni legalább egy walkmant... hatezeöccáé ez lett belőle. egy Hi-MD darab jól jönne, mert azt még akár a mindennapokban is lehetne használni, ha elég kicsi és könnyű, de a horror árak eddig sikerrel tántorítottak el.

T2? nekem két N10-es iriver kallódik itthon valahol, de azok szerintem már be sem kapcsolnak, annyira oda mindkettőben az akksi.

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14789) DBAtti válasza pufajkasmir (#14777) üzenetére


DBAtti
aktív tag

A cx 870-ről olvastam, csak nekem úgy jött le, hogy később jött meg, mint a lejátszó. Btw annak is van egy bejáratási ideje. Ettől függetlenül hiszek neked a Sandisk-el kapcsolatban, csak gondoltam érdemes kicsit kitérni rá. Nekem csak egy AKG k317-em van, de meglepődtem mennyit változott pár napon belül a hangja. Szokott menni ezen is a huzavona, hogy mennyiben a füled, agyad alkalmazkodik az új eszközhöz, és mennyi benne a bejáratódás, de többet változott annál, hogy azt pusztán a fejemre lehessen fogni :K

"A szél fú, a zöld fű. A Föld kering, a Nap korong..."

(#14790) pufajkasmir válasza bwoay (#14783) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

én most nagyon sok évre vettem magamnak mp3+füles kombót a sennheiserekre meg nem szoktak panaszkodni semilyen szempontból. a hangját is szeretik szóval azt gondolom hogy ez nekem elég lesz.
szép és strapás darab és nem utolsósorban szerintem nagyon szépen szól. (kicsit szoknom kell még ezt az in-ear dolgot :) )
van eleganciája is, meg lehet vele jelenni nem csak egy egyszerű fülhallgató van a fülemben, nekem ezek azért fontosak voltak amikor választottam.
összehasonlítani csak ilyen régi egyszerűekkel tudom, azokat mérföldekkel lehagyja. :)

DBAtti: igen olvastam erről,. járatom is mióta hazahoztam :) egyenlőre hifin, aztán majd ha megjött a sony :U nagyon kivácsi leszek

[ Szerkesztve ]

(#14791) bwoay válasza pufajkasmir (#14790) üzenetére


bwoay
nagyúr

nálam 2 cx55 hullott el, igaz, mindkettő még garanciában. végülis a hagyományos típusokhoz képest valóban drámai előrelépést jelentenek a cx-ek :)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14792) pufajkasmir válasza bwoay (#14791) üzenetére


pufajkasmir
csendes tag

nem lehet hogy fake volt? egy ismerősömnek már van 3-4 éve van cx95 fülese és már nem tudom hány éve nyuzza de irgalmatlanul. begyűri a zsebébe, morzsás övtáskájában hordja lóbálja az ipod classic-ját rajta, teljesen idiótán bánik vele, nem beszélve arról hogy szerintem nagyot is hall mert nem találkoztam még emberrel aki annyiszor kérdezz vissza mint ő. szóval irgalmatlan hangerőn hallgatja az tuti.
(ezért nem is nagyon érdeklődtem utána egyb opcióknak, ismertem a hangját meg hogy bírja a strapát. :P)

(#14793) need


need
addikt

Sziasztok...

FiiO X3 valami hír van már..?

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#14794) bwoay válasza pufajkasmir (#14792) üzenetére


bwoay
nagyúr

nem, a basystől vettem még az elején, nem sokkal azután, hogy megjelent, aztán a másodikat meg gariban cserélték (utána meg beyerdynamic lett helyette)

[ don't... don't believe... don't believe the hype ]

(#14795) telemann


telemann
csendes tag

Sziasztok!

Szeretnék egy új lejátszót venni, kíváncsi lennék véleményetekre.
Fontos lenne a kiegyensúlyozott, kíváló minőségű hangzás, elsősorban klasszikus zenét (döntően opera) hallgatok. EQ-t nem használnék. Sennh. IE 7 fülesem lenne hozzá.
Jelenleg egyébként a sony a860-as szériával (elvileg hamarosan kapható lesz) szemezgetek, csak félek, hogy ez a lejátszó túlságosan is a dűbörgő mélyekre van kihegyezve (kíváncsi lennék x1000, a840 tulajok véleményére is).

Köszönöm.

(#14796) Dottore válasza telemann (#14795) üzenetére


Dottore
addikt

Ez a lejátszó egyáltalán nem a dübörgő mélyekre van kihegyezve. Olvass vissza, ezen és az előző oldalon pont most áradoztunk róla. Szeretni fogod. Ha olyan mint az X. elvileg meg olyan.

[ Szerkesztve ]

(#14797) ponti_ak válasza Simi-San (#14780) üzenetére


ponti_ak
addikt

IFP: ööö.. jó 1,5 éve nálam van a bwoay eme gyöngyszeme, ha eljössz (Akadémiába), meghallod az 'Ultimate' füle(se)ddel, jól.

Bék-E!

(#14798) bigmasterg válasza need (#14793) üzenetére


bigmasterg
addikt

Rákerestem, azt találtam, hogy a firmware-el csúsznak. (Már egy jó ideje.)

Amúgy ennyi:

"ETA: September-October...

Price range: $150-$170 "

Szerk.:
Illetve ezt írta a gyártó Júli 25.én.:
"We are making the final engineer sample now , I hope we can test the beta version the end of this month."

Illetve ezt rakták be végleges darabként.

[ Szerkesztve ]

(#14799) need válasza bigmasterg (#14798) üzenetére


need
addikt

a képet megtaláltam és is pár fórumot főleg englist bogarásztam de így konkrét dátumot nem találtam..:(

Ill. még a remények a $150 dollárra

ja és thx az infót... :R
úgy látom ezek már a karácsonyra hajaznak.. ;]

[ Szerkesztve ]

D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73

(#14800) themebuilder


themebuilder
senior tag

Hatalmas Sandisk Sansa Fuze+ 4GB akcióba kezdett a francia cég, már ha ez az. 6900Ft-os ár igen kedvező, ha tényleg ennyi akkor ezt kár kihagyni.

♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.