Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ld a "a többi már hegyezettebb, karbantartás-igényesebb, kevésbé elnyűhetetlen. Értemén, hogy a motorsport hajtja előre az iparágat, de nekem nem egy versenyenduro kell" részt
A CRF450 egy kicsit visszafogott üzemórás versenygép-blokk, mindenféle speckó könnyített és titán alkatrészekkel. Karbantartása, javítása emiatt eléggé mélyen zsebbenyúlós, és ezeket gyakrabban is kell.
Épp ezért emlegettem a DR350-t és XR400R-t. Mindkettő szög-egyszerű, léghűtéses, SOHC, nem-hegyezett, nagyon megbízható, karbantartást alig igénylő motorra épülő, egyszerű motor. Pont azok az "elnyűhetetlenek", amiket Persu is mond. Ilyen kell nekem, szereléshez és rendes karbantartáshoz úgyis fakezű vagyok, inkább egy szög-egyszerű elnyűhetetlen, ha hosszabb, több országot érintő, hegyen-völgyön vadkempingezős nekiavakvilágnak felfedezős túrára indulok
Persu: akkor szaravilág, basszus

Szóval ugyanaz a cipő...
LC4 6xx tulajt ismerek párat, nagyon jó gép, ha megy, de hogy menjen, karbantartós, drága, nem ajánlották arra és ahogy én használnám. XT tulajt is ismerek, de az egy DR350 / XR400-hoz képest +30-40 kiló, rugóút rövidebb, puha, felkoppan, inkább útra való, mint terepre. Igaz a lájtos terepezés elképzelésbe beleférne, csak az a +30-40 kiló nem. Ebből sincs sok eladó, se olcsóbban.
Mobile.de-re is ránéztem, alig van ezekből a típusokból, azok fele is magyar, 2k EUR-ért....
Ez ha tényleg teljesen fel van újítva, jó lenne, csak pont kicsúszik a tervezett keretből, meg a régi motoromhoz képest aránytalannak érzem ezeket az árakat.
Milyen más külföldöt javasolnál még? Olaszoktól fázok, ott sem divat a karbantartás, tengeri levegő meg szét is rohasztja.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Nuki Smart Lock Pro 4 garanciás, dobozos, hibátlan
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű MSI Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - i5 -13420H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 - 2+ év garancia
- Honor Magic8 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A CRF450 egy kicsit visszafogott üzemórás versenygép-blokk, mindenféle speckó könnyített és titán alkatrészekkel. Karbantartása, javítása emiatt eléggé mélyen zsebbenyúlós, és ezeket gyakrabban is kell.