Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Micsurin

nagyúr

válasz Topiccsendőr #135644 üzenetére

Jellemzően a himbák okozzák a beverődést. Ha ezt akkor tudom mikor ott van Kozmánál vagy Kozma lefotózza most előrébb lennénk így marad az újbóli bontás. :D

Hmm jogos akkor viszont megint ott vagyok, hogy a Gaálmotorsport a legjobb opció akik felújítanak 30-60k / db áron a kérdés egy felújított tengely mennyit fut el.

Tudom, hogy ha az erősített kérek leválik felgyorsul a kopás de nálunk inkább bepöttyözés szerűen jelent meg a pitting nincs teljes felületében berágódva. És nem is a hegyes felületen hanem a tompábbikon jelentek meg a pöttyszerű leválások. Eh bár lenne legalább csak saccunk, hogy mekkora probléma is lehet így a Kawa hengerfejében most. :D mert akkor jelenleg ott tartunk, hogy vagy komplett bontott hengerfej ami értelemszerűen egy működő blokkról a legolcsóbb jelenleg mintsem a miénkből meg abból gyártani egyet szóval egy komplett bontott blokk kéne vagy jön a kétes megoldás a felújítással amiről az isten sem tudja meddig és mennyit menne el....

A bontott blokk beépítés sem tökéletes megoldás azért is lett elvetve mert ugye a motor meg 25Kw-os... motorszám alapján is. :(((

edit.:
    A gyík tele mindennel amibe olaj kell meg benzin és forog morog kopik. :DDD :W

Új hozzászólás Aktív témák