Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfnet
tag
Nyugi fiatalok! Én minden motoron szarul éreztem magam, amíg nem jöttem rá hogy nem csak a méretválasztás a fontos, hanem a felépítés is. Egész eddig naked-et akartam mert k@rvajól néznek ki. Aztán amikor kipróbáltam még akkor is tetszett (tanuló vasak). Aztááán amikor országutaztunk vizsgán szakadó esőben 5°C mellett, akkor már nem tetszett annyira. (Tény hogy nem csak a motor tehet róla.) Mindenképpen túra vasat szerettem volna, mert nem akartam és soha nem is akarok hasalni. Ültem pár percre hasalós motoron és borzasztó, nekem a derekam nem bírja, sajnálom (amúgy ... iszonyatosan jó volt csak a hátam leszakadt fél óra után).
Az RF azért tetszik, mert a hagyományos rotyogós naked-től egy icipicit előrébb dőlve ülsz, de nem fáj a hátam rajta 1,5 óra után sem. Nekem inkább a lábam fájt rajta, egész konkrétan úgy érzem nem tudom elég hosszan kinyújtani a lábam. Tudjátok amikor már 2 órája seggelsz a vason, akkor inkább tespednél mint szorosan fognád a térdeid között a tankot. Az RF-ben ez az egyetlen ami "sportmotoros" és ez amúgy nagyban növeli a biztonságérzetet, csak hosszú távon fárasztó. Viszont a felső testem csodálatos! Nem fáj semmim, és nem fárad el a csuklyás izmom sem olyan gyorsan, mert tehermentesíti a felső testemet a széltől az idomszett. Nincs alulról felcsapó levegő, nincs elölről rám terhelő levegő. 3-4°C-ban amíg nem esik, addig csak a kezeim fáznak a motoron és a térdeim.
@bogyo112: teljesen igazad van, ha viszont 1 óránként megállok egy 10 percre pihizni, akkor az egész teljesen vállalható. Ha messzire megyek, akkor nekem amúgy is meg kell állni 1-2 óránként tankolni mert a pacik éhesek. És ha már megálltam az minimum 15 perc. Megtankolom, bemegyek a shopba veszek valami csokit, beírom a telefonomba a fogyis programot megkapom hogy 20 liter szar .
Privátban érdeklődj! :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- OPTIDESK - Állítható Magasságú Elektromos Asztal (Garanciális)
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Csúcsminőségű biztonsági kültéri okoskamera félár alatt// ingyen foxpost
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest