- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:51 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
-
Jaffa75
őstag
-
huszi.gyb
senior tag
-
student
őstag
-
huszi.gyb
senior tag
-
Norbika88
senior tag
Jó az.Hangos, párás de semminél jobb ár érték nem olyan rossz szerintem.
Ilyenem van. -
-Mosquito-
őstag
-
kcsa
veterán
-
dzso22
senior tag
Valóban érdemes átnézni a motorban az elektronikát.
Szerintem az lesz a ludas.
Van most nálam 2 robogó mindegyik ugyanaz a típus csak színre más.
Egyik töltése tökéletes másiké is műszer szerint ,de mégis az egyikben hamarabb lefekszik ugyanaz az akku mint a másikban.
Az egyiknél alapjáraton is töltődik a másiknál is csak jóval lassabban.
Mivel műszer szerint minden rendben most jön majd a "terheléses teszt" annak meg kell mutatnia. -
-Mosquito-
őstag
-
-Mosquito-
őstag
-
30z.Samu
titán
Na jól van!
Amúgy az út tényleg nem csúszik, 1-2 fok van, nem marad ez meg. Az utakat is takarítják, bár én egy kis utcában lakom, ahova nem nagyon jön hókotró. Ott sem csúszott az út, szóval egyenlőre nincs gáz, az Időkép szerint holnap nem is fog esni. Az autósok biztos néztek..."Ki ez az idióta, aki ilyen időben motorra ül?"
Riders on the snow. 
-
30z.Samu
titán
-
kcsa
veterán
Adott esetben ezért nem is szabad ragaszkodni a márkaszervizhez. Ha csak ezen múlik a totálkárossá minősítés vs. kárkifizetés, akkor inkább legyen egy független szerviz.
Én amúgy külföldről rendeltem komoly mennyiségű alkatrészt, szó nélkül kifizették az eurós számlát is, mivel közös érdekünk volt hogy minél olcsóbb legyen a végösszeg.
-
kcsa
veterán
-
Norbika88
senior tag
-
üszök
őstag
-
Norbika88
senior tag
-
forest_ns
tag
-
forest_ns
tag
-
kcsa
veterán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
kcsa
veterán
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
kcsa
veterán
-
dzso22
senior tag
Csak fussak össze az életben az öreg úrral aszt hiszem lesz egy szélvédő cseréje is

Tudom hogy nem ide tartozik de a munkámból kifolyólag nagyon sok emberrel találkozok,és sajnos a többség mind ilyen személyiség. Tisztelet a kivételnek!
Egy idő után megutálja ezt az ember,és bár tudja minden értelmes személy hogy nem ez a megoldás de legbelül még is tudja azt hogy egy kis odalépéssel lehet helyre tenni az ilyet mással nem
Régen endúróztam nagy dögökkel attól bezzeg féltek mint a tűztől,de mióta robogóm van egyszer letoltak majdnem a szalagkorlátnak és még a sofőrnek állt feljebb.
Csak arra nem számított hogy arra megyek vissza és megismerem a kocsiját amivel épp parkolni készül.
Megálltam és had ne mondjam miket mondott és mit szeretett volna tenni,de a lényeg hogy elhitte hogy befér a kormány közé a feje,és tud illedelmesen beszélni is....
soha nem fogom megérteni miért muszáj idáig fajulnia a dolognak hogy aztán normálisan el lehessen intézni mindent.
Miért nehéz az embereknek emberként viselkedni a másikkal... -
huszi.gyb
senior tag
Jobbulást! Neked is, motornak is!
A biztosító reméljük rendezi a dolgokat... Bár ha váz sérült GTK... Annak örülj, hogy te nem sérültél, tavasszal motorozhatsz tovább...
Az ilyen faszkalapoknak meg annyit, hogy BMW-re nem telik, WagonR-re veri magát?
Ha én lettem volna a rendőr, nem 5k-t kap. Minden esetre a rendőr segítségéért maximális tisztelet.ÖLTÖZZETEK FEL, és VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
Üszök: Festék téma: Nekem 1dl-t is kikevertek, minta alapján 1-2 hét, de nem érdekes... Az 1200Liter irónia volt.
-
Mr.Peter
aktív tag
Tekergettem a levegő csavart is igen...
A karbi nem régen volt szétszedve teljesen, és akkor ki volt pucolva aprólékosan minden, benzinben fürdetve, fogkefével, tisztítva, kívül-belül. Most csak lekaptam az alját, és átfújtam sűrített levegővel a fúvókákát, meg amit csak lehetett. Semmi kosz nem volt benne most sem, és a múltkor sem. És ugye amikor napi használatban volt, akkor semmi baj nem volt a géppel, csak a fránya autózás miatt el volt szegény hanyagolva, nem volt 2 hétig beindítva, és szerintem megsértődött.
-
Mr.Peter
aktív tag
Gyujtotrafot lecsereltem, mert athuzott, karbi tisztitas meg volt, szikra van.
Korabban benzin is volt, most miutan a benzinpumpat atmostam, nem volt, de a fecskendos megoldassal kapottt benyat. Nem indul, hiaba rugdosom, ha a karbiba benyomok egy kis levegot( pc tisztitos, suritett levego) akkor beindul, vagy ha a hengerbe, nyomok benyat, akkor is, de parat pofog es leall.
Ezert kellene egy szerelo, hogy megoldja, mert mar nincs tobb tippem, es nem akarom, hogy estleg rosszabb legyen, elrontsak valamit. -
Weeman1
veterán
-
DigitXT
félisten
-
Weeman1
veterán
-
kcsa
veterán
-
Solad
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
Apám is a túra felé hajlik (régebben ő volt a chopperekért oda, én meg túra&gyorsasági... ) De azért hajlik a Shadow-ra, mert alacsonyabb a súlypontja. És valószínűleg anyám rá fog kapni a motorozásra. (Most állítja, hogy a "motorozás" csak A-ból B-be eljutás, hasznos kis 50-essel, ő neki több nem fog kelleni...
Szóval... Úgy néz ki apám haverja eladja a rendbetett Shadowját, és azt megvenné... Majd pár év múlva venne mellé egy túrát, és anyám chopperezne. (Apám elképzelése szerint... Hogy mennyi a valós alapja, majd kiderül)

-
kcsa
veterán
Jobb ha hozzászoksz. Néhány alkatrész árazása elég furcsa minden járműnél, de motoroknál kifejezetten igaz ez.
Burkolatokat vettem: taposóidom 40€ (marhanagy darab) akkufedél 30€ (két tenyérnyi). Hengertalp tömítés 10€, ezzel szemben pl. lemezanya: 2€ darabja. A fene se érti hogy néhány dolog árazása miért annyi amennyi...
-
jozefgucci1
addikt
-
huszi.gyb
senior tag
-
focvis
veterán
Elvi okokból nem akarok többet költeni rá. De ha azt mondjatok, hogy ennyi pénzért (100-200) csak sz@r van, akkor A. hagyom a fenébe az egész ötletet, B. Valamivel többet rászánok.
Autóval jártam dolgozni az utóbbi 19 évben, de most nagyon közel van a munkahelyem és sajnálom az autót, be sem melegszik a motorja, nem szereti. BKV macerás és nem olcsóbb, biciklihez túl sok az emelkedő, gyalog messze van.
B125 jogsi most nem játszik, először nézzük meg, bejön-e a robogó. Csak a napi munkába járásra használnám, havi 100-150 kilométert.
-
30z.Samu
titán
-
Norbika88
senior tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
Bogyó bá'
nagyúr
-
Norbika88
senior tag
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
A kipufogógáz visszavezetést most köttettem le enyémről, annak károsanyag kibocsátás miatt van szerepe, de nekem inkább teljesítmény legyen, a katalizátor meg dolgozzon, ha már ki van fizetve

De mindenesetre igen, a fejlődést nehéz letagadni, cserébe az öreg vasak egyszerűbbek (bogyóbá japán perverziója nem számít
) -
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
huszi.gyb
senior tag
Még nem olvastam végig, hogy mire jutottatok... De sisakból, gumiból is olyat választok, amiben bízok. Kezdetben egy használt (4000Ft-os sisakom volt, 50-esen, ideiglenesen). Aztán vettem a Kappát. Nagyon masszív, 1 éves elmúlt, továbbra is bírom. Bogyónak ugyanilyen van. Akcióban 20k körül fogtuk ki... (40k-s sisak volt más boltban). Készletsöprés volt, mérethiány... stb
Gumiról meg csak annyit mondanék, hogy a 4 éves Bridgestone ami Maján volt (öreg, kopott), indulásnál vizes úton elkapart. Az extrém csúszós frissen feltett Michelinnel szintén esős úton jöttem haza, és nem kapart el... Ez azért hatalmas különbség... Jobb nem bele gondolni, mennyire tapadhatott a régi gumi (persze, amikor új volt, nyilván az is jó volt). De ebből kiindulva nem kísérleteznék olyan márkákkal, amiről hallottam rosszat (Vee Rubberről is hallottam, hogy vizesen csúszós, ContiTwistről is... ) És itt kcsa-nak adok igazat. Megveszed a szart, és jársz vele amíg el nem kopik (életveszély), vagy lecseréled idő előtt normálisra (kidobott pénz), vagy veszel normálisat, még ha összeszorított fogakkal is. (Én ezt választottam)

szerk.: Ja és mielőtt azt hinnétek, hogy a bőröm alatt is pénz van: használt bőr cucc (kabát+nadrág), plusz az "új" szövet nadrágom is használt (alig használt, újszerű 6000-ért). Szóval ki lehet fogni. Téli kesztyűt piacon vettem, egy olyan embernél aki motoros kiegészítőket árult. Új, bőr, 3500 (már csere érett, sok km-t kibírt, télen-nyáron). Szóval ki lehet fogni, csak foglalkozni kell vele.
-
30z.Samu
titán
-
wolfnet
tag
-
kcsa
veterán
-
kcsa
veterán
-
Mr.Peter
aktív tag
Igazad van, hogy jobb minőségű sisak kellene... de a pénz nagy úr.

Ha ki leszek tömve akkor lehet veszek egy másikat.
Idén kezdtem a motorozást...
Motor, sisak, téli, nyári kesztyű, két szett gumi, szervizelés,karbantartás,esőruha, motoros nadrág, motoros maszk... most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Sikerült kifognom egy olyan robeszt amit nem kell kétnaponta szerelni(és még rohadt olcsó is volt), és így is a mérleg olyan 200e körül van, az üzemanyagot nem számolva. Sisakból is vehettem volna 3x drágábbat, meg nadrágot is lehet kapni 120e-ért, de szegény ember vízzel főz.
Ez csak egy Scooter Starter Pack, innen lehet elindulni, komolyabb cuccokat venni, nagyobb gépet boltolni, stb
Legalább is nekem ez a tervem.Más: Na, ki fog holnap másnaposan is robogózni a -15 fokban?

Én inkább passzolok, valami részeg autós tuti elgázolna, és kezdhetném előröl a gyűjtögetést.
(#52983) bogyo112:
Haverom most vett egy kismotornak kinéző robogót, elmentünk egy kört kipróbálni, szerintetek ki kötött ki az útszélén 50es tempónál a vadi új géppel? Nem volt szép látvány... szerencsére megúszta egy kis horzsolással a gép is és ő is. Szerencse, hogy a fűre esett, és nem a betonfalra egy méterrel arrébb.
-
Norbika88
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
Norbika88
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
30z.Samu
titán
-
Norbika88
senior tag
Detto ugyan ezek az elvárások. Mostani is zárt napszemcsis, 20k volt.
De a méretet is benéztem, mert amikor vettem kicsit nagyobb volt a hajam és nekem nem szokott 3mm nagyobb lenni.Igaz nem is száguldozunk 200al
HJC ket néztem ami pont elvárasnak megfelel az 50k és +, más annyi ért vesz motort(ez azért durva volt
) -
30z.Samu
titán
-
Norbika88
senior tag
-
Norbika88
senior tag
-
wolfnet
tag
-
üszök
őstag
-
kcsa
veterán
-
30z.Samu
titán
-
kcsa
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
-
gyáliSanyi
őstag
-
wolfnet
tag
-
30z.Samu
titán
Nem tudom az ilyeneket megérteni...de ha már szóba került. Ezeket modern csodagépeket ki lehet nyírni? Arra gondolok, hogy pl folyamatos végsebességgel mész és magas fordulaton. Szét tudod hajtani, vagy a mérnökök azért gondoltak erre és nem tudod szétforgatni a blokkot egy "fojtás" végett?
-
huszi.gyb
senior tag
-
body007
addikt
-
wolfnet
tag
-
Dexar007
veterán
-
huszi.gyb
senior tag
-
Dexar007
veterán
-
DigitXT
félisten
Szerintem most félreértettél: egyáltalán nem parázok a nagyobb köbcentitől.

30z.Samu: Érzem... hogy kevés ... sietnék ... szívesen húznám neki picit jobban.
szentkuti11: ezekből a picit jobban meghúzásokból lesznek a nagy pofáraesések
DigitXT: Nagyobb köbcentinél ugyanez... Picit többet vállalsz, gyorsan kész a baj.A többivel meg mind egyetértek: én vagyok az erőtartalék legnagyobb szószólója!
Nem mennék túrázni 250 alatt semmivel... A 180-as is véleményes. Megy, megy,
de azzal már nem nagyon előzgetsz, 90 körül. Bár, ahogy nézem 250-essel sem:
tehát 400+. Az egész hozzászólás arról szólt, hogy ha a vas határait feszegeted,
a normálisnál jobban húzod (mondhatni ész nélkül közlekedsz): pofára lehet esni!Ha ilyen van, és amúgy nem extrém gyorshajtó vagy, nagyobb vasra kell ülni, mert
egy 50-est szétküldve arról is le lehet potyogni: se a futóműve, se a fékje nem arra
való, hogy nagy tempónál jól manőverezhető legyen, biztonsággal meg tudjon állni.huszi.gyb: ez így van... Az ésszel közlekedésbe beletartozik, hogy nem nyelezed
le "bármikor," mert mondjuk egy fehér aszfalton "instant powerslide", s vizes fehér
aszfalton meg akár perec is, ha nem figyelsz. Basszus, amikor tök egyenesben is
kipörög a kerék nem is túl nagy gázra vizes fehér aszfalton, az azért ijesztő.
De ahogy Samu írja: meg kell szokni a gépet. Ésszel minden vezethető. Ésszel... -
huszi.gyb
senior tag
-
szentkuti11
addikt
-
szentkuti11
addikt
-
DigitXT
félisten
Azért ehhez annyit hozzátennék, hogy HA nem érvényes a biztosítás?
Mert nem SMKP. Akkor nagy sz*rba lehet kerülni. Ismerősöm vett egy
kocsit, de biztosítást még nem kötötte meg. Vitte haza. Benézett egy
jobbkezet (1 órával a vásárlás után): totálra törte az autót, lepattanóból
meg még egy pár (értékesebb) parkoló autót lezúzott, biztosítás nélkül.
Oké, a MABISZ ilyenkor téríti a károsultakat, de utána "behajtás lesz"!
Meg persze kártérítési per, meg minden. Szóval tönkretette az életét...
Jövedelme nem nagyon van. De ha lesz, hát majd szépen levonogatják.Fizet, mint a Nagy Durranás 2 elején Topper Harley, a vadászgép után?Álszent duma, mert én is megjártam ezt az utat (bár jogsim volt), de...
Nem kívánom senkinek! Hülye volt, és megszívta: nem kicsit, nagyon! -
Dexar007
veterán
-
Rico45
őstag
-
Rico45
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Konteó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Analóg fényképezés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gitáros topic
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Red-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Jonsbo RGB 24pin / Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábelek
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Gratula, szerencsére happy end lett a vége! Jó érzés volt végigolvasni!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy az út tényleg nem csúszik, 1-2 fok van, nem marad ez meg. Az utakat is takarítják, bár én egy kis utcában lakom, ahova nem nagyon jön hókotró. Ott sem csúszott az út, szóval egyenlőre nincs gáz, az Időkép szerint holnap nem is fog esni. Az autósok biztos néztek..."Ki ez az idióta, aki ilyen időben motorra ül?" 

Igyekszem, de a melóban néha muszáj picit emeltetni, amikor áru jön.
Azt mondaná, amit én is tudok, pihentessem, borogassam stb. 

nyogo83
sityupityu