- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Egyrészt felveszed audacity-vel a hangkártya kimenetét. Ha nincs rá opció a hangkártya keverőben, akkor egy kis jack kábellel a kimenetet visszahurkolod a bemenetre.
Persze játszhatsz virtuális hangkártyával, is, de tényleg megér annyi vesződséget?
-
válasz
genndy #33493 üzenetére
Nem fontos, hogy az eredeti fájlt nyerjem ki, csak a lényeg, hogy a minőségben ne legyen semmiféle konvertálásból, vagy hasonló eljárásból eredő minőségromlás. Azaz hogy minőségben teljesen feleljen meg az eredetinek.
Konkrétan a Basement Collection-ről van szó.
Azon belül is a Spewer zenéjéről, de nem a simáról, ami játék közben megy, mert az elérhető, hanem arról a verzióról, ami a Basement Collection főmenüjében hallható, közvetlen azután, hogy a játékból visszatérek a főmenübe.YouTube-on már megtaláltam, de az meg ugye egy agyon tömörített valami.
-
Először is nézd végig a játék könyvtárait, mert még az is lehet, hogy simán ott vannak valahol a zenefájlok. Ha nincsenek, akkor nyilván le vannak titkosítva pont azért, hogy ne lehessen kimásolni azokat. Utóbbi esetben próbálkozz valami ilyesmi kereséssel: [link]. Segít, ha a játék nevét is megadod.
-
Kernel
nagyúr
válasz
szaborosi #33488 üzenetére
Általában az elérési utakkal szokott gond lenni, szóköz miatt. Példa:
C:\Program Files\akármi
Ilyenkor idézőjelbe kell tenni:
"C:\Program Files\akármi"
Vagy úgy kell csinálni, hogy ne legyen szóköz sehol. Eleve a programot is a szóköz nélkül elérhető C:\ISM mappába tettem például.
További lehetőség, hogy nyitsz egy parancssori ablakot, abban futtatod magát a .bat fájlt. Így nem záródik be az ablak, hanem kiírja a hibaüzenetet, hogy mi volt a gond.
-
szaborosi
csendes tag
válasz
Kernel #33483 üzenetére
Délelőtt volt egy kis időm,és két filmet le is tudtam tölteni.Leírom,hogy hogyan csináltam:Az URL címet megtaláltam,az rendben van,nyitottam egy notepad-ot,és itt megszerkesztettem a kívánt formátumba,majd másolás és egy újonnan megnyitott Parancssorba beillesztve sikeresen letölti,és átalakítja MKV formátumra.Ez igy müködik,de szerintem azt a download.bat fájt még mindíg nem tudom megalkotni,mert ha rákattintok,felvillan a Parancssor,és utána semmi.Ebben kérném még a segítségedet.
-
Kernel
nagyúr
válasz
RAiN91 #33480 üzenetére
Azt a trükköt szoktam alkalmazni sorozatoknál, hogy a feliratokat mindig csak egyenként nevezem át, vagy másolom oda a helyére, a .zip csomagból.
Így amelyikhez nem tartozik felirat, abból látom, hogy azt még nem láttam.
Végén pedig törlöm a videót, hogy ne foglalja a helyet, de a feliratokat mappákba rendszerezve elteszem máshová, így bármikor utána tudok nézni, hogy mit láttam már korábban, ha elfelejteném. Epizódokat vagy mozikat egyaránt le tudok így követni. (Eredetileg azért raktam el a feliratokat, hogy ha ismét letölteném a videót megnézésre, akkor adva legyen, átnevezett állapotban, de úgysem nem nézek többször semmit.)
Total Commanderben tudok pár trükköt, de fájlok megjelölése nem rémlik. Átnevezni szoktam például, végére teszek __ jelet, vagy az elejére.
-
Kernel
nagyúr
válasz
szaborosi #33482 üzenetére
A program leírása szerint kell létrehozni és/vagy az általam berakott utolsó kép alapján.
Minta:
ismdownloader.exe http://rtl.hu/akármi.ism/Manifest C:\ISM\video.mkv
Példa:
ismdownloader http://smooth.edge4d.rtl.hu/aaa54dc6-b8b0-41af-8519-688c4f29de5c/VV7_20150131A_847542fe-5eab-4036-83ee-c64aa0e57e0c.ism/Manifest c:\ISM\1.mkv
ismdownloader http://smooth.edge3a.rtl.hu/5ecf7067-7099-4721-9837-c7dd495e4435/VV7_20150131B_d2b8b544-1489-4fe6-bf25-96ba0faeaddc.ism/Manifest c:\ISM\2.mkvJegyzettömb segítségével, utána elmenteni *.bat vagy *.cmd kiterjesztéssel.
Letöltés után a program, a szegmenseket összefűzve, mkv formátumba kódolja.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Olyan egyszerű csicsamentes programot keresek, aminél meg tudok jelölni fájlokat.
(Pl. sorozatoknál megjelölöm amelyiket már láttam, hogy tudjam melyik következik.) -
Soma01
veterán
Nem tudom van-e videó lejátszó program téma, de jó volna ha tudna valaki ajánlani egy JÓ lejátszót. A tapasztalatok érdekelnek első sorban. Esetleg ha van témája, olvasgatok én ott....
Eddig amiket néztem az ebben a cikkben felsoroltak...
Melyik a legjobb szerintetek?
-
Kernel
nagyúr
válasz
szaborosi #33474 üzenetére
Nem tudom, alkalmas-e egyáltalán, én egy módot ismerek, két programmal.
Firefox Download Flash and Video
A titkosított, szegmentált adatfolyam letöltésére ez is alkalmatlan, csak a letöltési link kinyerésére használom. Példa kedvéért nézzük a VV tegnapi adását, ami kétrészes videó. Amikor elindul a lejátszás, azonnal megállítom (pause). Klikk az ikonra:
URL-másolása:
Kapok egy ilyet:
http://smooth.edge4d.rtl.hu/aaa54dc6-b8b0-41af-8519-688c4f29de5c/VV7_20150131A_847542fe-5eab-4036-83ee-c64aa0e57e0c.ism/QualityLevels(600000)/Fragments(video=0)
Végét törölni kell, ennyi maradjon belőle:
http://smooth.edge4d.rtl.hu/aaa54dc6-b8b0-41af-8519-688c4f29de5c/VV7_20150131A_847542fe-5eab-4036-83ee-c64aa0e57e0c.ism
Kétrészes videónál kattintás a második részre, amikor elindult, rögtön pause:
Ezúttal görgetés a lista aljára, a második rész linkjeit lent lehet megtalálni:
Innen letölteni az Original IsmDownloader programot, kicsomagolni:
A .bat fájl később szerkesztődik hozzá, illetve én már minden letöltésnél csak bemásolom a linkeket, végéről törlöm a felesleges részt, míg kapok egy ilyet:
A nyíllal jelzett résznél tudom ellenőrizni, hogy az A és B részt jól eltaláltam, vagyis jó linket másoltam be. Bezárom, elmentem, utána a download.bat fájlra már csak kattintani kell. Körülményesnek tűnik, de valójában rutinszerűen megy.
Azért szoktam ezt csinálni (már amikor követtem a műsort, most már nem fáradok miatta), mert az így letöltött fájlt sokkal jobb minőségben tudom lejátszani a TV-re, mint böngészőből, illetve az oldalarányt is módosítanom kell a lejátszóval, mert a plazmakijelzőm 1024x768-as.
-
szaborosi
csendes tag
Köszöntök Mindenkit!
régóta probálkozom az RTL Most-rol letölteni dolgokat,de ezidáig siker nélkül.Rátaláltam a Jaksta Streaming Media Recorder progira,de nem tudom beállítani.Ehhez kérnék segítséget,hogyan lehet beállítani a letöltést,és hogyan lehet beállítani,hogy a végén kapjak egy AVI fájlt.A programot a BDWteam.hu oldalon találtam. -
LonGleY
veterán
válasz
Killer man #33472 üzenetére
Esetleg Movavi Video Editor?
-
Killer man
tag
Hali! Régebben használtam egy videó szerkesztőt, amivel lehetett a méretarányt vágással is módosítani, elletve a felbontást változtatni. Tök egyszerű volt, de nem találom, rendszercsere miatt elveszett és nem emlékszem a nevére. Ha esetleg valaki tud ilyet azt megköszönném!
-
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Gyors segítség kellene, mert nagy gondban vagyok. Készítek egy videót, melyben egy különleges betűtípust használok, viszont abban a betűtípusban nincsen ugye "Ő" és "Ű", milyen ingyenes programmal tudnék hozzáadni a hiányzó karaktereket!Segítségeteket előre is köszönöm!
-
Sziasztok!
Olyan programot keresek, amivel egy játéknak a háttérzenéjét tudnám kinyerni a lehető legjobb minőségben!
Maga a játék megvan eredetiben, Steamről, és bár megkaptam az OST hozzá, de azok között nem szerepel az, ami nekem kéne.
-
niiks
csendes tag
Egy zenei albumot kaptam ami .flv formátumban van. Mivel tudom .mp3-ra átkonvertálni?
Köszönöm! -
BullZeye
veterán
Szükségem lenne egy Windows 8.1 tableten futó programra, ami QR kódot scannel be és rögtön másolja is a szöveget.
Szóval kamerával "ránézek" QR code-ra és azonnal copyzza amit tartalmaz, nem megnyitja, csak copyzza.
Fontos, hogy nem windows phone, hanem windows 8.1, elő és hátlapi kamerával, és jó lenne ha hátlapit használná alapból, de legalábbis ne CSAK az előlapit használja.
-
tknof1871
őstag
Üdv! JDownloader letöltőprogramot használok. Minden indulásnál kiírja:
You are using a wrong Java version. Please use an original Sun Java. Start JDownloader anyway?
Your Java Version:
Runtime name java(tm) se runtime enviroment
Runtime Version 1.8.0_31-b12A Java.com oldalán teszteltem a Java-t de ott jó:
Congratulations!
You have the recommended Java installed (Version 8 Update 31).Eddig szerettem a JDownloader letöltőprogramot. Használjak másikat vagy ez a probléma megoldható?
-
betyarr
veterán
innen szeretnék letölteni egy adást.mivel tudom megtenni?
-
Busterftw
nagyúr
Sziasztok, olyan szoftvert keresek amivel beallithatom a video egy bizonyos szakaszan az fps-t, slow motiont kapva eredmenyul.
Pl Adott egy 120 fps-el rogzitett 1 perces video, es szeretnek 10 masodpercet lelassitani, majd igy elmenteni, hogy barmelyik lejatszon mar igy fusson.
Nem kell professzionalis. koszi -
ReSeTer
senior tag
Sima RAM biztos nem telik meg, mert eszik a játék max 700mb-ot, a 3gb-ból a feladatkezelő szerint.
Processzor sincs 100%-on, inkább 50%Egyébként source motoros játékról van szó. Azt hallottam róluk, hogy eléggé cpu igényes engine.
Szerintetek?
e5200@3.2ghz, 3gb ram, hd 3850 512mb core710mhz mem800mhz
Játékot felesleges leírnom, mert a rendszerigény amit írtak neki, már nem érvényes, mivel annyi frissítést kapott 7 év alatt a játék, hogy már duplája inkább.
-
válasz
ReSeTer #33455 üzenetére
Általános program erre nincsen, de a minimum FPS-ért sokszor a memória betelése a probléma. Ez lehet VGA, és lehet fedélzeti memória. Vagyis monitoroznod kell a memória felhasználását, és ha látod, hogy megtelik, akkor vagy veszel még a gépbe (fedélzeti memória esetén), vagy veszel egy több memóriával rendelkező VGA-t, vagy lejebb veszed a játékban a textúra részletességes és/vagy élsimítás szintjét.
Természetesen előfordulhatnak más problémák is.
Még trükközhetsz a processzor tuningolásával is, ha értesz hozzá. Ha húzod a procit, és jelentősen nő az FPS, akkor a procid a gyenge láncszem. Ha nem változik az FPS jelentősen, akkor a VGA.
Amúgy tudunk tippelni, ha leírod ide a részletes konfigodat, és a játékokat, melyekkel gondjaid vannak.
Ja igen, a memóriát és CPU-t tudod monitorozni a CoreTemppel, a VGA-t meg az MSI Afterburnerrel.
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Milyen program segítene nekem megtalálni, hogy egy adott játék futtatása közben, melyik alkatrészre vár a játék amikor leesik az fps?
Tehát, hogy tudjam melyik a leggyengébb, ami hátráltatja, amire a többi vár.
Köszönöm!
-
-
Sátán44
addikt
Van olyan program, ami a Surveys reklámokat letiltja és a feltöltött tartalmat le tudná tölteni? A net tele van ilyenekkel, de 99% vírus. Egyébként tartalmaznak ezek valós fájlokat emögött?
-
BullZeye
veterán
Windows 8.1 táblagéphez kellene valami Waze-hoz hasonló navigációs program, tudtok valamit ajánlani?
-
brd
nagyúr
válasz
Cheesy #33447 üzenetére
Ha software projektekről van szó: Trac, Git, Subversion, Mercurial persze van fizetős is, pl. a Jira, vagy ha van Microsoft-'uzi döntéshozó pozícióban, meg lehet nézni a Team Foundation Server-t is, bár sokan idegeskednek vele (nem biztos, hogy tudja mind, vagy tudja úgy, ahogyan szeretnéd, de olvasd el a feature-listáikat).
bugmenot1: Próbáltál már keresni?
-
Cheesy
őstag
Nem tudom hogy keressek rá, már órák óta nem találtam még csak hasonló megoldást se.
Nagyon egyszerű dologra kellene valami megoldás.
Ha webes felületen kellene elképzelnem, (ami a leghasználhatóbb lenne, mert így többen hozzáférünk)
- adott kb. 15 projekt
- minden projektnek lenne egy oldala (vagy vertikálisan, vagy horizontálisan elrendezett hivatkozásokkal)
- a projektek saját oldalán lehetne bárkinek (tehát auth sem kell) megjegyzést fűzni az adott dologhoz (timestamp kell)
- ezeket a "kommenteket" aztán valahogy érvényteleníteni lehetne, vagy "késznek nyilvánítani"De nem kell komoly fórummotor, nem kell user db, nem kell admin, stb.
Tehát a projektek fejlődése közben megjegyzéseket lehetne fűzni hozzá mindenkinek.collaborating, whiteboard, commenting, news engine, ilyesmi keresőszavakkal próbálom, meg ami ebből mutálódik
-
bugmenot1
tag
milyen ingyenes vpn programok vannak osx-re? hotspotshield-ben lejárt a 30 nap
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Kérnék egy kis segítséget : ezt a videót szerintetek milyen programmal csinálhatták ?
Ez olyan program lehet amiben egyszer megszerkeszti a zenét.. és utána rögzíti is akár videó formátumban.. Vagy esetleg van olyan zeneszerkesztő program ami ezt egybe tudja ?[link] -
generic
senior tag
Valaki tud valami jó xbox360 amulátort?
-
gelbelex
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #33442 üzenetére
Köszönöm, megnézem majd...
-
gelbelex
őstag
Létezik olyan pdf-reader, amiben a pdf-ben lévő bookmark-ok közül néhány "kedvencként" kijelölhető, és egy listából gyorsabban elérhető, mint a bookmark-sávban görgetés? Az Adobe Reader-ben nem találtam ilyesmit...
Előre is köszönöm a válasz(oka)t! -
nyufy
csendes tag
Vettem egy Win8 tabit; program ajánlást várnék, ami tudja:
Win 8.1 METRO felületre videó lejátszó, ami normálisan játszik le mindent (kb. mint a MPC-HC) beleértve a mkv-ba integrált formázott (ass) feliratot is, van normálisan működő gesztusvezérlése (kb. mind androidon az MX Player) és természetesen mindezt az ingyenes verzió tudja…
(Nem, a VLC for Windows 8 csak szeretné ezt tudni, de nem megy neki!)
-
betyarr
veterán
válasz
LonGleY #33427 üzenetére
ha megkérlek erre rákukkantanál?
-
válasz
BigBlackDog #33437 üzenetére
Írsz rá egy scriptet, pl vbscriptben.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Valami egyszerűbb megoldást, programot keresnék az alábbi problémára. Adott ~200 db egyedi XML és egy sablon XML. A 200 XML mindegyikében van egy hash érték, ami egyedi (hash='HASHVALUE' attribútum). Létre kéne hozni 200 db XML-t, ami megeggyezik a sablonnal, csak az egyedi hash értékek kerülnek át a kezdeti 200 db xml fájlból. Mivel lehetne ezt egyszerűen megoldani? -
Kernel
nagyúr
válasz
Ringman #33415 üzenetére
Vannak módszerek logóeltávolításra, lehet találni Youtube oktatóvideókat is a témában. Nemrég nézegettem én is, de végül nem mentem bele. Keresőszavak:
How to remove logo from video
Watermark removalHasznált programok:
VirtualDub
Sony vegas
Adobe termékekNoha nem ezt kérdezted, de ezek a programok elvileg alkalmasak arra is.
-
Kernel
nagyúr
válasz
Cheesus #33421 üzenetére
MKV teljes átkonvertálása más formátumba? A két videó FPS-értéke azonos volt? Persze, hiába azonos, eltolás / vágás miatt még akkor is csúszhat.
Ráégetett felirat egyébként a képkocka részét képezi, azt nem tudnád csak úgy kivenni. Az MKV-konténer tartalmazhat feliratokat is, azt lehet kivenni. Vagy magad is tudnál égetni rá, ha nem megy másképp.
Feliratszerkesztésre vannak lehetőségek:
http://supersubtitles.blog.hu/tags/feliratszerkesztő
Csak azért nem kedvelem, mert mire megcsinálnám, belelátok a történetbe, pláne amikor több ponton is piszkálni kell, ami rontja a film élvezeti értékét. Meg az sem jó buli, amikor egy 45 perces epizódért 45 percet kell küzdeni, míg minden összeáll (ami persze csökkenhet, a program rutinosabb kezelése során).
De én amúgy is PC-ről tolom TV-re, távszabályzóval tudom a feliratot is tologatni (hangot is, de ez most mellékes). Általában a kivágott reklámszünetek helyénél kell tolni, de egy jobb lejátszóprogram (PotPlayer, KMPlayer) még felirat FPS-konverziót is tud, röptében.
-
aram01
nagyúr
sziasztok
asztali pc-re keresném ezt a progit( ingyenes) vMEye, köszi szépen -
LonGleY
veterán
válasz
suzuki76 #33429 üzenetére
Szia! A neved nem kell tudnunk.
Létezik Android alkalmazásos topik, de a készülékednek is van sajátja, ahol ezzel a kérdéssel (vagy legalábbis ennek egy pontosított változatával) előrébb leszel. A két oldalon ugyanaz a belépő kell, a fórum a lapcsaládon belül közös.
-
suzuki76
újonc
Sziasztok István vagyok és a segítségeteket kérném.Van 1 Samsung Galaxy Ace 3-om telom,rajta az Mx player lejátszó.Akérdésem az lenne a PC-n lévő filmeket hogyan tudom rátenni a memo kártyára?miközben a pc -m csak fényképezőgép kén ismeri fel
-
betyarr
veterán
nem jut eszembe a progi neve.segítsetek,pls!
távolról szeretnék kapcsolódni pár géphez karbantartás céljából.ha jól emlékszem van ingyenes verziója is.
előre is köszi! -
Cheesus
senior tag
Hali
A sorozatos tpoicban már feltettem a kérdést, de ha nem baj ide is beillesztem.
Naszoval valószínüleg mint a nagy többség, énis a mag-ról töltögetem le a filmeket, sorozatokat, és TV-n nézem meg őket (mivel fizikailag messze van a gép illetve TV).
Elő szokott fordulni .mkv-s letöltéseknél, hogy a TV nem hajlandó futtatni a fájl. Erre van egy jó kis program, az mkvmerge GUI, amiben egy kicsit matatva (kivéve a felesleges beégetett feliratot, esetleg angol/magyar nyelvet stb) meg szokta oldani a problémát. Viszont most hogy újra el akartam kezdeno a SoA-t (régen 1 éved után vmiért abbahagytam) nyilván HD-ba tölöttem le. Megint előfordult, hogy nem akarta lejátszani, és most az .mkv fájlban matatás se segített. Gondoltam akkor letöltök egy xvid-et, és annak a hangját összeóllózom a HD-s képpel. De nyilván akkora szerencsém van, hogy késik/siet a hang....
Na ez a hosszú bevezető végülis arra irányult, hogy ismertek olyan programot, amivel ez a hang csúszás megoldható lenne?
De ha már itt vagyok még egy kérdést feltennék, hogy valami feliratszerkesztőt is tudnátok ajánlani? Sokszor van az, hogy filmen belül többször is állítgatni kell a felirat időzítését, ami azért ritka zavaró.
A segítségeteket előre is köszönöm -
gyulank
addikt
válasz
PAINfájdalom #33413 üzenetére
A Ninite egyszerűsíthet a letöltésen, telepítésen, de nem feltétlenül lesznek magyarok.
-
LonGleY
veterán
válasz
PAINfájdalom #33413 üzenetére
Nincs . A te feladatod az általad használt progranokat kiismeri, hogy mi hova ment.
-
gyulank
addikt
válasz
Kernel #33417 üzenetére
Nem akarom módosítani a képet, csak radírozni akarok rajta, és jobban akarom látni mit radírozok. Ha a képet módosítom, nem tudom ugyanolyanra visszaállítani radírozás után, ezért csak a kijelzést akarom módosítani.
Tudod, mint mikor olvasol, és felkapcsolod a lámpát ahelyett, hogy fehérítenél a lapon.
NVIDIA kártyánál W98-ban volt ilyen beállítás, de most azok vannak amiket alul kiírtam. Integrált VGA, Ubi+W8.1 -
gyulank
addikt
válasz
Kernel #33414 üzenetére
Köszönöm, de én olyanra gondolok ami nem a monitor beállításait változtatja, csak a kimenetet. Nem is tudtam, hogy azt is lehet, de nekem az maxon van, szóval azon kívül kéne. Tudom, hogy nem lesz világosabb, de egy képen a sötét árnyalatok közti különbséget szeretném kiemelve látni a kép módosítása nélkül.
-
Ringman
félisten
hello!
lehet eredetileg is ide kellett volna írnom a videokonverteres topik helyett:
több videofelvételt sikerült rossz beégetett időbélyegzővel elkészíteni.
milyen szoftver ajánlott arra, hogy a jelenlegi időbélyegzőt letakarjam pl fekete téglalappal és rátegyem a felvételekre a jó időt+dátumot?windows alá kellene.
a választ előre is köszönöm!
-
Kernel
nagyúr
válasz
gyulank #33412 üzenetére
Ha a monitor támogatja a DDC/CI kontrollt, amit a korszerű monitorok tudnak általában, de azokhoz gyárilag is szoktak mellékelni programot, vagy letölthető a gyártó honlapjáról.
Ezek jellemzője, hogy a monitort azonosítja, így más készülékkel nem működik. Annak ellenére, hogy a főbb parancsok szabványosak, de amellett akadnak gyártóspecifikus parancsok is.
-
PAINfájdalom
aktív tag
Üdvözletem. Olyan kérdésem van, hogy létezik e olyan program, amivel Windows 7-en ki tudom menteni az alkalmázosat és a beállításokat? Újra szeretném tenni az egész rendszert és nem szeretnék megint mindent egyesével letölteni.
-
gyulank
addikt
Van olyan ingyenes program, amivel időlegesen könnyen, gyorsan, növelhetem a monitor fényerejét, esetleg kontrasztját is?
-
Dugos
tag
válasz
genndy #33407 üzenetére
Na igen, de egy oldal az egész, kb. 6-7 10 Mpixeles képpel + szöveggel..
BullZeye: Igen, ez lett volna a végső megoldásom.., csak a pdf-et kb. újra kellett volna csinálnom, lebutított képekkel, hogy így kapjak kisebb méretet.
DE! LonGleY-nak hála erre nem volt szükség, az online megoldás tökéletesen letömörítette 330 KB-ra...
, és még a minősége is tűrhető. Kerestem én mindenféle programot, de azok nem tudtak vele mit kezdeni, őszintén szólva, nem tudtam, mennyire megbízhatóak ezek az online cuccok, de kellemeset csalódtam!
Köszönöm a segítséget!
-
Dugos
tag
Sziasztok!
Van egy 105 MB-os pdf-em, amiből szeretnék egy 25 MB alattit varázsolni. Melyik program az ami jó erre?
A segítséget előre is köszi!Üdv.: Dugos.
-
rokendrol
senior tag
sziasztok . a nava arhivumbol szeretnék letölteni videókat és kellene valami program,már nagyon sokat ki próbáltam de nem megy,,,kérem help
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest