Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
E miatt telepítsem a gépre bármit is és hagyjam bekapcsolva, mert nem tudhatom, hogy mikor akarják majd leszedni? Nem valami jó így. Feleslegesen nem járatom a gépet e miatt. Én biztosan nem állítok be saját gépet, hogy küldhessek valakinek egy fájlt.
Szerintem bőven jók a fájlküldő oldalak erre. Annyi a baj velük, hogy nem marad ott sokáig letöltés után a cucc. Tehát ha emailben küldöd, nem marad meg a csatolmány az emaillel. -
-
Soma01
veterán
válasz
vipisti
üzenetére
Én is ilyen megoldásokat keresek. És jó volna ha figyelmeztet, hogy nem volt mentés x ideje. De ez az idő beállítható legyen.
Tehát olyan Backup, biztonsági mentés program kell, ami x időnként kéri a felhasználót, hogy dugj be a biztonsági mentésre fenntartott USB meghajtót (tehát nem egy akármilyet) és ne zavarja, ha egy másik usb meghajtó már be van dugva. Miután ez megtörtént, a program észleli, hogy a meghajtó jelen van és elkezdi rá a mentést, ha készen van jelzi. Ha lehet, legyen ingyenes és ne egy több száz megabájtos program legyen.
Mondjuk ha egy gombot meg kell nyomni, az nem baj, de a mentést a program kezdeményezze azzal, hogy szól, hogy itt az idő menteni. -
Soma01
veterán
Új feladatra kellene program. Egy MKV fájl kellene be tag-elni. Mivel csináljam?
-
Soma01
veterán
válasz
juharsirup
üzenetére
Ez nekem is nagyon bevált, (igaz nem a free-vel) hanem a EASEUS Partition Master-rel sikerült átkonvertálni a MBR táblás (adatokkal, telepített Windows-zal) vinyót GPT particióra. Azóta sem találtam olyan programit ami ilyet tud és persze úgy hogy nem boot CD vagy pendrive kell hozzá meg másik op rendszer, azt konvertálja amin ő maga is fut. (elvileg az AOMEI Partition Assistant is tudja, de azt nem próbáltam, az sem ingyenes.) Sajnos ingyeneset nem találtam.
-
Soma01
veterán
Olyan programot keresek amivel össze tudok hasonlítani két x264-es video kódolást minőség alapján. Tehát egymás mellett menne mind a két videó lejátszása, egyszerre tekerhető lenne, megállítható...
-
Soma01
veterán
Windows Live Mail program összes beállítását, fiókjait, névjegyzékét, leveleit szeretném lementeni és átköltöztetni egy másik gépre. Milyen programot használjak? A beépített lementés nem jó, mert a névjegyzék csoportosítást nem menti le. Ömlesztve lesz. A levelek sem oda kerülnek ahol voltak, hanem valami visszaállított levelek mappába... Nem jó így. Nincs erre valami spec program?
-
Soma01
veterán
Matematika példákat szeretnék megoldani, csak nem papíron. Jó volna ha a műveleteket (osztás, szorzás,összeadás, kivonás) is elvégezné és az eredménnyel tovább is tudnék számolni.
Egyszerű példák, nem durva x ismeretlenes képletek. Többnyire alapműveletekkel megoldható mind. -
Soma01
veterán
Nem tudom van-e videó lejátszó program téma, de jó volna ha tudna valaki ajánlani egy JÓ lejátszót. A tapasztalatok érdekelnek első sorban. Esetleg ha van témája, olvasgatok én ott....
Eddig amiket néztem az ebben a cikkben felsoroltak...
Melyik a legjobb szerintetek?
-
Soma01
veterán
válasz
Kernel
üzenetére
Én ezt találtam végül (RollBack Rx), de az esetleges kompatibilitási hibák miatt nem azt választottam. Acronis True Image-et próbálgatom most.
-
Soma01
veterán
Egy jó "Time Machine" szoftvert tud valaki ajánlani nekem?
-
Soma01
veterán
Nekem egy jó video lejátszó program kellene a MPC-HC-n kívül. Magyarul tudjon.
A másik program amit keresek egy olyan, ami az egész operációs rendszert vissza tudja állítani egy korábbi időpontra. De teljes körűen kellene, minden fájlra, nem csak úgy mint a Win beépített rendszer-visszaállítása. Olyan kellene, mint ha az egész lemezkép el lenne mentve. De a bootoláskor vissza lehessen állítani ha kell, ne kelljen plusz CD vagy USB.
-
Soma01
veterán
válasz
Csontikka
üzenetére
AVStoDVD Nekem ez jött be legjobban erre a célra. Bár én avi/mkv filmeket szoktam vele kiírni DVD-re, de szerintem neked is tökéletes lesz.
Itt említeném meg, hogy az mkv-ban tárolt fejezeteket, feliratokat, nyelveket is simán kezeli és a DVD-n is ugyan úgy meglesznek. Illetve beállítható. Nekem ez a progi hozta a legjobb minőséget és persze ingyenes is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi